Izbori 2007 - Hrvatska!
-
zemo_online
Basto,sto si zapela za njemacki pasos?Sta je sa 100 drugih drzava?
Osim toga,kako ti jedna drzava moze otkriti da imas vise pasosa ako im ne reknes?Ambasade ne pruzaju te informacije.
Osim toga,kako ti jedna drzava moze otkriti da imas vise pasosa ako im ne reknes?Ambasade ne pruzaju te informacije.
- dalmatinka
Nisam zaboravila tko je slao oružje, ali nisam ni zaboravila ni tko je najviše profitirao na tom oružju. Ali i dalje tvrdim da onaj u Australiji nema pravo odlučivati o mom životu. Valjda imam pravo na mišljenje? Ili nemam ni na nišljenje pravo, nego moram misliti glavama dijaspore ili ZNA SE koga?basta sljezove boje wrote:nesto si brzo zaboravila ko vam je slao oruzje 1991. kad ste po Sibeniku sjedili po podrumima i cekali da vam srpski avioni sravne grad sa zemljom. Danas onaj iz Kanade, Kikash, nije bitan, jer nema vise Srba u Krajini da vas bombardiraju. Sto rece George Santayana - narod koji se ne sjeca proslosti bice prisiljen da je opet prozividalmatinka wrote:E, a ja imam puno toga protiv. Mjesec dana nisam palila televiziju jer su političari iskakali iz svakog kadra, danas nastupila predizborna šutnja i prvo što vidim da "dijaspora" glasa i danas i sutra u 53 države svijeta. Pa je li moguće da je do toga došlo da prednost o mom životu ima onaj iz Australije, Amerike ili BiH? Što je najgore, ti će glasovi odlučiti o većini u saboru. To me toliko razljutilo, da sam definitivno odlučila sutra ispuniti svoju dužnost i ako bude dovoljno ljutih kao što sam ja, a nadam se da će ih biti, ovo je dijaspori zadnje odlučivanje o mom životu.Uh, baš sam ljuta.kicky wrote: ja nemam ništa protiv toga da glasuju ljudi iz dijaspore i da imaju 1 ili 2 svoja predstavnika, eto čisto simbolički (italija ima nešto slično), ali jeboga tito, Hrvati iz BiH nisu dijaspora i točka i to je jedina važna stvar!
Međutim određeni politički krugovi shvaćaju da imaju svoje političke kurve - nas, Hrvate iz BiH koji će im svake 4 godine dat pičke (čitaj glas), a ovi će njima nešto ili ništa! I gotova priča!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
_BosanaC
Bingo. Btw. poznajem ih i ja sa recimo BH, Hrvatskim i - ko bi rekao - Americkim. Ne treba im BH, ali po povratku iz Amerike jednostavno izvadili i taj, uz licnu kartu. Sto znaci da se nisu odrekli ni drzavljanstva ni bilo cega drugog.test01 wrote:Basto,sto si zapela za njemacki pasos?Sta je sa 100 drugih drzava?
A takodje su neki, po isticanju Americkog (a neki i Kanadskog) ponovo isli u SAD i Kanadu i vadili nove.
Znaci - moze se.
- dalmatinka
I to tri glasa po glavi mi je poznato, ujutro u BiH, popodne u Hrvatskoj, a usput i neki mrtvi član obitelji da se nađe.in33sa wrote:A volis li kad Mladen Petric odluci o sudbini hrvatske nogometne ekipe?
Hajd se kladimo da ti je nabacio osmjeh na lice.
Taj njegov gol je englezima iz ruku izbio preko milijardu eura, a Hrvatskoj u ruke ubacio jos uvijek nepoznat iznos novaca. Ujedno donio prijateljstvo velike Rusije.
Da je nama takva dijaspora, kamo srece... evo im tri glasa po glavi, samo da nam je jedan takav.
-
basta sljezove boje
offtopic ... u Njemackoj svaki mali chato u Ausländeramtu zna da gradjani ex YU imaju visestruka drzavljanstva. Posebno kontroliraju osobe koje su rodjene u jednoj, zivjeli u drugoj, a imaju dokumente trece ex YU republike. Sve to iscitaju iz dokumenata. Prilikom primanja u njemacko drzavljanstvo se traze potvrde o otpustu i bez njih nema sanse da dobije njemacko drzavljanstvo osim ako nisi Hanka Paldum. Nedavno je Turcin koji 40 godina zivi u Njemackoj uzeo njemacko drzavljanstvo. Kao Nijemac je zatrazio tursko i dobio ga i onda su u Njemackoj dobili informaciju kako je on ponovo drzavljanin Turske. Kako je to moguce kad ti kazes da ambasade ne daju informacije - ja ne znam. Covjeku ne samo sto ce biti oduzet njemacki pasos vec mu prijeti i izgon ... jako bih voljela upoznati Hanku Paldum koja je na naslovnoj stranici Azre izjavila kako ima 3 pasosa upitati kako je ona uspjela ono sto u Njemackoj nije nikotest01 wrote:Basto,sto si zapela za njemacki pasos?Sta je sa 100 drugih drzava?
