Dobro sta predlazes? Ako nema boljih sta je rjesenje?stochar wrote:Hrvatska prema novom zvanicnom popisu ima 4.290.612 stanovnika, i imaju 320.000 nezaposlenih, ulaze u EU 1. jula 2013., i mediji jebu Vladu gdje god stignu.
mi ne znamo koliko nas ima, prema CIA FactBook oko 4.600.000 (Hrvatska prema CIA-i ima 4.460.000, fulili su o oko 200.000), imamo 530.000 nezaposlenih i jos malo cemo ovim tempom imati dvostruko vise nego Hrvatska. nemama formiranu vlast 10 mjeseci od izbora, socijaldemokrati od kojih smo svi puno ocekivali koalirali su s nacionalistima koji su nas opljackali nakon rata, o EU niko ni ne govori, poskupljuje nam struja, za strujom ce (kao i 2006. kad smo preko ovog foruma organizovali proteste protiv poskupljenja) poskupjeti i sve ostalo, i ja sad treba da likujem jer je Lagumdzija isp'o lijep na slici?
de ljudi, sta vam je? nisam mogao vjerovati da cu ono sto trunim zadnjih godina na ovom forumu, morati da trunim i nakon dolaska SDP-a: Vlast nije privatna kompanija, Vlast je komoanija u vlasnistvu gradjana koji je placaju, aizabrani zvanicnici su zaposlenici Servisa koji treba da nam obezbijedi bolje uslove za zivot jer - MI IH PLACAMO!!!!!!
sad ce mi reci: pa postoji li bolja politicka opcija? evo recimo da ne postoji. je li ja sad treba da prihvatim da su ovi isti k'o i oni koji su nas pljackali proteklih 20 godina?!?!?! kao, nema bolje, ali bar me sad NASI pljackaju, i smijem reci javno da sam agnostik. bog te, koja Zona sumraka, iste sam diskusije vodio 2006. za zaludjenicima lepog Hareta, sulje i ostalih megatrona...
I onda doš'o Valter,...
- madner
#576 Re: I onda doš'o Valter,...
- Za i Protiv
#577 Re: I onda doš'o Valter,...
Haj da ti ja pokusam odgovoriti... Mada sumnjam da ce te odgovor urazumiti...KatarinaKosaca wrote:Vjeruj mi da mi je bilo drago ne što je SDP (jer ko loše radi opoziciju još gore će raditi vlast), došao na vlast, ali što je došlo do promjene vlasti. Ja živim u ovoj zemlji i nikako ne mogu biti mazohista da joj želim zlo. Ali, ovdje se mene proziva (ja tebe ili ovog optimusa nikad nisam), a ne ono što sam napisala. Daklen, hoće li ko šta reći za struju? Ili ne? Tabu tema.Komrad wrote:Dzaba ulazis u dijalogKome je SDP smetao kao opozicija, jos vise smeta dok je vlast
Prvo, postoji nesto sto se zove FERK, i on je nadlezan za poskupljenja. Kada se uputi zahtjev FERK-u, od strane EP, on ga mora razmatrati i dati svoje misljenje... Taj zahtjev je uputilo ranije rukovodstvo EP sa JERLAGICEM na celu! FERK je sada rijesio taj zahtjev, i nema povlacenja.
Nesto mi govori da si sve ovo znala, ali ipak se pravis malo naivna
Eto ti te tvoje tabu teme
- nosara
#578 Re: I onda doš'o Valter,...
Gdje ces s njom u dijalog...Za i Protiv wrote:Haj da ti ja pokusam odgovoriti... Mada sumnjam da ce te odgovor urazumiti...KatarinaKosaca wrote:Vjeruj mi da mi je bilo drago ne što je SDP (jer ko loše radi opoziciju još gore će raditi vlast), došao na vlast, ali što je došlo do promjene vlasti. Ja živim u ovoj zemlji i nikako ne mogu biti mazohista da joj želim zlo. Ali, ovdje se mene proziva (ja tebe ili ovog optimusa nikad nisam), a ne ono što sam napisala. Daklen, hoće li ko šta reći za struju? Ili ne? Tabu tema.Komrad wrote:Dzaba ulazis u dijalogKome je SDP smetao kao opozicija, jos vise smeta dok je vlast
Prvo, postoji nesto sto se zove FERK, i on je nadlezan za poskupljenja. Kada se uputi zahtjev FERK-u, od strane EP, on ga mora razmatrati i dati svoje misljenje... Taj zahtjev je uputilo ranije rukovodstvo EP sa JERLAGICEM na celu! FERK je sada rijesio taj zahtjev, i nema povlacenja.
