Ivanic: Sarajevo je nebitno

dalje

#1 Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by dalje »

1:20:40
"Za Beograd dnevno 40 autobusa, za Sarajevo 2."
"Nas BiH kosta samo oko 100 miliona. Svarni zivot je u RS."
"RS je jaka"
"Iz Banja Luke kontrolisemo pasose, drzavljanstva i licne karte, u Banja Luci imamo Upravu za indirektno oporezivanje, iz Banja Luke kontrolisemo finansijske tokove u cijeloj BiH, u Banja Luci imamo Elektroprenos BiH, Banja Luka kontrolise elektrosistem BiH"

ImageImage
Last edited by dalje on 05/10/2014 10:02, edited 1 time in total.
escobar__

#2 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by escobar__ »

dalje wrote:"Iz Banja Luke kontrolisemo pasose, drzavljanstva i licne karte, u Banja Luci imamo Upravu za indirektno oporezivanje, iz Banja Luke kontrolisemo finansijske tokove u cijeloj BiH, u Banja Luci imamo Elektroprenos BiH, Banja Luka kontrolise elektrosistem BiH"
Ovo je nama naša borba dala. :thumbup:
staradis

#3 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by staradis »

Samo da kažem da Silajdzica nabijem
VCorp

#4 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by VCorp »

escobar__ wrote:
dalje wrote:"Iz Banja Luke kontrolisemo pasose, drzavljanstva i licne karte, u Banja Luci imamo Upravu za indirektno oporezivanje, iz Banja Luke kontrolisemo finansijske tokove u cijeloj BiH, u Banja Luci imamo Elektroprenos BiH, Banja Luka kontrolise elektrosistem BiH"

Ovo je nama dala familija Izetbegović, postkomunisti i ulizivacki mentalitet Sarajeva koje nema muda za reakciju na bilo kakvu provokaciju. Ima vas 400 hiljada u i oko Sarajeva a krst na Zlatistu odakle su vas streljali jos stoji. To je jedan od primjera na kojem vi gubite kredibilitet, bilo kakav autoritet i zato se radi ono šta se radi.

Činjenica je da je Banja Luka RS -u sve ono što Sarajevo nije Bosni i Hercegovini. Ima istine u onoj '' zbogom Bosno, odoh u Sarajevo ''.
insomnia78

#5 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by insomnia78 »

Image

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
joli

#6 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by joli »

Ivanic je pokvaren ko mucak.
Hafis

#7 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Hafis »

Što opet ne umanjuje vjerodostojnost činjenica koje je ovdje naveo.
pirmin

#8 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by pirmin »

insomnia78 wrote:Image

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
:mrgreen: :mrgreen:
Prpa.ba

#9 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Prpa.ba »

Cijena poraza u ratu i zelje za "integracijom" sa pravoslavnim teroristima. :-)
Hafis

#10 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Hafis »

Auuuu...jaka ova.
baxus

#11 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by baxus »

VCorp wrote:
escobar__ wrote:

Ovo je nama dala familija Izetbegović, postkomunisti i ulizivacki mentalitet Sarajeva koje nema muda za reakciju na bilo kakvu provokaciju. Ima vas 400 hiljada u i oko Sarajeva a krst na Zlatistu odakle su vas streljali jos stoji. To je jedan od primjera na kojem vi gubite kredibilitet, bilo kakav autoritet i zato se radi ono šta se radi.

Činjenica je da je Banja Luka RS -u sve ono što Sarajevo nije Bosni i Hercegovini. Ima istine u onoj '' zbogom Bosno, odoh u Sarajevo ''.
Mi nismo u stanju uredit Sarajevo u kojem smo sami, to ti sve govori.
U Sarajevu nikad gore stanje nije bilo, a za to nam nisu krivi ni Srbi ni Hrvati.
Umjesto da budemo primjer ostatku drzave, da napravimo mjesto ugodno za život, mi smo napravili haos po svim pitanjima.
Ko nas je vodio u ovih 20 godina dobro imamo i ovo...
Većina Sarajlija ne zna u kakvim govnima zivi, misle da je to normalno.
Vlast nas je unistila, a ljudi glasaju za iste, koji paradox
Šunj

#12 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Šunj »

Mi nismo u stanju uredit Sarajevo u kojem smo sami, to ti sve govori.
U Sarajevu nikad gore stanje nije bilo, a za to nam nisu krivi ni Srbi ni Hrvati.
Umjesto da budemo primjer ostatku drzave, da napravimo mjesto ugodno za život, mi smo napravili haos po svim pitanjima.
Ivanic govori samo cinjenice. Sve je istina.
Posto se nista nece promijeniti, ovo su zadnji izbori na kojima sam glasao (vec sam poslao glasacke listice).
Na sledecim USA izborima glasam za Jeb Bush
Image Image
:zzzz: Najlakse je biti kreten u zivotu
Last edited by Šunj on 05/10/2014 12:15, edited 2 times in total.
Država

#13 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Država »

VCorp wrote:

Ima vas 400 hiljada u i oko Sarajeva a krst na Zlatistu odakle su vas streljali jos stoji. To je jedan od primjera na kojem vi gubite kredibilitet, bilo kakav autoritet i zato se radi ono šta se radi.
Meni je baš drago da smo svi ignorisali tu primitivnu provokaciju. Oni koji su postavili krst i jesu računali na to da će zakuhati pred izbore. Krst će odmah nakon izbora svakako biti sklonjen...