- lady midnight
nemoj tako bashtobasta sljezove boje wrote:offtopic ... u Njemackoj svaki mali chato u Ausländeramtu zna da gradjani ex YU imaju visestruka drzavljanstva. Posebno kontroliraju osobe koje su rodjene u jednoj, zivjeli u drugoj, a imaju dokumente trece ex YU republike. Sve to iscitaju iz dokumenata. Prilikom primanja u njemacko drzavljanstvo se traze potvrde o otpustu i bez njih nema sanse da dobije njemacko drzavljanstvo osim ako nisi Hanka Paldum. Nedavno je Turcin koji 40 godina zivi u Njemackoj uzeo njemacko drzavljanstvo. Kao Nijemac je zatrazio tursko i dobio ga i onda su u Njemackoj dobili informaciju kako je on ponovo drzavljanin Turske. Kako je to moguce kad ti kazes da ambasade ne daju informacije - ja ne znam. Covjeku ne samo sto ce biti oduzet njemacki pasos vec mu prijeti i izgon ... jako bih voljela upoznati Hanku Paldum koja je na naslovnoj stranici Azre izjavila kako ima 3 pasosa upitati kako je ona uspjela ono sto u Njemackoj nije nikotest01 wrote:Basto,sto si zapela za njemacki pasos?Sta je sa 100 drugih drzava?
ja nisam hanka paldum (kunem se svime shto mi je sveto
sve apsolutno legalno i po proceduri, njemachke mi cate
dakle mozhe se - ko zna
a da ovo iskoristim kao prelaz da neshto doprinesem i temi
sinoc gledala neku njemachku informativnu emisiju, i donose prilog o izborima u hrvatskoj... i izmedju ostalog zoran milanovic pricha o sanaderovoj korumpiranosti, i navodi primjere:
kazhe, on ima samo jedan sat
a sanader ima chak pet satova
mozhe li iko potvrditi je li ovo istina
-
basta sljezove boje
lady, jesi li prvo bila Njemica, pa onda postala Bosanka? To bi jedino tako moglo i ici. Ali Hanka Paldum je valjda prvo bila Bosanka? 
-
HRVojeVukcicHRVATinic
Istina, ima Sanader takve satove. Što se tiče malog Milanovića, prvi posao mu je bio u ministarstvu vanjskih poslova, direktni šef mu je bio Sanader. Inače dok je moja rodbina gulila u rovovima, njegov stari - faca u najjačoj banci kupujemu mu stan od milijun maraka. Nemojte se ljudi zavarati, Milanović nije nikakva egzotična biljka već guzonjin sin. A stari mu bio u vodstvu HDZ-a, doministar, član uprave PBZ-a(privredne banke zagreb)....lady midnight wrote:nemoj tako bashtobasta sljezove boje wrote:offtopic ... u Njemackoj svaki mali chato u Ausländeramtu zna da gradjani ex YU imaju visestruka drzavljanstva. Posebno kontroliraju osobe koje su rodjene u jednoj, zivjeli u drugoj, a imaju dokumente trece ex YU republike. Sve to iscitaju iz dokumenata. Prilikom primanja u njemacko drzavljanstvo se traze potvrde o otpustu i bez njih nema sanse da dobije njemacko drzavljanstvo osim ako nisi Hanka Paldum. Nedavno je Turcin koji 40 godina zivi u Njemackoj uzeo njemacko drzavljanstvo. Kao Nijemac je zatrazio tursko i dobio ga i onda su u Njemackoj dobili informaciju kako je on ponovo drzavljanin Turske. Kako je to moguce kad ti kazes da ambasade ne daju informacije - ja ne znam. Covjeku ne samo sto ce biti oduzet njemacki pasos vec mu prijeti i izgon ... jako bih voljela upoznati Hanku Paldum koja je na naslovnoj stranici Azre izjavila kako ima 3 pasosa upitati kako je ona uspjela ono sto u Njemackoj nije nikotest01 wrote:Basto,sto si zapela za njemacki pasos?Sta je sa 100 drugih drzava?
