Hrvatska Samouprava v2.0

Post Reply
luckypot

#376 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by luckypot »

tulio wrote:
luckypot wrote:kao što smo vidjeli prigodom masovnih protesta, svih 300 demonstranata se slaže s tobom - opstruirat će "funkcioniranje" efikasno...
Ne trebaju HDZ-u nikakvi prosvjedi, samo institucionalna blokada.
samo to? pa kako ide? ja jutros do kafane, kad tamo na vratima stoji "ne radimo radi institucionalne blokade i madžorizacije" - kasnije sam saznao da je neko izmajorizirao konobaricu, te je rad institucija privremeno obustavljen.
kamen spoticanja

#377 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by kamen spoticanja »

tulio wrote:
kamen spoticanja wrote:pa vlada je upravu zbog toga formirana...da izmedju ostalog pio normalno funkcionise...o kakavim onda opstrukcijama pricas...
MIO je i sa SDA i HDZ-om normalno funkcionirao, koliko se to može reći za BiH prilike. Isto će biti i sada, možda malo teže jer je novca manje. Riječ je zakonskim promjenama i ustavnim promjenama. SDP-ova Vlada nema kapacitet niti za jedno od toga. Svesti će se ta vlast na životarenje godinu dana do izvanrednih izbora.
dakle blokirat ce ustavne promjene na drzavnom nivou...pa hajde to je vec konkretnije...na federalnom nista :)
e sad bez ustavnih promjena 'rvati ce biti nanovo majorizirani svakim novim izborima,na svakom nivou...a bosnjama ce biti isto...
dakle sustina je jasna...hdz je najveci dusman hrvatskog naroda u BiH...
i opet ti ponavljam pucaju u prazno
tulio

#378 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by tulio »

kamen spoticanja wrote:i opet ti ponavljam pucaju u prazno
Možda, ali ja ne vidim svjetlu budućnost ove nakaradne Vlade. Ako uspije izdržati godinu dana, svaka čast. Koji je smisao SDP platforme ako ništa iz nje ne može ostvariti? Možda može, ali u nekoliko kantona sa bošnjačkom većinom.

I imaš pravo da će Bošnjama biti isto. Životariti će kao i do sada, u stalnom stanju straha od raspada sustava, trošiti će resurse na održavanje statusa quo. Nema tu budućnosti.
Last edited by tulio on 20/03/2011 23:26, edited 1 time in total.
kamen spoticanja

#379 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by kamen spoticanja »

tulio wrote:
Možda, ali ja ne vidim svjetlu budućnost ove nakaradne Vlade. Ako uspije izdržati godinu dana, svaka čast.
to je vec problem platformasa i njihovih kadrovskih procjena...no cini se da ce ici lakse s kaplanom i masicem kao ministrima nego kao dosad s bevandom i ekipom... :wink:
tulio

#380 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by tulio »

kamen spoticanja wrote:no cini se da ce ici lakse s kaplanom i masicem kao ministrima nego kao dosad s bevandom i ekipom... :wink:
Mašić je pogotovo sposoban znanstvenik. Još ako uzmemo u obzir da je ustavni sud proglasio njegovo ministarstvo neustavnim. Hoće li ova Vlada smanjiti poreze, ukinuti Bevandinu fiskalizaciju, rasteretiti gospodarstvo? Aha, hoće. :-)
luckypot

#381 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by luckypot »

tulio wrote:
Možda, ali ja ne vidim svjetlu budućnost ove nakaradne Vlade. Ako uspije izdržati godinu dana, svaka čast. Koji je smisao SDP platforme ako ništa iz nje ne može ostvariti? Možda može, ali u nekoliko kantona sa bošnjačkom većinom.

