Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post Reply
smijesni_ste

#376 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by smijesni_ste »

ultima_palabra wrote: A broj samoubistava koji je 2-3 puta veći nego u FBiH?
Aha... ubijaju se zbog genocida sigurno...i ne znam odakle ti cifra od 3x čak???
megaman4

#377 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by megaman4 »

Sandokan Schiavone wrote:
megaman4 wrote:uh kakav udarac za one snage u BiH koje žele treći entitet, tj. HDZ i HDZ 1990...nakon ovoga Čović i slični njemu u Hercegovini, će polako ali sigurno u mišiju rupu, a taj dio države, će milom ili silom se okrenuti svome glavnom gradu SARAJEVU, jer nakon ulaska RH u EU, ne preostaje im ništa drugo...ova presuda da se razumijemo nije presuda protiv jednog naroda, nego protiv bolesnih umova, iz tog naroda...

još jednom pa-pa HERCEG-BOSNA... :lol: :lol:
Njihov glavni grad i je nažalost Sarajevo, koje i nije grad, a kamoli glavni grad, al eto neka bude, recimo, administrativno središte uvjerljivo najzaostalije u Evropi, al' većina ekonomije je iz bivše Herceg Bosne, vjeruj, ekonomska moć Hrvata je toliko jaka da se nema potrebe u mishije rupe zavlačiti. Glupost.
rekao sam za Čovića i slične njemu, da će nakon ovoga u mišiju rupu, jer on i slični njemu su za oživljavanje te paravojne države unutar BiH, i nisam rekao za narod, jer nije HDZ samo predstavnik hrvata u BiH, tako je i kod ostali naroda, nažalost, i vrijeme je da druge stranke predstavalju narode u BiH, a ne ove s početka 90-ih....i kakvo god da je SARAJEVO ono je ipak glavni grad države BiH...ako Bošnjaci u RH prihvataju ZAGREB kao glavni grad RH, valjda je i prirodno da će i hrvati prihvatiti SARAJEVO kao svoj glavni grad... :thumbup:

smatram da ova presuda neće narušiti odnose između dvije države, ali...
and

#378 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by and »

Alfons Kauders wrote:
smijesni_ste wrote:Jest...isto kao što Srbi iz RS-a osjećaju posljedice presuda njhovim generalima i ostalim...
To je nebitno. Niko ne ocekuje od seperatista koji jos sanjaju HRHB da sad promijene svoje misljenje i ponasanje.

Zagreb je kljuc, a ovom presudom politika HDZ-a u BiH postaje toksicno govno koje vecina policara iz ZG nece dodirnuti ni stapom. Da se blamiraju, a ulaze u EU... Bice malo fol izjava solidarnosti, cisto radi puka i desno orijentisanih glasaca, bacanje toalet papira, dok se zapravo vec okrecu da povuku vodu.
a kako će objasniti da u eu ulazi država sa toliko ulica,spomenika,mostova koji nose ime vođe udruženog zločinačkog projekta?
Nass

#379 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Nass »

Senka Nozica braniteljica Brune Stojica.... fuj, brate!
Alfons Kauders

#380 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Alfons Kauders »

and wrote:
Alfons Kauders wrote:
smijesni_ste wrote:Jest...isto kao što Srbi iz RS-a osjećaju posljedice presuda njhovim generalima i ostalim...
To je nebitno. Niko ne ocekuje od seperatista koji jos sanjaju HRHB da sad promijene svoje misljenje i ponasanje.

Zagreb je kljuc, a ovom presudom politika HDZ-a u BiH postaje toksicno govno koje vecina policara iz ZG nece dodirnuti ni stapom. Da se blamiraju, a ulaze u EU... Bice malo fol izjava solidarnosti, cisto radi puka i desno orijentisanih glasaca, bacanje toalet papira, dok se zapravo vec okrecu da povuku vodu.
a kako će objasniti da u eu ulazi država sa toliko ulica,spomenika,mostova koji nose ime vođe udruženog zločinačkog projekta?
Jbg druze, imamo i mi.

