Imamo li mi uopce izbora ?
-
melac
#51 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
Beriz Belkić...ne znam ništa loše o tome čovjeku...
- Vitezanin
#52 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
melac wrote:Beriz Belkić...ne znam ništa loše o tome čovjeku...
Znam ja. Kad smo skupljali lovu u Sa za jedan humanitarni projekt tražili smo mu 2 KM. Rekao je da on nema para. Papak jedan.
- Vitezanin
#53 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
bihpatriot wrote:"Imamo li mi uopce izbora?"
Nemamo...![]()
Tj. tesko da neko moze napraviti drasticnu promjenu da naJedanputpotece med i mlijeko, ali treba izboriti one koji ce bar malo doprinijeti relaxaciji klime i stvoriti bar male pretpostavke u tom smjeru. To bi otprilike trebalo biti ovako:
1.SDA/SBB/ZaBIH/SDS/HDZ -> 2.SDP/SNSD/NSRzB/SP -> 3.LDP/NS
Pri tome se smo na 1., treba glasati za 2., a buduci cilj je 3.
Tako nekako...
NS i LDP.
-
udrch
#54 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
Koji humanitarni projekat..Vitezanin wrote:melac wrote:Beriz Belkić...ne znam ništa loše o tome čovjeku...
Znam ja. Kad smo skupljali lovu u Sa za jedan humanitarni projekt tražili smo mu 2 KM. Rekao je da on nema para. Papak jedan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Transparentno drug, transparentno..
-
detroit-mercy
#55 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
Sado Bahtic, pravi izbor.
- Vitezanin
#56 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
Skupljali smo lovu za dva kolektivna izbjeglička naselja.udrch wrote:Koji humanitarni projekat..Vitezanin wrote:melac wrote:Beriz Belkić...ne znam ništa loše o tome čovjeku...
Znam ja. Kad smo skupljali lovu u Sa za jedan humanitarni projekt tražili smo mu 2 KM. Rekao je da on nema para. Papak jedan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Transparentno drug, transparentno..
- draganbl
#57 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
Pored otvorene podrške Dodiku i njegovoj katastrofalnoj politici, čini mi se da Igor Radojičić još uvijek ima potencijal da izađe iz SNSD-ovskog blata i vrati se u socijaldemokratski politički kolosjek na kojem je bio dok Dodik nije okrenuo ćurak. Ako to uradi, podržao bih političku opciju koju bi on u tom slučaju zastupao.
Slično mislim i o Krstanu Simiću, koji ipak, da bi bio koliko toliko autoritativan u politici, mora smršati nekih pedesetak kilograma.
Slično mislim i o Krstanu Simiću, koji ipak, da bi bio koliko toliko autoritativan u politici, mora smršati nekih pedesetak kilograma.
-
sarajevo63
#58 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
Je l to onaj što kaže: K vragu! kad izglasa jedan od zakona za koji je podigao ruku a nije znao za šta glasa?melac wrote:Beriz Belkić...ne znam ništa loše o tome čovjeku...
K vragu
-
sammo
#59 Re: Imamo li mi uopce izbora ?
Za SDP...bit cu ja kandidat