I imaš pravo da će Bošnjama biti isto. Životariti će kao i do sada, u stalnom stanju straha od raspada sustava, trošiti će resurse na održavanje statusa quo. Nema tu budućnosti.
Ne troše nikakve resurse. Već ima i 4 godine. čak štaviše ne daju ni marke da makne mimo njihovog pogleda i izvan njihovog djelokruga, ako nemaju profit na to. naučili i oni fore i fazone.
Cyrax

#382 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by Cyrax »

Ako postoji veci talog, gnoj od karaktera i ljudi,izdajica svakog kome su svoju kurvanjsku rijec dali to su ovi "adeze - treci entitet - rvatine na kub" sljedbenici Bobana i Njofre. Na pocetku za cjelovitu BiH pa brzo dijeli drzavu sa Karadzicem ako ikako moze, pa kad dobise po nosingeru od najslabije strane u ratu trci kod Clintona ne bi li privolili te iste sto izdadose mucki da zajebu Karadzica, pa sad OPET hoce BiH da dijeli. Promijenili trista prica,trista saveznika,trista politika. Nicija nije do zore pa ni Bobanova,Jelaviceva i sad Covina. :bih:
Komrad

#383 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by Komrad »

tulio wrote:
kamen spoticanja wrote:no cini se da ce ici lakse s kaplanom i masicem kao ministrima nego kao dosad s bevandom i ekipom... :wink:
Mašić je pogotovo sposoban znanstvenik. Još ako uzmemo u obzir da je ustavni sud proglasio njegovo ministarstvo neustavnim. Hoće li ova Vlada smanjiti poreze, ukinuti Bevandinu fiskalizaciju, rasteretiti gospodarstvo? Aha, hoće. :-)
Ma nece ... ali ce uvesti reda u EP HZHB, HPT, Aluminij ... i naravno srediti situaciju oko Eroneta :)
Komrad

#384 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by Komrad »

tulio wrote:
kamen spoticanja wrote:ok kazimo da je moguce...ali me onda zivo zanima gdje je u toj prici vitez,gdje zepce,gdje hercegovacke kladionice,pero gudelj ,busovaca,violeta i bankovni krediti ?
oni su kolateralna steta covicevog treceg ?
Hrvati neće osnivati nikakve entitete koji ne bi uključivali općine sa hrvatskom većinom, tj. ono što je unijeto u Federaciju. Neće biti nikakvih entiteta, nego opstrukcije ionako klimave Vlade.
Ma nego sta ...
vjeruj ev svi smo se kolektivno usrali a i nekima je srce otkazalo zbog vasih blokada...
tulio

#385 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by tulio »

Komrad wrote:Ma nece ... ali ce uvesti reda u EP HZHB, HPT, Aluminij ... i naravno srediti situaciju oko Eroneta
Poznat je po tome, a cijeli svijet je upoznat sa jakom bošnjačkom privredom kojoj i Japanci zavide. :D
Komrad

#386 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by Komrad »

tulio wrote:
Komrad wrote:Ma nece ... ali ce uvesti reda u EP HZHB, HPT, Aluminij ... i naravno srediti situaciju oko Eroneta
Poznat je po tome, a cijeli svijet je upoznat sa jakom bošnjačkom privredom kojoj i Japanci zavide. :D
Pa Japanci nece zavidjeti to je sigurno :) ali hoce poskoci :)
luckypot

#387 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by luckypot »

Komrad wrote:
tulio wrote:
kamen spoticanja wrote:ok kazimo da je moguce...ali me onda zivo zanima gdje je u toj prici vitez,gdje zepce,gdje hercegovacke kladionice,pero gudelj ,busovaca,violeta i bankovni krediti ?
oni su kolateralna steta covicevog treceg ?
Hrvati neće osnivati nikakve entitete koji ne bi uključivali općine sa hrvatskom većinom, tj. ono što je unijeto u Federaciju. Neće biti nikakvih entiteta, nego opstrukcije ionako klimave Vlade.
Ma nego sta ...
vjeruj ev svi smo se kolektivno usrali a i nekima je srce otkazalo zbog vasih blokada...
zaboravio si dodati nažalost...i jer su jaki ko beton..a tek za tri mjeseca ihaaa...
tulio

#388 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by tulio »

