Iluminati

Post Reply
astala_vistala

#26 Re: Iluminati

Post by astala_vistala »

HARIS96 wrote:
astala_vistala wrote:Obicni ljudi su im dali naziv iluminati,masoi i slicno..

U biti postoje,ali obicni ljudi,koji iza sjene diktiraju nas nacin zivota,uglavnom su to mocne bankarske porodice i vlasnici najvecih svjetskih korporacija koji su mocniji od vecine drzava svijeta.
Upravo si opisao Jevreje
Jevreji koji ustvari nemaju religiju,njihova religija je profit,MMF ce nas doci glave jer i oni su u privatnim rukama.
Russki

#27 Re: Iluminati

Post by Russki »

frx wrote:vjerujem da postoje, i uvjeren sam da par bogatih porodica vuce konce za sva desavanja u svijetu. Interesuje me ova tema pa ako neko ima neki link za dobar dokumentarac na ovu temu.
Naravno buraz. Obitelj Rothschild vuce sve konce na planeti. Tocnije, Jakob Rothschild.

Procitaj ovo i sve ce ti biti jasno: http://www.novi-svjetski-poredak.com/20 ... -svijetom/
RVP

#28 Re: Iluminati

Post by RVP »

Gdje ima kupiti dobre laminate ?!
dezurni_ucenik

#29 Re: Iluminati

Post by dezurni_ucenik »

David Icke pokrenuo svoj tv kanal PV TV .Uzivajte :D
Russki

#30 Re: Iluminati

Post by Russki »

joj ne mogu ja njega bas nesto provariti, ima neke istine, al vise je nebuloza
enivej, check Daniel Estulin
dezurni_ucenik

#31 Re: Iluminati

Post by dezurni_ucenik »

Russki wrote:joj ne mogu ja njega bas nesto provariti, ima neke istine, al vise je nebuloza
enivej, check Daniel Estulin

Ma gotivim ja njega (Ickea),samo pretjeruje o teorijama vezano za ljude reptile.A on je new-ager ,religija gdje negdje sa strane stoji Alister Crowley i smije se . :D
Russki

#32 Re: Iluminati

Post by Russki »

E dobro si to rekao brate, ovo o reptilima, mislim, meni je to cisto sranje da neki jebeni reptil vodi svijet, vodi picku materinu, ovu planetu vode bolesni umovi tipa Jakob Rothschild, njegovi sinovi, unuci i ostali. Svi ostali (Barack Obama, Angela Merkel, John Kerry i ostali političari su samo lutke kao i vecina politicara na ovoj kugli.
dezurni_ucenik

#33 Re: Iluminati

Post by dezurni_ucenik »

Russki wrote:E dobro si to rekao brate, ovo o reptilima, mislim, meni je to cisto sranje da neki jebeni reptil vodi svijet, vodi picku materinu, ovu planetu vode bolesni umovi tipa Jakob Rothschild, njegovi sinovi, unuci i ostali. Svi ostali (Barack Obama, Angela Merkel, John Kerry i ostali političari su samo lutke kao i vecina politicara na ovoj kugli.

Da se nadovezem na Ickea.Gledao jedan njegov intervju gdje je pricao kako mu se jedan period zivota desavale cudne stvare.Sjedi sam u sobi,pocnu stvari padati.Jednog dana odveo sinove u biblioteku i dok je prolazio pored jednog odjela,ispred njega pala knjiga koja se odmah otvorila na jednom dijelu gdje se spominjala neka planina u Juznoj Americi.I on je tu otisao jer je shvatio da mu neko cijelo vrijeme salje signale.Kad se popeo na vrh te planine ,obuzela ga je neka cudna sila.Poceo je da leti.U tom stanju kako on rece proveo je nekoliko sati.Nakon toga dozivio je "spoznaju" i odlucio da se bavi stvarima kojima se danas bavi.
Russki

#34 Re: Iluminati

Post by Russki »

