holivudske zvijezde protiv nezavisnog kosova

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

saviola wrote:
pici wrote:
saviola wrote:

dok ti dijelis kanale na muslimanske i pravoslavne, jasno mi je kakav si covjek.
mogu misliti kako si se osjecao kad je hayat prenosio utakmice crvene zvezde :D

covjece, opusti se, rat je zavrsio. ne trebas zaboraviti sta su ti srbi uradili, ali ne moras da mrzis sve srbe zbog toga...

stvarno nikad necu razumjeti pojedince sa ovog foruma :roll:
pa ko te pita dal razumijes ili ne,drz se svog misljenja i ne naprduj okolo previse :D
cuuuuuj rat zavrsio,pa nisam znao e nek si mi rekla-o (neznam kojeg si spola pa da te ne uvrijedim) :P
a po cemu zakljucujes da mrzim srbe,jel sto sam naveo cija je cija TV il to iz dubine duse ti doslo :D

zakljucujem po tome, jer citam tvoje postove, kako bih drugacije :roll:

zao mi je ako nisi iz rata izasao dobar sa zivcima, pa si sad zeljan prepucavanja i blacenja svega sto je srpsko. shvati da se osjeti tvoja mrznja, ali ja takve ljude ko ti mogu samo da zalim. ja imam dosta prijatelja muslimana, ali takve ko ti jednostavno ignorisem.

btw, OSM uopste ne gledam.

aj uzdravlje
pa stavi i jedan moj post sa kojim sam uvrijedio ili blatio Srpki narod,tvoji osjecaji su da cim se napise neka parodija na Srpski nacionalizam(evo vidi se iz ove teme) da je to upereno protiv svih Srba,nego istina boli,a to je da Srbijanska politika ,skupa sa medijima koji prenose ovakve ne bulozne vijesti je kriva za sve.....meni je zao takvih kao ti koji se pretvaraju da su kosmopoliti ,a zapravo traze satisfakciju u ganjanju "krivaca za sve Srpsku muku".Otvori oci ne gledaj samo crno-bijelo i bice ti mnogo jasnije kada na svijetu postoje boje i da je svijet puno bolji od onoga sto ti se plasira u tvome mozgu,pocev od toga da ljude koji su antinacionalisti i anti fasisti,nazivas nacionalistima i fasistima.Pogledaj se u ogledalo i vidi koje je boje tvoja kosa.
brdo

Post by brdo »

mrs. zurbrigen wrote:
newone wrote:Ma ubise se holivudske zvijezde da sprijece nezavisnost Kosova. Nisu oni nikada ni culi za Srbiju a kamoli zaKosovo. Jos jedna izmisljotina Srbijanske stampe.
ma ja, ja sve zamisljam te likove pred kartom svijeta, kako traze kosovo... :D :lol: ili srbiju. ili uopce balkan... :lol:
sigurno negdje u afriki :lol: :lol: :lol: . bas se sjecam jedne emisije kada pitaju gradjane na ulici znate li vi gdje se nalazi Irak :lol: neki govore u Avganistanu ,neki u juznoj afriki a da oni znaju gdje je Kosovo NEMA SANSE srpska propaganda :lol: :lol: :lol: :D
saviola

Post by saviola »

Prozor wrote:@saviola

Evo da te srpski pitam, ako si za ostanak Kosova u Srbiji, a pretpostavljam da jesi, sta planiras sa njime? Valjda si svjestan da Kosovo u Srbi ne znaci - Albanci u Albaniji.

ne planiram ja nista, ali kad vec pitas, volio bih da granice ostanu kakve jesu. sta mislis sta ce biti sa srbima iz sjevernog dijela ako kosovo dobije nezavisnost? :roll:
Prozor

Post by Prozor »

saviola wrote:

Evo da te srpski pitam, ako si za ostanak Kosova u Srbiji, a pretpostavljam da jesi, sta planiras sa njime? Valjda si svjestan da Kosovo u Srbi ne znaci - Albanci u Albaniji.

ne planiram ja nista, ali kad vec pitas, volio bih da granice ostanu kakve jesu. sta mislis sta ce biti sa srbima iz sjevernog dijela ako kosovo dobije nezavisnost? :roll:
Pa zalazes se dakle za Kosovo u Srbiji, sta ocekujes dalje? Jesi li svjestan da bi svi Albanci tu ostali? Sta bi sa njima? Oni nebi bili sretni sa takvim rjesenjem... Lahko je vikati "kosovo je srbija" ali hajde da kazemo da ostane srbija, sta dalje, mislis da ce se oni sa time pomiriti?
saviola

