Ima li ko da nas usvoji???
- turban
#1 Ima li ko da nas usvoji???
Pade mi na pamet AustroUgarska monarhija... 
Last edited by turban on 15/10/2008 07:41, edited 1 time in total.
- arslanica
#2 Re: Ima li ko da nas usvoji.???
i vec bi bila EUROPA 
- turban
#3 Re: Ima li ko da nas usvoji.???
...salu na stranu imas li kakvu bolju ideju?arslanica wrote:i vec bi bila EUROPA
- arslanica
#4 Re: Ima li ko da nas usvoji???
tako su meni stari govorili ... " eh, sto bi bilo dobro da je ostalo!!!" ...
- turban
#5 Re: Ima li ko da nas usvoji???
Da bilo je to vrjeme bolje od ovoga.Usput Srbi bi se trebali prikloniti ovoj ideji jer;
Sva pismenost u Srbiju stigla je iz Beca,tamo su obitovale razne srpske glave.Jeste da su iste zvali AU Srbi.
Sva pismenost u Srbiju stigla je iz Beca,tamo su obitovale razne srpske glave.Jeste da su iste zvali AU Srbi.
- arslanica
#6 Re: Ima li ko da nas usvoji???
ma, germani su narod za sebe ....
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#7 Re: Ima li ko da nas usvoji???
Jes' Boga mi! Sad bi svi svirali klavir i jeli Sacher tortuarslanica wrote:tako su meni stari govorili ... " eh, sto bi bilo dobro da je ostalo!!!" ...
-
Judge_Dread
#8 Re: Ima li ko da nas usvoji???
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:47, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#9 Re: Ima li ko da nas usvoji???
...sjeme & plemeJudge_Dread wrote:Gavrilo jebem ti ....
-
Bistra_boza
#10 Re: Ima li ko da nas usvoji???
Kako te nije stid Trban da pored zive Majke ( Reis Ceric "Turska je nasa Majka") trazis ko da nas usvoji.........cccccccccc
Reis Ceric "svi smo mi turci"?
Reis Ceric "svi smo mi turci"?
- Banksy
#11 Re: Ima li ko da nas usvoji???
vječiti podanički mentalitetturban wrote:Pade mi na pamet AustroUgarska monarhija...
ne možemo tako u evropu
- Alfons Kauders
#12 Re: Ima li ko da nas usvoji???
a ovako mozemo?Banksy wrote:vječiti podanički mentalitetturban wrote:Pade mi na pamet AustroUgarska monarhija...dajte nam diktatora, nismo u stanju brinuti se sami o sebi
nek drugi rješavaju naše probleme
![]()
ne možemo tako u evropu
-
Judge_Dread
#13 Re: Ima li ko da nas usvoji???
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:48, edited 1 time in total.
- sheilak
#14 Re: Ima li ko da nas usvoji???
Ja, bas smo im pokazali da se mozemo brinuti sami o sebi .Banksy wrote:vječiti podanički mentalitetturban wrote:Pade mi na pamet AustroUgarska monarhija...dajte nam diktatora, nismo u stanju brinuti se sami o sebi
nek drugi rješavaju naše probleme
![]()
ne možemo tako u evropu
Sto se tice teme : Mislim da je nama bolje da se mi bogato udamo!
-
Judge_Dread
#15 Re: Ima li ko da nas usvoji???
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:50, edited 1 time in total.
- sheilak
#16 Re: Ima li ko da nas usvoji???
Suti, bolan, pa mora se udavaca nahvaliti!
( Inace sam na halucinogenim tvarima
-
Judge_Dread
#17 Re: Ima li ko da nas usvoji???
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:50, edited 1 time in total.
- arslanica
#18 Re: Ima li ko da nas usvoji???
a ko ce nas ovakve??? 
-
grki
#19 Re: Ima li ko da nas usvoji???
Ima i "slatkoranih"arslanica wrote:a ko ce nas ovakve???
- arslanica
#20 Re: Ima li ko da nas usvoji???
i mislis da je to jedini nacin? eh da mi je malo vlasti ...............................grki wrote:Ima i "slatkoranih"arslanica wrote:a ko ce nas ovakve???,još ako malo popiju...
- turban
#21 Re: Ima li ko da nas usvoji???
Nije nimalo smjesno...
Samo da se o Dodiku raspravlja...
VRJEME JE ODNJELO SALU.Sto rece Canak Srbija u Vojvodini vazi i za Bosnu.AU u Bosni..