Par primjera: Obitelj Rothschild ima tako veliku i nezamislivu financijsku moc da otkupljuje sve sto vrijedi na burzama. Oni nude neovisnim tvrtkama investicijske ponude koje je teško odbiti. Ukoliko vlasnici tih kompanija prihvate Rothschildove uvjete, oni mogu zadržati kontrolu (al u kurcu) nad svojim tvrtkama. Rothschildima je najvažnije da su oni kooperativni. Ako se te tvrtke suprotstave Rothschildima onda ih moc Rothschilda izbacuje s trzista. Tako je u svijetu izgradjena tajna monopolna moc nad tvrtkama. Isto se dogadja s drzavama.

Saudijska Arabija je kooperativna s obitelji Rothschild i zato je nitko ne dira. Rothschildima je svejedno koja ce tvrtka eksploatirati naftu, vodu i tako dalje po svijetu dokle god ona pripada njima. Ako to nije slucaj onda ljudi gube zivote kao naprimjer Gadafi i Sadam Husein.

Rothschildi odlucuju o tome za koga ce ljudi glasati na izborima ulaganjem velike količine novca u politicke stranke koje im vise odgovaraju i njihovom promocijom kroz medije koje drze pod kontrolom.
Obitelj Rothschild kontroliraju americku vladu i americko gospodarstvo kao i vecina drugih drzava.

i tako dalje, i tako dalje...
dezurni_ucenik

#35 Re: Iluminati

Post by dezurni_ucenik »

Russki wrote:Par primjera: Obitelj Rothschild ima tako veliku i nezamislivu financijsku moc da otkupljuje sve sto vrijedi na burzama. Oni nude neovisnim tvrtkama investicijske ponude koje je teško odbiti. Ukoliko vlasnici tih kompanija prihvate Rothschildove uvjete, oni mogu zadržati kontrolu (al u kurcu) nad svojim tvrtkama. Rothschildima je najvažnije da su oni kooperativni. Ako se te tvrtke suprotstave Rothschildima onda ih moc Rothschilda izbacuje s trzista. Tako je u svijetu izgradjena tajna monopolna moc nad tvrtkama. Isto se dogadja s drzavama.

Saudijska Arabija je kooperativna s obitelji Rothschild i zato je nitko ne dira. Rothschildima je svejedno koja ce tvrtka eksploatirati naftu, vodu i tako dalje po svijetu dokle god ona pripada njima. Ako to nije slucaj onda ljudi gube zivote kao naprimjer Gadafi i Sadam Husein.

Rothschildi odlucuju o tome za koga ce ljudi glasati na izborima ulaganjem velike količine novca u politicke stranke koje im vise odgovaraju i njihovom promocijom kroz medije koje drze pod kontrolom.
Obitelj Rothschild kontroliraju americku vladu i americko gospodarstvo kao i vecina drugih drzava.

i tako dalje, i tako dalje...
Upravo to.To je rekao David kad je gostovao u "Na Rubu Znanosti", - Bush i Obama su samo lutke u rukama Rothchilda i slicnih njima.A sjetio sam se jos jedne njegove izjave "Amerika puca iz oruzja sa mecima napunjenih u Evropi".Sto ce reci evropske kraljevske porodice stoje iza svega toga.A i Rotchidli su Nijemci.
Russki

#36 Re: Iluminati

Post by Russki »

SaPnA

#37 Re: Iluminati

Post by SaPnA »

Vjerujem da je sva ova prica oko illuminata i masona totalni bullshit :)
Russki

#38 Re: Iluminati

Post by Russki »

ako je tako brate, onda ti je mozak skroz ispran
SaPnA

#39 Re: Iluminati

Post by SaPnA »

Ne bih rekao, prije da je kod vas :D nisam rekao da ne vjerujem u illuminate vec u tu pricu koja se stvara oko njih, te dedzal, te sotona, te nwo... gluposti
Russki

#40 Re: Iluminati

Post by Russki »

Tko je spomenuo sotonu? NWO je istina i sto je najgore, pred ocima vam je a vi ne vidite. Znaš zbog čega ? Zato sto vjerovatno gledaš TV, čitaš novine i sta ja znam vec. Svi mediji su pod njihovom kontrolom i prenose dezinformacije. Cilj tog je da se ljudima ispere mozak, da ih se programira i da ne vide sta se stvarno dešava.