Nesto mi govori da si sve ovo znala, ali ipak se pravis malo naivna![]()
Eto ti te tvoje tabu teme
Inace, mogli su, da su htjeli, blokirat poskupljenje... Vlast moze sve...
- Boom71
#579 Re: I onda doš'o Valter,...
Evo ja sa nestrpljenjem cekam da se ozbiljno pocnu rijesavati pitanja i problemi koje si navela.Napisao sam pocnu,jer danas su neke stvari ne prece,nego prioritetnije.KatarinaKosaca wrote:Pitanje je demagoško i odvući će nas od teme. Nije bitno šta ja mislim i koga ja vidim, nego šta radio naj ko je rekao da će raditi. Gdje je crvena knjižica i zaštita socijalno ugorženih? U poskupljenju struje? Gdje je borba u programu i cilju, a ne oko fotelja? U 10 mjeseci nadmudrivanja oko fotelja i promjenama kadrova kao prioritetu? I onda se to ne smije reći, jer si iracionalni mrzitelj. Ili se smije kritizirati, ali malkice, ne puno. Ma, smiješno, zaista....Boom71 wrote:Evo neka si u pravu.Koju bi ti stranku izdvojila jer bi bolje radila posao? Ko je trenutno bolji ? Realno.
Valjda se prvo moraju stvoriti povoljni uslovi za funkcionisanje bilo cega ozbiljnog.
Nemoj da preskaces i pises o nekim dobrim ili losim potezima u vezi ekonomije jer nismo Finci.Mi smo jos u nekom ratu za drzavu,Ili nismo ?!
- madner
#580 Re: I onda doš'o Valter,...
Ne prizna se rat za drzavu i principe, jebo principe kada neamo novu drzavnu vlast da uzmemo nove kredite.
- stochar
#581 Re: I onda doš'o Valter,...
Rješenje je da za pocetak egoisti iz SDP-a pocnu slusati dobronamjerne kritike, i da poprave loše stvari u vlastitim redovima! Ponašaju se k'o seoske mlade, ne smije im se nista reci, odmah bi da tuze, prijete, prozivaju, vrijedjaju, nazivaju izdajnicima i protivnicima progresa... Ukratko, da prestanu biti grupa elitista, i vrate se onome od cega su krenuli i budu stranka ljudi koji su ih izabrali! Ja ovih dana od njih nisam vidio ni jedan konkretan prijedlog, samo dodatna obecanja, pravdanje, optuzivanje drugih... Napravili su masu gafova, losih poteza, otupili ostricu svom ministru prije nego je dobio priliku da ista uradi, pored toliko strucnjaka za ekonomiju i druge grane koje nas mogu izvuci, oni za mandatara predlazu sociologa...madner wrote:Dobro sta predlazes? Ako nema boljih sta je rjesenje?stochar wrote:Hrvatska prema novom zvanicnom popisu ima 4.290.612 stanovnika, i imaju 320.000 nezaposlenih, ulaze u EU 1. jula 2013., i mediji jebu Vladu gdje god stignu.
mi ne znamo koliko nas ima, prema CIA FactBook oko 4.600.000 (Hrvatska prema CIA-i ima 4.460.000, fulili su o oko 200.000), imamo 530.000 nezaposlenih i jos malo cemo ovim tempom imati dvostruko vise nego Hrvatska. nemama formiranu vlast 10 mjeseci od izbora, socijaldemokrati od kojih smo svi puno ocekivali koalirali su s nacionalistima koji su nas opljackali nakon rata, o EU niko ni ne govori, poskupljuje nam struja, za strujom ce (kao i 2006. kad smo preko ovog foruma organizovali proteste protiv poskupljenja) poskupjeti i sve ostalo, i ja sad treba da likujem jer je Lagumdzija isp'o lijep na slici?
de ljudi, sta vam je? nisam mogao vjerovati da cu ono sto trunim zadnjih godina na ovom forumu, morati da trunim i nakon dolaska SDP-a: Vlast nije privatna kompanija, Vlast je komoanija u vlasnistvu gradjana koji je placaju, aizabrani zvanicnici su zaposlenici Servisa koji treba da nam obezbijedi bolje uslove za zivot jer - MI IH PLACAMO!!!!!!
