Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
-
plavi9
#1 Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Kako da covjek koji je kreirao i provodio politiku SDA poslednju deceniju zajedno sa Alijom odluci da promjeni sve sto je do sada radio i krene u nekom drugom smjeru.
Otvoreno pitanje...
Dali te to grize savjest za sve dosadasnje propuste sto si ucinio zajedno sa SDA od 1990 i koalicije sa SDS i HDZ preko rata i podjele Bosne u kojoj si ucestvovao pa sad hoces da ispravis stvar ili odvedes Bosnu u jos veci problem...
Sta u stvari ti hoces?????
Otvoreno pitanje...
Dali te to grize savjest za sve dosadasnje propuste sto si ucinio zajedno sa SDA od 1990 i koalicije sa SDS i HDZ preko rata i podjele Bosne u kojoj si ucestvovao pa sad hoces da ispravis stvar ili odvedes Bosnu u jos veci problem...
-
spongebob
#3 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Hoce da zadovolji svoju sujetu jer je nekoc na izborima izgubio kao kandidat za bosnjackog clana predsjednistva a time sebi osigura politicki imunitet jer je jaranu prodao Tuzlansku Banku zadzabaplavi9 wrote:Kako da covjek koji je kreirao i provodio politiku SDA poslednju deceniju zajedno sa Alijom odluci da promjeni sve sto je do sada radio i krene u nekom drugom smjeru.
Otvoreno pitanje...
radi ovakvih ljigavaca i mucaka je Tito birvaktile osnovao Goli Otok
-
Al-aqsa
Ne pricajte gluposti! Ima li iko da nama valja. Ako ce mo harisa covjeka koi se toliko zalagao za BiH, tukao sa stranom diplomatskom djubradi...nazivati izdajicom. Eno nam onda Dodika i Lagumdzije, oni bar znaju da lazu dobro...
Sada kada su nam guzice na sigurnom i toplom, sada nam niko iz ratnog perioda ne valja. Pa ko onda odbrani ovu zemlju. Borci, -tacno. Ali ni oni nebi mogli nista bez nase diplomatije i politicara. Tacno je da je i medju politicarima bilo prznica, ali eto nama sada niko ne valja! Lahko je sada iz rahatluka pametovati!
Imali smo dva vanjska, tri unutrasnja neprijatelja i plus ignoranciju svijeta. I nekako smo se uspjeli odbraniti. A danas... eto niko nam nevalja.
Kako jednom Haris rece; naj bolje je nista ne raditi onda ste svima dobri.
Poslije rata i bitke svi su generali!!
Sada kada su nam guzice na sigurnom i toplom, sada nam niko iz ratnog perioda ne valja. Pa ko onda odbrani ovu zemlju. Borci, -tacno. Ali ni oni nebi mogli nista bez nase diplomatije i politicara. Tacno je da je i medju politicarima bilo prznica, ali eto nama sada niko ne valja! Lahko je sada iz rahatluka pametovati!
Imali smo dva vanjska, tri unutrasnja neprijatelja i plus ignoranciju svijeta. I nekako smo se uspjeli odbraniti. A danas... eto niko nam nevalja.
-
spongebob
ti si kompletan idiot i za ovakve poput tebe se prave ublehe tipa branjenja nacionalnih interesa, piramide i ostalih irealnih gluposti koje nemaju veze sa stvarnim zivotom. Tebe cinjenice ne interesuju bitan je Tito umjesto Tite...Ovcama nesto coban bleeeeeeee.Al-aqsa wrote:Ne pricajte gluposti! Ima li iko da nama valja. Ako ce mo harisa covjeka koi se toliko zalagao za BiH, tukao sa stranom diplomatskom djubradi...nazivati izdajicom. Eno nam onda Dodika i Lagumdzije, oni bar znaju da lazu dobro...
Imali smo dva vanjska, tri unutrasnja neprijatelja i plus ignoranciju svijeta. I nekako smo se uspjeli odbraniti. A dans... eto niko nam nevalja.
