fino panasonic kaze, ako sam ga dobro skontala, da taj koji prijeti treba prijetiti cetnicima i njih ganjati a ne srbe...vaca wrote:Mi kao da pricamo razlicite jezike![]()
Ponavljam, nije sporan sam dogadjaj/poziv (to sam naglasila gore) nego reakcije ljudi poput Panasonic! Fino covjek kaze...nece oni srbe nego cetnike..i nece silom vec uvode vaspoitno-popravne mjere kako bi ih prevaspitali![]()
![]()
Istraga na chat kanalu "Bosnia"
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
-
mala od skandala
mirci, i mene ti napokon skonta!mIRCerka wrote:fino panasonic kaze, ako sam ga dobro skontala, da taj koji prijeti treba prijetiti cetnicima i njih ganjati a ne srbe...vaca wrote:Mi kao da pricamo razlicite jezike![]()
Ponavljam, nije sporan sam dogadjaj/poziv (to sam naglasila gore) nego reakcije ljudi poput Panasonic! Fino covjek kaze...nece oni srbe nego cetnike..i nece silom vec uvode vaspoitno-popravne mjere kako bi ih prevaspitali![]()
![]()
-
mIRCerka
jbg, rekla sam ti da sam plavamala od skandala wrote:mirci, i mene ti napokon skonta!mIRCerka wrote:fino panasonic kaze, ako sam ga dobro skontala, da taj koji prijeti treba prijetiti cetnicima i njih ganjati a ne srbe...vaca wrote:Mi kao da pricamo razlicite jezike![]()
![]()
-
mala od skandala
a ono sa par smeđih, je bila ubleha? 
Last edited by mala od skandala on 24/01/2008 14:01, edited 1 time in total.
-
mala od skandala
ne ispravih se na vrijeme, hoće li me omladina pogrešno shvatit'mIRCerka wrote:nije, plavo mi je blize kori velikoga mozga i ceonom rezenju gdje je sva "pamet"mala od skandala wrote:a ono sa "smeđim" je bila ubleha?
de da ne chatamo ovdje vise
- vaca
Ocito razlicito tumacimo njegovu izjavu koja je ovakva:mIRCerka wrote:fino panasonic kaze, ako sam ga dobro skontala, da taj koji prijeti treba prijetiti cetnicima i njih ganjati a ne srbe...vaca wrote:Mi kao da pricamo razlicite jezike![]()
![]()
Interesantno kako se u ovim situacijama odmah reaguje... Likvidacija moze znaciti i "da nesto ne postoji u sadasnjem obliku"; i isto tako autor je napravio permutaciju rijeci "Srbin" i "cetnik".
Ja je vidim kao pokusaj ublazavanja onog sto je receno, a receno je sledece i cini mi se da ne ostavlja dvojbu:
Zdravo. Ako se želiš priključiti akciji ''Bosna Bosancima, kazna Srbima'', koja za cilj ima likvidaciju Srba na području BiH pa i šire, odgovori. Da, ovo jeste, i ne, ovo nije teroristička organizacija. Ovo je organizacija u nastanku. Hvala, živjela Bosna, pomrli Srbi.
-
bosanska rijec
naravno ovo je za osudu a isto tako ovaj lik je mogao da bude jedan od onih koji su , izvrtali istinu, predrasude , sirili strah, a tome se usprotivili bosnjaci.net, mnogobrojne organizacije , udruzenja , pojedinci koji pripadaju svim narodima i nacijama i reci te vi meni da li su te nezavisne novine zabiljezile odnosno objavile sirenje lazi d.t. i da li se usprotivila ta nevladina organizacija. A ipak je ovo kako kazete bilo na jednom chatu, i nepoznata osoba, i iste takve stvari kako kazete a i gore nepoznate osobe pisu na forumima poput serbian cafea i sl. pa se niko ne usprotivi, a ovdje je bila cak konkretna situacija , pa su na kraju teroristi haknuli stranicu bosnjaci.net, pa ja nesto ne vidjeh da ste nesto digli svoj glas, ni nezavisne , ni ova organizacija ni vaca ni peti ni deseti. 
-
nikad_izvini
Si ti neko osjetljivo čeljade pa ti svašta nešto smeta.Ovaj,ovo je forum i ljudi svašta pišu i sad tebi smeta što je JEDAN čovjek napisao nešto što tebi ne odgovara.Nisi SVI,NEGO JEDAN.I to je kao problem.Eto,izvinjavam se u njegovo ime TRNORUŽICE.vaca wrote:Ocito razlicito tumacimo njegovu izjavu koja je ovakva:mIRCerka wrote:fino panasonic kaze, ako sam ga dobro skontala, da taj koji prijeti treba prijetiti cetnicima i njih ganjati a ne srbe...vaca wrote:Mi kao da pricamo razlicite jezike![]()
![]()
Interesantno kako se u ovim situacijama odmah reaguje... Likvidacija moze znaciti i "da nesto ne postoji u sadasnjem obliku"; i isto tako autor je napravio permutaciju rijeci "Srbin" i "cetnik".