P.S
...a kako kasike kazu i Vojvodina ce biti u nekoj monarhiji;
Kupovina pokrajine
Prva faza u odvajanju Vojvodine, prema zaključcima sa sastanka obaveštajnih službi u Briselu, trebalo da bude promena vlasničke strukture zemljišta privatizacijom velikih poljoprivrednih kombinata
BEOGRAD - Ključna poluga za odvajanje Vojvodine od Srbije treba da bude ekonomija, zaključak je donet na sastanku vrha obaveštajnih službi Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i Nemačke održanom u junu 2003. godine u Briselu, saznaje Kurir od dobro obaveštenih izvora bliskih obaveštajnim krugovima.
Prema rečima naših izvora, na ovom sastanku donet je niz zaključaka koji su u nastupajućem periodu predstavljali konkretne smernice za politiku zapadnih zemalja prema konačnom statusu severne srpske pokrajine. Naši izvori, koji su imali uvid u zapisnike sa ovog sastanka, a koje je načinila druga strana obaveštajna služba zainteresovana za ovaj prostor, tvrde da je ipak najveća važnost pridata ekonomskom momentu.
- Pored svih mera koje su predložene na ovom sastanku i koje se tiču političkog konteksta odvajanja Vojvodine, ipak je najveći značaj dat nizu ekonomskih mera, koje su sprovođene u tišini od 2001. godine do danas - kaže naš sagovornik.
- Plan odvajanja Vojvodine i restauracije granica Austrougarske monarhije odvijao se u dve faze. Prva faza, koja je sprovođena u tišini skoro sedam godina, upravo je ta ekonomska komponenta. Ona je uključivala pre svega promenu vlasničke strukture nad zemljištem kroz privatizaciju velikih poljoprivrednih kombinata. Prema planovima zapadnih obaveštajnih službi, privatizaciju ovih velikih preduzeća trebalo je da sprovedu hrvatske kompanije potpomognute nemačkim kapitalom. Tako je izvršena privatizacija zrenjaninskog giganta „Dijamant“. U toj privatizaciji hrvatski „Agrokor“ je pored uljare postao i vlasnik više od 200.000 hektara najkvalitetnije zemlje u Srbiji - tvrde naši sagovornici.
(NASTAVIĆE SE)
Autor:
Kurir
Samo da se o Dodiku raspravlja...
VRJEME JE ODNJELO SALU.Sto rece Canak Srbija u Vojvodini vazi i za Bosnu.AU u Bosni..
P.S
...a kako kasike kazu i Vojvodina ce biti u nekoj monarhiji;
Kupovina pokrajine
Prva faza u odvajanju Vojvodine, prema zaključcima sa sastanka obaveštajnih službi u Briselu, trebalo da bude promena vlasničke strukture zemljišta privatizacijom velikih poljoprivrednih kombinata
BEOGRAD - Ključna poluga za odvajanje Vojvodine od Srbije treba da bude ekonomija, zaključak je donet na sastanku vrha obaveštajnih službi Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i Nemačke održanom u junu 2003. godine u Briselu, saznaje Kurir od dobro obaveštenih izvora bliskih obaveštajnim krugovima.
Prema rečima naših izvora, na ovom sastanku donet je niz zaključaka koji su u nastupajućem periodu predstavljali konkretne smernice za politiku zapadnih zemalja prema konačnom statusu severne srpske pokrajine. Naši izvori, koji su imali uvid u zapisnike sa ovog sastanka, a koje je načinila druga strana obaveštajna služba zainteresovana za ovaj prostor, tvrde da je ipak najveća važnost pridata ekonomskom momentu.
- Pored svih mera koje su predložene na ovom sastanku i koje se tiču političkog konteksta odvajanja Vojvodine, ipak je najveći značaj dat nizu ekonomskih mera, koje su sprovođene u tišini od 2001. godine do danas - kaže naš sagovornik.
- Plan odvajanja Vojvodine i restauracije granica Austrougarske monarhije odvijao se u dve faze. Prva faza, koja je sprovođena u tišini skoro sedam godina, upravo je ta ekonomska komponenta. Ona je uključivala pre svega promenu vlasničke strukture nad zemljištem kroz privatizaciju velikih poljoprivrednih kombinata. Prema planovima zapadnih obaveštajnih službi, privatizaciju ovih velikih preduzeća trebalo je da sprovedu hrvatske kompanije potpomognute nemačkim kapitalom. Tako je izvršena privatizacija zrenjaninskog giganta „Dijamant“. U toj privatizaciji hrvatski „Agrokor“ je pored uljare postao i vlasnik više od 200.000 hektara najkvalitetnije zemlje u Srbiji - tvrde naši sagovornici.
(NASTAVIĆE SE)
Autor:
Kurir