-
lahor
#6 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Pa on je bas i ostao dosljedan toj politici,svaka mu cast i neka ne dozvoli da se fasisticka RS prizna.Mnogi zele da ostane ovako kako je sada, neka se samo zacementira postojece stanje i da nam cetnici za desetak godina prave referendum.Zapamtite svi vi tkzv.patriote da nas ima puno koji ostasmo u tamnom vilajetu koji pripade cetnicima i nikad necemo dati da se odvoji dio nase Bosne.I nemoj da mi sad neko pominje Dejton jer i budali je jasno da je sve potpisano po naredjenju Amerike,sto znaci ruka potpisnika je bila zavrnuta.plavi9 wrote:Kako da covjek koji je kreirao i provodio politiku SDA poslednju deceniju zajedno sa Alijom odluci da promjeni sve sto je do sada radio i krene u nekom drugom smjeru.
Otvoreno pitanje...
-
drug_clan
#8 Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Dovoljno je pogledati ko mu je u stranci i sta ta stranka radi, da bude jasno ko je Harkan. Recimo jedan Mustafa Pamuk, pa jedna Meliha Alic (iz ociju otima) itd. Jednostavno Stranka za PiH.
-
lahor
#9 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Daj samo vas molim da da iznesete sudske dokaze ako je istina!Nemojte ovde srati sa pricama rekla-kazala da je sta od toga istina davno bi bio zatvoren,stvarno se pojedinci provaljuju ovde............spongebob wrote:Hoce da zadovolji svoju sujetu jer je nekoc na izborima izgubio kao kandidat za bosnjackog clana predsjednistva a time sebi osigura politicki imunitet jer je jaranu prodao Tuzlansku Banku zadzabaplavi9 wrote:Kako da covjek koji je kreirao i provodio politiku SDA poslednju deceniju zajedno sa Alijom odluci da promjeni sve sto je do sada radio i krene u nekom drugom smjeru.
Otvoreno pitanje...
-
spongebob
#11 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
lahor wrote:Daj samo vas molim da da iznesete sudske dokaze ako je istina!Nemojte ovde srati sa pricama rekla-kazala da je sta od toga istina davno bi bio zatvoren,stvarno se pojedinci provaljuju ovde............spongebob wrote:Hoce da zadovolji svoju sujetu jer je nekoc na izborima izgubio kao kandidat za bosnjackog clana predsjednistva a time sebi osigura politicki imunitet jer je jaranu prodao Tuzlansku Banku zadzabaplavi9 wrote:Kako da covjek koji je kreirao i provodio politiku SDA poslednju deceniju zajedno sa Alijom odluci da promjeni sve sto je do sada radio i krene u nekom drugom smjeru.
Otvoreno pitanje...
bas ce lopov sudit lopovu...U kojem svijetu ti bolan zivis? Citas li, slusas li, informises li se?
-
davis.ba
#12 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Pa po toj logici onda i srbi mogu reći, nama je ruka zavrnuta, BiH je nelegalna jer se mi ne slažemo sa tim.lahor wrote:Pa on je bas i ostao dosljedan toj politici,svaka mu cast i neka ne dozvoli da se fasisticka RS prizna.Mnogi zele da ostane ovako kako je sada, neka se samo zacementira postojece stanje i da nam cetnici za desetak godina prave referendum.Zapamtite svi vi tkzv.patriote da nas ima puno koji ostasmo u tamnom vilajetu koji pripade cetnicima i nikad necemo dati da se odvoji dio nase Bosne.I nemoj da mi sad neko pominje Dejton jer i budali je jasno da je sve potpisano po naredjenju Amerike,sto znaci ruka potpisnika je bila zavrnuta.plavi9 wrote:Kako da covjek koji je kreirao i provodio politiku SDA poslednju deceniju zajedno sa Alijom odluci da promjeni sve sto je do sada radio i krene u nekom drugom smjeru.
Otvoreno pitanje...
Kako ljudi ne vidite da su entiteti fakat i da ovaj dejtonski ustav nije nikakav privremeni ustav eto dok međunarodna zajednica ne vidi da ovo ne funkcioniše.
