Istočna i Zapadna Hrvatska

basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Image
JimboJonez

Post by JimboJonez »

U Brodsko-Posavskoj županiji dobar dio glasačkog tijela čine Bosanski Hrvati iz Posavine...
Maja_XXX

Post by Maja_XXX »

Clanak je bezveze i potpuno stereotipan...A da ne govorim da je i istocna tzv nerazvijena hrvatska opet razvijenija i od narazavnijenijeg dijela BiH...tuzno ali istinito...
osa

Post by osa »

Maja_XXX wrote:Clanak je bezveze i potpuno stereotipan...A da ne govorim da je i istocna tzv nerazvijena hrvatska opet razvijenija i od narazavnijenijeg dijela BiH...tuzno ali istinito...
ne vidim kakve veze ima ovo s bih, osim ako ne želiš izazvati dio forumaša pa da opet počne navijanje, mi ovo vi ono, mi ovakvi vi onakvi.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

zoom66 wrote:
basta sljezove boje wrote:o Kuljisu ima posebna tema :-D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=40628
neka teme zbog aktualnosti glede mede, tj. izbora...:D
je li mozemo, onda, forumase sa birackim pravom u RH anketirati za koga ce glasati? I da li ce uopce izaci na izbore? :D

ja cu se potruditi, ako bude lijep dan i ne bude padala kisa :D
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

JohnnyS wrote:Zaboravih ja reći: Popuši kurac Denise :dance:

Nek je on napredan, s onolikom trbušinom on je veću EU... Kad dođe iz istočnog dijela Zagreba u zapadni, pupak mu je već prešao Breganu. Ta "Istočna Hrvatska" mu donese samo od turizma milijarde eura za par mjeseci. I to nije posao, ono "lezi pod palmu i uživaj", nego ljudi stvarno rade ko konji. Ja od toga plaćam studiranje, 3 mjeseca preko ljeta radim po 12 sati dnevno da bi on u Zagrebu se mogao gojit kao svinja... O volio bih i ja da nas podijele na Istočnu i Zapadnu Hrvatsku, pa da ne ide sva lova iz Dubrovnika u njegov Zagreb, slon jedan debeli. Da glavni grad Istočne bude Dubrovnik, a Zapadne taj njegov prosvjetljeni, razvijeni Zagreb, pitam se za kojeg bi prvo u svijetu čuli... Jebem ga prosvijetljenog :x :x :x
heh, pa drugo je konobarisati i prati sudove 12 sati na dan za par kuna baksisa a drugo je voditi dinamicnu firmu u finansijskom sektoru.
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

Doda37 wrote:
JohnnyS wrote:
basta sljezove boje wrote:bice da Denisu smeta sto Zagrebom haraju "istocnjaci" :D
Ja mislim da je u stvari problem što je Denis "Istočnjak", a htio bi se prodat kao "Zapadni"
Upravo to, neka su njegovi dosli sa zapada, divi mu dede....Mihail Fjodorovič Petrikov, oficir bijele konjice kozačkog generala Denjikina
pa denis je i rekao da se na zapadu etnicko podrijetlo ne gleda jer je nebitno.

na to gledaju samo primitivci i to se pika na samo na istoku.
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

basta sljezove boje wrote:
JohnnyS wrote:
basta sljezove boje wrote:bice da Denisu smeta sto Zagrebom haraju "istocnjaci" :D
Ja mislim da je u stvari problem što je Denis "Istočnjak", a htio bi se prodat kao "Zapadni"
vjerojatno si u pravu. Kuljisi su sa jednog dalmatinskog otoka. Ovaj Kuljis je sin oficira JNA koji je odrastao u Zagrebu. Upravo na tom otoku gdje su Kuljisi korijenovici je bila najveca baza JNA - u svakom pogledu
kakav sovinisticko-primitivan komentar svojstven nazadnom subjektu istocne hrvatske.
Post Reply