Potpisujem od slova do slova
Evo primjera da se i diplomatskim rijecnikom moze sve lijepo reci.
Nikada mi nece biti jasno da ima ljudi koji padaju u trans pri pomisli na Komsica.zlatiborka wrote:To Zeljko care, sve si rekao kratko i jasno i na pravom mjestu!
Eh, da nam je vise ovakvih ljudi, eh puste zelje i snovi......
Nije cinizam.....pismo namjera. Jaran simi5 je vavnogovac.maha wrote:To sto je govorio u svoje ime a ne u ime predsjednistva i jeste konsekvenca ustavnih rjesenja, te je promjenu istog i naglasio kao kljuc napretka.simi5 wrote:Šta je rekao Komšić?
Prvo je rekao da treba čuti predsedništvo a onda je govorio u svoje ime a ne u ime predsedništva
Drugo rekao je: "Da, mi smo se slomili padajući bez padobrana iz Jugoslavije, obe noge su nam kljakave i jedva na njima stojimo, ali ako bi neko slučajno pokušao da nam ojača noge smanjenjem upotrebe invalidskih kolica (ohr, visoki predstavnik) to nikako ne bi valjalo. Živeli okupatori i nemojte nikad da odete."
Šta se ložite kao mala deca.
Pacijentu i dalje lome noge i to upravo oni koji su ga i poslali u kolica, pa bi, po tebi, bolnicare trebalo poslati kucama kako bi ovi na miru zavrsili posao. Cinizam u najmanju ruku.
On je morao da govori u ime predsedništva usaglašeni govor ili da odbije da bude jedini koji će govoriti. Tako se ponaša odgovoran političar koji želi konstruktivno da nastupa.maha wrote:To sto je govorio u svoje ime a ne u ime predsjednistva i jeste konsekvenca ustavnih rjesenja, te je promjenu istog i naglasio kao kljuc napretka.simi5 wrote:Šta je rekao Komšić?
Prvo je rekao da treba čuti predsedništvo a onda je govorio u svoje ime a ne u ime predsedništva
Drugo rekao je: "Da, mi smo se slomili padajući bez padobrana iz Jugoslavije, obe noge su nam kljakave i jedva na njima stojimo, ali ako bi neko slučajno pokušao da nam ojača noge smanjenjem upotrebe invalidskih kolica (ohr, visoki predstavnik) to nikako ne bi valjalo. Živeli okupatori i nemojte nikad da odete."
Pacijentu i dalje lome noge i to upravo oni koji su ga i poslali u kolica, pa bi, po tebi, bolnicare trebalo poslati kucama kako bi ovi na miru zavrsili posao. Cinizam u najmanju ruku.
Fakat, morao je pitati chetnik-light Radmanovica...a ovaj Dodika.simi5 wrote:On je morao da govori u ime predsedništva usaglašeni govor ili da odbije da bude jedini koji će govoriti. Tako se ponaša odgovoran političar koji želi konstruktivno da nastupa.maha wrote:To sto je govorio u svoje ime a ne u ime predsjednistva i jeste konsekvenca ustavnih rjesenja, te je promjenu istog i naglasio kao kljuc napretka.simi5 wrote:Šta je rekao Komšić?
Ko lomi kome koju nogu? Ko je koga gurnuo iz Jugoslavije bez padobrana?
Da, i ja sam nesto o ovome razmisljao... Smatram a su svi deklarativno za to da BiH sto prije udje u EU ali da mnogi politicari iz male Moskve (Banja Luka)kucuk wrote:Nisam bas siguran da je realna Zeljkova procjena da svi politicki faktori u BiH zele u EU. Sve ostalo je na mjestu.
Da imaju plan odcjepljenja , imaju sigurno, za 5, 15, 55 god oni ce probati ostvariti taj plan.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Da, i ja sam nesto o ovome razmisljao... Smatram a su svi deklarativno za to da BiH sto prije udje u EU ali da mnogi politicari iz male Moskve (Banja Luka)kucuk wrote:Nisam bas siguran da je realna Zeljkova procjena da svi politicki faktori u BiH zele u EU. Sve ostalo je na mjestu.kao primarno imaju zacrtan cilj odvajanja R.S od BiH, sve ostalo je u drugom planu.
turban wrote:Nikada mi nece biti jasno da ima ljudi koji padaju u trans pri pomisli na Komsica.zlatiborka wrote:To Zeljko care, sve si rekao kratko i jasno i na pravom mjestu!
On zeli biti mali bravar al to ne ide vise...
popajic,popajic wrote:turban wrote:Nikada mi nece biti jasno da ima ljudi koji padaju u trans pri pomisli na Komsica.zlatiborka wrote:To Zeljko care, sve si rekao kratko i jasno i na pravom mjestu!
On zeli biti mali bravar al to ne ide vise...
Ti padaj u trans kad pomislis na Harisa!
On je BH podijelio - ne smeta,"nas"je
Komsic pokusava spasiti BH - ne valja,"njihov"je
Svasta !!!