Post by saviola »

Prozor wrote:
saviola wrote:

Pa zalazes se dakle za Kosovo u Srbiji, sta ocekujes dalje? Jesi li svjestan da bi svi Albanci tu ostali? Sta bi sa njima? Oni nebi bili sretni sa takvim rjesenjem... Lahko je vikati "kosovo je srbija" ali hajde da kazemo da ostane srbija, sta dalje, mislis da ce se oni sa time pomiriti?

nek zive u srbiji kao sto su i dosad zivjeli, sta im fali?
mozda bi i muslimani iz sandzaka htjeli svoju drzavu, madjari u vojvodini svoju,... e pa ne moze to tako.

znas li ti koliko je alziraca u francuskoj? pa brate mili dajte i njima da naprave svoju drzavu u francuskoj, dajte baskijcima u spaniji,... :roll:
sibelius

Post by sibelius »

saviola wrote: znas li ti koliko je alziraca u francuskoj? pa brate mili dajte i njima da naprave svoju drzavu u francuskoj, dajte baskijcima u spaniji,... :roll:
srbima u bos..ups, lanuh :lol:
Prozor

Post by Prozor »

saviola wrote:
Prozor wrote:
saviola wrote:

mozda bi i muslimani iz sandzaka htjeli svoju drzavu, madjari u vojvodini svoju,... e pa ne moze to tako.

znas li ti koliko je alziraca u francuskoj? pa brate mili dajte i njima da naprave svoju drzavu u francuskoj, dajte baskijcima u spaniji,... :roll:
Fali im genocid iz 1999. godine! A sve i da im ne fali, shvatas li ti da oni NECE da budu u Srbiji? Ali, bukvalno, nece? Je li ti shvatas da imaju oruzje, da imaju administraciju i da su veoma veoma tvdoglavi(na koga li podsjecaju :-) ) da dalje ne nabrajam....? Kako ces ih ti natjerat da budu u Srbiji, bili sam bio spreman ici i boriti se protiv njih, jer i sam znas da 100% nebi mirno pustili "povratak" srpskih snaga na Kosovo, sve i da cijeli UN kaze da je vase...?

I pored toga, shvatas li da se mnoze od vas jedno 5x brze, i bi ubrzo, ako ne i sad, Srbija morala imati albanskog premijera? Jesi li razmisljao o tome sta bi uradili sa vasom drzavom kad bi joj usli u aparat, a morali bi? Ono sto rade rs-ovci bi bila mala maca...

Razmisli, udahni, pa polahko odgovori na sve postavljeno, a ako neces, odgovori samome sebi...
saviola

Post by saviola »

Prozor wrote:
saviola wrote:
Prozor wrote: Pa zalazes se dakle za Kosovo u Srbiji, sta ocekujes dalje? Jesi li svjestan da bi svi Albanci tu ostali? Sta bi sa njima? Oni nebi bili sretni sa takvim rjesenjem... Lahko je vikati "kosovo je srbija" ali hajde da kazemo da ostane srbija, sta dalje, mislis da ce se oni sa time pomiriti?

Fali im genocid iz 1999. godine! A sve i da im ne fali, shvatas li ti da oni NECE da budu u Srbiji? Ali, bukvalno, nece? Je li ti shvatas da imaju oruzje, da imaju administraciju i da su veoma veoma tvdoglavi(na koga li podsjecaju :-) ) da dalje ne nabrajam....? Kako ces ih ti natjerat da budu u Srbiji, bili sam bio spreman ici i boriti se protiv njih, jer i sam znas da 100% nebi mirno pustili "povratak" srpskih snaga na Kosovo, sve i da cijeli UN kaze da je vase...?

I pored toga, shvatas li da se mnoze od vas jedno 5x brze, i bi ubrzo, ako ne i sad, Srbija morala imati albanskog premijera? Jesi li razmisljao o tome sta bi uradili sa vasom drzavom kad bi joj usli u aparat, a morali bi? Ono sto rade rs-ovci bi bila mala maca...