Taj link gore sto sam dao sve govori.

Baš šteta, al mozda je i bolje sto ne znas neke stvari.
uzgajivac

#41 Re: Iluminati

Post by uzgajivac »

Russki wrote:Cilj tog je da se ljudima ispere mozak, da ih se programira i da ne vide sta se stvarno dešava.
kao sto sama rijec kaze: program.
Russki

#42 Re: Iluminati

Post by Russki »

SVI OVO PROČITAJTE: http://www.novi-svjetski-poredak.com/20 ... nti-cia-e/

DOSTA JE S MRŽNJOM!
astala_vistala

#43 Re: Iluminati

Post by astala_vistala »

Russki wrote:SVI OVO PROČITAJTE: http://www.novi-svjetski-poredak.com/20 ... nti-cia-e/

DOSTA JE S MRŽNJOM!
Istina svi su dobijali novcanu pomoc od Amerikanaca,danasnja stranka u Srbiji G17+ je ustvari nekad bila organizacija preko koje su se vrsile transakcije,nismo se mi samo potukli.
uzgajivac

#44 Re: Iluminati

Post by uzgajivac »

astala_vistala wrote:
HARIS96 wrote:
astala_vistala wrote:Obicni ljudi su im dali naziv iluminati,masoi i slicno..

U biti postoje,ali obicni ljudi,koji iza sjene diktiraju nas nacin zivota,uglavnom su to mocne bankarske porodice i vlasnici najvecih svjetskih korporacija koji su mocniji od vecine drzava svijeta.
Upravo si opisao Jevreje
Jevreji koji ustvari nemaju religiju,njihova religija je profit,MMF ce nas doci glave jer i oni su u privatnim rukama.
koje ste vi godiste? nemate vi pojma ni o Jevrejima. mijenjajte izvor informacija! anonimusi, fazoni.
HARIS96

#45 Re: Iluminati

Post by HARIS96 »

koje ste vi godiste? nemate vi pojma ni o Jevrejima. mijenjajte izvor informacija! anonimusi, fazoni.
Rodjen sam '96... Kakve sad to veze ime ?? Ako si ti Jevrej ja to poštujem ali je činjenica da "država" Izrael i Jevreji u svijetu kontrolišu apsolutno sve.
escobar__

#46 Re: Iluminati

Post by escobar__ »

Jevreji i Cionisti. Not the same thing. :)
agnostic_front

#47 Re: Iluminati

Post by agnostic_front »

Samo se još bratske zemlje S. Koreja, Kuba i Venecuela odupiru kandžama čudovišta. Nadamo se da će uspjeti!
kozolec

#48 Re: Iluminati

Post by kozolec »

Russki wrote:Tko je spomenuo sotonu? NWO je istina i sto je najgore, pred ocima vam je a vi ne vidite. Znaš zbog čega ? Zato sto vjerovatno gledaš TV, čitaš novine i sta ja znam vec. Svi mediji su pod njihovom kontrolom i prenose dezinformacije. Cilj tog je da se ljudima ispere mozak, da ih se programira i da ne vide sta se stvarno dešava.

Taj link gore sto sam dao sve govori.