ja nisam hanka paldum (kunem se svime shto mi je sveto), a imam oba, tj i BiH i deutsch
![]()
sve apsolutno legalno i po proceduri, njemachke mi catechestitale na dvojnom drzhavljanstvu, izdale mi potvrdu o istom, u svim gradovima u kojima sam dosad zhivjela se vodim kao dvojni drzhavljanin
dakle mozhe se - ko zna![]()
:D
a da ovo iskoristim kao prelaz da neshto doprinesem i temi
sinoc gledala neku njemachku informativnu emisiju, i donose prilog o izborima u hrvatskoj... i izmedju ostalog zoran milanovic pricha o sanaderovoj korumpiranosti, i navodi primjere:
kazhe, on ima samo jedan satkoji je koshtao oko 300 eura
![]()
a sanader ima chak pet satovachija protuvrijednost otprilike odgovara vrijednosti pet malih vozila (nije naveo tachno na koji fabrikat misli
)
mozhe li iko potvrditi je li ovo istina:D:D:D
-
Arogantni
@test01
Nije problem sto ti sto zive u Kanadi, Njemackoj mogu glasati na izborima u Hrvatskoj. To mogu i drugi, a jest da BIH obljepe plakatama je idiotizam. Naravno da ce i ovi iz Srbije obljepiti BIH za Seseljovim plakatama kad budu izbori.......sta ces, tako je to.
Najveci problem je sto u Saboru HR mogu sjediti ljudi koji NEmaju boraviste u Hrvatskoj, NEmaju osobnu kartu! E to nema nigdje na svjetu.
@basta sljezove boje
Pa meni jaran u Danskoj ima danski, hrvatski i bosanski pasos. Danski mu treba kad putuje i kad svercuje stvari, Hrvatski kad kupuje imovinu na moru, a Bosanski kad ganja papire za svoj stan na Grbavici i za svoju kucu na Bascarsiji. Izjasnjava se ko Hrvat i Franjo Tudzman mu je Bog. Glasa redovno na izborima u HR. Niko te ne pita ni u Danskoj ni u Svedskoj da vratis pasos hrvatske ili BIH...
A to za Njemacku? Ma ko ima pasos Njemacki od nasih, rjetko ko, jer Svabe nedaju skoro nikome pasos...
Nije problem sto ti sto zive u Kanadi, Njemackoj mogu glasati na izborima u Hrvatskoj. To mogu i drugi, a jest da BIH obljepe plakatama je idiotizam. Naravno da ce i ovi iz Srbije obljepiti BIH za Seseljovim plakatama kad budu izbori.......sta ces, tako je to.
Najveci problem je sto u Saboru HR mogu sjediti ljudi koji NEmaju boraviste u Hrvatskoj, NEmaju osobnu kartu! E to nema nigdje na svjetu.
@basta sljezove boje
Pa meni jaran u Danskoj ima danski, hrvatski i bosanski pasos. Danski mu treba kad putuje i kad svercuje stvari, Hrvatski kad kupuje imovinu na moru, a Bosanski kad ganja papire za svoj stan na Grbavici i za svoju kucu na Bascarsiji. Izjasnjava se ko Hrvat i Franjo Tudzman mu je Bog. Glasa redovno na izborima u HR. Niko te ne pita ni u Danskoj ni u Svedskoj da vratis pasos hrvatske ili BIH...
A to za Njemacku? Ma ko ima pasos Njemacki od nasih, rjetko ko, jer Svabe nedaju skoro nikome pasos...
-
goldenlily
Baštice,šta mai u Kiseljaku?basta sljezove boje wrote:ne znam kakva je situacija u Mostaru, ali u Sarajevu ce slabo ko na ove izbore. Nismo na njihovom budzetu niti nas mnogo tangira koja ce opcija doci na vlast, isto sranje, drugo pakovanje.and wrote:sdp je hdz-u znaci dala 11 izbornu jedinicu fore.
ovi izbori ponovo pokazuju brojne nelogicnosti i kontradiktornosti u hrvatskoj politici.
hrvati iz bih se tretiraju kao iseljenici(u bih se oni bas tako ponasaju), iako su oni u bih konstitutivni narod.
mnogi od njih mozda nikad nisu ni bili u hrvatskoj,ali uredno ce na glasanje da odrede buducnost gradjanima susjedne zemlje.kakvi djonovi.
