Iluminati
- escobar__
#76 Re: Iluminati
^^ To je to. Jedno je postojanje elite koja bi mijenjala svijet, nešto sasvim drugo idiotarije koje se pišu o tome, a po kojim i moja hala ima masonsku simboliku. 
- Russki
#77 Re: Iluminati
svidja mi se kako svi sebi daju neke lazne nade
- Russki
- Styling
#79 Re: Iluminati
Svaki iskreni vjernika, koji temeljito proucava casni Kur'an (a i ostale svete knjige) moze zakljuciti da je ovakav razvoj dogadjaja predvidjen prije 14 vjekova. O tome govori i sma poslanik a.s. Samo treba pratiti kretanje situacije u svijetu i tacno se moze znati sta je sljedece na redu.
- JohnnyS
#80 Re: Iluminati
piplica666 wrote:Slobodni zidari nisu skriveni i zašto da se skrivaju?
Prilagođavajte se vi nama!
Hehehehe, ko to reče?
Cerić?
http://www.4dportal.com/hr/zavjere/3371 ... u-medijima
Dakle jedini način da čovjek ne bude mason je da sjedi na rukama dok priča s nekim jer su sve druge poze masonske
- Russki
-
Orgasmatron
#82 Re: Iluminati
Ima li tko ziv ovdje, ovo malo ljudi zdravog razuma?
Ima vas dosta, javite se, da vodimo neku zdravu diskusiju o ovom veoma bitnoj problematici.
Nadam se da nam pojedinci i modovi nece zakljucati temu buduci da nitko ne zna o cemu se ovdje govori. Ako vi ne znate, znamo mi.
Ima vas dosta, javite se, da vodimo neku zdravu diskusiju o ovom veoma bitnoj problematici.
Nadam se da nam pojedinci i modovi nece zakljucati temu buduci da nitko ne zna o cemu se ovdje govori. Ako vi ne znate, znamo mi.
- cenecimoveocino
#83 Re: Iluminati
Pa sta je sljedece,neki novi rat,glad,bolest?Styling wrote:Svaki iskreni vjernika, koji temeljito proucava casni Kur'an (a i ostale svete knjige) moze zakljuciti da je ovakav razvoj dogadjaja predvidjen prije 14 vjekova. O tome govori i sma poslanik a.s. Samo treba pratiti kretanje situacije u svijetu i tacno se moze znati sta je sljedece na redu.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#84 Re: Iluminati
Sačuvaj me Bože ljudi koji misle da su masoni i iluminati isto i da imaju išta zajedničko.
I sačuvaj me Bože ljudi koji misle da su iluminati nevjernici i da su loši po čovječanstvo.
I sačuvaj me Bože ljudi koji misle da su iluminati nevjernici i da su loši po čovječanstvo.
-
Orgasmatron
#85 Re: Iluminati
Sačuvaj boze takvih kao ti koji samo gledaju pravo i ne misle svojom glavom. Odi gledaj dnevnik i citaj novine, imas ti drugog posla.It_is_a_Leclerc wrote:Sačuvaj me Bože ljudi koji misle da su masoni i iluminati isto i da imaju išta zajedničko.
-
hAZNADAR
#86 Re: Iluminati
Ne vjerujem u tajne organziacije koje imaju ime i kodeks, protokol, hijerarhiju,... i uniforme pa se sastanu i kao nesto odluce.
Ali vjerujem da grupa bankara i politicara sjedne ponekad i napravi prostu racunicu.
Ali vjerujem da grupa bankara i politicara sjedne ponekad i napravi prostu racunicu.
- kozolec
#87 Re: Iluminati
Nema potrebe da vjeruješ. One postoje i rade svoj posao u skladu sa agendama NWO...hAZNADAR wrote:Ne vjerujem u tajne organziacije koje imaju ime i kodeks, protokol, hijerarhiju,... i uniforme pa se sastanu i kao nesto odluce.
Bilderberška grupa, Trilateralna komisija, Vitezi templari, Rimski klub, Tavistok institut....
- stakasa
#88 Re: Iluminati
Jesi li ti bio na tim sastancima pa znas kako stvari stoje?kozolec wrote:Nema potrebe da vjeruješ. One postoje i rade svoj posao u skladu sa agendama NWO...hAZNADAR wrote:Ne vjerujem u tajne organziacije koje imaju ime i kodeks, protokol, hijerarhiju,... i uniforme pa se sastanu i kao nesto odluce.
Bilderberška grupa, Trilateralna komisija, Vitezi templari, Rimski klub, Tavistok institut....