-
lahor
#13 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Ne ,samo ti citas i informises se.Ovde se ipak ne radi o korupciji i pljacki nego bas o borbi za BIH.HAJDE BUDI ISKREN I RECI KOJA JE TO STRANKA STO SE TICE PLJACKE CISTA I POSTENA????Dodik je najveci primjer kako se Bosna unistava i rusi pa zar sa takvim da neko moze u koaliciju?Jucer je otvoreno najavio da on ne prihvata nikakve policijske reforme ako njegova skupstina tospongebob wrote:lahor wrote:Daj samo vas molim da da iznesete sudske dokaze ako je istina!Nemojte ovde srati sa pricama rekla-kazala da je sta od toga istina davno bi bio zatvoren,stvarno se pojedinci provaljuju ovde............spongebob wrote: Hoce da zadovolji svoju sujetu jer je nekoc na izborima izgubio kao kandidat za bosnjackog clana predsjednistva a time sebi osigura politicki imunitet jer je jaranu prodao Tuzlansku Banku zadzaba
bas ce lopov sudit lopovu...U kojem svijetu ti bolan zivis? Citas li, slusas li, informises li se?
-
spongebob
#14 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Ovdje je koliko mi se cini rijec o Silajdzicu a ne o petom i desetom. To sto je neko drugi lopov njega ne lisava sopstvene odgovornosti.lahor wrote:Ne ,samo ti citas i informises se.Ovde se ipak ne radi o korupciji i pljacki nego bas o borbi za BIH.HAJDE BUDI ISKREN I RECI KOJA JE TO STRANKA STO SE TICE PLJACKE CISTA I POSTENA????Dodik je najveci primjer kako se Bosna unistava i rusi pa zar sa takvim da neko moze u koaliciju?Jucer je otvoreno najavio da on ne prihvata nikakve policijske reforme ako njegova skupstina tospongebob wrote:lahor wrote:Daj samo vas molim da da iznesete sudske dokaze ako je istina!Nemojte ovde srati sa pricama rekla-kazala da je sta od toga istina davno bi bio zatvoren,stvarno se pojedinci provaljuju ovde............
bas ce lopov sudit lopovu...U kojem svijetu ti bolan zivis? Citas li, slusas li, informises li se?ne potvrdi.A otvoreno je izjavio da i u sportu ne navija za Bosnu,pa kome da vjerujemo i cemu da se nadamo.Jedno sam siguran,mi koji poticemo iz manjeg entiteta necemo nikad podrzati nista sto vodi podjeli Bosne jer to znaci samo novi rat.
Uostalom pun mi je lonac ispranih mozgova koji bilo kojeg politicara kuju u zvijezde i brane ga ko rodjenog brata. Ma ozeni ga jebo te on...
-
meatoverhere
Koja li su to za tebe tri unutrasnja neprijatelja?Al-aqsa wrote:Ne pricajte gluposti! Ima li iko da nama valja. Ako ce mo harisa covjeka koi se toliko zalagao za BiH, tukao sa stranom diplomatskom djubradi...nazivati izdajicom. Eno nam onda Dodika i Lagumdzije, oni bar znaju da lazu dobro...