- osa
Na glasovanje za sabor nema pravo nikakva dijaspora, već svi hrvatski državljani, bez obzira na prebivalište, tako da se ovo pravo ne odnosi samo na hrvate mnogi bošnjaci imaju isto to pravo. iako je to glasovanje građana koji ne žive u hrvatskoj nelogično sada je po zakonu.
-
ninja-san
Ono sto nije bilo fer u medijima u Federaciji, je to sto gotovo nitko nije objavio da se glasovanje u Sarajevu ne odvija u zgradi veleposlanstva vec u KSC na Bjelavama.
Bio sam jutros i bi mi zao gledati starije ljude koji su dosli na kapije veleposlanstva, a onda morali spacirati 500 m uz brdo uz Dalmatinsku...ali kad se drzava voli, nista nije tesko, rece mi jedna simpaticna teta....
Bio sam jutros i bi mi zao gledati starije ljude koji su dosli na kapije veleposlanstva, a onda morali spacirati 500 m uz brdo uz Dalmatinsku...ali kad se drzava voli, nista nije tesko, rece mi jedna simpaticna teta....
- valterbranisarajevo
Glasalo se u tuđe ime, dijelile se zahvalnice, kršila se predizborna šutnja
UDRUGA za nadgledanje izbora i promicanje parlamentarne demokracije Elekta, izvijestila je kako su prvog dana glasanja u XI. izbornoj jedinici, izbori za Hrvatski sabor protekli uglavnom bez većih nepravilnosti. Naime, 227 promatrača Elekte u XI. Izbornoj jedinici, do 19 sati nije prijavilo značajnija kršenja izbornih pravila i procedure, iako je bilo glasanja u tuđe ime, dijeljenja zahvalnica za glasovanje i kršenja predizborne šutnje.
Na većini biračkih mjesta nije bilo kršenja izbornih procesa i procedura, a izborni proces tekao je bez većih problema, izvijestila je Elekta. Na pojedinim biračkim mjestima u Žepču i Širokom Brijegu, tijekom glasanja su se povremeno stvarale gužve, no nakon intervencije promatrača uvjeti glasovanja su poboljšani. Uočene pogreške su uglavnom odmah i ispravljene.
Od ozbiljnijih kršenja izbornih pravila i procedure, na biračkom mjestu 110 u Tuzli članovi biračkog odbora omogućili su u tri slučaja glasanje u tuđe ime. Promatrači Elekte podnijeli su zbog tog slučaja prijavu Državnom izbornom povjerenstvu. Na biračkim mjestima 109 i 111 u Tuzli primijećeni su plakati HDZ-a, na što je upozoren birački odbor, a plakati su uklonjeni.
Dijelile se i zahvalnice
Promatrači Elekte tijekom dana zaprimili su i prijave građana o navodnim zahvalnicama koje biračima nakon glasanja na biračkim mjestima u Širokom Brijegu dijele aktivisti Narodne stranke Radom za boljitak. Promatrači na terenu još uvijek prikupljaju informacije i u slučaju da se utvrdi kršenje izbornog zakona i procedura proslijedit će prijavu nadležnom povjerenstvu.
Na biračkim mjestima u Širokom Brijegu zabilježen je veći broj birača koji nisu bili uvedeni na birački popis odnosno imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj te nisu mogli glasovati u XI. Izbornoj jedinici, a nisu se prethodno registrirali ili imaju problema s registracijom za glasovanje u inozemstvu. Prema izjavama koje su promatrači Elekte prikupili u spomenutim slučajevima, glasači koji su obavili prethodnu registraciju potvrde za glasanje trebali bi dobiti tijekom nedjelje.
Izbornu šutnju prekršili i Zelena lista i HTV
Elekta je zaprimila i prijavu o kršenju izborne šutnje od strane građana koji želi ostati anoniman, a odnosi se na prijem tekstualne poruke kojom se za vrijeme trajanja izborne šutnje poziva na glasanje za Zelenu listu. Poruka elektroničke pošte poslana je u 1.25, iza ponoći, 24. studenog 2007. godine, a poslana je na oko stotinu adresa. Prijava građana proslijeđena je Državnom izbornom povjerenstvu.
Elekta je, također, obavijestila Državno izborno povjerenstvo o kršenju pravila o izbornoj šutnji koje je prekršila Hrvatska radio televizija, objavom vijesti koja se odnosi na rejting političkih stranaka na 118 stranici teleteksta HTV-a.