Razmisli, udahni, pa polahko odgovori na sve postavljeno, a ako neces, odgovori samome sebi...

jao sta naprica :-)

kako sam te razumio vojska srbije bi trebala da strahuje od OVK :lol:

to sto oni nece da zive u srbiji, to je njihov problem, ako im se ne svidja, bujrum u tiranu, skadar, drac,... a tamo ih tek ne mogu organski.
zato bolje im je da ostanu na kosovu i da se poklope usima... i ovo sto sad imaju im je previse, jer su protjerali srbe iz juznog dijela kosova.

pa po tvojoj logici, srbi iz RS sad mogu reci - mi necemo da zivimo u BiH, hocemo svoju drzavu :roll:
dioklecian

Post by dioklecian »

saviola wrote:
Prozor wrote:
saviola wrote:

u pravu si ti , al u ovom slucaju ste vi srbi na kosovu kao alzirci u francusku,
prema tome bolje ti je da malo razmisljas prije nego sto odvalis.
drugo sta srbima fali u buducoj drzavi kosovo, srbi se moraju odreci mentaliteta da tu gdje je i jedan srbin tu je srbija.
trece izgleda vama srbima i nije neki problem sa seobama, to ste dokazali i seobom iz hrvatske po bosanskim i vojvodjansim krajevima.
pozdrav
saviola

Post by saviola »

dioklecian wrote:
saviola wrote:
Prozor wrote: Pa zalazes se dakle za Kosovo u Srbiji, sta ocekujes dalje? Jesi li svjestan da bi svi Albanci tu ostali? Sta bi sa njima? Oni nebi bili sretni sa takvim rjesenjem... Lahko je vikati "kosovo je srbija" ali hajde da kazemo da ostane srbija, sta dalje, mislis da ce se oni sa time pomiriti?

u pravu si ti , al u ovom slucaju ste vi srbi na kosovu kao alzirci u francusku,
drugo sta srbima fali u buducoj drzavi kosovo, srbi se moraju odreci mentaliteta da tu gdje je i jedan srbin tu je srbija.
trece izgleda vama srbima i nije neki problem sa seobama, to ste dokazali i seobom iz hrvatske po bosanskim i vojvodjansim krajevima.
pozdrav

mislim da si ti taj koji odvaljuje :D

srbija je drzava kao i francuska, a kosovo nije :roll: vidim da ti geografija nije jaca strana :-)
dioklecian

Post by dioklecian »

saviola wrote:
dioklecian wrote:
saviola wrote:

pozdrav

mislim da si ti taj koji odvaljuje :D

srbija je drzava kao i francuska, a kosovo nije :roll: vidim da ti geografija nije jaca strana :-)
nekima i pored toga sto su "intelegentni" moras im objasnit jednostavno.
eh vidi to ti je ovako; srbi su dosli pa okupirali kosovo a ne obratno, nadam se da si sad svatio razliku na relaciju francuska-alzirci i srbija-albanci :-) :D
saviola

Post by saviola »

koje godine su srbi okupirali kosovo? :shock:
testament

Post by testament »

A koje godine su srbi došli u bosnu,i otkud srbima pravo da se odcjepljuju od bosne kad je BiH DRŽAVA kao i Francuska?
Ako vam se BiH ne sviđa fino obucite opanke,potrpajte se na traktore i razgulite u šabac,vranje ili bilo koje drugo sranje samo šibajte preko drine
dioklecian

Post by dioklecian »

saviola wrote:koje godine su srbi okupirali kosovo? :shock:
prvi put u VII stpoljecu, drugi put 1912, sa cika petrom na celu, ali ja sam siguran da si ti to znao.
treci put posle prvog sv. rata kada su francuzi, englezi i rusi odredjivali granice srbije iako je srbija bila gubitnik u prvom sv. ratu.
cetvri put 1945 pod okriljem SFRJ,
peti put pod vodstvom vama dragog milosevica 1981 i vjerovatno zadnje,
eh sad nema nam druge nego da prihvatimo realnost, sto prije to bolje za sve nas.
bez osveta bez omalovazanja pokusati zivjeti mirno i dobrim susjedtskim odnosima uz uzajamno postovanje. ali novim generacijama objasniti proslost da ne bi se dogodilo isto u buducnosti.
pozdrav
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

testament wrote:A koje godine su srbi došli u bosnu,i otkud srbima pravo da se odcjepljuju od bosne kad je BiH DRŽAVA kao i Francuska?
Ako vam se BiH ne sviđa fino obucite opanke,potrpajte se na traktore i razgulite u šabac,vranje ili bilo koje drugo sranje samo šibajte preko drine
kako se dobro rimuje :lol:
furija Strašna

Post by furija Strašna »

Neka ba ljudi, Kosovo Srbiji šta vam je, šta vas briga :-)
testament

Post by testament »

Ma nije me briga,samo volim da nerviram likove poput saviole i ostalih salonskih četnika.Ustvari bilo bi interesantno da kosovo ostane u srbiji pa da za 50g bude 50-50 srba i albanaca,i onda fino da predsjednik srbije bude ljatif krasnići :D
saviola