sad ce mi reci: pa postoji li bolja politicka opcija? evo recimo da ne postoji. je li ja sad treba da prihvatim da su ovi isti k'o i oni koji su nas pljackali proteklih 20 godina?!?!?! kao, nema bolje, ali bar me sad NASI pljackaju, i smijem reci javno da sam agnostik. bog te, koja Zona sumraka, iste sam diskusije vodio 2006. za zaludjenicima lepog Hareta, sulje i ostalih megatrona...
- Komrad
#582 Re: I onda doš'o Valter,...
Bitno je i povecanje penzija .. pa dodjemo na istoKatarinaKosaca wrote:
Nisam ti, bolan ja bitna. Ali, račun za struju jeste! Trolanje na kvadrat.
- Boom71
#583 Re: I onda doš'o Valter,...
Odlicno.Treba dobronamjerne kritike,treba ukazivati na bolje i treba im poruciti da ih gledamo i da zajebanciju necemo tolerisati.stochar wrote:
Rješenje je da za pocetak egoisti iz SDP-a pocnu slusati dobronamjerne kritike, i da poprave loše stvari u vlastitim redovima! Ponašaju se k'o seoske mlade, ne smije im se nista reci, odmah bi da tuze, prijete, prozivaju, vrijedjaju, nazivaju izdajnicima i protivnicima progresa... Ukratko, da prestanu biti grupa elitista, i vrate se onome od cega su krenuli i budu stranka ljudi koji su ih izabrali! Ja ovih dana od njih nisam vidio ni jedan konkretan prijedlog, samo dodatna obecanja, pravdanje, optuzivanje drugih... Napravili su masu gafova, losih poteza, otupili ostricu svom ministru prije nego je dobio priliku da ista uradi, pored toliko strucnjaka za ekonomiju i druge grane koje nas mogu izvuci, oni za mandatara predlazu sociologa...
Ali ga sad izvuci iz petne zile i hraknuti nije fer.Sacekati jos malo uz ovo gore sto sam napisao je sasvim OK.
- madner
#584 Re: I onda doš'o Valter,...
Za Suljagica mislim da nema opravdanja, jedan debeli debeli minus.stochar wrote:Rješenje je da za pocetak egoisti iz SDP-a pocnu slusati dobronamjerne kritike, i da poprave loše stvari u vlastitim redovima! Ponašaju se k'o seoske mlade, ne smije im se nista reci, odmah bi da tuze, prijete, prozivaju, vrijedjaju, nazivaju izdajnicima i protivnicima progresa... Ukratko, da prestanu biti grupa elitista, i vrate se onome od cega su krenuli i budu stranka ljudi koji su ih izabrali! Ja ovih dana od njih nisam vidio ni jedan konkretan prijedlog, samo dodatna obecanja, pravdanje, optuzivanje drugih... Napravili su masu gafova, losih poteza, otupili ostricu svom ministru prije nego je dobio priliku da ista uradi, pored toliko strucnjaka za ekonomiju i druge grane koje nas mogu izvuci, oni za mandatara predlazu sociologa...madner wrote:Dobro sta predlazes? Ako nema boljih sta je rjesenje?stochar wrote:Hrvatska prema novom zvanicnom popisu ima 4.290.612 stanovnika, i imaju 320.000 nezaposlenih, ulaze u EU 1. jula 2013., i mediji jebu Vladu gdje god stignu.
Sto se tice Niksica, kritika ti nije opravdana.
- stochar
#585 Re: I onda doš'o Valter,...
ja samo znam da u Grčkoj za manje protestuju... znao sam da tako biva, ali evo prvi put uzivo imam priliku vidjeti kako se cesto ispostavi da oni koji su godinama govorili 'promjene', 'ne suti i ne trpi', 'bori se za prava', 'kritikuj vlast da nam svima bude bolje', 'hocemo da vlast radi jer mi je placamo', odjednom okrecu curak i postaju rezimski megafoni (ovo s megafonom Avaz voli upotrijebiti, ali nemam druge rijeci), i govore kontra svega onoga sto za sta su se godinama zalagali.
