Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Locked
nOrMaLaC

#4426 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by nOrMaLaC »

Mislim da je ovo pravi primjer gradonačelnika. Robert Menard gradonačelnik grada Bezier je u petak 11.09 ušao u naselja gdje borave emigranti i oštro im uputio poruku da "nisu dobrodošli" zbog bahatog ponašanja i neizmirivanje obaveza.

"Niste dobrodošli, došli ste u ovaj stan tako što ste razbili vrata" "Niste dobrodošli u ovaj grad i ovu državu ukoliko ne poštujute njena pravila"

http://www.rt.com/news/315578-french-ma ... -refugees/
tututuuuu

#4427 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

ActionWoman wrote:Podrska Madarima koji se bore za svoju zemlju ali i za Europu
Borba je sukob dva više-manje ravnopravna subjekta.
Kad neko ispaljuje gumene metke na djecu - e to je već nasilje :)

Mađari se ne bore ni za koga, već Orban, deklarirani rasista i fašista, zadovoljava fašističke aptetite Mađara koji, historijske i na svaki drugi način, oduvijek teže fašizmu.

Niko od njih ne želi ostati u Mađarskoj ili Hrvatskoj. Oni bijede i jada imaju i u Siriji. Izbjeglice žele u Njemačku koja tvrdi da ih želi primiti. Ne može se pustiti da ti ljudi dolaze u neograničenom broju i zauvijek, ali ih se ne smije ni matretirati.[/quote]

:zzzz: Fasizam, fasisticki, fasizmom, fasisti. :D

A ovo su mi najjace teze kako oni bijede i jada imaju u Siriji i zato ne zele ostati u RH i Madjarskoj i mrtav hladan ih nazove izbjeglicama. Mislim, nije da je Madjarska a kamo li RH neka super bogata zemlja, al za zemlje odakle ovi dolaze, a kamo li ratom razorene Sirije gdje je zivot sad ga ima, sad ga nema jesu. I da su stvarno izbjeglice a ne migranti trebali bi biti presretni.

I niko ih ne maltretira. Policija je tu da cuva granicu, nije to Merhamet ni Crveni kriz. Niti je ko ubijen, niti je ko povrijedjen.[/quote]

Ti se bas uvijek istreses na svoj post. Cuj "niti je ko povrijedjen". Rekao si da ne citas pa eto pogledaj video. https://www.youtube.com/watch?v=zl5YF0qWK7k[/quote]

Da. A to je pisano prije suzavaca. uostalom ko je povrijedjan, ubijen? Niko, osim manjih ozljeda kako migranata tako i madjarskih policajaca. I malo ih naparili suzavcem kad su navalili da na silu probiju granicu. Trebali su ih laticama cvijeca valjda gadjati. A svasta ces cuti, odnosno procitati. Inace, policija jako smirena i profesionalna. U SAD-u, Rusiji itd. vec bi odavno lezali mrtvi.
Last edited by tututuuuu on 17/09/2015 00:22, edited 1 time in total.
Kikibombona

#4428 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Kikibombona »

Tema obiluje fasistima, rasistima, islamofobima, panislamistima, militantnim krscanima...

Militantni krscani su se usrali, plase se da ce kurva Evropa promijeniti etnicku i religijsku sliku. Ove ljude mrze iz dna duse radi njihove narodnosti i posebno religijske pripadnosti.

Panislamisti, u pauzama kada oplakuju nesrecu sirijskih muslimana, bacaju drkicu na pomisao da ce islam zavladati Evropom.

Ludilo! :D
don vito

#4429 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by don vito »

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nizo ... 42329.aspx

Holandski novinar koji izvjestava iz Sirije na crnom trzistu narucio sirijski pasos na ime Malek Ramadan,
za pasos predao sliku holandskog premijera Marka Ruttea 8-)
platio 825 dolara i...
za 40 sati regularno dobio pasos odlicnog kvaliteta...

Image
Last edited by don vito on 17/09/2015 00:27, edited 1 time in total.
bingov buraz

#4430 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by bingov buraz »

don vito wrote:
corrida33 wrote:Ove sve arapske migrante treba pod hitno preusmjeriti u BiH !

