Dok je 70% invalidska penzija 270KM
ma ljudi su najjaci
"NAGRADU" za ŠTA???BigBalabuto wrote:Nakon regresa od 1600KM izglasali su "nagradu" u vrijednosti od 300KM
ma ljudi su najjaci
nek ima 100 invalida, njih 100 imaju po 2 clana familije, total 300 ljudi...BigBalabuto wrote:Nakon regresa od 1600KM izglasali su "nagradu" u vrijednosti od 300KM
ma ljudi su najjaci
Sta je narod izabrao? gradjani nemaju niti su imali nikakve bolje alternative da izaberu od tzv bosnjackih stranaka. Sve su iste ili jako slicne, nijedna nevalja. Nema nikakve bosanske stranke koja ce stititi na profesionalan nacin gradjane BiH i drzavu BiH. Zato sve srpske stranke i rade to sve sto rade protiv BiH jer nema niko od tzv bosnjackih ili bosanskih stranaka da im parira i da im se suprostavi.zlatan01 wrote:A zasto se vi bunite? Pa narod je izabrao svoje pretstavnike i vjerovatno place od srece sto oni imaju sve uvjete za rad ukljucujuci i pristojne plate. Ljudi se sturise radeci za vase dobro (citaj za dobro bosnjaka/hrvata/srba), a vi tako!
Seri na forumu a kad treba izaci na ulice nigdje nikog! To je problem a ne sto ovi sebi daju regrese i bonuse i doplate!BigBalabuto wrote:Nakon regresa od 1600KM izglasali su "nagradu" u vrijednosti od 300KM
ma ljudi su najjaci
Onda je do Bosnjaka...Porsche wrote:gradjani nemaju niti su imali nikakve bolje alternative da izaberu od tzv bosnjackih stranaka. Sve su iste ili jako slicne, nijedna nevalja.
Ma hajde?! Pa zar nije Haris taj koji ce sve to poukidati? A zar nije Alija rahmetli bio ranije taj koji ce ih obuzdati? Narod konacno ima sansu da izabere i on to i radi! A ako je zaista tacno da mi nemamo 500-600 pametnih, sposobnih i barem minimalno postenih, onda idemo svi skupa i PMPorsche wrote:Sta je narod izabrao? gradjani nemaju niti su imali nikakve bolje alternative da izaberu od tzv bosnjackih stranaka. Sve su iste ili jako slicne, nijedna nevalja. Nema nikakve bosanske stranke koja ce stititi na profesionalan nacin gradjane BiH i drzavu BiH. Zato sve srpske stranke i rade to sve sto rade protiv BiH jer nema niko od tzv bosnjackih ili bosanskih stranaka da im parira i da im se suprostavi.zlatan01 wrote:A zasto se vi bunite? Pa narod je izabrao svoje pretstavnike i vjerovatno place od srece sto oni imaju sve uvjete za rad ukljucujuci i pristojne plate. Ljudi se sturise radeci za vase dobro (citaj za dobro bosnjaka/hrvata/srba), a vi tako!
HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!! HOCEMO JOS!!!uvijek dobar post wrote:ja apsolutno podrzavam postupak parlamentaraca.
s obzirom da narod ostaje pasivan kad se bilo sta slicno desi onda ni ne zasluzuje bolje.
i ja licno da sam na mjestu ljudi koji se nalaze u izvrsnoj i zakonodavnoj vlasti, isto bih se ovako ponasao ako ne i gore, sve dok narod koji me je izabrao ne reaguje i sutnjom odobrava sve sta ja radim.
STOKO ZASLUZILI STE! UMRITE OD GLADI!!! ILI OD GLUPOSTI!!! kako ko!
Odlicno.BigBalabuto wrote:Nakon regresa od 1600KM izglasali su "nagradu" u vrijednosti od 300KM
ma ljudi su najjaci
Ovi svi koje si nabrijao...jesul' oni pali sa marsa ili pripadaju toom istom narodu?Dado dijasporitus wrote:Sta ser…e po narodu. Da je narod bilo koga drugog izabrao mislite da bi se ista drugacije ponasali. Problem je u sistemu. Problem je sto ne postoji javna odgovornost za ovakvo sto, sto mediji nerade nista da se isti parlamentarci nakon ovakvog postupka ne stave na lomacu. Sto javnost ne pritisce medije na takve poteze. Krivi su ljudi sto kroz nevladin sektor ne rade ama bas nista da nadziru politicare. Ni u jednom demokratskom uredjenju ne postoji sistem koji dozvoljava politicarima da rade sta hoce. Postoje sindikati, postoje organizacije za zastitu ljudskih I gradjanskih prava, postoje klubovi. Kod nas u novine izadje kad koji politicar prne a strucnjaci I aktivisti se ne pitaju ni zasta.
Pun mi je q.ac politickih prepucavanja da bi kao neka druga vladajuca garnitura uradila bilo sta drugacije.![]()
Eto sad mi je lakse