I onda doš'o Valter,...

Locked
andromeda101

#801 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by andromeda101 »

avantime wrote:
Skijaš wrote:
avantime wrote:SDP i njihovi partneri sada negiraju pravo mene i moga naroda da biramo
Nije tačno, nego se samo tražilo da Platforma u kojoj su tri hrvatske stranke HSP, NSRB, SDP, dobije jedno od pet ministarskih pozicija rezervisanih za Hrvate a da HDZ zadrži kontrolu nad ostala četiri. To je bio sasvim razuman prijedlog iza kojeg je između ostalih stao i njemački ambasador.
Odgovorio sam u drugom dodatnom dijelu svoga posta ;) No evo detalj.

Zašto onda nisu SDA i SDP dali mjesta i SBB-u, BOSSU, DNZu, SBiH? 1-2 mjesta?!
Pa dali bi da su podpisali platformu i usli u koaliciju. DNZ je koliko znam u koaliciji, i dobice/dobio je onoliko koliko je politicke moci ulozio u koaliciju, t.j. doprinio formiranjem vlasti.

Jeli oni sad trebaju davati mjesta opoziciji? Pa znate li vi uopste oko politike, formiranja vlasti i sudjelovanju u vlasti?
Dajte molim vas ne postavljajte glupe i prozirne stvari.
andromeda101

#802 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by andromeda101 »

Sto se tice HDZ-a, HDZ je imao dobru sansu da bude u vlasti. A sto su oni podigli nos bas zbog toga sto su se oslonili da bi neki Ante u Sirokom Brijegu bio frustriran kad bi ih odbili, taj primitivizam mozda funkcionise u nekoj africkoj zemlji, ali ne buducem kandidatu EU-a.

Za sudjelovanje u vlasti moras ocjeniti sopstvenu politicku moc i kompromisovati. Arogantnost ne vodi ni cemu.

A ovo sto @Vivaldi prica kako SDP/SDA puno izgubio a malo dobio, bas naprotiv:
-Dat je jasan signal kao prvo da arogantnost vise ne prolazi i ne mozes se kriti iza naroda.
-Dat je jasan signal oko treceg entiteta.
-Platforma je ojacala svoju snagu, posto je pokazala da ima kicmu.
-Nek se kadar promjenio 5-10% ka napretku, bolje i to nego tapkati na istom mjestu sa istim ljudima (npr. Borjana Kristo, imenovanje sudija i ostale nisko-koljenske seanse).

Pa HDZ pokusava sa istom arogantnosti da bude u drzavnoj vlasti takodje, imenovanjem neozbiljnog kandidata - Borjane Kristo za predsjednicu vijeca ministara.

Njihov inat za imanevanjem Borjane je uradio od HDZ-a ono sto se i desilo. A Borjana je samo figura za pozadinu iz HDZ-a preko koje bi mafija djelovala.
andromeda101

#803 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by andromeda101 »

"Borjana" vam je potopila brod HDZ-a, za ovaj mandat a i dalje ga potapa. HDZ se pokazao kao sivonja koji kad navrne ne zna stati. Nemate fleksibilnosti, resorsibilnosti i sve vam je na silu/tiraniju, ili po mom ili nikako.

Igrate ALL-IN, pa onda nemojte kukati kad na vasim ALL-IN blafovima izgubite sve od Lagumdzije i nemojte traziti pare nazad.

Posteno vas je oder'o.
andromeda101

#804 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by andromeda101 »

Pokazali ste se kao neki ustaljeni beg koji je navikao na gotivu. Umjesto da igrate Texas Holdem bolje naucite igrati domine ili remi gdje je manji ulog/risk. Digli ste se bili u nebesa.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#805 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by prljavi Hare »

andromeda101 wrote:Pokazali ste se kao neki ustaljeni beg koji je navikao na gotivu. Umjesto da igrate Texas Holdem bolje naucite igrati domine ili remi gdje je manji ulog/risk. Digli ste se bili u nebesa.