-
lahor
#16 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Jebo on tebe u to dupe glupo.Otkud ti sad to da mi je on neki idol?Serete samo i napadate sve sto je nase,jebete i piramidu i Visoko i Silajdzica i puno toga sto je nase........Idi ti i tebi slicni na cetnicke forume jer ste tamo sigurno dobrodosli.Oni znaju sta su nacionalni interesi i tamo niko nece pljunuti na Mladica ili Karadzica jer su iako najgori njihovi junaci......Karadzic je ipak uspio u mnogome time sto je nas razjedinio pa se sad glodjemo za ono malo Bosne......Ma jebo ja nas znam ja nas....Samo neka federacija prezivi a ostatak ko jebe........A sta ce sutra biti ako spadnemo na to?Nema ni nas ni Bosne.........spongebob wrote:Ovdje je koliko mi se cini rijec o Silajdzicu a ne o petom i desetom. To sto je neko drugi lopov njega ne lisava sopstvene odgovornosti.lahor wrote:Ne ,samo ti citas i informises se.Ovde se ipak ne radi o korupciji i pljacki nego bas o borbi za BIH.HAJDE BUDI ISKREN I RECI KOJA JE TO STRANKA STO SE TICE PLJACKE CISTA I POSTENA????Dodik je najveci primjer kako se Bosna unistava i rusi pa zar sa takvim da neko moze u koaliciju?Jucer je otvoreno najavio da on ne prihvata nikakve policijske reforme ako njegova skupstina tospongebob wrote:
bas ce lopov sudit lopovu...U kojem svijetu ti bolan zivis? Citas li, slusas li, informises li se?ne potvrdi.A otvoreno je izjavio da i u sportu ne navija za Bosnu,pa kome da vjerujemo i cemu da se nadamo.Jedno sam siguran,mi koji poticemo iz manjeg entiteta necemo nikad podrzati nista sto vodi podjeli Bosne jer to znaci samo novi rat.
Uostalom pun mi je lonac ispranih mozgova koji bilo kojeg politicara kuju u zvijezde i brane ga ko rodjenog brata. Ma ozeni ga jebo te on...
-
plavi9
Koliko se zalagao za Bosnu...hahahahAl-aqsa wrote:Ne pricajte gluposti! Ima li iko da nama valja. Ako ce mo harisa covjeka koi se toliko zalagao za BiH, tukao sa stranom diplomatskom djubradi...nazivati izdajicom. Eno nam onda Dodika i Lagumdzije, oni bar znaju da lazu dobro...
Da je podjeli..raskomada..usitni..koliko se zalagao zato je na ovome stepenu...
Da to Haris neodbrani zemlju?
Pricas gluposti on je partner u vlasti SDA HDZ I SDS ministar vanjski poslova..
Imali smo tri koaliciona partnera na vlasti..i vlast sa Harisom i Alijom..i kako nam valja tako nam jeste vec 16 godina..
Najbolje je jarane kad jednom uradis kako nevalja da se smaknes u stranu a ne da serenda 16 godina u glupostima..a o generalima..hahah o tom potom..
-
spongebob
Ogranicen um i ne poznaje druge kategorije osim nas, vas, mi, vi, oni i uvijek je pogodan za jeftin populizam, niske strasti i zivotinjske instinkte. Toliko o tebi i tvom komentaru kojim nijednom rijecju nisi osporio moju tvrdnju da ti je idol obicni ljigavac i sto je jos gore kriminalac koji krade (da lakse shvatis, ubacicu koju zajednicku imenicu : tvoj, moj) narodlahor wrote:Jebo on tebe u to dupe glupo.Otkud ti sad to da mi je on neki idol?Serete samo i napadate sve sto je nase,jebete i piramidu i Visoko i Silajdzica i puno toga sto je nase........Idi ti i tebi slicni na cetnicke forume jer ste tamo sigurno dobrodosli.Oni znaju sta su nacionalni interesi i tamo niko nece pljunuti na Mladica ili Karadzica jer su iako najgori njihovi junaci......Karadzic je ipak uspio u mnogome time sto je nas razjedinio pa se sad glodjemo za ono malo Bosne......Ma jebo ja nas znam ja nas....Samo neka federacija prezivi a ostatak ko jebe........A sta ce sutra biti ako spadnemo na to?Nema ni nas ni Bosne.........
bleeeeeeeeeeee
Last edited by spongebob on 28/04/2006 22:45, edited 1 time in total.
-
plavi9
#19 Re: Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Kojoj politici je ostao vjeran?/lahor wrote:Pa on je bas i ostao dosljedan toj politici,svaka mu cast i neka ne dozvoli da se fasisticka RS prizna.Mnogi zele da ostane ovako kako je sada, neka se samo zacementira postojece stanje i da nam cetnici za desetak godina prave referendum.Zapamtite svi vi tkzv.patriote da nas ima puno koji ostasmo u tamnom vilajetu koji pripade cetnicima i nikad necemo dati da se odvoji dio nase Bosne.I nemoj da mi sad neko pominje Dejton jer i budali je jasno da je sve potpisano po naredjenju Amerike,sto znaci ruka potpisnika je bila zavrnuta.plavi9 wrote:Kako da covjek koji je kreirao i provodio politiku SDA poslednju deceniju zajedno sa Alijom odluci da promjeni sve sto je do sada radio i krene u nekom drugom smjeru.