Ja je vidim kao pokusaj ublazavanja onog sto je receno, a receno je sledece i cini mi se da ne ostavlja dvojbu:
Zdravo. Ako se želiš priključiti akciji ''Bosna Bosancima, kazna Srbima'', koja za cilj ima likvidaciju Srba na području BiH pa i šire, odgovori. Da, ovo jeste, i ne, ovo nije teroristička organizacija. Ovo je organizacija u nastanku. Hvala, živjela Bosna, pomrli Srbi.
PS ako treba da te tješim,nije problem
Naravno,ništa na slijepo
-
Panasonic
vaca wrote:Ocito razlicito tumacimo njegovu izjavu koja je ovakva:mIRCerka wrote:fino panasonic kaze, ako sam ga dobro skontala, da taj koji prijeti treba prijetiti cetnicima i njih ganjati a ne srbe...vaca wrote:Mi kao da pricamo razlicite jezike![]()
![]()
A evo i za vacu nesto: Zivjeli cetnici
-
mIRCerka
hocete vi mircati 
Vaca, poruka koja je poslana je debilna.
Napisao ju je debil koji ne zna razliku izmedju Bosanac i Srbin.
Panasonicova reakcija? Covjek ima svoje misljenje, i cudi se da se reagovalo na CHAT, a neki vec objasnise sta i kako, i smeta mu permutacija termina.
da mi je kako irc.sa-x.com pa da vidite belaja
Panasonicova reakcija? Covjek ima svoje misljenje, i cudi se da se reagovalo na CHAT, a neki vec objasnise sta i kako, i smeta mu permutacija termina.
-
mala od skandala
vaca, nisi razmišljala o tome da je možda lik, koji je poslao ovu gnusnu poruku, bio baš Srbin.vaca wrote:Ocito razlicito tumacimo njegovu izjavu koja je ovakva:mIRCerka wrote:fino panasonic kaze, ako sam ga dobro skontala, da taj koji prijeti treba prijetiti cetnicima i njih ganjati a ne srbe...vaca wrote:Mi kao da pricamo razlicite jezike![]()
![]()
Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno! Evo daću ti najbliži primjer da u prilog ove tvrdnje, za koju vjerujem znaš i sama (
Čisto ko suza.
Stoga, ne donosi preduhitrene zaključke.
-
nikad_izvini
Pih.Nije nama lako s njomPanasonic wrote:mircerko nije ni tebi lako biti moderator sa ovakvim forumashima![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
#65 Re: Istraga na chat kanalu "Bosnia"
sad se odo samoubit 
da vratimo temu

da vratimo temu
Nikad izvini, pih...Panasonic wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/080123132
Udruženje građana "Front" poziva Ministarstvo sigurnosti BiH i sve nadležne institucije da poduzmu istražne radnje vezane za današnji poziv upućen korisnicima internetskog chat kanala “Bosnia”.
Ima li ovo udruzenje Front web stranicu? Interesantno kako se u ovim situacijama odmah reaguje... Likvidacija moze znaciti i "da nesto ne postoji u sadasnjem obliku"; i isto tako autor je napravio permutaciju rijeci "Srbin" i "cetnik".Osoba koja je koristila nadimak "kampanja" korisnicima je, kojih je bilo nekoliko stotina, uputila poruku sljedećeg sadržaja: "kampanja: Zdravo. Ako se želiš priključiti akciji ''Bosna Bosancima, kazna Srbima'', koja za cilj ima likvidaciju Srba na području BiH pa i šire, odgovori. Da, ovo jeste, i ne, ovo nije teroristička organizacija. Ovo je organizacija u nastanku. Hvala, živjela Bosna, pomrli Srbi"," navodi se u saopćenju Udruženja "Front".
Komentari...
-
nikad_izvini
#66 Re: Istraga na chat kanalu "Bosnia"
Kažem vam ja lijepo.Da se pita ne bi imala bolje forumaše od nas.mIRCerka wrote:sad se odo samoubit
da vratimo temu
Nikad izvini, pih...Panasonic wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/080123132
Udruženje građana "Front" poziva Ministarstvo sigurnosti BiH i sve nadležne institucije da poduzmu istražne radnje vezane za današnji poziv upućen korisnicima internetskog chat kanala “Bosnia”.