Kako cemo traziti od Dubrovnika da mijenja ime mosta krivoustog, kada i most u Capljini nosi njegovo ime?
Sandokan Schiavone

#381 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Sandokan Schiavone »

megaman4 wrote:
Sandokan Schiavone wrote:
megaman4 wrote:uh kakav udarac za one snage u BiH koje žele treći entitet, tj. HDZ i HDZ 1990...nakon ovoga Čović i slični njemu u Hercegovini, će polako ali sigurno u mišiju rupu, a taj dio države, će milom ili silom se okrenuti svome glavnom gradu SARAJEVU, jer nakon ulaska RH u EU, ne preostaje im ništa drugo...ova presuda da se razumijemo nije presuda protiv jednog naroda, nego protiv bolesnih umova, iz tog naroda...

još jednom pa-pa HERCEG-BOSNA... :lol: :lol:
Njihov glavni grad i je nažalost Sarajevo, koje i nije grad, a kamoli glavni grad, al eto neka bude, recimo, administrativno središte uvjerljivo najzaostalije u Evropi, al' većina ekonomije je iz bivše Herceg Bosne, vjeruj, ekonomska moć Hrvata je toliko jaka da se nema potrebe u mishije rupe zavlačiti. Glupost.
rekao sam za Čovića i slične njemu, da će nakon ovoga u mišiju rupu, jer on i slični njemu su za oživljavanje te paravojne države unutar BiH, i nisam rekao za narod, jer nije HDZ samo predstavnik hrvata u BiH, tako je i kod ostali naroda, nažalost, i vrijeme je da druge stranke predstavalju narode u BiH, a ne ove s početka 90-ih....i kakvo god da je SARAJEVO ono je ipak glavni grad države BiH...ako Bošnjaci u RH prihvataju ZAGREB kao glavni grad RH, valjda je i prirodno da će i hrvati prihvatiti SARAJEVO kao svoj glavni grad... :thumbup:

smatram da ova presuda neće narušiti odnose između dvije države, ali...
Pazi njega, teško napisati velko H , ultraprimitivizam. Bijed. Jad. Čemer. Smrad.
Hatper

#382 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

Tačno je da sam protjeran iz Nevesinja od istočnih agresora i jedva izvuko živu glavu, a onda nas dočekali ovi zapadni agresori( europejci s kamenjara kakav si i sam).
A da nije bilo nas "seljaka" Mostar bi bio rvatski stolni grad i ponosam sam na to ,a ti crkni od muke
Pa da vidi se ta malograđanština u svakom tvom postu, još kad reče da si nevesinjac sve mi je jasno, znaš i sam da iz nevesinja nikad nije došao čovjek a ni kiša :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5 0 5

#383 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by 5 0 5 »

and wrote: a kako će objasniti da u eu ulazi država sa toliko ulica,spomenika,mostova koji nose ime vođe udruženog zločinačkog projekta?
A gdje je ta Ulica Jadranka Prluća u Zagrebu?
and

#384 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by and »

opremdobro30 wrote:Kada bih isplati troskove koje su napravili stotine hiljada bosnjaka izbjeglica koji su za vrijeme rata sami ili sa obiteljima ladili jajca po hotelima na jadranu pri tome ih devastirajuci e tada ce hrvatska isplatiti odstetu bih

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
u ovim bosanskim hotelima?
Hatper

#385 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

505sCrtom wrote:
and wrote: a kako će objasniti da u eu ulazi država sa toliko ulica,spomenika,mostova koji nose ime vođe udruženog zločinačkog projekta?
i meme ovo interesuje??
and

#386 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by and »

505sCrtom wrote:
znaš čitati?
Na čelu udruženog zločinačkog pothvata bio je Franjo Tuđman
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kriv ... 80260.aspx
@hatper,
evo i tebi
Image
Last edited by and on 29/05/2013 17:08, edited 2 times in total.
p206

#387 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by p206 »