Index
UDRUGA za nadgledanje izbora i promicanje parlamentarne demokracije Elekta, izvijestila je kako su prvog dana glasanja u XI. izbornoj jedinici, izbori za Hrvatski sabor protekli uglavnom bez većih nepravilnosti. Naime, 227 promatrača Elekte u XI. Izbornoj jedinici, do 19 sati nije prijavilo značajnija kršenja izbornih pravila i procedure, iako je bilo glasanja u tuđe ime, dijeljenja zahvalnica za glasovanje i kršenja predizborne šutnje.
Na većini biračkih mjesta nije bilo kršenja izbornih procesa i procedura, a izborni proces tekao je bez većih problema, izvijestila je Elekta. Na pojedinim biračkim mjestima u Žepču i Širokom Brijegu, tijekom glasanja su se povremeno stvarale gužve, no nakon intervencije promatrača uvjeti glasovanja su poboljšani. Uočene pogreške su uglavnom odmah i ispravljene.
Od ozbiljnijih kršenja izbornih pravila i procedure, na biračkom mjestu 110 u Tuzli članovi biračkog odbora omogućili su u tri slučaja glasanje u tuđe ime. Promatrači Elekte podnijeli su zbog tog slučaja prijavu Državnom izbornom povjerenstvu. Na biračkim mjestima 109 i 111 u Tuzli primijećeni su plakati HDZ-a, na što je upozoren birački odbor, a plakati su uklonjeni.
Dijelile se i zahvalnice
Promatrači Elekte tijekom dana zaprimili su i prijave građana o navodnim zahvalnicama koje biračima nakon glasanja na biračkim mjestima u Širokom Brijegu dijele aktivisti Narodne stranke Radom za boljitak. Promatrači na terenu još uvijek prikupljaju informacije i u slučaju da se utvrdi kršenje izbornog zakona i procedura proslijedit će prijavu nadležnom povjerenstvu.
Na biračkim mjestima u Širokom Brijegu zabilježen je veći broj birača koji nisu bili uvedeni na birački popis odnosno imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj te nisu mogli glasovati u XI. Izbornoj jedinici, a nisu se prethodno registrirali ili imaju problema s registracijom za glasovanje u inozemstvu. Prema izjavama koje su promatrači Elekte prikupili u spomenutim slučajevima, glasači koji su obavili prethodnu registraciju potvrde za glasanje trebali bi dobiti tijekom nedjelje.
Izbornu šutnju prekršili i Zelena lista i HTV
Elekta je zaprimila i prijavu o kršenju izborne šutnje od strane građana koji želi ostati anoniman, a odnosi se na prijem tekstualne poruke kojom se za vrijeme trajanja izborne šutnje poziva na glasanje za Zelenu listu. Poruka elektroničke pošte poslana je u 1.25, iza ponoći, 24. studenog 2007. godine, a poslana je na oko stotinu adresa. Prijava građana proslijeđena je Državnom izbornom povjerenstvu.
Elekta je, također, obavijestila Državno izborno povjerenstvo o kršenju pravila o izbornoj šutnji koje je prekršila Hrvatska radio televizija, objavom vijesti koja se odnosi na rejting političkih stranaka na 118 stranici teleteksta HTV-a.
Index
-
Arogantni
Mora da si i ti jedan od onih ugrozenih katolika Sarajeva....ninja-san wrote:Ono sto nije bilo fer u medijima u Federaciji, je to sto gotovo nitko nije objavio da se glasovanje u Sarajevu ne odvija u zgradi veleposlanstva vec u KSC na Bjelavama.
Bilo ti zao gledati starije ljude koji su dosli...
I zao ti ih bilo, e moj njinja-san...
-
_BosanaC
A znamo i ko se potrudio i ko se trudi da bude po zakonu i daljeosa wrote:Na glasovanje za sabor nema pravo nikakva dijaspora, već svi hrvatski državljani, bez obzira na prebivalište, tako da se ovo pravo ne odnosi samo na hrvate mnogi bošnjaci imaju isto to pravo. iako je to glasovanje građana koji ne žive u hrvatskoj nelogično sada je po zakonu.
- kicky
Znate ko je donio, točnije predložio ovu famoznu 11. izbornu jedinicu, hrvatskom saboru na usvajanje: GOJKO ŠUŠAK I IVIĆ PAŠALIĆ! Za pametnog dovoljno! I rest my case!