NIJE MAJKA MUJU KARALA ŠTO JE KOCKAO(Federalni nivo),NEGO ŠTO SE VADIO(VM)!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boom71

#806 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by Boom71 »

zavrzlama wrote:
Ako se ne varam još mi nitko nije odgovorio zašto SDP i SDA nisu dali koje mjestu BOSSu, SBiH, SBB, DNZu nego sami to dijele, a isto to osporavaju HDZu BiH i HDZu 1990?

pragmatizam u pitanju...ove stranke sto si naveo su probosanske i imaju identicne politicke ciljeve kao i SDP i SDA i njihov ne ulazak u vlast neskodi BIH...dok recimo HSP ima potpuno oprecne poglede i stavove na drzavu BIH i ne koaliraju kao hdz-ovi sa dodikom u rusenjeu BIH,pa je dobro da HDZ-ovi ne pokupe sve fotelje sto pripadaju BIH hrvatima...kuzis u pitanju je klasifikacija stranka za BIH i protiv BIH....sutra ako SDA izda nacela SDP-a i interese BIH,uletiti ce neka druga probosanska stranka,kao koalicioni partner SDP-u...dobitna kombinacija je trenutno SDP/SDA.....SDP kao mozak i pokretac multietnickog drustva i SDA kao glasacka masina da obijezbjedi SDP-u dovoljan broj poslanika u Skupstini BIH da se parira dodiku i velikosrbima i odvrati evropun od pomisli podjele BIH...THE END..eto ti odgovora..
Svojutro iscitavam ovu temu.Ovo si mogao napisati i ranije!
Kakve trecine,jedan covjek jedan glas,preglasavanje,zavaljivanje,majorizacija i ostala suplja?!
Borba izmedju proBiH snaga i onih koji bi da tu zemlju razvale!
torcida

#807 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by torcida »

andromeda101 wrote:
Za sudjelovanje u vlasti moras ocjeniti sopstvenu politicku moc i kompromisovati. Arogantnost ne vodi ni cemu.
u čas sam pomislio da je riječ..ipak...o lagumdžiji? :D
Pa HDZ pokusava sa istom arogantnosti da bude u drzavnoj vlasti takodje, imenovanjem neozbiljnog kandidata - Borjane Kristo za predsjednicu vijeca ministara.
ovako..ne preferiram ženu sekunde jedne...čak šta više....ali pričati o neozbiljnom kandidatu i istovremeno kandidirati sociologa kukića!? :shock: :lol:
andromeda101

#808 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by andromeda101 »

torcida wrote:
andromeda101 wrote: Za sudjelovanje u vlasti moras ocjeniti sopstvenu politicku moc i kompromisovati. Arogantnost ne vodi ni cemu.
u čas sam pomislio da je riječ..ipak...o lagumdžiji? :D
Ta ti je dobra, ne kazem da Lagumdzija nije arogantan ali u mjeri, ali nije ni mlakonja, ali...

Sto se prave arogancije tice, pa HDZ je pozvao intervenciju OHR, Amerikanaca, Nijemaca i sve te predlozene arbitrirane kompromise odbio.

Da bi moroni nakon svega toga, rekli americkom ambasadoru da nema problema mogu oni i u opoziciju, a kad je platforma napravila vlast, onda hinjski proglasili istu nelegalnom. Pa onda zatim trazili da bi pristali na one kompromise koje su prethodno odbili.
Da ne govorim o Bozi koji je izjavio da ako ne budu u vlasti u FBiH, da ce dati ostavku, koju na kraju nije podnio.
torcida wrote:
andromeda101 wrote:Pa HDZ pokusava sa istom arogantnosti da bude u drzavnoj vlasti takodje, imenovanjem neozbiljnog kandidata - Borjane Kristo za predsjednicu vijeca ministara.
ovako..ne preferiram ženu sekunde jedne...čak šta više....ali pričati o neozbiljnom kandidatu i istovremeno kandidirati sociologa kukića!? :shock: :lol:
Imas li jos nesto cime bi diskreditovo Kukica? Sto je sociolog to ti je problem? A nije ti problem Borjana, sa svojim politickim dosjeom.
andromeda101

#809 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by andromeda101 »

I jos nesto ja nemam problem da na mjesto dodje zena ali koja je podobna za taj posao.