Ovo je važno, jer samo ovako agresija i krivnja može biti upisana u historiju, da se zna za sva vremena. Kao što je upisana nacistima presudom u Nürnberg-u.
Ovi kokošari će krepati isto kao i Tuđman, oni su sada nebitni.
megaman4

#388 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by megaman4 »

@Sandokan...

je li to mrzim Hrvate, ako mi se potkrade, tokom kucanja da fulim napisati velikim slovom? :evil:
5 0 5

#389 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by 5 0 5 »

Hatper wrote:
Tačno je da sam protjeran iz Nevesinja od istočnih agresora i jedva izvuko živu glavu, a onda nas dočekali ovi zapadni agresori( europejci s kamenjara kakav si i sam).
A da nije bilo nas "seljaka" Mostar bi bio rvatski stolni grad i ponosam sam na to ,a ti crkni od muke
Pa da vidi se ta malograđanština u svakom tvom postu, još kad reče da si nevesinjac sve mi je jasno, znaš i sam da iz nevesinja nikad nije došao čovjek a ni kiša :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
coolinarika.com/recept/lijek-za-ciscenje-kamenaca-iz-zuci/
megaman4

#390 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by megaman4 »

Hatper wrote:
iz NEVESINJA dolazi najveći Bošnjački intelektualac, i prvi BOŠNJAK s titulom doktora nauka SAFVET BEG BAŠAGIĆ :thumbup: ...toliko o tome da iz NEVESINJA ne dolaze ljudi...

raspitaj se malo kako su vaše babe s BEKIJA i ČITLUKA dolazile prije rata u NEVESINJE da švercuju duhan, i ostalo, pa kada bi došle, krenule bi tiho s riječima: duvana, duvana, a bježale bi od milicije ako bi ih primjetila...bijeda ste bili i ostali, ovaj vas je rat malo pogurao, naravno s švercom i krađom bošnjačkih donacija, i na tome će se i završiti, opet će te vi švercovati duhan s riječima: duvana, duvana...
Last edited by megaman4 on 29/05/2013 17:16, edited 1 time in total.
stokton

#391 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by stokton »

Hatper wrote:
kamenjarac izmajoriziran si po drugi put i to od međunarodnog suda,
znam da je teško nakon majorizacije u ratu da se isto dešava i u miru, ali bože moj :D
Imaš mahanje Image
Ridjobrki

#392 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Ridjobrki »

Ima li iko barem kakvu konzervativnu procjenu koliku ratnu odštetu ćemo morati platiiti Hrvatskoj nakon drugostepene presude?

:-?
and

#393 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by and »

Ridjobrki wrote:Ima li iko barem kakvu konzervativnu procjenu koliku ratnu odštetu ćemo morati platiiti Hrvatskoj nakon drugostepene presude?

:-?
ja bih sačekao stručno mišljenje sakiba softića :lol:
Sandokan Schiavone

#394 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Sandokan Schiavone »

@megaman4

je li to mrzim Hrvate, ako mi se potkrade, tokom kucanja da fulim napisati velikim slovom? :evil:[/quote]
rekao sam za Čovića i slične njemu, da će nakon ovoga u mišiju rupu, jer on i slični njemu su za oživljavanje te paravojne države unutar BiH, i nisam rekao za narod, jer nije HDZ samo predstavnik hrvata u BiH, tako je i kod ostali naroda, nažalost, i vrijeme je da druge stranke predstavalju narode u BiH, a ne ove s početka 90-ih....i kakvo god da je SARAJEVO ono je ipak glavni grad države BiH...ako Bošnjaci u RH prihvataju ZAGREB kao glavni grad RH, valjda je i prirodno da će i hrvati prihvatiti SARAJEVO kao svoj glavni grad...

