Hajmo.... o komunjarama!

Post Reply
Vodenjak

#1 Hajmo.... o komunjarama!

Post by Vodenjak »

Dedere sad...
Mnogi prozivaju jedan dobar dio nas ovdje da smo komunjare...

S obzirom da se radi o demokratama koji to rade, nadam se da isti mogu argumentovano i demokratski da navedu sta je to sto nas cini istima?
Komunjarama daklem?

Molio bih doticne da nam ukazu na sve nase zablude kojih se ne mozemo rijesiti i time nam otvore nase oci i resetuju isprane mozgove!

Shalu na stranu, STVARNO me zanima, koje stavove koje iznosim ja i ostali slicni meni smatrate prokomunistickim?

Hvala unaprijed!
danas

Post by danas »

ja znam da sam komunjara :D
jer mrzim cetnike i ustase, a bogami i handzarovce... da sam demokraticna ko sto nisam nimalo, sad bih se valjda trebala ljubiti sa cetnicima a ja vis' necu... :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

HDZ-SDS-SDA +/- demokratija = :? komunjara. :D

Il` dod`o "demokratiju" il` je oduz`o (ako se ima sta oduzeti :D ) opet ti se isto pise sa "anamo njima :D ).
Vodenjak

Post by Vodenjak »

moderator wrote:pih, ja se taman ponadao bit ce posla, naslov obecavajuci...:D...kad ono stari zajebant..:D:D:D
:P :P

:D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Znate vi sta komunjare... :x
Hvala vam sto se puspasavate, ali me vi ne zanimate!

Dajte i demokratama sansu da se izjasne!
Bas ste neparlamentarni!
Tipicne komunjare!

:D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

nedavno je berlusconi birace ljevice nazvao supcima. reakcija na to je bila nosnja majice hiljade italijana sa natpisom ...

... ja sam supak
Vodenjak

Post by Vodenjak »

gavrilo wrote:nedavno je berlusconi birace ljevice nazvao supcima. reakcija na to je bila nosnja majice hiljade italijana sa natpisom ...

... ja sam supak
ma nisi @Gavro!

:D :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

jesam :D 8)
gavrilo

Post by gavrilo »

... jos gori od toga... u svajcarskoj glasam za zelene 8-)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

gavrilo wrote:... jos gori od toga... u svajcarskoj glasam za zelene 8-)
:-) Moj Gavro, .... jos ti samo ime osta, .... osunetili te, .... eto te u zelenim, .... :-) :wink:
gavrilo

Post by gavrilo »

:P
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Vodenjak wrote:Dajte i demokratama sansu da se izjasne!
Takvi ti nece ovdje doci. Oni samo podjebavaju iz zadnjeg safa i eventualno pritrce kad treba sutnuti izmarisanog na podu...
mosor1

Post by mosor1 »

Vodenjak wrote: Shalu na stranu, STVARNO me zanima, koje stavove koje iznosim ja i ostali slicni meni smatrate prokomunistickim?
Ti pamtis, a usudujes se i misliti. Da nema takvih, ne bi bilo ni potrebe praviti od komunizma takvu babarogu.

A usput - intervjuirali su prije par godina Ivicu Karnincica, uspjesnog predratnog direktora jos jedne dalmatinske velike tvornice - "Dalmacije" iz Dugog Rata (koji sad uspjesno posluje u Italiji), i pitali ga kako to da i Hrvatska i Slovenija na vlasti imaju bivse komuniste, a dok je u Hrvatskoj privreda propala, poduzeca tajkunizirana, a banke prodane strancima, Slovenci su podijelili dionice radnicima, zadrzali uspjesne ljude na rukovodecim mjestima, ocuvali stecene pozicije i osvojili nove. "Lako," rekao je, "kad su njima na vlasti komunisti, a nama komunjare."
forUMASH

Post by forUMASH »

....sve vas treba banovati..... :D ....i to u vise navrata... :D

....naravno, poenta je da se sto vise klonirate... :D :D :D
forUMASH

Post by forUMASH »

kub lajkan wrote:
Takvi ti nece ovdje doci. Oni samo podjebavaju iz zadnjeg safa i eventualno pritrce kad treba sutnuti izmarisanog na podu...
....sa'ce Baclava-El....da iskoristim prigodu i uputim mu drugarski lamse.... :D
Smrt fasizmu

#16 Hajmo.... o komunjarama!