Post by saviola »

testament wrote:A koje godine su srbi došli u bosnu,i otkud srbima pravo da se odcjepljuju od bosne kad je BiH DRŽAVA kao i Francuska?

a koje godine si ti dosao sa marsa? :D

nauci prvo da citas, pa odgovaraj na postove :roll:
saviola

Post by saviola »

testament wrote:Ma nije me briga,samo volim da nerviram likove poput saviole i ostalih salonskih četnika.Ustvari bilo bi interesantno da kosovo ostane u srbiji pa da za 50g bude 50-50 srba i albanaca,i onda fino da predsjednik srbije bude ljatif krasnići :D

kad procitam tvoje postove, drago mi je sto ti je pala granata na kucu :D
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Bila je Srbija i 500 godina pod Turcima pa ih se rijesila i potjerala ih, a i mi isto sa njima...sta mislite sta ce uraditi sa Albancima prvu priliku kada dobiju?
poostar

Post by poostar »

Prokleta je Amerika i zlato sto sja, sta ce meni Sharon Stone kada Kosova u Srbiji vise nemaaaa"

:-)
basicman

Post by basicman »

ma kosovo ode u nepovrat. ovo su samo zadnji trzaji pred jos jedno, iako ne posljednje, smanjenje srbije. kad se je crna gora odvojila,gdje se ca. 40% stanovnistva osjecaju kao srbi, kako se nece odvojiti podrucje gdje skoro i nema nikako srba. konacno stizu negativne posljedice veliko srpske fasisticke politike i bice jos tih posljedica a narocito ako pobjedi nikolic. onda nece ni biti priduzivanja evropi. bolje je srbima da se udruze sa rusima,kad ih vec toliko simpatisu. eto vam braca rusi pa s njima pod ruku,pa skupa unazad :)
furija Strašna

Post by furija Strašna »

Ja mislim da smo nešto davno naučili, a to je: Nisu svi Srbi četnici nego su svi četnici Srbi :) Zato prestanite donosit' generalne zaključke i glumit doktora historijskih nauka.
Prozor

Post by Prozor »

saviola wrote:
Prozor wrote:
saviola wrote:

jao sta naprica :-)

kako sam te razumio vojska srbije bi trebala da strahuje od OVK :lol:

to sto oni nece da zive u srbiji, to je njihov problem, ako im se ne svidja, bujrum u tiranu, skadar, drac,... a tamo ih tek ne mogu organski.
zato bolje im je da ostanu na kosovu i da se poklope usima... i ovo sto sad imaju im je previse, jer su protjerali srbe iz juznog dijela kosova.

pa po tvojoj logici, srbi iz RS sad mogu reci - mi necemo da zivimo u BiH, hocemo svoju drzavu :roll:
Jesi li ti fakat tako naivan? Ne ide to tako, nek´ se poklope, il´ sele, sad ima nesto sto se zove ljudska prava, i po istima nema vise srpskih patrola po Pristini...

Sada, ako bi Kosovo se vratilo u Srbiju, oni (Albanci) bi cinili jedno 20% njenog stanovnistva, na Kosovu bi i dalje bili ubjedljiva vecina, a moras i priznat da Kosovo nikad nebi moglo postat tek obicna pokrajina, uvijek bi moralo biti nesto sa svojom Vladom...

Eh sada, pogledaj sta sve Albanci imaju u Makedoniji, i reci jesi li im spreman to dati u Srbiji, + Kosovo sto samo sa sobom upravlja(i Kostunjavi je rek´o da nudi vise od autonomije)? Jesi li svjestan da bi do 2040 vjerovatno vec bili kol´ko je Srba(procentualno) u Bosni?

Ako ti ne mozes ozbiljno zamisliti onu albansku masu kao GRADJANE SRBIJE(halo, to su oni isti sto ih ti kradu drzavu, ima da im sve das, i jos vise...) i skontati koju bi oni stetu Srbiji nanijeli onda si fakat tupavi nacionalista kome je bitan tamo neki kilometar Kosova samo zato sto je to biva "srpsko"(a srpsko nije vec 9-10 godina sta god ti pric´o)...

I nemoj me optuzivati za zlo-namjernost, da je imam, zelio bih upravu da zadrzite Kosovo, progutali bi oni vas a ne vi njih...

P.S. Vojska Srbije nebi dole "red" uspostavila za 20 godina, nemoj da ih potcjenjujes, to ste radili u Bosni...
DDR400

Post by DDR400 »

mrsko mi citati 8 stranica, samo me interesuje jel ovo sve skupa na kraju ispade laz godine? :D
Post Reply