:thumbup:
Šunj

#14 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Šunj »

Država wrote:
VCorp wrote:

Ima vas 400 hiljada u i oko Sarajeva a krst na Zlatistu odakle su vas streljali jos stoji. To je jedan od primjera na kojem vi gubite kredibilitet, bilo kakav autoritet i zato se radi ono šta se radi.
Meni je baš drago da smo svi ignorisali tu primitivnu provokaciju. Oni koji su postavili krst i jesu računali na to da će zakuhati pred izbore. Krst će odmah nakon izbora svakako biti sklonjen...

Mi sve nesto ignorisemo, ignoriseno, ...., a oni nas kolju, kolju, protjeruju, siluju, pljackaju, otimaju.....
IcedMFEarth

#15 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by IcedMFEarth »

Ne nasjedati na njihovu igru. Biti pametniji i znati bolje od toga.
joli

#16 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by joli »

Ovo je uzas sto je Ivanic rekao,ako je istina ,ko je to dozvolio,Bosnjacki politicari koji su to dozvolili moraju biti pozvani na odgovornost
VCorp

#17 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by VCorp »

Država wrote:
VCorp wrote:

Niste vi zainteresovani i nemate muda da ga sklonite, te priče o ignorisanju maloj djeci pricajte. Objavili su cini mi se i prosle godine ploču na ćirilici u Sarajevu s kojom slave VRS i Ratka Mladića druže moj pa umjesto da je razbijete iz postovanja prema deset hiljada Sarajlija šta je s njom.

Taj krst će biti sklonjen onaj dan kad Srbi odluce gore napraviti još veću gradnju i udare dobre temelje, a tad ce biti kasno da ga rušite jer ce to biti napad na zasticen spomenik pa kakvi ce onda biti problem umjesto da te letve srusite isti dan kad su ih postavili ?

Svima je jasno da je to predizborna provokacija ali ja bas i ne vidim da je ta provokacija dvosmijerna, već oni provociraju a Sarajevo kao i uvijek šuti i trpi. Očito u Sarajevu ne vrijede zakoni fizike jer tamo svaka akcije nema svoju reakciju :lol:

Koliko god ja volio Sarajevo koje je moj glavni grad toliko ga i ne volim zbog letargicnog pristupa svemu i ponasanja drzave u drzavi. Treba malo nekad i stati nekim stvarima na kraj sam a ne samo ćekati izjave predstavnika Inzika i ostalih koje su uvijek iste '' Visoki predstavnik Inziko osuđuje '' ... No iz toga se vidi da imate podrsku stranaca da se to ukloni tako da to uklonite cim prije inace ce vas opet kostati.
Država

#18 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Država »

VCorp wrote:
Država wrote:
VCorp wrote:

Niste vi zainteresovani i nemate muda da ga sklonite, te priče o ignorisanju maloj djeci pricajte. Objavili su cini mi se i prosle godine ploču na ćirilici u Sarajevu s kojom slave VRS i Ratka Mladića druže moj pa umjesto da je razbijete iz postovanja prema deset hiljada Sarajlija šta je s njom.

Taj krst će biti sklonjen onaj dan kad Srbi odluce gore napraviti još veću gradnju i udare dobre temelje, a tad ce biti kasno da ga rušite jer ce to biti napad na zasticen spomenik pa kakvi ce onda biti problem umjesto da te letve srusite isti dan kad su ih postavili ?

Svima je jasno da je to predizborna provokacija ali ja bas i ne vidim da je ta provokacija dvosmijerna, već oni provociraju a Sarajevo kao i uvijek šuti i trpi. Očito u Sarajevu ne vrijede zakoni fizike jer tamo svaka akcije nema svoju reakciju :lol:

Koliko god ja volio Sarajevo koje je moj glavni grad toliko ga i ne volim zbog letargicnog pristupa svemu i ponasanja drzave u drzavi. Treba malo nekad i stati nekim stvarima na kraj sam a ne samo ćekati izjave predstavnika Inzika i ostalih koje su uvijek iste '' Visoki predstavnik Inziko osuđuje '' ... No iz toga se vidi da imate podrsku stranaca da se to ukloni tako da to uklonite cim prije inace ce vas opet kostati.
Što se te table tiče, postavljena je u Istočnom Sarajevu i istu noć je uništena. Uostalom, kolika mi muda imamo to najbolje znaju Mladić i Karadžić. Oni su jurišali na Sarajevo 4 godin e i svaki put polomili zube...