Svoj je najpreci!

https://www.facebook.com/RSE.Balkan/vid ... =2&theater
:thumbup:

dodao bih samo - preusmjeriti u bosnjacki dio BiH gdje jadni ljudi nece dozivljati teror ko sa kjafirima na snimku
Gdje celjad nisu bijesna
ni kuca nije tijesna
Bujrum!
Vasi vlazni snovi,brat bratu ne zeli biti na teretu :mrgreen:
Nema u Zagrebu mjesta,dozu parazita popunila njihova braca iz BiH :mrgreen:

Rjesenje za Europu je samo jedno,lijepo primiti nahraniti obuci i prvim avionom poslati u domovinu.Malo vise kosta ali je ucinkovito,kad skontaju da je nemoguce da ostanu mozda se i trznu da naprave nesto od tih zemalja tamo.Ovo sa suzavcima i gumenim metcima je seljacki.
bingov buraz

#4431 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by bingov buraz »

Kikibombona wrote:Tema obiluje fasistima, rasistima, islamofobima, panislamistima, militantnim krscanima...

Militantni krscani su se usrali, plase se da ce kurva Evropa promijeniti etnicku i religijsku sliku. Ove ljude mrze iz dna duse radi njihove narodnosti i posebno religijske pripadnosti.

Panislamisti, u pauzama kada oplakuju nesrecu sirijskih muslimana, bacaju drkicu na pomisao da ce islam zavladati Evropom.

Istina.
jastuk1

#4432 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by jastuk1 »

NIN wrote:Kako rekoh, ne repliciraj mi ali kad si vec, da ti koju prozborim, pa kazem...
jastuk1 wrote:U funkciji moderatora si podgrijavao svakakva pljuvanja po Islamu.
Svi moji upisi su i dan danas tu na forumu i mogu se jednostavno naci. Dakle, nikad nisam pljuvao po islamu, sto vise, ako obratis paznju na moje upise vidjet ces da sam vecinom pisao prilicno afirmativno o islamu! Ono sto sam kritikovao i kritikujem su cimpanze kao sto si ti!
jastuk1 wrote:I zbog čega si ono bio sankcionisan?
Nisam bio sankcionisan nego sam sam napustio funkciju! Ako ne vjerujes obrati se adminima!
jastuk1 wrote:A sad imaš obraza da se praviš moralna vertikala. Presmješno i pretužno. To je besramnost i jad.
Ma nemoj!? Za tebe, misu mali, ja sam Mahatma Gandi!
jastuk1 wrote:A nemoj pretpostavljati odakle je ko, to je krajnje glupo. Sva ima pravo da se izjašnjava i kao marsovac ako hoće. ;-)
E ovo upravo pokazuje koliko si zapravo ogranicen i blizak svojim rodjacima cimpanzama, nevjerovatno! :lol:
Tako vam je to - kad se nema ARGUMENATA onda se PRIBJEGAVA VRIJEĐANJU na ličnoj osnovi!

Korištenjem kojekakvih "čimpanza pokušaja" :lol: da mene lično uvrijediš nisi mene uvrijedio ni majmaje :zzzz: već si samo EGOISTIČNOM PONOSU DOZVOLIO DA uništi DIGNITET. ;-)

Kako mudro. 8)
Last edited by jastuk1 on 17/09/2015 00:36, edited 1 time in total.
Juliuscezar

#4433 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Juliuscezar »

Kikibombona wrote:Tema obiluje fasistima, rasistima, islamofobima, panislamistima, militantnim krscanima...

Izdrzali smo Vandale, Hune, Ugare, Mongole, jbm ga izdrzat cemo i arape.

Uskoro ce ovu opremu svako drzati kod kuce
Image

A evo sa vjezbi

Image

Ljudi dolaze i ljudi nemaju gdje ni naprijed ni nazad. Kako im pomoci, ja nisam dovoljno pametan. Najlakse rijesnje kakav takav mir na bliskom istoku
Bosanac sa dna kace

#4434 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Bosanac sa dna kace »

don vito wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/nizo ... 42329.aspx

Holandski novinar koji izvjestava iz Sirije na crnom trzistu narucio sirijski pasos na ime Malek Ramadan,
za pasos predao sliku holandskog premijera Marka Ruttea 8-)
platio 825 dolara i...
za 40 sati regularno dobio pasos odlicnog kvaliteta...