Post by Smrt fasizmu »

:x :x :x PA NEMOJMO OPET O :oops: SLOBODANU MILOSEVICU, :( FRANJI TUDMANU, :D ALIJI IZETBEGOVICU I OSTALIM GOVNIMA KOJE JE SOCIJALISTICKA JUGOSLAVIJA ISKOLOVALA, DALA IM FAKULTETE I IZ OPANAKA UBACILA U GRADSKE CIPELE DA BI JOJ ONI ZABILI NOZ U LEDJA I POSRALI SE NA SVE ONO STO SU LIZALI PO PEDESETAK GODINA... NEMOJTE LJUDI, NEMA SMISLA!!!
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!!!
p.s. :x Zaboravih reci da je takvih kao sto su ovi gore puni prostori bivse Juge, koji su od "okorjelih komunjara" postali NACISTI-OKORJRLI CETNICI, USTASE I MUDZOSI I UBIJAJU VISE OD DECENIJE SVOJ NAROD NA RAZLICITE NACINE.. USPUT SU I UZELI SVE OD NARODA KAO DA JE TO NJIHOVO.. DOK JE TITO BIO ZIV TAKVA GOVNA SU MU LIZALI CIPELE, A KRISOM RUSILI DRZAVU,POLAKO, PODMUKLO, SELJACKI I KLELI SE U KP.. I DANAS DRZE SKRIVENE CRVENE PARTIJSKE KNJIZICE JER BALKANSKI MUDRI (LUKAVI) SELJAK UVIJEK RAZMISLJA: NIKAD SE NE ZNA, MERE ZATREBAT...
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

forUMASH wrote:
kub lajkan wrote:
....sa'ce Baclava-El....da iskoristim prigodu i uputim mu drugarski lamse.... :D
samo jednu jebenu recenicu sinoc napisah protiv tita i komunizma i bjese mi izbrisana... :wink: (a nije bila ni vulgarna ni sl. nego fakat koji im se se ocito nije svidio :sad: )
i ne znam sta vodeni hoce...:? :? :? oni koji bi imali sta reci su banovani,i banuju se,ako se slucajno kloniraju,(dok je poredjenja radi skinut Ban marge i verbalu,jedino dvoje komunista koji su bili banovani u hist.foruma)..ili ova tema treba da posluzi za detektovanje *mudjahiditja*...i za brzu prventivu....

ali...neka,mozdaa admini uvide nekad na sta im se srozo forum(srozo u smislu koliko je jednostran,premazan samo crvenom bojom,nema vise diskusija ,samo cerecenje par likova koji se usude prozborit mimo njihovu,a u odnosu 10:1,i nije bas tesko izigravat heroja)...
pogotovo mi na kurac ide...sto se kobajagi ostavi dva-tri neistomisljenika,radi privida tolerancije prema drugacijim,dok se glavni igraci po kratkom postupku uklanjaju

a sad brisi majstore:D i metni mi ban...jer mi je ovaj put potpuno svejedno :wink:
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

moderator wrote:pih, ja se taman ponadao bit ce posla, naslov obecavajuci...:D...kad ono stari zajebant..:D:D:D
koga jos zanimaju komunisti :oops:
zikamu

Post by zikamu »

SAMO DA SE PRIJAVIM! :D
senada

Post by senada »

DiplomataSaSela wrote:
koga jos zanimaju komunisti :oops:
....mene... uz pomoc amerikanaca i engleza nasim "demokratama90"...i Americkoj "demokraciji i kapitalizmu" npr. u Iraku svakim danom sve vise.....i vise...me zanima komunizam...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

