Stari udbas. Nekadasnji ucitelj u Kiseljaku i Ilijasu.Ženski Dr.Med wrote:harell cuj neznas ko je ovaj
Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
-
nemoguce vruce
#326 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
- mO k3
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#328 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
ŠAKA IZ KISELJAKA!nemoguce vruce wrote:Stari udbas. Nekadasnji ucitelj u Kiseljaku i Ilijasu.Ženski Dr.Med wrote:harell cuj neznas ko je ovaj
- Nemam internet
#329 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Evo na BN vjestima ima ovo znaci nije izmisljeno bice i komentar Duska Tomica.
- uglavnomja
#330 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Nemam internet wrote:Evo na BN vjestima ima ovo znaci nije izmisljeno bice i komentar Duska Tomica.
bn je valjda bEljina tv
reci ce nam dule koji broj cipela hanka ima, je li goluba spicokom ili stiklom nagazila, ili je vojne cizmetine imala..
ne mrem spavati da docekam istinu
- Nemam internet
#331 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Eto ko je slusao mogao je cuti i Hankin komentar.
-
LaBomba
#332 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ja da sam Hanka P. oglasio bi se tako sto bi poslo u p...u materinu i Kurir i tog Goluba. Ona bagrom pokusava na fin nacin. Oni znaju dobro da su se davno obrukali sa njihovim izmisljotinjama, ali idu do kraja s tim vodeci vrstu psiholoskog rata, u cilju da se ipak nekako napravi uvjreljivost u njihove price. Hiljadu puta ponavljana laz ce ipak ako nista navesti na razmisljanje. U ovom slucaju lazu da bi spasili obraz,jer zamislite kakav bi epitet stekli kada bi javno rekli za onu svu propagandu i laganje u ratu i poslije rata "mi smo bili u stanju smisliti, i povjerovati u sve to. Ovako oni olaksavaju sebi, i nije njih briga kako ce se zrtva, istinska zrtva osjecati, ni sta ce misliti svijet, tj okruzenje, oni samo misle kakyo ce olaksati sebi, i zato ih treba tretirati na nivou kako im i prilici u ovakvim slucajdvima. Otjerat u pm, cim to pocne o sranjima poput ovakvih. Nevjerovatno da neki ovde nastoje navesti na to da se ova prica uzme zaozbiljno. Otjerat u pm, na forumima, na ulici, u kafani, svugdje ljigavce sa slicnim pricama ,a Hanka neka tuzi sve ove za klevetu i narusavanje ugleda. Nedat na sebe, i biti svjestan s kim imamo posla.
- zateznistub
#333 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ja tek sad vidjeh ovu temu i bukvalno kafu po tastaturi...
-
tabloid
#334 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Sta je trebala Hanka da uradi?Da mozda pusti Goluba iz golubarnika. 
- starii
- Pismonosa
#336 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 15:41, edited 1 time in total.
- starii
#337 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
evo hanka hvata srbe po ilidzi
- starii
#338 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
pogledaj te od 2:10 i od 8:35...joj sta im je hanka radila...hanka vala si neka
-
julisiz es grant
#339 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Kako iz duše pjevajustarii wrote:
pogledaj te od 2:10 i od 8:35...joj sta im je hanka radila...hanka vala si neka
-
nihoniho
#340 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Dino Merlin, "To je laz, prestao sam pusiti jos sredinom 1991. godine !
- insomnia78
#341 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Pa ja zato je i djelio cigare:mrgreen:nihoniho wrote:Dino Merlin, "To je laz, prestao sam pusiti jos sredinom 1991. godine !
s' moje sokocalo
- zateznistub
#342 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ja koliko se sjecam, hanku je svuklo iz aviona .....
Garant je htjela avionima po nejaci
Garant je htjela avionima po nejaci
- hamza_sa
#343 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Napokon!
Drago mi je da se je nakon toliko godina progovorilo o zlocinima Hanke. Ali ovo je samo pocetak sta ce se jos otkriti sta je radila.
Samo se cudim zasto se suti o zlocinima Ziska nad nejaci u Gorazdu?!?!