Image
Kazu da je Nusra tokom neke ackije u Halepu bila pokupila masine za pravljenje pasosa, prije 2-3 godina, i tako prodavala pasose i sve ostale dokumente regularno, onda je neko raznio tu zgradu gdje su bile masine, prica se da su i Kurdi pokupili isto tako i da prodaju dokumente....prica se....
don vito

#4435 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by don vito »

Samo za Kikija

Image
jastuk1

#4436 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by jastuk1 »

bingov buraz wrote:

Istina.
Tako nekako otprilike, s tim što je Evropa već promijenila religijsku sliku jer je većinom već poodavno post-kršćanska.

Kiki, bez obzira koliko nekada imali oprečne a nekada i podudarne stavove, sviđa mi se tvoj sočni riječnik na samim marginama decentnosti - slično mom riječniku. :thumbup:
ActionWoman

#4437 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by ActionWoman »

Tebe vec uhvatilo
Kikibombona

#4438 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Kikibombona »

ActionWoman wrote:
Tebe vec uhvatilo
Sta to? :-)
VCorp

#4439 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by VCorp »

bhnapoleon1 wrote:Zid oko citave europe, treba vidjeti i one hitlerove planove za atlantski bedem moze valjati, ovamo uzet planove od kineskog zida i spucat ga od juga do sjevera. Mrtva straza na svakih 10 metara. Po Sredozemlju potapati brodove.

Image

Legenda:
Crno: Europski Zid (Mozemo ga nazvati i antifasistickim zidom )sa mrtvom strazom na svakih 10 metara
Plavo: Minska polja
Crveno: podvodne mine za brodove

Zivjela slobodna europa
Kita od plana, sve sa bručkama :lol:
Juliuscezar

#4440 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Juliuscezar »

VCorp wrote:
bhnapoleon1 wrote:Zid oko citave europe, treba vidjeti i one hitlerove planove za atlantski bedem moze valjati, ovamo uzet planove od kineskog zida i spucat ga od juga do sjevera. Mrtva straza na svakih 10 metara. Po Sredozemlju potapati brodove.

Image

Legenda:
Crno: Europski Zid (Mozemo ga nazvati i antifasistickim zidom )sa mrtvom strazom na svakih 10 metara
Plavo: Minska polja
Crveno: podvodne mine za brodove

Zivjela slobodna europa
Kita od plana, sve sa bručkama :lol:
kolega situacija je krajnje ozbiljna europska kultura i ostavština se moraju braniti. Naravno ovaj plan nije savršen ako imate neke ideje kako poboljšati welcome
NIN

#4441 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by NIN »

jastuk1 wrote:
Tako vam je to - kad se nema ARGUMENATA onda se PRIBJEGAVA VRIJEĐANJU na ličnoj osnovi!

Korištenjem kojekakvih "čimpanza pokušaja" :lol: da mene lično uvrijediš nisi mene uvrijedio ni majmaje :zzzz: već si samo EGOISTIČNOM PONOSU DOZVOLIO DA uništi DIGNITET. ;-)

Kako mudro. 8)
Mada ja znam da si daleko od ljudskosti, kad se vec furas da si covjek onda izadji pred izbjeglice pa im pomozi! Uf, zaboravih da si vec na skandinavskoj sisi, daleko od ove tragedije!

Majku li ti licemjernu, smrdljivu! Da bog'dom prozivio isto kao i ovi arapi!
Vitezanin

#4442 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Vitezanin »

Fidesz i Orban koji se kunu u zastitu "nacionalnih interesa" su vise ucinili na unistavanju madjarske reputacije nego ijedna vlada. Paradoks koji jos jednom pokazuje koliko je nacionalizam sizofren. I otkad je to Madjarska na braniku krscanske Europe?! Madjari ce dobiti dobar dio stranica u povijesnim knjigama kad sve ovo zavrsi. Nesto ne vjerujem da ce iko pisati o moci i snazi madjarske drzave kako inace Orban veli.
Haman