kako su me 2004., 2006., 2007., 2009... kojekakvi likovi na forumu ubjedjivali da su za sve krivi oni drugi, da je 'rat tek zavrsen', da vlastima treba dati vremena, da oni rade u najboljem interesu naseg naroda, da su naslijedili tesku situaciju, da su ovo ili ono, sad mi potpuno iste stvari govore branioci ovog sistema. sad su odjednom OK i Šaje, i SDA dobar koalicioni partner, i 10 mjeseci od izbora 'treba im jos vremena'...mislim, znao sam da to tako biva, ali ovo je totalni kliše, preofirno je. i, gledam kako brojne forumaše koji su također ikstrajali u svojim stavovima, koji kritikuju vlast kako su je kritikovali i ranije, koji su isli na sve proteste, ovdje kojekakvi likovi nazivaju izdajnicima (cega?), ustasama, i sta sve ne. da se ne vrtim u krug, u ranijem postu sam dosta toga kazao i opet cu sad dobiti pitanje k'o da razgovaram sa CleverBotom: 'Dobro, ko to moze osim SDP-a...'
kako su me 2004., 2006., 2007., 2009... kojekakvi likovi na forumu ubjedjivali da su za sve krivi oni drugi, da je 'rat tek zavrsen', da vlastima treba dati vremena, da oni rade u najboljem interesu naseg naroda, da su naslijedili tesku situaciju, da su ovo ili ono, sad mi potpuno iste stvari govore branioci ovog sistema. sad su odjednom OK i Šaje, i SDA dobar koalicioni partner, i 10 mjeseci od izbora 'treba im jos vremena'...mislim, znao sam da to tako biva, ali ovo je totalni kliše, preofirno je. i, gledam kako brojne forumaše koji su također ikstrajali u svojim stavovima, koji kritikuju vlast kako su je kritikovali i ranije, koji su isli na sve proteste, ovdje kojekakvi likovi nazivaju izdajnicima (cega?), ustasama, i sta sve ne. da se ne vrtim u krug, u ranijem postu sam dosta toga kazao i opet cu sad dobiti pitanje k'o da razgovaram sa CleverBotom: 'Dobro, ko to moze osim SDP-a...'
- Banksy
#586 Re: I onda doš'o Valter,...
... profesora marksizma.stochar wrote:
oni za mandatara predlazu sociologa...
Niko ozbiljan ne bi pristao da bude jeftino potrošen, a od sebe pravi budalu. Niko osim ovog seoskog lole.
Ante Domazet ne bi pristao na ovu lakrdiju.
- madner
#587 Re: I onda doš'o Valter,...
Dakle nije bilo objektivnih razloga i opstrukcija?stochar wrote:ja samo znam da u Grčkoj za manje protestuju... znao sam da tako biva, ali evo prvi put uzivo imam priliku vidjeti kako se cesto ispostavi da oni koji su godinama govorili 'promjene', 'ne suti i ne trpi', 'bori se za prava', 'kritikuj vlast da nam svima bude bolje', 'hocemo da vlast radi jer mi je placamo', odjednom okrecu curak i postaju rezimski megafoni (ovo s megafonom Avaz voli upotrijebiti, ali nemam druge rijeci), i govore kontra svega onoga sto za sta su se godinama zalagali.
Postojao je bolji koalicioni partner od SDA?
Tvoja kritika se svodi na to da je SDP trebao ostati u opoziciji dok ne dobije 50% glasova. Ne znam ko te je sta ubijedjivao, ali imam jedno pitanje, da li je trebalo prihvatiti HDZ ucjene prije 6 mjeseci?
-
popajic
#588 Re: I onda doš'o Valter,...
@KatarinaKosaca
Boom71 je napisao/la:kada vidim ove ostale vece stranke i njihov dosadasnji ne rad....
Njihov nerad je kažnjen na izborima. Nisu oni sad vadiona.
20 god. su NEradili za sta su bili debelo placeni + " honorar" od pljackanja drzave i sad su kaznjeni ( opet ne svi ) tako sto ce elegantno i necujno pasti u zaborav i sa debelim kontima razguliti u nezasluzenu mirovinu
Prije toga su vruce i trule krompire ostavili SDP-u kao desert , za takve kao ti !
Ogromna razlika izmedju tebe i napr. @stochara . On argumentirano kritikuje sadasnje stanje kao sto je kritikovao i felere prethodnih garnitura, a ti se vec po uhodanom , visegodisnjem receptu samo razbacujes SDP fobijom .
