Izbori 2010...
Evo ga prijatelji, nisam otvorio nikakvu novu temu nego sam samo ovu malo preformulisao, ova anketa je bila prije otprilike tacno godinu dana. Pa idemo dalje.
Ja mislim da je narod poceo razmisljati malo glavom, eto ne mora biti SDP, ali treba neko ko ce promjeniti ovu vlast. Meni bi bila najprirodnija koalicija SDP-NS-NSRZB, ali opet mislim da ako bude neka nova vlada-trebace najmanje 4 stranke da sruse koaliciju SDA-HDZ.seln wrote:Ma pravo, SDP i NS imaju skoro ustavnu vecinu...
Kome cete na izborima 2010 dati svoj glas? Mislim da je pitanje precizno objasnjeno. Naravno da je bitno ko ce i u kantonima pobjediti, nije samo anketa postavljena radi vlade Federacije.Her Flick wrote:jel ovu anketu treba da shavtimo
opcija:1 za koga cemo mi kao pojednici glasati
ili
opcija2: da kliknemo ko ce dobiti izbore
ako je na anketi opcija 2 onda evo mog komentara
nista ne nece mjenjati
tako da nisam nista ni izabrao
a ako je opcija broj 1
ja cu glasati za SDP za kojeg uvijek i glasam (nazalost, od svog zla biram ono najmanje)
Je....ovom....Socijalista wrote:Ja mislim da je narod poceo razmisljati malo glavomseln wrote:Ma pravo, SDP i NS imaju skoro ustavnu vecinu...

da da docice iz guzice u glavuseln wrote:Je....ovom....Socijalista wrote:Ja mislim da je narod poceo razmisljati malo glavomseln wrote:Ma pravo, SDP i NS imaju skoro ustavnu vecinu...
Katarina, jes to ti?madner wrote:inace cu dat Harisu.
Bravo decko...! Lijep, pametan, sa dobrim porodicnim backgroundom...madner wrote:Ahko Bakir pobjedi ima moj glas, inace cu dat Harisu.
Nisam. Ja bih dala Zlaji, ali nešto kontam ti ćeš se naljutitseln wrote:Katarina, jes to ti?madner wrote:inace cu dat Harisu.
Slobodno ti daji kome hoces, necu se ljutiti, nisi moj tip.KatarinaKosaca wrote:Nisam. Ja bih dala Zlaji, ali nešto kontam ti ćeš se naljutitseln wrote:Katarina, jes to ti?madner wrote:inace cu dat Harisu.
Tebi to na isto izadje.KatarinaKosaca wrote:Ja o glasanju, a ti o glupostima, kao i obično
oldplague wrote:SDA - ultradesnica?![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se, ja mislim da bi trebalo kaznjavati ne izlazenje na izbore.muha_sa wrote:najgori su mi oni koji redovno NE izlaze na izbore i onda na forumu najglasniji s parolom--Birali ste eto vam ih-![]()
takvih je vecina--na zalost nas koji redovno izlazimo da obavimo gradjansku duznost.
Kako nam ide do sada, trebalo bi kažnjavati za izlaženje.BHCluster wrote:Slazem se, ja mislim da bi trebalo kaznjavati ne izlazenje na izbore.muha_sa wrote:najgori su mi oni koji redovno NE izlaze na izbore i onda na forumu najglasniji s parolom--Birali ste eto vam ih-![]()
takvih je vecina--na zalost nas koji redovno izlazimo da obavimo gradjansku duznost.
jebi gaoldplague wrote:Kako nam ide do sada, trebalo bi kažnjavati za izlaženje.BHCluster wrote:Slazem se, ja mislim da bi trebalo kaznjavati ne izlazenje na izbore.muha_sa wrote:najgori su mi oni koji redovno NE izlaze na izbore i onda na forumu najglasniji s parolom--Birali ste eto vam ih-![]()