Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post Reply
patriota.sila

#1 Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by patriota.sila »

amrica

#2 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by amrica »

Ne znam jezik, ali koliko se sjecam ovog lika sto se ovako kretenski smije, tema ove emisije je kako invalidi mogu dobiti djecu, kako "upraznjavaju" sex itd.... Tema kojoj je se ovaj imbecil smije, a koja je pitanje svih pitanja ljudi koji su u kolicima i nije ni malo smijesno. Treba postovati ljude koji su izasli u javnost sa svojim neuobicajenim problemom za nas "normalne", a ne ismijavati ih. Kao sto to radi ovaj idiot od novinara, a i onaj ko je postavio ovaj "duhovviti " tekst na ovu pozadinu. Meni je i vise nego degutantno.
probuseni $

#3 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by probuseni $ »

amrica wrote:Ne znam jezik, ali koliko se sjecam ovog lika sto se ovako kretenski smije, tema ove emisije je kako invalidi mogu dobiti djecu, kako "upraznjavaju" sex itd.... Tema kojoj je se ovaj imbecil smije, a koja je pitanje svih pitanja ljudi koji su u kolicima i nije ni malo smijesno. Treba postovati ljude koji su izasli u javnost sa svojim neuobicajenim problemom za nas "normalne", a ne ismijavati ih. Kao sto to radi ovaj idiot od novinara, a i onaj ko je postavio ovaj "duhovviti " tekst na ovu pozadinu. Meni je i vise nego degutantno.
Nije bas tako da se on kretenski smije. Citao sam poodavno objasnjenje sta se to desilo s tim novinarom i zasto je reagovao tako. Novinar je mentalno i fizicki zdrava osoba i njegova reakcija je bila potpuno prirodna, mada vrlo agresivno iskazana. Strucnjaci kazu da se radi o osnovnim prirodnim porivima kod svakog covjeka i da je iz njega progovorio zdrav muzijak kojem je neshvatljivo da hedikepirane osobe uopste imaju mogucnost za daljnju reprodukciju, za potomstvo. U prirodi, u borbi za opstanak, svaki hendikep diskvalifikuje jedinku iz borbe za parenje, i njemu je bilo smjesno da mu kod neke zenke konkurise neko ko sjedi u invalidskim kolicima. On bi ga u otvorenoj borbi , bez problema svladao. Upravo onaj zenskast glas jednog od sagovornika ga je iritirao da se muski nasmije.To pokazuje da su ljudi jos uvijek u nekim elementima copor i da u stvarima bazalne prirode vladaju zivotinjski instikti. Eto, on se jednostavno nije mogao suzdrzati i reagovao je smijehom u pogresnom trenutku.

...malo smo aut...izvinjavam se...
Risto Kuglarić

#4 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by Risto Kuglarić »

tema emisije bili su ljudi koje su doktori greškama prilikom rutinskih operacija načinili invalidima, i nema blage veze sa sexom niti reprodukcijom.
MufljuzMali

#5 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by MufljuzMali »

sa eng subs
probuseni $

#6 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by probuseni $ »

Risto Kuglarić wrote:tema emisije bili su ljudi koje su doktori greškama prilikom rutinskih operacija načinili invalidima, i nema blage veze sa sexom niti reprodukcijom.
Nije uopste bitan tip emisije niti tema o kojoj su raspravljali. Ovo je bila zivotinjska, instinktivna reakcija od strane novinara. On licno tom instiktu nije dao nikakakv inpuls, on se probudio sam od sebe. Novinar je reagirao na tanani glas sagovornika smijehom. Tako je isto mogao reagovati na slucajno podignutu ruku , pa se postaviti u gard da se brani. To su refleksne radnje.
KenCo

#7 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by KenCo »

presmijesno :lol:

sto je najgore, ovako ljudi stvarno razmisljaju :-)
sumirprimus

#8 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by sumirprimus »

AAAAAAAAAAAAAAAAAAHahahahahaaahahahahaahahah
:lol: :lol: :lol: oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: e sad znate da-narod zna :lol: :lol: :lol:
theTruePath

#9 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by theTruePath »

MufljuzMali wrote:

sa eng subs

:o
sumirprimus

#10 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by sumirprimus »

ahahahah i opet :lol: :lol: :lol: :lol:
al na 4:30 na pnpg drugog kad odvali,pa na 4:45 kad ga potapse po koljenu :lol: :lol: :lol: :lol:
a valair ko fahro sinoc, :lol: :lol: :lol:
vee-jay

#11 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by vee-jay »

patriota.sila wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:
psydelija

#12 Re: Haris Silajdzic -smjeh do suza

Post by psydelija »

@amrica,

bravo, nek si mu rekla!