Stanje se pogorsalo odlaskom Lepog Hareta sa scene....
- stochar
#589 Re: I onda doš'o Valter,...
postajem vidovit...
madner wrote:Dakle nije bilo objektivnih razloga i opstrukcija?stochar wrote:... i opet cu sad dobiti pitanje k'o da razgovaram sa CleverBotom: 'Dobro, ko to moze osim SDP-a...'
Postojao je bolji koalicioni partner od SDA?
Tvoja kritika se svodi na to da je SDP trebao ostati u opoziciji dok ne dobije 50% glasova. Ne znam ko te je sta ubijedjivao, ali imam jedno pitanje, da li je trebalo prihvatiti HDZ ucjene prije 6 mjeseci?
- madner
#590 Re: I onda doš'o Valter,...
Ne nego izbjegavas odgovor. Znas i sama na kojim ti klimavim nogama stoji kritika, ali ne zelis pricati u sustini nego ponavljati kao papagaj iste teze.
- black
#591 Re: I onda doš'o Valter,...
a oni ce nas kao poslusatiBoom71 wrote:Odlicno.Treba dobronamjerne kritike,treba ukazivati na bolje i treba im poruciti da ih gledamo i da zajebanciju necemo tolerisati.stochar wrote:
Rješenje je da za pocetak egoisti iz SDP-a pocnu slusati dobronamjerne kritike, i da poprave loše stvari u vlastitim redovima! Ponašaju se k'o seoske mlade, ne smije im se nista reci, odmah bi da tuze, prijete, prozivaju, vrijedjaju, nazivaju izdajnicima i protivnicima progresa... Ukratko, da prestanu biti grupa elitista, i vrate se onome od cega su krenuli i budu stranka ljudi koji su ih izabrali! Ja ovih dana od njih nisam vidio ni jedan konkretan prijedlog, samo dodatna obecanja, pravdanje, optuzivanje drugih... Napravili su masu gafova, losih poteza, otupili ostricu svom ministru prije nego je dobio priliku da ista uradi, pored toliko strucnjaka za ekonomiju i druge grane koje nas mogu izvuci, oni za mandatara predlazu sociologa...
Ali ga sad izvuci iz petne zile i hraknuti nije fer.Sacekati jos malo uz ovo gore sto sam napisao je sasvim OK.
-
HM 2011
#592 Re: I onda doš'o Valter,...
(Pisano povodom rasprave o gdinu. Kukiću u Parlamentu BiH)
i Valteru zaprijetiše da ne smije biti Bosanac niti Hercegovac, da treba da igra kako svi drugi sviraju i da ne treba da gradi Bosnu i Hercegovinu - čak mu i prijete........
Danas sam gledao u Srpski biometrijski pasoš, pasoš Republike Srbije, u istom ne piše Srbijanac - piše jasno SRBIN ! Srpsko a ne Srbijansko.
U pasošu Republike Hrvatske piše Hrvat....
Valtere koje smo mi Bosanci i Hercegovci nacionalnosti ?
BOSANSKOHERCEGOVAČKE VALTERE !!!!!!
i Valteru zaprijetiše da ne smije biti Bosanac niti Hercegovac, da treba da igra kako svi drugi sviraju i da ne treba da gradi Bosnu i Hercegovinu - čak mu i prijete........
Danas sam gledao u Srpski biometrijski pasoš, pasoš Republike Srbije, u istom ne piše Srbijanac - piše jasno SRBIN ! Srpsko a ne Srbijansko.
U pasošu Republike Hrvatske piše Hrvat....
Valtere koje smo mi Bosanci i Hercegovci nacionalnosti ?
BOSANSKOHERCEGOVAČKE VALTERE !!!!!!
Last edited by HM 2011 on 29/06/2011 18:36, edited 1 time in total.
- Skijaš
#593 Re: I onda doš'o Valter,...
