E ako si pregledao 51% sadržaja, fotografija, reportaža, analiza i onda upotrijebio opisni izraz "dobar dio" onda povlačim sve što sam rekao. Je li u dure?_BataZiv_0809 wrote:Ama covjece boziji, ti bi i rukama i nogama da ovu diskusiju prebacis na polje rasizma i islamofobije. Imas Zviza pa to njemu. Meni nemoj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Kakve sve gluposti i napamet naučene fraze izvaljuješ. Daj mi molim te to zvanično istraživanje i izvor koji je to "dobar" procenat. Šta znači dobar procenat? To ti onako ofrlje k'o na pijaci...dobar procenat.Dobar procenat Evropljana podržava Brevika. Može li ovako?
Vjerovatno da će dio onih koji uđu zalutati i priključiti se nekim kriminalnim skupinama ali to nije nikakv argument da im se ne pomogne. isto tako će dio bijelih Evropljana ući u kriminalne skupine i poslove i biti dio te mreže. Dakle treba li i njih negdje deportovati, može li i to biti kakav kontra argument? Skupi deset ljudi pa ćeš među tih deset imati različite karaktere, profile, sklonosti, ponašanje a kamo li među hiljadama izbjeglica. Eto ispade da Danci, Nijemci, Francuzi ne postaju lopovi već samo izbjeglice (Arapai).
A o procentima cemo kada isti izadju. Zato sam i upotrijebio opisni izraz sudeci po pregledanim fotografijama i video sadrzajima.
Ljudima treba pomoci, tu nikakve dileme nema. Ali ne treba biti ni slijep na ocigledno.
Baš bih volio vidjeti zvanične statisitke, strukturu izbjeglica po zemljama, godištima, polu, obrazovanju...itd.