...što se tiče aktualnosti, samo da obavjestim da je izlaznost do 11 sati manja nego prije 4 godine, što znači ''voda na mlin HDZ-u''!!!
HRT upravo javlja da je odziv u BiH veći nego prije 3 godine!!!

...što se tiče aktualnosti, samo da obavjestim da je izlaznost do 11 sati manja nego prije 4 godine, što znači ''voda na mlin HDZ-u''!!!
HRT upravo javlja da je odziv u BiH veći nego prije 3 godine!!!
-
mamica papucarka
- valterbranisarajevo
Uz ovo ide i ovo
Pokojna Anđa za HDZ. Mrtva sestra također.
Prije dvije godine nacija je birala predsjednika Hrvatske. Stipe Mesić dobio je drugi mandat premda su za njegovu glavnu suparnicu Jadranku Kosor u dijaspori tada glasovali i neki ljudi koji su već dugo mrtvi.
Još iz toga vremena datira vic: 'Zašto Kosor nije dobila niti jedan glas u Varaždinskoj županiji? Zato što njihovo groblje jedino ima video-nadzor...'
Taj podatak u kombinaciji sa sada već legendarnim spotom Nike Kovača 'i brata Roberta također' bio je dovoljan korisniku Daliborovskom da na Youtubeu još jednom parodira HDZ-ov film s kapetanom Vatrenih.
Zombi pod imenom Anđa Penava, koja je rođena te je živjela i umrla u dijaspori, tvrdi da se na 'pogrebu silno veselila hrvatskoj zastavi i himni'. Njezina sestra Manda, također. A onda neki kažu da 'mrtvi nemaju pravo glasa'. 'Baš zato dr. Ivo Sanader i HDZ', zaključuje pok. Anđa. (ss)
http://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/d ... z,99189.jl
- kicky
Portal index.hr upravo izbacio rezultate do 17:00.kicky wrote:Rezultati izlaznih anketa (exit pollova) na uzorku od 30 000 građana bit će objavljeni za kojih 15min, u 19:00 na HRT1.
Željno iščekujemo?!![]()
Izlaznost u 16:00 bila je 48%, 3 % manje nego na izborima 2003.!!!!
Neodlučeno!!!
Razlika svega 1% za SDP! Dijaspora presuđuje
-
basta sljezove boje
nikad u zivotu nisam bila u Kiseljaku. Tvoj post pokazuje na kojem je nivou sandzacka intelEgencija koja nam je 1992 sljegla u gradgoldenlily wrote:Baštice,šta mai u Kiseljaku?basta sljezove boje wrote:ne znam kakva je situacija u Mostaru, ali u Sarajevu ce slabo ko na ove izbore. Nismo na njihovom budzetu niti nas mnogo tangira koja ce opcija doci na vlast, isto sranje, drugo pakovanje.and wrote:sdp je hdz-u znaci dala 11 izbornu jedinicu fore.
ovi izbori ponovo pokazuju brojne nelogicnosti i kontradiktornosti u hrvatskoj politici.
hrvati iz bih se tretiraju kao iseljenici(u bih se oni bas tako ponasaju), iako su oni u bih konstitutivni narod.
mnogi od njih mozda nikad nisu ni bili u hrvatskoj,ali uredno ce na glasanje da odrede buducnost gradjanima susjedne zemlje.kakvi djonovi.Nisam znao da i kreševsko kiSeljačka kotlina spada pod Sarajevo
...
Last edited by basta sljezove boje on 25/11/2007 18:50, edited 1 time in total.
-
_BosanaC
basta sljezove boje wrote:nikad u zivotu nisam bila u Kiseljaku. Tvoj post pokazuje na kojem je nivou sandzacka intelEgencija koja nam je 1992 sljegla u gradgoldenlily wrote:Baštice,šta mai u Kiseljaku?basta sljezove boje wrote: ne znam kakva je situacija u Mostaru, ali u Sarajevu ce slabo ko na ove izbore. Nismo na njihovom budzetu niti nas mnogo tangira koja ce opcija doci na vlast, isto sranje, drugo pakovanje.Nisam znao da i kreševsko kiSeljačka kotlina spada pod Sarajevo
...
A da si, gluho bilo, bila u Kiseljaku, to bi znacilo - sta?
-
basta sljezove boje
a ja nakon ovog definitivno potpisujem da ti nisi Bosnjakmostarac wrote:ja navijam za HNS i Vesnu Pusic
HNS je stranka koja zastupa tezu da Hrvatska treba dovoditi radnu snagu iz Ukrajine