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Paranoid

#19 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Paranoid »

escobar__ wrote:
Kontrola pasoša - šta je to? Carina, granični prelaz? Pa to je BiH pasoš, a BL je u BiH, a u BL je centar za unos podataka izdatih putovnica/pasoša, a KONTROLU moj Ivaniću vrše državne granične službe u koju idu nosioci putnih isprava BiH koju izdaje BiH.
Ista je stvar sa državljanstvom i LK... Jeli ima stvarno neko ovde na forumu ko misli da mu "sutra" može neko iz BL nanijeti štetu time što mu neće izdati LK, ili državljanstvo...Imali takvih, ima li iko ko misli da je sve pohranjeno "samo" na server u BL. :-)

Indirektno oporezivanje :lol: :lol: kontrola Ivanića...finansijski tokovi....pa stoko jedna to što ti imaš ima svaki burzovni mešetar..

Elektroprenos BiH.... e čuj kontrola... Ivaniću bruko srpska, pa zašto su se Nikšić i Cvijanovićka toliko dogovarali kako da predstave plan potrošnje sredstava iz dobiti...kako bi parlament BiH odobrio, a SAD i EU aminovale..

Jadno da jadnije ne može biti.. kampanja ti je Ivaniću totalni promašaj...
VCorp

#20 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by VCorp »

baxus wrote: Mi nismo u stanju uredit Sarajevo u kojem smo sami, to ti sve govori.
Sarajevo vode kriminalci a stanovnistvo to presucuje, sto znaci da sutnjom odobrava. Svaka pizdarija koja se desi Bonjacima van Sarajeva je njima prepustena da rade s njom sta hoce a bosnjacki politicari se krecu samo u sarajevskoj regiji i tamo je njihovo polje djelovanja. Kad su oni otisli malo u Hercegovinu, Krajinu, Posavinu, Tuzlu pa tamo pokusali napraviti kakve dogovore ? Njih to ne zanima, oni znaju dok mogu prehraniti Sarajevo a dok svi ostali gladuju u glavnom gradu BiH nece biti protesta i nista se nece promijeniti. No to je njihova igra na koju narod pusi dvadeset godina. Sarajevo mora opet biti ponos Bosne i Hercegovine i mora biti glavni grad svima nama a ne samo onima koji u njima žive.
Država

#21 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Država »

VCorp wrote: Sarajevo mora opet biti ponos Bosne i Hercegovine i mora biti glavni grad svima nama a ne samo onima koji u njima žive.
Ovdje si u pravu. Jbg, politika mora više računa voditi o cijeloj BiH...

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
SStijena

#22 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by SStijena »

Koliko ja znam ta tabla za Mladića i dalje stoji fino.
joli

#23 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by joli »

Država wrote:]
Što se te table tiče, postavljena je u Istočnom Sarajevu i istu noć je uništena. Uostalom, kolika mi muda imamo to najbolje znaju Mladić i Karadžić. Oni su jurišali na Sarajevo 4 godin e i svaki put polomili zube...
Nije ploca uklonjena ona jos uvjek stoji gore na Vracama...kad si zadnji put isao gore
Radi se o ploci koja je postavljena na zidu koji okruzuje Spomen-park Vraca,ploca se nalazi kad se ide ulicom Dervisa Numica iznad Grbavice 50 metara od medjuentitetske linije,na njoj je ovaj natpis i ova ploca jos uvjek gore stoji nazalost
Image
Država

#24 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by Država »

joli wrote:
Država wrote:]
Nije ploca uklonjena ona jos uvjek stoji gore na Vracama...kad si zadnji put isao gore
Radi se o ploci koja je postavljena na zidu koji okruzuje Spomen-park Vraca,ploca se nalazi kad se ide ulicom Dervisa Numica iznad Grbavice 50 metara od medjuentitetske linije,na njoj je ovaj natpis i ova ploca jos uvjek gore stoji nazalost
Image
Znam ba gdje je. Pa bilo je na portalima da je oštećena. Možda je ovo slika kad je tek postavljena...

Sjećam se k'o juče da je bilo...
VCorp

#25 Re: Ivanic: Sarajevo je nebitno

Post by VCorp »

Država wrote: Što se te table tiče, postavljena je u Istočnom Sarajevu i istu noć je uništena. Uostalom, kolika mi muda imamo to najbolje znaju Mladić i Karadžić. Oni su jurišali na Sarajevo 4 godin e i svaki put polomili zube...

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Znači danas je više nema ? :lol:

Sarajevo nije napadnuto punom silom od VRS -a nikad ( pretjerana bombardovanja, gađanje bolnica, streljanje civila, djece i žene, staraca, klanje itd sto ste prozivjeli nema veze s pravim vojnim napadom na glavni grad jer VRS i nije bila vojska već od JNA dobro opremljena skupina zločinaca, divljaka i fašista koji su se iskaljivali na bespomocnim a kad su se sretali s vašim korpusom onda su isli podvijena repa i bjezali )jer se Alija dogovarao o podjeli BiH a zna se da je njegov kalifat Sarajevo, što se pokazalo u zadnjih dvadeset godina. Sve ostale teritorije su njemu samo plus koji je izvukao.
Post Reply