Kako je prikazala NOVA TV u razgovoru s novinarom, on je sa njim sjedio, pio rakiju, i tvrdi da covjek zivi potpuno normalnim zivotom...
Karla ce popizdjeti...
il popizdit il ovlazitkub lajkan wrote:Beogradski "Glas javnosti" najavljuje intervju sa Karadzicem u sutrasnjem broju.
Kako je prikazala NOVA TV u razgovoru s novinarom, on je sa njim sjedio, pio rakiju, i tvrdi da covjek zivi potpuno normalnim zivotom...
Karla ce popizdjeti...

Tebe na celo tog TIMA,a ja cu biti logistika,ali odavde...jes malo podalje ali cu dobro l"gurati'..-tahnika dobro funkcionise pa daljina nije vazna..mr__bosnjak wrote:Eto cak ga Glas Javnosti moze locirat a ovi stranci ne mogu. Vec sam rekao, na Bosnjacima je da uhvate Karadzica, niko drugi nece. Zalosno ali istinito.
DONY wrote:Tebe na celo tog TIMA,a ja cu biti logistika,ali odavde...jes malo podalje ali cu dobro l"gurati'..-tahnika dobro funkcionise pa daljina nije vazna..mr__bosnjak wrote:Eto cak ga Glas Javnosti moze locirat a ovi stranci ne mogu. Vec sam rekao, na Bosnjacima je da uhvate Karadzica, niko drugi nece. Zalosno ali istinito.![]()
muha_sa wrote:DONY wrote:Tebe na celo tog TIMA,a ja cu biti logistika,ali odavde...jes malo podalje ali cu dobro l"gurati'..-tahnika dobro funkcionise pa daljina nije vazna..mr__bosnjak wrote:Eto cak ga Glas Javnosti moze locirat a ovi stranci ne mogu. Vec sam rekao, na Bosnjacima je da uhvate Karadzica, niko drugi nece. Zalosno ali istinito.![]()
mr. m, interesantno da ne spominjes avaz a spominjes oslobodjenje za koje mislim da je puno ozbiljnije od avaza. a molim te nemoj mi politiku spominjati. miloseviceva novina od osamdesetih.gavrilo wrote:slazem se sa mr m. mislim bas bi jedan novinar precutao gdje se karadzic nalazi, uzimajuci u obzir da ga ceka nagrada od 5 000 000 $
Budalaština. Naravno da će prešutjeti. Jeb'o pet miliona koje ne možeš potrošiti. A po standardima četničkim, ne možeš čak ni djeci ostaviti.gavrilo wrote:slazem se sa mr m. mislim bas bi jedan novinar precutao gdje se karadzic nalazi, uzimajuci u obzir da ga ceka nagrada od 5 000 000 $
Nakon što je ta informacija privukla pažnju medija i javnosti, u prvom tiskanom izdanju Glasa javnosti koji se sinoć pojavio u prodaji na kisocima u Beogradu, otkrilo se da su novinari tog beogradskog lista intevjuirali - građane Srbije koji imaju isto ime kao i najtraženiji haaški bjegunac!
Medijski interes
“Tragajući za dr. Radovanom Karadžićem, novinari Glasa javnosti naletjeli su na niškog liječnika, ali i još trojicu njegovih imenjaka (jedan od njih nije želio publicitet), koji su jasno i glasno tvrdili: “Ja sam taj”, baš kao u popularnoj zagrebačkoj Kviskoteci. No, pokazalo se da nijedan od njih nije onaj Radovan Karadžić - najtraženija osoba na planetu - nekadašnji predsjednik RS, ratni vođa bosanskih Srba”, piše današnji Glas javnosti.
Ma ja a onda lijepo ga osudi cijela okolina i jedno jutro ka poslu ga proguta mrakgavrilo wrote:slazem se sa mr m. mislim bas bi jedan novinar precutao gdje se karadzic nalazi, uzimajuci u obzir da ga ceka nagrada od 5 000 000 $
jeste, ceka ga 5 miliona... a onda ga ceka metak u celo od bratije mu (ako je sretan), jer prvo ga sljeduje rez od uha do uha. il' se pravis budala, ili si fakat glup. a i nije ti palo na pamet da mozda novinar vise voli rashu od para -- to bi ga stavilo u istu ravan sa vecninom srba. jer jos niko da se zajebe i da ga 'proda' za pisljivih 5 milja...gavrilo wrote:slazem se sa mr m. mislim bas bi jedan novinar precutao gdje se karadzic nalazi, uzimajuci u obzir da ga ceka nagrada od 5 000 000 $
sjajno -- sad su i ovo pretvorili u zajebanciju.DaysleepeR wrote:Nakon što je ta informacija privukla pažnju medija i javnosti, u prvom tiskanom izdanju Glasa javnosti koji se sinoć pojavio u prodaji na kisocima u Beogradu, otkrilo se da su novinari tog beogradskog lista intevjuirali - građane Srbije koji imaju isto ime kao i najtraženiji haaški bjegunac!
Medijski interes
“Tragajući za dr. Radovanom Karadžićem, novinari Glasa javnosti naletjeli su na niškog liječnika, ali i još trojicu njegovih imenjaka (jedan od njih nije želio publicitet), koji su jasno i glasno tvrdili: “Ja sam taj”, baš kao u popularnoj zagrebačkoj Kviskoteci. No, pokazalo se da nijedan od njih nije onaj Radovan Karadžić - najtraženija osoba na planetu - nekadašnji predsjednik RS, ratni vođa bosanskih Srba”, piše današnji Glas javnosti.
Ma to je "Start" vec uradio prije godinu-dvije... ovo je samo kopija...repeater wrote:sjajno -- sad su i ovo pretvorili u zajebanciju.DaysleepeR wrote:Nakon što je ta informacija privukla pažnju medija i javnosti, u prvom tiskanom izdanju Glasa javnosti koji se sinoć pojavio u prodaji na kisocima u Beogradu, otkrilo se da su novinari tog beogradskog lista intevjuirali - građane Srbije koji imaju isto ime kao i najtraženiji haaški bjegunac!
Medijski interes
Ne budi smiješan, vidio bih tvoj lobi kada se suprotstavljaš srpskim prijateljim tipa Francuska,Rusija i tome sličnih.Kakvu ona ovlast ima uopšte da pritisak vrši?Ja vjerujem da uopšte nije do nje ništa u Hagu i da žena ima svoje šefove u obliku velikig guzonja koji su nam i u ratu sudbinu krojili,Karla je tu samo pijun,ali opet svaka joj čast.Žena koja se godinama borila protiv najgore organizacije na svijetu ,mafije,i jedva preživila ne zaslužuje takav tretman.lindjo wrote:zasto ova gospodja del ponte ne podnese ostavku![]()
...ako nije u stanju da izlobira jaci pritisak na srbiju,onda treba da ide...zena je nesposobna,nemocna...godinama nju zajamavaju,a ona nas
ne sumnjam da je zaradila grdne pare lesinareci oko bosne...naklonis se u srebrenici i vec si moralni svjetionik kod bosnja...jeftino
stoga...karla...napushi se![]()
ovaj recept glasa.j. je vec probao nas *start*...bijedno...u stilu :*biscevica trazi arsenal*
....uz malu sitnicu...
rijec je o ukrajinskom arsenalu
by avaz,naslovna