Baš šteta, al mozda je i bolje sto ne znas neke stvari.
NWO kao fraza se prvi put spominje u javnom govoru George Busha, 29.01.1991 u američkom Kongresu, citiram:
Svijet dakle može iskoristiti priliku sadašnje krize u Perzijskom zaljevu za ostvarenje dugogodišnjeg sna o novom svjetskom poretku"
NWO je dugogodišnji proces koji se upravo svaki dan odvija pred našim očima, i toga naravno nismo svjesni. Planovi o uspostavi Jedne vlade, Jedne valute, Jedne vojske vode ka uspostavi Sistema kontrole nad ljudima, njihovim umom i sveobuhvatnom manipulacijom ljudi na planeti. Koliko god je nekome ova priča "šuplja" toliko su isti šuplji da ne vide, da se isti plan tj. NWO uspostavlja preko medijskog programiranja ljudi, kontrole nad hranom, geoinžinjeringom i chemtrailsima, HAARP-om itd...
Pored Lože kao isturenog tijela Iluminata u BiH, na djelu su takodjer umazane rabote Rotschildovih pulena, kao npr. RockefellerBrotherFound, CarnegieFound i mnoštvo ostalih fondacija...Soroš je tipični primjer pulena i Rotschildovog agenta za tzv. socijalnu sliku novih demokratija...Upravo nabrojane organizacije stvaraju privid nekog socijalnog društva u BiH...Puna su im usta demokratije, prava čovjeka i ugroženih dok iza njihovih kulisa stoje interesi dugoročnog porobljavanja Bosne kao i drugih država u ex Yu regionu...Ugasiti TV i radio. Baciti dnevne časopise...Čitati malo više o istim, i eto izlaza iz njihoog matrixa...druge nam nema..mijenjati ih ne možemo,ali sebe svakako možemo.
kozolec

#49 Re: Iluminati

Post by kozolec »

CVIKERASH wrote: Da se nadovezem na Ickea.Gledao jedan njegov intervju gdje je pricao kako mu se jedan period zivota desavale cudne stvare.Sjedi sam u sobi,pocnu stvari padati.Jednog dana odveo sinove u biblioteku i dok je prolazio pored jednog odjela,ispred njega pala knjiga koja se odmah otvorila na jednom dijelu gdje se spominjala neka planina u Juznoj Americi.I on je tu otisao jer je shvatio da mu neko cijelo vrijeme salje signale.Kad se popeo na vrh te planine ,obuzela ga je neka cudna sila.Poceo je da leti.U tom stanju kako on rece proveo je nekoliko sati.Nakon toga dozivio je "spoznaju" i odlucio da se bavi stvarima kojima se danas bavi.
Bio je vaaljda pod uticajem Ayahuasce
UltrasNaBaterije
Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu

#50 Re: Iluminati

Post by UltrasNaBaterije »

a šta je loše u tome da imamo jednu valutu, vladu, vlast i da mi kao Svijet biramo prividnu demokratsku vladu, jer ionako nam je isto i sad sve samo što smo u većem kurcu da ja moram strahovat hoće li mi sutra u stan uletit četnički ili vehabijski bradonja.

Što se mene tiče eto im sve, pare , kurve, korporacije, džakuziji, bazeni, auta, samo nek ljudi rade, i nek većina živi dobro. Za onu manjinu me boli kurac jebiga nije svako sreće da se rodi u pravom sistemu. U Americi, Kanadi, NJemačkoj Španiji, Grčkoj itd. se zadnjih 60 godina živi odlično, bez nekih ratova, klanja ljudi ili bombardovanja bolnica.

Toš to ste vi napaćeni i puni bojazni od NWO ne mora značiti da druge ljude boli kurac. Jebe mi se za poredak u svijetu, daj mi koru hljeba, naveče pivu, da izađem sa trebom na nargilu i nek prođe ovaj kratki život od 60tak godina, šta me boli kurac za Rotschildom, Sorošem ne želim uopće da zamaram mozak dosta su me na fakultetu matematikama i bubanjem opteretili, hoću auto, posao kredit, stan, ženu, dijete, omogući mi ti to i budi moj Rotschild imaš 10% mojih prihoda!!
Post Reply