#4443 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Haman »

U evropskim zemljama natalit je nizak a industrija treba radnu snagu. Ko treba zemlju zibjeglica mozda uskoro saznamo? :izet:
drastic

#4444 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by drastic »

jastuk1 wrote:
Challenger__ wrote:
don vito wrote:I ja kazem, razbucase Arapi (da ne kazem muslimani) Sengen ko beba zvecku. Ovo ce se slaviti vise nego bitka na Bedru. :D
A kada sam ja pisao da su eurokrate (ne Evropljani nego ova bljutava briselska administracija) skupina nesposobnih džeparoša...
Ta će oni. Sviraju kako im lihvari narede i to je to. ha ja.
Bodkin

#4445 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Bodkin »

Razbucase sengen jer su drzave koje su napravile sengen dozvolile izbjeglicama i imigrantima da udju i to u brojevima od par stotina hiljada. Da nisu htjeli, nogli su kao kinezi ili rusi pucati na svaki pokret. Al sta znaju antiglobalisti sta je logika. A imigranti i izbjeglice nisu ludi da idu kod brace arapa
Paul F.

#4446 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Paul F. »

Haman wrote:U evropskim zemljama natalit je nizak a industrija treba radnu snagu. Ko treba zemlju zibjeglica mozda uskoro saznamo? :izet:
Prvo, treba vidjeti stopu nezaposlenosti u tim zemljama znajući da je pet posto idealno. Onda, ako treba radne snage, te zemlje mogu praviti isto što i Kanada naprimjer. Uzimati ono što im treba.
Šunj

#4447 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Šunj »

don vito wrote:
corrida33 wrote:Ove sve arapske migrante treba pod hitno preusmjeriti u BiH !

Svoj je najpreci!

https://www.facebook.com/RSE.Balkan/vid ... =2&theater

dodao bih samo - preusmjeriti u bosnjacki dio BiH gdje jadni ljudi nece dozivljati teror ko sa kjafirima na snimku
Gdje celjad nisu bijesna
ni kuca nije tijesna
Bujrum!
Ne postoji tzv. "bosnjacki dio BiH"!
I treba ih naseliti u BiH jer ima dosta slobodnog i nenaseljenog prostora i zemljista!
Ne zaboraviti sta je Gadafi rekao:
“Slušajte me sad, vi ljudi iz NATO! Bombardirate zid koji stoji na putu migrantima iz Afrike ka Europi, i teroristima Al Qaide. Taj zid je Libija. Vi ste ga razbili. Vi ste idioti, i gorjeti će u paklu zbog tisuća migranata iz Afrike, i zbog podrške Al­Qaidi. To će biti tako. Ja nikada ne lažem. Ne lažem ni sada”, napisao je Gadafi u otvorenom pismu koje je objavio ruski dnevni Zavtra u svibnju 2011. nekoliko mjeseci prije nego što je ubijen.
Od početka godine 500.000 izbjeglica je stiglo u Europi, a migrantska kriza je postala prioritet broj jedan za zemlje EU.
Last edited by Šunj on 17/09/2015 08:06, edited 1 time in total.
musicman80

#4448 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by musicman80 »

Bodkin wrote:Razbucase sengen jer su drzave koje su napravile sengen dozvolile izbjeglicama i imigrantima da udju i to u brojevima od par stotina hiljada. Da nisu htjeli, nogli su kao kinezi ili rusi pucati na svaki pokret. Al sta znaju antiglobalisti sta je logika. A imigranti i izbjeglice nisu ludi da idu kod brace arapa

Schengen nije za ilegalne emigrante, nego za evropljane da se krecu slobodno unutar svojih granca, a ne da bilo ko isti zloupotrebljava, izbjeglice, emigranti ili trgovci ljudima, sasvim je svejedno.
Cherry-Cherry

#4449 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Cherry-Cherry »

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/idil- ... /150917004
Evo konačno da i oni nešto pametno kažu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4450 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Tomahawk11 »

Cherry-Cherry wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/idil- ... /150917004
Evo konačno da i oni nešto pametno kažu.
Bas je pametno. Sta da rade, da ostanu i izginu?!
Locked