Ima li ovo udruzenje Front web stranicu? Interesantno kako se u ovim situacijama odmah reaguje... Likvidacija moze znaciti i "da nesto ne postoji u sadasnjem obliku"; i isto tako autor je napravio permutaciju rijeci "Srbin" i "cetnik".Osoba koja je koristila nadimak "kampanja" korisnicima je, kojih je bilo nekoliko stotina, uputila poruku sljedećeg sadržaja: "kampanja: Zdravo. Ako se želiš priključiti akciji ''Bosna Bosancima, kazna Srbima'', koja za cilj ima likvidaciju Srba na području BiH pa i šire, odgovori. Da, ovo jeste, i ne, ovo nije teroristička organizacija. Ovo je organizacija u nastanku. Hvala, živjela Bosna, pomrli Srbi"," navodi se u saopćenju Udruženja "Front".
Komentari...![]()
A ona tako.........dobro,dobro......žalićeš kad odemo na forum Bosnia
Onda ćeš da nas moliš da se vratimo i mi nećemo htjeti
Eto,rekoh
-
FFK as Lucy01
Ergot wrote:Nego, ima li kakva organizacija za istrebljivanje cigana, da se namah prikljucim?
-
mala od skandala
Infantilna izjava. Ne bulji oči. Ne čudi od koga je napisanaFFK as Lucy01 wrote:Ergot wrote:Nego, ima li kakva organizacija za istrebljivanje cigana, da se namah prikljucim?
- vaca
I ovo je moja reakcija i moje misljenje... I ne slazem se ponovo sa tobom u tumacenju njegove.mIRCerka wrote:hocete vi mircati
Zivjeli vi meni i uzdravlje.
-
FFK as Lucy01
Izvini, ali mene cudi, pa da opetmala od skandala wrote:Infantilna izjava. Ne bulji oči. Ne čudi od koga je napisanaFFK as Lucy01 wrote:Ergot wrote:Nego, ima li kakva organizacija za istrebljivanje cigana, da se namah prikljucim?
Ergot, po tvom pisanju na forumu, ova izjava bas ne ide uz tvoj nick....da ti nije neko ukra'o pass?
I gdje su sada branitelji casti nezasticenih i ugrozenih.....ili to cigani nisu u istoj ravni ni vrijedni kao, recimo Bosanjaci, Srbi, Sandzaklije i ostale rijetke vrste....
-
mIRCerka
Lucy hanibani, nisi upratila drugu temu, prosjaci na SARAJEVO podforumu...FFK as Lucy01 wrote:Izvini, ali mene cudi, pa da opetmala od skandala wrote:Infantilna izjava. Ne bulji oči. Ne čudi od koga je napisanaFFK as Lucy01 wrote:![]()
Ergot, po tvom pisanju na forumu, ova izjava bas ne ide uz tvoj nick....da ti nije neko ukra'o pass?
I gdje su sada branitelji casti nezasticenih i ugrozenih.....ili to cigani nisu u istoj ravni ni vrijedni kao, recimo Bosanjaci, Srbi, Sandzaklije i ostale rijetke vrste....
bilo bi ti jasno da je ovo provokejsn
-
mala od skandala
Srbi, Bošnjaci, Sandžaklije su ti rijetki?! A uz to još i vrste?!FFK as Lucy01 wrote:Izvini, ali mene cudi, pa da opetmala od skandala wrote:Infantilna izjava. Ne bulji oči. Ne čudi od koga je napisanaFFK as Lucy01 wrote:![]()
Marš na kurs iz botanike!
- SaraLe
Jel to po onoj narodnojmIRCerka wrote:mala od skandala, evo da budem konkretna.
To sto serbiancafe ili sa-rs ili neki drugi forum pustaju, ili jos gore, kuraze pozive na linc, ne daje nama za pravo da isto radimo na saxu.
I nema opravdanja tipa DA VIDIS STA TAMO RADE...
Ko tebe kamenom, ti njega hljebom
- pitt
de mu ti daj par savjeta sa JugaFFK as Lucy01 wrote:Izvini, ali mene cudi, pa da opetmala od skandala wrote:Infantilna izjava. Ne bulji oči. Ne čudi od koga je napisanaFFK as Lucy01 wrote:![]()
-
mIRCerka
Ne nego Ne budi isti kao onaj koji ti se gadiSaraLe wrote:Jel to po onoj narodnojmIRCerka wrote:mala od skandala, evo da budem konkretna.
To sto serbiancafe ili sa-rs ili neki drugi forum pustaju, ili jos gore, kuraze pozive na linc, ne daje nama za pravo da isto radimo na saxu.
I nema opravdanja tipa DA VIDIS STA TAMO RADE...![]()
Ko tebe kamenom, ti njega hljebom![]()
to za kamen i hljeb sam ja rekla kolegama koji bi one sto ih bunare u tramvaju vodili na pitu kafu i kolace