A ove jeftine glume, sto su najprije u Hrvatskoj napravili oko Jadranke Kosor, haj zensko, spolna tolerancija ovo ono da bi se "upakovali" u paket za EU donekle i razumijem, a istu su na kraju Hrvati htjeli lincovati u sred Zagreba, zbog njene "sposobnosti".
A vi jos jeftinije "upakovali" svojim biracima imitaciju iste te Jadranke (jer ebiga ovo nije Hrvatska ipak mi malo kasnimo) a o njenim kvalitetima i sposobnostima dalje da ne govorim, koliko je ona EU-ovska. Mogli su je prodati tamo po Sirokom i Listici ali ne mogu nama oci mazati. Sta ces kopija od kopije, nigdje originala. Pa izlizano i izblijedjeno je sve to, nakon svega toga ovaj "sociolog" dodje kao osvjezenje.
zavrzlama

#810 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by zavrzlama »

Boom71 wrote:
zavrzlama wrote:
Ako se ne varam još mi nitko nije odgovorio zašto SDP i SDA nisu dali koje mjestu BOSSu, SBiH, SBB, DNZu nego sami to dijele, a isto to osporavaju HDZu BiH i HDZu 1990?

pragmatizam u pitanju...ove stranke sto si naveo su probosanske i imaju identicne politicke ciljeve kao i SDP i SDA i njihov ne ulazak u vlast neskodi BIH...dok recimo HSP ima potpuno oprecne poglede i stavove na drzavu BIH i ne koaliraju kao hdz-ovi sa dodikom u rusenjeu BIH,pa je dobro da HDZ-ovi ne pokupe sve fotelje sto pripadaju BIH hrvatima...kuzis u pitanju je klasifikacija stranka za BIH i protiv BIH....sutra ako SDA izda nacela SDP-a i interese BIH,uletiti ce neka druga probosanska stranka,kao koalicioni partner SDP-u...dobitna kombinacija je trenutno SDP/SDA.....SDP kao mozak i pokretac multietnickog drustva i SDA kao glasacka masina da obijezbjedi SDP-u dovoljan broj poslanika u Skupstini BIH da se parira dodiku i velikosrbima i odvrati evropun od pomisli podjele BIH...THE END..eto ti odgovora..
Svojutro iscitavam ovu temu.Ovo si mogao napisati i ranije!Kakve trecine,jedan covjek jedan glas,preglasavanje,zavaljivanje,majorizacija i ostala suplja?!

mogao sam ranije napisat,ali valja prvo salonce na ledinu izvest :wink: ..
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#811 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by PipiDugaDevetka »

Boom71 wrote:
zavrzlama wrote:
Svojutro iscitavam ovu temu.Ovo si mogao napisati i ranije!Kakve trecine,jedan covjek jedan glas,preglasavanje,zavaljivanje,majorizacija i ostala suplja?!
Još jedan @zavrzlamin fan!
:thumbup: :bih: :thumbup:
tbv

#812 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by tbv »

vivaldi wrote:Ma kakvo Brcko. Brcko je disrikt i prica za sebe.

Znas na sta ja mislim: Banjaluka, Derventa, Bosanski brod, Samac, Modricu..Mozes googlat do sutra, nema pa nema.

Pipi te se stvari ne mogu nicim opravdati. Na kraju krajeva nije uopste vazno sta o tome mislimo ti ili ja odavde iz Sarajeva. Bitno je sta misle ti ljudi, a sta oni misle - vidjeli smo 3 oktobra, a i na svakim izborima prije.

Kako ce SDP preci izborni prag kada ih nema z glave? Tihic je u Samcu par puta svake godine..Naravno da je narodu lakse kada vide neku "glavesinu".
pa evo tip ti je na isto postavio odgovor prosle godine, i nisam googlo sam malo forum pretrazio...
MrMaliJoe wrote: Ne vjerujem da si zlonamjeran samo si ne informisan.

