ma daj ba Sezame, Bašta nije mislila da Kisindžer predstavlja moralni uzorSezam wrote:henry je desnicarsko smece najgoreg kova. odgovoran za tisuce i hiljade mrtvih. Blago onima kojima je takav zlopatnik 'legenda'
INTERVJU SA HENRIJEM KISINDŽEROM-"Der Spiegel"18.0
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
-
basta sljezove boje
ajme frustracijaSezam wrote:henry je desnicarsko smece najgoreg kova. odgovoran za tisuce i hiljade mrtvih. Blago onima kojima je takav zlopatnik 'legenda'
Kissy: "Die deutsche Nationalmannschaft spielt so, wie der Generalstab einen Krieg vorbereitet."
- Fair Life
#28 Re:
karanana wrote:Kissinger je jedan chetnik, i placenik srpskog lobija u americi. uz to je, kao jevrej vrlo anti-palestinski orijentisan. sreca da je pao kurcu za usi pa nije influentan u politici. sumnjam da ce igrati ikakvu ulogu u mccainovoj vladi ako mccain pobjedi jer je previse mator.
- Epitop
#29 Re: INTERVJU SA HENRIJEM KISINDŽEROM-"Der Spiegel"18.0
On je podržao Ariela Sarona u pokoljima nad Palestincima. To je jedan obični cionista s veoma velikim negativnim uticajem na Američku vanjsku politiku.
- savrseni krug
#30 Re: INTERVJU SA HENRIJEM KISINDŽEROM-"Der Spiegel"18.0
fair life
ko si ti,sta si
nekad me odusevljavas,nekad me nerviras,nekad fasciniras nekad mi se gadis
zasto je to tako???
a cika henry...
"daj richarde Bosna i onako nikad nije postojala kao zemlja,zarad mira u buducnosti treba je podjeliti na dva dijela"(the end of war)
poslije ovoga meni je henry to sto treba da mi bude
ko si ti,sta si
nekad me odusevljavas,nekad me nerviras,nekad fasciniras nekad mi se gadis
zasto je to tako???
a cika henry...
"daj richarde Bosna i onako nikad nije postojala kao zemlja,zarad mira u buducnosti treba je podjeliti na dva dijela"(the end of war)
poslije ovoga meni je henry to sto treba da mi bude
- Brunello
#31 Re:
kissinger legendabasta sljezove boje wrote:bio je jedan dobar dokumentarac o njemu i njegovom godinu dana starijem bratu koji jos uvijek odlicno prica njemacki. Kissinger je legenda
pa postoji li i jedan rat na svijetu da on nema svoje prste umjesane u to???