Komrad wrote:Pa Japanci nece zavidjeti to je sigurno :) ali hoce poskoci :)
Ma lako za poskoke, to sve radi po Hrvatskoj i Njemačkoj, a u BiH imaju ogromne vile, a svaka obitelj ima neki biznis, dok se većina gužva po golubarnicama Sarajeva. Hajde pusti šuplju, da je svima dobro kao "poskocima". Ali ljudi rade, pa i imaju.
luckypot

#389 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by luckypot »

tulio wrote:
Ma lako za poskoke, to sve radi po Hrvatskoj i Njemačkoj, a u BiH imaju ogromne vile, dok se većina gužva po golubarnicama Sarajeva. Hajde pusti šuplju, da je svima dobro kao "poskocima". Ali ljudi rade, pa i imaju.
i jaki su ko beton...nažalost...iza njih su mase i organizacija..i josipović - onako zabrinut za sve i svašta...
Komrad

#390 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by Komrad »

tulio wrote:
Ma lako za poskoke, to sve radi po Hrvatskoj i Njemačkoj, a u BiH imaju ogromne vile, a svaka obitelj ima neki biznis, dok se većina gužva po golubarnicama Sarajeva. Hajde pusti šuplju, da je svima dobro kao "poskocima". Ali ljudi rade, pa i imaju.
Jao biznismena :) Pa nisam vas prepoznao
Pa kako vi tako svjetski ljudi ... sebi dozvolite da vas Bosnjaci iz golubarnica majoriziraju?
luckypot

#391 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by luckypot »

Komrad wrote:
tulio wrote:
Jao biznismena :) Pa nisam vas prepoznao
Pa kako vi tako svjetski ljudi ... sebi dozvolite da vas Bosnjaci iz golubarnica majoriziraju?
pa hebiga - nažalost...a tek za tri mjeseca...nema ništa dok se josipoviće ne zabrine. i hera ne interveniše. nakon čega će dodo da intervenira referendumski, i da pruži avionsku podršku iz trebinja jedinicama lea pločkinića kojem asistira "the choice is ours" čanković. napad na libiju je mala maca kolika će to biti sila. nakon toga slijedi samoupravljanje po titinom receptu.
Last edited by luckypot on 20/03/2011 23:50, edited 1 time in total.
tulio

#392 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by tulio »

Mene nitko ne preglasava. Ja ionako križam listiće. Valjda je pitanje brojnosti, a ne ekonomskog stanja. Vidiš kako danas crno stanovništvo preglasava bijece u JAR-u. :D
Komrad

#393 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by Komrad »

tulio wrote:Mene nitko ne preglasava. Ja ionako križam listiće. Valjda je pitanje brojnosti, a ne ekonomskog stanja. Vidiš kako danas crno stanovništvo preglasava bijece u JAR-u. :D
Ma kad ima te razvijene ekonomije dole... de bar malo nek se ulozi u kakvo porodiliste da se bebe ne kupaju u sudoperu... nema smisla
domaci.ba

#394 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by domaci.ba »

Chuj ovog biznismena
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#395 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by prljavi Hare »

Samo nek pokusa sta ta njihova HERA,mi cemo odmah onu nasu ŠUHRU aktivirati.
ŠUHRA VAS GLEDA!!!! :lol: :lol: :lol:
tulio

#396 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by tulio »

Jeste vidjeli kako sam pogodio što će HDZ raditi? :D
ReD aka Socijalista

#397 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by ReD aka Socijalista »

tulio wrote:Jeste vidjeli kako sam pogodio što će HDZ raditi? :D
Sta je uradio?
tulio

#398 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by tulio »

ReD aka Socijalista wrote:
Sta je uradio?
Čitaj njihove zaključke, ma skoro 100% sam pogodio.
ReD aka Socijalista

#399 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by ReD aka Socijalista »

tulio wrote:
ReD aka Socijalista wrote:
Sta je uradio?
Čitaj njihove zaključke, ma skoro 100% sam pogodio.
Mislis na medjukantonalno vijece?
tulio

#400 Re: Hrvatska Samouprava v2.0

Post by tulio »

Pa na sve. Od neprihvaćanja federalnih odluka, preko delegiranja u Dom Naroda, do međukantonalnog vijeća. Pročitaj moj post od jučer. 8-)
Post Reply