Izvor :http://www.domaljevac.com/posavina/posa ... posavskoj/

Željko Komšic u Županiji Posavskoj

Posjeta Županiji Posavskoj clana Predsjedništva BiH Željka Komšica

ODŽAK - Član Predsjedništva BiH g-din Željko Komšić sa suradnicima boravio je u jednodnevnoj radnoj posjeti Županiji Posavskoj. Tijekom posjete Odžaku položio je vijenac i zapalio svijeću uz Spomen obilježja. G-din Komšić se u zgradi Vlade u Odžaku susreo sa predstavnicima županijske Vlade te općinske vlasti na čelu sa načelnikom Lukom Jurićem. Upriličena je i posjeta gospodarstvenicima Odžaka ( Metalac i Brkić-Trade) a nakon toga član Predsjedništva BiH sudjelovao je u radu tribine u Centru za kulturu "Građani u dijalogu sa Željkom Komšićem ".

U Odžaku se član Predsjedništva BiH Željko Komšić sastao sa načelnikom općine Lukom Jurićem s kojim je razgovarao o aktualnoj problematici i temama koji muče lokalnu samoupravu na prostorima BiH pa tako i u općini Odžak. Jurić i Komšić složili su se da lokalna samouprava nema prihoda koje bi trebale imati, obzirom na broj stanovnika i veličinu područja na kojem se nalazi. Komšić je u razgovoru s načelnikom Jurićem doznao da ima problema u segmentu hijerarhije prema višim instancama vlasti

-Prigodom dolaska u bilo koji grad obavezno se sastanem sa čelnicima lokalne samouprave. I u Odžaku su prisutni svakodnevni problemi oko raspodjele javnih prihoda, odnosi načelnika i općinskog vijeća. Za mene je korisno da čujem kako ljudi u Odžaku gledaju na svu problematiku i po meni potrebno je da se sve općine, pogotovu u FBiH, ojačaju u smislu nadležnosti i raspodjele prihoda od PDV, rekao je Željko Komšić.Komšić je posjetio i dva poduzeća u Odžaku, Metalac i Brkić Trade te se upoznao sa proizvodnim procesima oba poduzeća koja su među onima koji nisu osjetili krizu u smislu kako su ih drugi osjetili na području Županije Posavske i nisu otpuštale svoje djelatnike nego su na sve moguće načine pokušavali da se odupru krizi i sačuvaju radnike u svojim pogonima.

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=2175
Boom71

#813 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by Boom71 »

PipiDugaDevetka wrote:
Pipi moj dobri :) ,nisam fan,ali postujem zavrzlamu.Moze slicnomisljenik :) .
Ja sam jedino fan Robbie Williamsa :-D .

:thumbup:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#814 Re: I onda doš'o Valter,...

Boom71 wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
Pipi moj dobri :) ,nisam fan,ali postujem zavrzlamu.Moze slicnomisljenik :) .
Ja sam jedino fan Robbie Williamsa :-D .

:thumbup:
Fino, kulturno! Tako je, poštovalac i sličnomišljenik je ispravnije nego ovo što sam ja napisao.
vee-jay

#815 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by vee-jay »

vivaldi wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
vivaldi wrote:Ma kakvo Brcko. Brcko je disrikt i prica za sebe.

Znas na sta ja mislim: Banjaluka, Derventa, Bosanski brod, Samac, Modricu..Mozes googlat do sutra, nema pa nema.

Pipi te se stvari ne mogu nicim opravdati. Na kraju krajeva nije uopste vazno sta o tome mislimo ti ili ja odavde iz Sarajeva. Bitno je sta misle ti ljudi, a sta oni misle - vidjeli smo 3 oktobra, a i na svakim izborima prije.

Kako ce SDP preci izborni prag kada ih nema z glave? Tihic je u Samcu par puta svake godine..Naravno da je narodu lakse kada vide neku "glavesinu".
Bio je u Banja Luci. Sa zlatnim ljiljanom u reveru bio prisutan postrojavanju OS BiH, pa je to bio jedan od razloga što sam mu ponovno dao glas na izborima.

Bio je i u Prijedoru vidi link sa bloga ima i slika sa nekim fratrom iz Prijedora.