Otvoreno pitanje...
On je vjeran samo vlasti i zelji da vlada ljudima .
U to ime on je vjeran svakoj vlasti od komunizma da nacionalizma..a kako izgleda po mnogima bi mogao postati i demokrata..
-
lahor
Nisam nijednom rijecju osporijo tvoju tvrdnju?Pa zar te nisam vec pitao koja stranka i koji politicar ne krade i ne laze narod.I molim te da prestanes sa tim uguravanjem nekog idola kad vjerujem u Boga a nasa vjera ne priznaje idole.Nisi ni ti nista osporio od onog sto sam ja napisao sto znaci sve je istina.Samo znas dobro da lazes i napadas one koji su suprotnog misljenja zato savrsavam svaku polemiku sa tobom jer vidim kakvom budaletinom imam posla.spongebob wrote:Ogranicen um i ne poznaje druge kategorije osim nas, vas, mi, vi, oni i uvijek je pogodan za jeftin populizam, niske strasti i zivotinjske instinkte. Toliko o tebi i tvom komentaru kojim nijednom rijecju nisi osporio moju tvrdnju da ti je idol obicni ljigavac i sto je jos gore kriminalac koji krade (da lakse shvatis, ubacicu koju zajednicku imenicu : tvoj, moj) narodlahor wrote:Jebo on tebe u to dupe glupo.Otkud ti sad to da mi je on neki idol?Serete samo i napadate sve sto je nase,jebete i piramidu i Visoko i Silajdzica i puno toga sto je nase........Idi ti i tebi slicni na cetnicke forume jer ste tamo sigurno dobrodosli.Oni znaju sta su nacionalni interesi i tamo niko nece pljunuti na Mladica ili Karadzica jer su iako najgori njihovi junaci......Karadzic je ipak uspio u mnogome time sto je nas razjedinio pa se sad glodjemo za ono malo Bosne......Ma jebo ja nas znam ja nas....Samo neka federacija prezivi a ostatak ko jebe........A sta ce sutra biti ako spadnemo na to?Nema ni nas ni Bosne.........
bleeeeeeeeeeee
-
drug_clan
#23 Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Silajdzic bi da bude novi Alija. Prica je suplja, sve su fraze. On bi ovo, on bi ono, pa zasto ne uradi nista, na vlasti je od 91. I na kraju krajeva, ko je taj covjek, odakle je on dosa. Prije rata svi nezaposleni bili a sada se ko biva ne moze bez njih, propade drzava. Ako smo spali na to da nas Silajdzic spasava, onda smo propali i tu se ne moze nista.
-
drug_clan
#24 Haris Silajdzic - Izdajica ili ....
Problem je sto se on i njemu slicni bore za opstanak. On nije politicar koji ima strpljenja i dovoljno osjecaja za neku opstu drustvenu korist da bi trajao u nekim normalnim uslovima. On u normalnoj situaciji postaje ono sto je bio i prije ove igranke, a to je anonimac. Zato njemu treba frka, da nekog spasava, da pravi dramu i prijeti katastrofom.
-
spongebob
Nisi osporiJo, nego mi cak i prodajes jeftinu demagogiju i prelazis preko otvorenih pitanja poput prodaje Tuzlanske Banke. I spomenuh vec, to sto je neko drugi lopov (tvoj argument) ne amnestira tvog idola od lopovluka moj dobri lahore...Nauci se argumentovanoj diskusiji (i gramatici bosanskog, prijateljski savjetlahor wrote: Nisam nijednom rijecju osporijo tvoju tvrdnju?Pa zar te nisam vec pitao koja stranka i koji politicar ne krade i ne laze narod