Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post Reply
BegA_

#26 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by BegA_ »

Ne mogu da vjerujem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vivace

#27 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by vivace »

ne treba verovati nista kuriru. to je osvedoceno lazno glasilo u srbiji. tako su oisali da je ceda jovanovic narkoman,kako ga treba skratiti za glavu,pa nista. nije narkoman i niko ga hvala bogu nije ubio...
Edin H.

#28 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Edin H. »

dječak sa šibicama wrote:Hanka zabavljala Cacine vojnike po rovovima, nosila pite na prvu liniju i pjevanjem dizala moral, ne bas svojevoljno ali nije Musan ni pitao hoce li :D
Bila je ta prica i za Fadila Toskica i jos neke, ali ne znam ni za to da li je istina.

Eki Dine mirotvorca :D nije li se covjek u to doba mahom motao po Televiziji, pa se onda ispalio :-)

Nego kako su ovi pjevaci tako redovno isli kod Sandza u Silos, je li bila neka komercijalna linija?
I od kada je Prazina imao tamo pristupa, nije li mu Zuka posredno glave dosao.

Ovo je Golub skontao fintu ne bi li koju marku izvukao, zna i on da nema hajra da optuzuje prave zlostavljace (ukoliko je zaista bio tamo), a mozda je covjek i mentalno bolestan.

Uostalom neka neko od novinara poprica sa Duskom Tomicem.
yugi

#29 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by yugi »

Sad Hag neće moći prestati sa radom dok se ne procesuira i ovaj slučaj :oops:
It_is_a_Leclerc

#30 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by It_is_a_Leclerc »

Tiger 033 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Spisak mučitelja srpske nejači diljem BiH se svakodnevno proširuje. Nakon Merlina, Saše Lošića, Danisa Tanovića, Bakira Izetbegovića, okorjelih afričkih lavova, preko Halida Muslimovića i imenjaka u Bešlića, pa sve evo do Hankice.

Ja sam davno konstatovao. Takvih kretena k'o što su novinari ovog lista i oni koji ga čitaju, majka više ne rađa.
A Nedžad Salković :?: njega si zaboraviJo on je također "ubij'o i silov'o" Srpsku nejac :oops:
Mučitelja srpske nejači u ona 3 miliona logora koliko su Bošnjaci otvorili za Srbe ima toliko da bi trajalo mjesecima da ih se sve detektuje. Pa gdje je taj Salković što je navodno "klepetao" po srpskim zarobljenicima, a tek Enes Begović, Hari Varešanović i otac Angeline Jolie !

Sve odreda poznati srbomrsci i zloćudnici !
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#31 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by prljavi Hare »

Istina izlazi na vidjelo.Nisu islamistima bili dovoljni lavovi,već su nejač pomahnitaloj Hanki vodili. :oops:
Muhamed Đakmić

#32 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Muhamed Đakmić »

A gdje ste vidjeli da golub nasrne na čovjeka, sasvim je naime logično da su ljudi nadmoćniji u odnosu na golubove.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#33 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by PipiDugaDevetka »

prljavi Hare wrote:Istina izlazi na vidjelo.Nisu islamistima bili dovoljni lavovi,već su nejač pomahnitaloj Hanki vodili. :oops:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#34 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by prljavi Hare »

Zašto se ne procesuira Josip Pejaković koji je svoja dva vuka hranio sa nejači? :x
Tayyip

#35 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Tayyip »

It_is_a_Leclerc wrote:
Tiger 033 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Spisak mučitelja srpske nejači diljem BiH se svakodnevno proširuje. Nakon Merlina, Saše Lošića, Danisa Tanovića, Bakira Izetbegovića, okorjelih afričkih lavova, preko Halida Muslimovića i imenjaka u Bešlića, pa sve evo do Hankice.

Ja sam davno konstatovao. Takvih kretena k'o što su novinari ovog lista i oni koji ga čitaju, majka više ne rađa.
A Nedžad Salković :?: njega si zaboraviJo on je također "ubij'o i silov'o" Srpsku nejac :oops:
Mučitelja srpske nejači u ona 3 miliona logora koliko su Bošnjaci otvorili za Srbe ima toliko da bi trajalo mjesecima da ih se sve detektuje. Pa gdje je taj Salković što je navodno "klepetao" po srpskim zarobljenicima, a tek Enes Begović, Hari Varešanović i otac Angeline Jolie !

:lol: :lol: koji si car majke mi :lol: :thumbup:
Tiger 033

#36 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Tiger 033 »

Edin H. wrote:Bila je ta prica i za Fadila Toskica i jos neke, ali ne znam ni za to da li je istina.
Fadil Toskić i Nazif Gljiva privedeni i kopali rovove... to je ISTINA i nista vise od toga, poslije su se obojica ispalila u Deutschland :dance:
yugi

#37 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by yugi »

:run:

Sarajevo nakon 20 godina dobija lavove

Na prostoru od 8,76 hektara i samo dva kilometra od centra Sarajeva smještena je Pionirska dolina, omiljeno mjesto mališana, ali i odraslih koji mogu uživati u obilasku zoološkog vrta i zabavnog parka. Zoološki vrt iz godine u godinu ljubiteljima životinja i posjetiocima nudi brojne sadržaje, a sve s ciljem kako bi svi koji jednom posjete ovu oazu ljepote i mira otišli puni utisaka i opet se vratili.

I u ovoj godini kako nam je kazao Esad Tajić, upravnik Pionirske doline imaju velike planove i nadaju se da će i pored teške ekonomske situacije biti realizovani kako bi ova oaza mira imala što više sadržaja.