Ama Pipi uozbilji se. Sliko sam se i ja sa Bono Voxom. Cuj bio na postrojavanju OS BiH. On je za sve ove godine koliko je u vlasti trebao medju narodom prenociti x puta. U svako mjesto otici bar upola puta koliko je bio u Briselu.
Vise je Doris Pack i Valentin Inzko bili u posavini.

Ja mogu da shvatim da si ti za njega glasao zbog zlatnog ljiljana, ali to nekom Anti u nedovrsenoj kuci bez struje u okolini Doboja bas i nije neki razlog da glasa za njega.

Valter se prostire na trecini zemlje i uvijek neko drugi kriv zbog toga. Medjutim, izgleda da Valtera ostalo i ne zanima..
podrzavam konstruktivnu kritiku, jos vise kad je od tebe... :thumbup:
moje misljenje: vjerujem da je SDP uvjerenja, da prije nego prosjecan Srbin iz RSa glasa za SDP mora da prodje neku evoluciju glasanja (dakle nesto kao SNSD->PDP->Krsmanovic->SDP)...
PipiDugaDevetka

#816 Re: I onda doš'o Valter,...

vee-jay wrote:
vivaldi wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Bio je u Banja Luci. Sa zlatnim ljiljanom u reveru bio prisutan postrojavanju OS BiH, pa je to bio jedan od razloga što sam mu ponovno dao glas na izborima.

Bio je i u Prijedoru vidi link sa bloga ima i slika sa nekim fratrom iz Prijedora.

Ama Pipi uozbilji se. Sliko sam se i ja sa Bono Voxom. Cuj bio na postrojavanju OS BiH. On je za sve ove godine koliko je u vlasti trebao medju narodom prenociti x puta. U svako mjesto otici bar upola puta koliko je bio u Briselu.

Ja mogu da shvatim da si ti za njega glasao zbog zlatnog ljiljana, ali to nekom Anti u nedovrsenoj kuci bez struje u okolini Doboja bas i nije neki razlog da glasa za njega.

Valter se prostire na trecini zemlje i uvijek neko drugi kriv zbog toga. Medjutim, izgleda da Valtera ostalo i ne zanima..
moje misljenje: vjerujem da je SDP uvjerenja, da prije nego prosjecan Srbin iz RSa glasa za SDP mora da prodje neku evoluciju glasanja (dakle nesto kao SNSD->PDP->Krsmanovic->SDP)...
Davno je to pričao 1gorstak da SDP mora među narod, tribine kojekakve,...i šta ti ja znam. Drugo je priča putem tv., a drugo priča ''uživo''. Treba biti sposoban govornik i pridobijati narod za svoje ideje i rješenja.

@vivaldi, nisam razumio odmah tvoje primjedbe, pa izvini.
draganbl

#817 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by draganbl »

PipiDugaDevetka wrote:
vee-jay wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Bio je u Banja Luci. Sa zlatnim ljiljanom u reveru bio prisutan postrojavanju OS BiH, pa je to bio jedan od razloga što sam mu ponovno dao glas na izborima.

vivaldi wrote: Ama Pipi uozbilji se. Sliko sam se i ja sa Bono Voxom. Cuj bio na postrojavanju OS BiH. On je za sve ove godine koliko je u vlasti trebao medju narodom prenociti x puta. U svako mjesto otici bar upola puta koliko je bio u Briselu.

Davno je to pričao 1gorstak da SDP mora među narod, tribine kojekakve,...i šta ti ja znam. Drugo je priča putem tv., a drugo priča ''uživo''. Treba biti sposoban govornik i pridobijati narod za svoje ideje i rješenja.