- kozolec
#89 Re: Iluminati
Nažalost nisam.stakasa wrote:Jesi li ti bio na tim sastancima pa znas kako stvari stoje?kozolec wrote:Nema potrebe da vjeruješ. One postoje i rade svoj posao u skladu sa agendama NWO...hAZNADAR wrote:Ne vjerujem u tajne organziacije koje imaju ime i kodeks, protokol, hijerarhiju,... i uniforme pa se sastanu i kao nesto odluce.
- stakasa
#90 Re: Iluminati
Otprilike tako.hAZNADAR wrote:Ne vjerujem u tajne organziacije koje imaju ime i kodeks, protokol, hijerarhiju,... i uniforme pa se sastanu i kao nesto odluce.
Mada ima i tih sa kodeksima, protokolom i hijerarhijama ali ih niko nista ne pita
- Russki
#91 Re: Iluminati
Imas organizacije poput Bilderberga, CFR-a i slicnih, koji slijede neki protokol, al nigdje veze, u biti rade, sta je vrh rekao 
Organizacije poput Bilderberga, CFR-a, Skulls and Bones i sl, su samo dio Iluminata, odnosno mjesta gdje se provode odluke donesene na vrhu.
Organizacije poput Bilderberga, CFR-a, Skulls and Bones i sl, su samo dio Iluminata, odnosno mjesta gdje se provode odluke donesene na vrhu.
- stakasa
#92 Re: Iluminati
Koji vrh?Russki wrote:Imas organizacije poput Bilderberga, CFR-a i slicnih, koji slijede neki protokol, al nigdje veze, u biti rade, sta je vrh rekao
- Russki
#93 Re: Iluminati
Rothschildi, Rockefelleri, Oppenheimeri i sl. To su obitelji.stakasa wrote:Koji vrh?Russki wrote:Imas organizacije poput Bilderberga, CFR-a i slicnih, koji slijede neki protokol, al nigdje veze, u biti rade, sta je vrh rekao
- _mufljuz_
#94 Re: Iluminati
mah - cim se najjaci tipovi na svijetu periodicno sastaju u tajnosti obezbijedjeni blackwaterima i ostalim hohstaplerima - posla cista nisu....
mislim ubjedjivanje kako zakulisnih sila koje vuku konce nema, je idiotski koliko i slijepo vjerovanje da sve upravljaju oni....
mislim ubjedjivanje kako zakulisnih sila koje vuku konce nema, je idiotski koliko i slijepo vjerovanje da sve upravljaju oni....
- Russki
#95 Re: Iluminati
Ne upravljaju svim. Ali kontroliraju maltene sve oblasti, od ekonomije do medija, do zdravstva do obrazovanja do vojske i sl. I nekih 60 % planete._mufljuz_ wrote:mah - cim se najjaci tipovi na svijetu periodicno sastaju u tajnosti obezbijedjeni blackwaterima i ostalim hohstaplerima - posla cista nisu....
Sam Major Amstel Rothschild je rekao da ga nije briga tko pravi zakone ako on kontrolira novcane tokove u nekoj drzavi.
- kozolec
#96 Re: Iluminati
...pa onda idu njihove Fondacije i grantovi... pa instituti i akademici... i indoktrinacija ljudi kroz "naučna istraživanja"....plasirati kroz medije i slika potpuna.Russki wrote:Rothschildi, Rockefelleri, Oppenheimeri i sl. To su obitelji.stakasa wrote:Koji vrh?Russki wrote:Imas organizacije poput Bilderberga, CFR-a i slicnih, koji slijede neki protokol, al nigdje veze, u biti rade, sta je vrh rekao
- Russki
#97 Re: Iluminati
o da
i mase njihovih agenata, spijuna, lutki, sta ti ja znam, svi se hebu za vrh 
- Russki
#98 Re: Iluminati
Jesam ja! Šta češ sad?stakasa wrote:Jesi li ti bio na tim sastancima pa znas kako stvari stoje?kozolec wrote:Nema potrebe da vjeruješ. One postoje i rade svoj posao u skladu sa agendama NWO...hAZNADAR wrote:Ne vjerujem u tajne organziacije koje imaju ime i kodeks, protokol, hijerarhiju,... i uniforme pa se sastanu i kao nesto odluce.
-
SaPnA
#99 Re: Iluminati
meni to sve lici na paranoju, ali eto, nek vjeruje u sta ko hoce 
- _mufljuz_
#100 Re: Iluminati
ne znam ko je vise paranoican - mi sto vjerujemo da su veliki zakulisni igraci prisutni i stvarni ili oni kad se sastanu pa ih stiti bataljon specijalaca placenika spremnih na sve....SaPnA wrote:meni to sve lici na paranoju, ali eto, nek vjeruje u sta ko hoce