– Želimo napraviti ambulantu i salu za edukaciju gdje bi naši srednjoškolci koji će jednog dana postati veterinari, zoolozi i tehničari imali priliku da u praksi što više nauče o životinjama kako bi za nekoliko godina imali vrhunski kadar, istakao je Tajić.
Maverick78

#38 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Maverick78 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Tiger 033 wrote:

Zaboravio si rahmetli Mirzu Delibasica i pokojnog Davorina Popovica, oni su bili u vrhu liste mucitelja :oops:
zambaklija

#39 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by zambaklija »

jel' to ona mučla ote ljudeskare mudonje so bradu i kokardu razi toga šo joj nedadoše "ZB" pobjeći za BG?Šo je izvedoše iz zadnjeg avJona za begiš??? :skoljka: :run:
udrch

#40 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by udrch »

PipiDugaDevetka wrote:
prljavi Hare wrote:Istina izlazi na vidjelo.Nisu islamistima bili dovoljni lavovi,već su nejač pomahnitaloj Hanki vodili. :oops:
vidiš ti ovog izdajničkog M:Tela, još sponzoriše ovu drobilicu muda..
Maverick78

#41 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Maverick78 »

Ali pomahnitaloj :lol: :lol: :lol:
Tiger 033

#42 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Tiger 033 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sestre mi si KING :thumbup: :lol: :lol: :lol:
vivace

#43 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by vivace »

PipiDugaDevetka wrote:
besmrtni su.
:-D
It_is_a_Leclerc

#44 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Maverick78 wrote:
Zaboravio si rahmetli Mirzu Delibasica i pokojnog Davorina Popovica, oni su bili u vrhu liste mucitelja :oops:
A tek onaj izdajnik i propalica Mladen (Muhamed) Vojičić - Tifa, poznat kao Ebu Tifa. On je nejač davio u Miljackoj, sve pjevušeći !
Kolege su gore pobrojale ostatak specijalnoj oformljene AIB-ove divizije srbomučitelja na čelu sa komesarkom za vezu Hankom Paldum, a u čijem su vrhu bili Kemal Monteno, Nazif Gljiva, Dino Merlin, ovaj klepetaš Salković i čitava blumenta udarača na nejač.

Kad već nije Hare, ja ću iskoristiti ovu priliku i pozvati specijalno tužilaštvo PC-a da se razračuna sa ovim banditima koji godinama haraju, kako estradnim, tako i zločinačkim nebom, dok pacifisti kakvi su Mladić i Karadžić godinama čame čekajući ! :x :lol:
dječak sa šibicama

#45 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by dječak sa šibicama »

Edin H. wrote:
dječak sa šibicama wrote:Hanka zabavljala Cacine vojnike po rovovima, nosila pite na prvu liniju i pjevanjem dizala moral, ne bas svojevoljno ali nije Musan ni pitao hoce li :D
Bila je ta prica i za Fadila Toskica i jos neke, ali ne znam ni za to da li je istina.
Za Hanku 100% istina, ne znam za Toskica.
Abid Sakalaš

#46 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Abid Sakalaš »

It_is_a_Leclerc wrote:
Maverick78 wrote:
A tek onaj izdajnik i propalica Mladen (Muhamed) Vojičić - Tifa, poznat kao Ebu Tifa. On je nejač davio u Miljackoj, sve pjevušeći !
Kolege su gore pobrojale ostatak specijalnoj oformljene AIB-ove divizije srbomučitelja na čelu sa komesarkom za vezu Hankom Paldum, a u čijem su vrhu bili Kemal Monteno, Nazif Gljiva, Dino Merlin, ovaj klepetaš Salković i čitava blumenta udarača na nejač.

Kad već nije Hare, ja ću iskoristiti ovu priliku i pozvati specijalno tužilaštvo PC-a da se razračuna sa ovim banditima koji godinama haraju, kako estradnim, tako i zločinačkim nebom, dok pacifisti kakvi su Mladić i Karadžić godinama čame čekajući ! :x :lol:
:lol: :lol: :lol: Leclerc gigant
Muhamed Đakmić

#47 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Muhamed Đakmić »

Dječače, ti si recimo također sumnjiv, samom činjenicom da koristiš šibice svrstavaš se u red potencijalnih šibicara zlostavljača.
johnny_blazze

#48 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by johnny_blazze »

muci ih hanka pa u po frke uleti merlin i zagrli ih sviju, pa onda juka doleti helikopterom da im psuje :lol:
Kemal Malovčić

#49 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Kemal Malovčić »

a sve je počelo sa ovim

"Šta je Hanka Paldum mislila o muzici Idola:

"Hanka je snimala svoju ploču u studiju 5 RTB-a u isto vreme kada i mi Odbranu. Pa su nam se stalno preplitali termini. Ona je dolazila sa Milićem Vukašinovićem, koji je bio autor svih pesama na toj ploči, pa smo ih usput neke i naučili. A Hanka je slušala kako miksujemo Moja si, Nemo, i slične muzičke akrobacije sa Odbrane i u jednom trenutku nas je pitala: 'Momci, pa šta vam je ovo? Ovo zvuči gore nego džez!'"
It_is_a_Leclerc

#50 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Sutra u Kuriru čitajte : ALEKSANDRA PANDUREVIĆ detektovala Djihatlijku : "Neka Hanka prizna što je baš pjevala o ZELENIM očima".
RAJKO VASIĆ zaključio : "Srbi u Sarajevu Pamte još one livade, one rijeke po kojima ih je Hanka ganjala".
Šokantna ispovijest nejači : "Sa-Sa-Sa Sarajevo ima čudnu moć. Kad me Hanka otela i odvela u noć"-
Post Reply