El-Baklawa wrote:
forUMASH wrote:
kub lajkan wrote: Takvi ti nece ovdje doci. Oni samo podjebavaju iz zadnjeg safa i eventualno pritrce kad treba sutnuti izmarisanog na podu...
samo jednu jebenu recenicu sinoc napisah protiv tita i komunizma i bjese mi izbrisana... :wink: (a nije bila ni vulgarna ni sl. nego fakat koji im se se ocito nije svidio :sad: )
i ne znam sta vodeni hoce...:? :? :? oni koji bi imali sta reci su banovani,i banuju se,ako se slucajno kloniraju,(dok je poredjenja radi skinut Ban marge i verbalu,jedino dvoje komunista koji su bili banovani u hist.foruma)..ili ova tema treba da posluzi za detektovanje *mudjahiditja*...i za brzu prventivu....

ali...neka,mozdaa admini uvide nekad na sta im se srozo forum(srozo u smislu koliko je jednostran,premazan samo crvenom bojom,nema vise diskusija ,samo cerecenje par likova koji se usude prozborit mimo njihovu,a u odnosu 10:1,i nije bas tesko izigravat heroja)...
pogotovo mi na kurac ide...sto se kobajagi ostavi dva-tri neistomisljenika,radi privida tolerancije prema drugacijim,dok se glavni igraci po kratkom postupku uklanjaju

a sad brisi majstore:D i metni mi ban...jer mi je ovaj put potpuno svejedno :wink:
Ja opet pitam, STA je to sto one koje ti i ostali smatrate komunjarama cini takvima?
Prvi cu se okomiti na moderatore ako te baniraju zbog tvoje definicije mene kao komuniste ako navedes ZBOG KOJIH I KAKVIH stavova sam ja komunista!
Izvini, nije dovoljno samo reci: Vodenjak je komunjara!
Napisi mi ZASTO sam to!
Kao sto ja potanko objasnim zasto je neko nacionalista, fashista ili naprosto - idiot!
senada

Post by senada »

Vodenjak, nisi se nikada dokazao kao dovoljno dobar promotor bilo koje religije.... i to je dovoljan i cvrst dokaz da si komunjara :-) a i stranacki si nepodoban :roll: ja mislim da si ti Titova reinkarnacija.... :oops:
Shoba

Post by Shoba »

Da samo malo pojasnimo......izraz "komunjare" su izmislili cetnici u 2 svjetskom ratu, a rehabilitovali su ga ljudi poput matije beckovica, bore corbe, seselja i sl.

:-? :-? :-? :-?
Murisno1

Post by Murisno1 »

Jedini čovjek na ovim područjima koji je komunizam držao "na okupu" i čovjek koji je učinio valjanim komunizam je drug Tito...

Zar mislite da bi mi , obični balkanski "sviudušinacionalisti" , znali nešto tako ikad napravit...

Nigdje U SVIJETU niko nije bio ko Tito i to je čovjek koji će u mom srcu imati posebno mjesto...

Musliman sam i Tito mi je bio zakon , ali ove kurve oko njeg , od koji sad su pola ovaki a pola onaki su mi se na nešto popeli...

Djed mi je bio predsjednik komunista u jednom malom gradu ..
On i nena , koja je bila pobožna muslimanka , živjeli su zajedno i odvojeno i svakako...
Slijedio je Titovo ali zbog uticaja onih koji su se Titu do dana kad je umro uvlačili u šupak , a dan nakon toga propagirali ovo što mi danas zovemo , znači ovo što MI zovemo "demokratiju" - NACIONALIZAM...moja Nena se objesila...

Moj tetak je bio u zatvoru...
Nikad nije ni ružne riječi reko o Titu... ali podnosio nije ove što ih nabroja maloprije...

Napravio je greški ali Bože moj...
Ali ipak znajte da su neke od tih greški bile ključne za ovo što nam se dešavalo...
Fair Life

Post by Fair Life »

Vodenjak wrote:(...)

Izvini, nije dovoljno samo reci: Vodenjak je komunjara!
Napisi mi ZASTO sam to!

(...)
Citao sam u onoj knjizici Vase Cubrilovica "Odjeci Oktobarske revolucije u nasim krajevima" da ti je "dedo" bio glavni u Boki... boljsevik.

Aha... svi ste vi meni isti... lako prepoznatljivi zeteoci.

Pih...
Post Reply