smatram da ova presuda neće narušiti odnose između dvije države, ali.
Možda slučajno, zanimljivo u svakom slučaju. Mene ta presuda ne hebe, al' vraćati se unazad za nešto i sa mrtvima se spominjati mogu samo Bosanci, Bošnjaci i ne baš, a ti se deklariraš kao Bošnjak-Muhamedovac, zanimljivo, ludilo brale, tako da će ta presuda u vodu, jer postoji i drugi stupanj, a znaš sta misli Evropa o Muhamedovcima (svježa sjećanja iz Engleske), niste baš puno dobili, a niti je Hrvatska puno izgubila, meni bi bilo drago da kažu ne u EU kao agresori na BiH , to bi spasilo Hrvatsku, realno, samo realno.
hizo ramidovic

#395 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by hizo ramidovic »

smijesni_ste wrote:
hizo ramidovic wrote:
teret genocida tesko je breme.
Pa njima(Srbima) očigledno nije...a oni 'zauzimaju' pola BiH....sviđalo se to nama ili ne
cini ti se da nije, pajdo.
jerbo, da im zaista nije teret, ne bi se iz petnih zila upinjali da dokazu da u srebrenici nije bio genocid vec obican ratni zlocin
DoZeN

#396 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by DoZeN »

Ako je Hrvatska kriva I bila umjesana u rat u BIH,onda je i Srbija,bojim se da ce Hrvatska i njihovi lobisti obiriti ovu presudu u zalbenom postupku kao u slucaju Gotovine.
Haski sud je oslobodio i Gotovinu i Perisica, a znamo i zasto?
Ne odgovara "velikim silama" krivnja Gotovine zbog pomaganja da se desi Oluja,a Perisic je u Srbiji optuzen za odavanje drzavnih tajni.
Hatper

#397 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

stokton wrote:
Hatper wrote:
kamenjarac izmajoriziran si po drugi put i to od međunarodnog suda,
znam da je teško nakon majorizacije u ratu da se isto dešava i u miru, ali bože moj :D
Imaš mahanje Image
prvi sam mahno ja tebi i svima vam iz nevesinja, gadno je biti u gradu a još patiti za neSvesinjem, nego jel moj brat Džigi živ morat ću ga obić kada dođem i njega i braću šendre :lol: :lol: :lol: :lol:
hizo ramidovic

#398 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by hizo ramidovic »

Sandokan Schiavone wrote: Možda slučajno, zanimljivo u svakom slučaju. Mene ta presuda ne hebe, al' vraćati se unazad za nešto i sa mrtvima se spominjati mogu samo Bosanci, Bošnjaci i ne baš, a ti se deklariraš kao Bošnjak-Muhamedovac, zanimljivo, ludilo brale, tako da će ta presuda u vodu, jer postoji i drugi stupanj, a znaš sta misli Evropa o Muhamedovcima (svježa sjećanja iz Engleske), niste baš puno dobili, a niti je Hrvatska puno izgubila, meni bi bilo drago da kažu ne u EU kao agresori na BiH , to bi spasilo Hrvatsku, realno, samo realno.
siguran si, dakle, da ce drugostupanjska presuda biti oslobadjajuca za sadasnje osudjenike? zanimljivo. nesto kao kod gotovine, jel?
zasto je tebi tesko napisati 'muslimani' umjesto 'muhamedovaca'?
i ako te presuda ne hebe, koji ku*ac visis na ovoj temi?
sarajvosa

#399 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by sarajvosa »

Zadovoljan sam presudom i nadam se da ce biti potvrdjena!

Slucaj Gotovine i Markača nema nikakve veze sa ovim slucajem.
Oluja je bila odobrena od medjunarodne zajednice pa cak i pomognuta i njen cilj je bio jasan-osloboditi okupirani teritorij Hrvatske,a ne pobiti i protjerati nesrpsko stanovnisto.

Dok u ovom slucaju cilj je bio izvrsiti etnicko ciscenje pojedinih prostora i stvoriti paradrzavnu tvorevinu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#400 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by KatarinaKosaca »

hizo ramidovic wrote:i ako te presuda ne hebe, koji ku*ac visis na ovoj temi?
:D Gužva na poskoku :lol:
Post Reply