@vivaldi, nisam razumio odmah tvoje primjedbe, pa izvini.
Pošto živim u Boriku, svakodnevno prolazim pored frizerskog salona u kome SDP ima svoju opštinsku i regionalnu kancelariju. Zaista bi bilo lijepo kada bih barem jednom (a do sada nisam nijednom) vidio da iz istog izlaze mudre probosanske SDP-ovske glave kojima se država ne završava u Vogošći ili u najboljem slučaju južnom Doboju. Meni i ostalima iz grupe od 49% apstinenata ne trebaju političari koji iz Sarajeva viču o suživotu, dok u Banjaluku dolaze rjeđe od prestupne godine. Kao što mi ne trebaju ni ovdašnji frikovi koji trube o tome kako je suživot u istoj državi nemoguć.
tbv

#818 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by tbv »

draganbl wrote:Pošto živim u Boriku, svakodnevno prolazim pored frizerskog salona u kome SDP ima svoju opštinsku i regionalnu kancelariju. Zaista bi bilo lijepo kada bih barem jednom (a do sada nisam nijednom) vidio da iz istog izlaze mudre probosanske SDP-ovske glave kojima se država ne završava u Vogošći ili u najboljem slučaju južnom Doboju. Meni i ostalima iz grupe od 49% apstinenata ne trebaju političari koji iz Sarajeva viču o suživotu, dok u Banjaluku dolaze rjeđe od prestupne godine. Kao što mi ne trebaju ni ovdašnji frikovi koji trube o tome kako je suživot u istoj državi nemoguć.
Kad tako fino pises i razmisljas, angazuj se u SDP, sigurno ce te prihvatiti objerucke, i onda izlazi i ulazi sto puta na dan iz svog ureda. Mozda tvoji ulasci - izlasci budu cak oznaceni kao provokacija, a mozda prilikom toga naletis na one sto prizeljkuju da im se oci otvore. Jucer Karlausa, sutra ti, i bit ce nesto od nas.
mahalik

#819 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by mahalik »

tbv wrote:
draganbl wrote:Pošto živim u Boriku, svakodnevno prolazim pored frizerskog salona u kome SDP ima svoju opštinsku i regionalnu kancelariju. Zaista bi bilo lijepo kada bih barem jednom (a do sada nisam nijednom) vidio da iz istog izlaze mudre probosanske SDP-ovske glave kojima se država ne završava u Vogošći ili u najboljem slučaju južnom Doboju. Meni i ostalima iz grupe od 49% apstinenata ne trebaju političari koji iz Sarajeva viču o suživotu, dok u Banjaluku dolaze rjeđe od prestupne godine. Kao što mi ne trebaju ni ovdašnji frikovi koji trube o tome kako je suživot u istoj državi nemoguć.
Kad tako fino pises i razmisljas, angazuj se u SDP, sigurno ce te prihvatiti objerucke, i onda izlazi i ulazi sto puta na dan iz svog ureda. Mozda tvoji ulasci - izlasci budu cak oznaceni kao provokacija, a mozda prilikom toga naletis na one sto prizeljkuju da im se oci otvore. Jucer Karlausa, sutra ti, i bit ce nesto od nas.
I karleuša će u SDP :D
Komrad

#820 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by Komrad »

mahalik wrote:
tbv wrote:
I karleuša će u SDP :D
Ma ona je "zamumuljena" srpkinja i nema nikakav legitimitet...
mahalik

#821 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by mahalik »

zamislite promo kampanja jelena Karleuša iZlatko L.
hahahahahahha
seshat

#822 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by seshat »

Komrad wrote:
Izvini, a šta je "zamumuljena" srpkinja?
Komrad

#823 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by Komrad »

seshat wrote:
Komrad wrote:
ne znam .. pitaj Dodika to je njegov izraz
mahalik

#824 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by mahalik »

seshat wrote:
Komrad wrote:
TO TI JE ISTO kao legitimnost Ž.K kao Hrvata od strane HDZ
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#825 Re: I onda doš'o Valter,...

Post by prljavi Hare »

mahalik wrote:zamislite promo kampanja jelena Karleuša iZlatko L.
hahahahahahha
To se da lakše zamisliti nego ovaj promo između Dodika i Čovića! :D
A onda još svoju zadnju nadu opalite flašom po glavi na utakmici!!!!Očuha trećeg ...nečega. :oops:
Čudna taktika,ali gubitnici (ali oni totalni) su uvjek vukli takve poteze! :D
Locked