Ko god ti to kaže, plitak je kao lokva. SDP treba kritikovati ali ne treba gubiti iz vida da nam je, kao što i ti sam priznaješ, SDP ipak najbolja od svih loših opcija. Ne treba slijepo braniti svaki potez SDP-a, ali kad se uhvate u koštac sa čitavom armijom političara i analitičara koji im osporavaju multietnički karakter i pokušavaju ih svesti na bošnjačku stranku, naša je obaveza u tom konkretnom slučaju podržati SDP. Ne znam šta je pozadina slučaja sa Delilom Klovo jer nisam čuo drugu stranu, ali ako je istina ono što je rekla, SDP je tu gadno pogriješio. Kako god, naše je da konkretne greške te stranke argumentovano kritikujemo a poteze koji su pozitivni beskompromisno podržavamo.stochar wrote:sad ce mi reci: pa postoji li bolja politicka opcija? evo recimo da ne postoji. je li ja sad treba da prihvatim da su ovi isti k'o i oni koji su nas pljackali proteklih 20 godina?!?!?! kao, nema bolje, ali bar me sad NASI pljackaju
- Skijaš
#594 Re: I onda doš'o Valter,...
Ko kaže da je Kukić potrošen ?Banksy wrote:... profesora marksizma.stochar wrote:
Niko ozbiljan ne bi pristao da bude jeftino potrošen, a od sebe pravi budalu. Niko osim ovog seoskog lole.
Nije valjda da postoji neki zakon po kojem ne može voditi niti jedno od ministarstava ?
- Banksy
#595 Re: I onda doš'o Valter,...
Ne, naravno.Skijaš wrote:Ko kaže da je Kukić potrošen ?Banksy wrote:... profesora marksizma.stochar wrote:
Nije valjda da postoji neki zakon po kojem ne može voditi niti jedno od ministarstava ?
Potrošen samo u ovoj konkretnoj ulozi zabavljača, ćorka, nazovi to kako hoćeš ...
- Mahalac
#596 Re: I onda doš'o Valter,...
Svoj komentar cu skratiti na zakljucak.
Siguran sam da na svakim sljedecim izborima nece biti ni priblizno glasaca koji su ovaj put pokusali izlazkom nesto promjeniti i razocarali se
Siguran sam da na svakim sljedecim izborima nece biti ni priblizno glasaca koji su ovaj put pokusali izlazkom nesto promjeniti i razocarali se
- Banksy
#597 Re: I onda doš'o Valter,...
Mahalac wrote:
Pa nek kažu da Dedo nije bio vizionar.
“Buducnost Bosne lezi u umjerenim nacionalnim strankama” - Alija Izetbegovic
- Boom71
#598 Re: I onda doš'o Valter,...
A mozda je ovaj igrokaz s Kukic corkom i lakardijasem (kako ga nazva banksy) igranka koju su pripremili upravo Zlatko i on ?
- Boom71
#599 Re: I onda doš'o Valter,...
Da smo umjeren narod ova prica o finom i romanticnom nacionalizmu bi mozda i prosla.Banksy wrote:Mahalac wrote:
Pa nek kažu da Dedo nije bio vizionar.
“Buducnost Bosne lezi u umjerenim nacionalnim strankama” - Alija Izetbegovic
Daleko smo mi od skandinavskog mozga!
-
HM 2011
#600 Re: I onda doš'o Valter,...
(Pisano povodom rasprave o gdinu. Kukiću u Parlamentu BiH)
Ja sam za da gdin. Nikola Špirić kao pravi predstavnik BosanskoHercegovačke elite nastavi sa mandatom kao predsjedavajući Vijeća Ministara - odnosno Premijer Bosne i Hercegovine, te da to sve potvrdimo jednim jagnjetom sa ražnja i na taj način prevaziđemo iscrpljenost koja je rezultat uloženih napora u BH parlametu na isključivosti u promidžbi etničkih podjela u modernom, društvu.
Takođe,
Želio bih da upitam mnoge - ko je to popio pamet komplet BH populaciji?
Ja sam za da gdin. Nikola Špirić kao pravi predstavnik BosanskoHercegovačke elite nastavi sa mandatom kao predsjedavajući Vijeća Ministara - odnosno Premijer Bosne i Hercegovine, te da to sve potvrdimo jednim jagnjetom sa ražnja i na taj način prevaziđemo iscrpljenost koja je rezultat uloženih napora u BH parlametu na isključivosti u promidžbi etničkih podjela u modernom, društvu.
Takođe,
Želio bih da upitam mnoge - ko je to popio pamet komplet BH populaciji?
Last edited by HM 2011 on 29/06/2011 18:35, edited 1 time in total.