Naravno ocekujem da se napokon izadje sa informacijama o zlocinima najveceg od najvecih zlocinaca iz reda estradnjaka Rizaha Lukacevica, poznatijeg kao RIZZO RUZA. Mislim da ce istina o njegovim zlocinima zasjeniti sve do sada vidjene.

Drago mi je da se je nakon toliko godina progovorilo o zlocinima Hanke. Ali ovo je samo pocetak sta ce se jos otkriti sta je radila.
Samo se cudim zasto se suti o zlocinima Ziska nad nejaci u Gorazdu?!?!
Naravno ocekujem da se napokon izadje sa informacijama o zlocinima najveceg od najvecih zlocinaca iz reda estradnjaka Rizaha Lukacevica, poznatijeg kao RIZZO RUZA. Mislim da ce istina o njegovim zlocinima zasjeniti sve do sada vidjene.
-
nihoniho
#344 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
deen backovic, tada jos uvijek fuad, u opkoljenom sarajevu na zvjerski naci otimao igracke golorukoj srpskoj djeci.
- Paranoid
#345 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
...i to samo dječacima...nihoniho wrote:deen backovic, tada jos uvijek fuad, u opkoljenom sarajevu na zvjerski naci otimao igracke golorukoj srpskoj djeci.
-
megaman4
#346 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
bolje bi bilo srbima iz srbije da ne zabadaju nos u BiH, jer hvala bogu nismo više u vještačkoj tvorevini SFRJ...umjesto što prave zulum po regionu,
bolje bi im bilo da se pozabave svojom sirotinjom, koje je svakim danom sve više, te da se zabave narodom koji sve više oboljeva na živcima, jer možda će sada reći da je za siromaštvo i propadanje srbije kriva Bosna...dok se oni budu bavili regionom, srbije je sve manje, ali kada to oni skontaju bit će im kasno, jer kada se vrate u realnost, vidjet će carinike prema sandžaku, vojvodini, i preševskoj dolini..... 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#347 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Problem je što je tu na prostorima bijeSr i BiH jedno tržište slične muzike. Ovakve laži su potpuno uništile Hanku kao pjevačicu. Ne bih joj znao savjetovati šta da radi?megaman4 wrote:bolje bi bilo srbima iz srbije da ne zabadaju nos u BiH, jer hvala bogu nismo više u vještačkoj tvorevini SFRJ...umjesto što prave zulum po regionu,bolje bi im bilo da se pozabave svojom sirotinjom, koje je svakim danom sve više, te da se zabave narodom koji sve više oboljeva na živcima, jer možda će sada reći da je za siromaštvo i propadanje srbije kriva Bosna...dok se oni budu bavili regionom, srbije je sve manje, ali kada to oni skontaju bit će im kasno, jer kada se vrate u realnost, vidjet će carinike prema sandžaku, vojvodini, i preševskoj dolini.....
![]()
- Pismonosa
#348 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 09:36, edited 1 time in total.
- Pismonosa
#349 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 15:41, edited 1 time in total.
-
megaman4
#350 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
pameta je ona, pa njima i jest cilj da oblate poznate i priznate Bošnjake, kako bi time ubili narod u pojam, ali kada smo izdržali agresiju fašističke Srbije, i ovo je sam jedna od prepreka ka stvaranju jake Bosne, zato oni ovo i rade...PipiDugaDevetka wrote:Problem je što je tu na prostorima bijeSr i BiH jedno tržište slične muzike. Ovakve laži su potpuno uništile Hanku kao pjevačicu. Ne bih joj znao savjetovati šta da radi?megaman4 wrote:bolje bi bilo srbima iz srbije da ne zabadaju nos u BiH, jer hvala bogu nismo više u vještačkoj tvorevini SFRJ...umjesto što prave zulum po regionu,bolje bi im bilo da se pozabave svojom sirotinjom, koje je svakim danom sve više, te da se zabave narodom koji sve više oboljeva na živcima, jer možda će sada reći da je za siromaštvo i propadanje srbije kriva Bosna...dok se oni budu bavili regionom, srbije je sve manje, ali kada to oni skontaju bit će im kasno, jer kada se vrate u realnost, vidjet će carinike prema sandžaku, vojvodini, i preševskoj dolini.....
![]()