Govor ambasadora Izraela

theTruePath

#26 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by theTruePath »

Veliki On wrote:
The 51st State wrote:
Veliki On wrote:Posto sam i sam malim dijelom Jevrej dajem sebi za pravo da ovo kazem!
ko je ambasador izraela da nuriju naziva srbinom?
a ko si ti da kazes da nije Srbin, na primjer?
covjek je umro s rijecima Veliki je Allah

bas srpski
Veliki On

#27 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by Veliki On »

muha_sa wrote:
Veliki On wrote:Svako malo ovdje neko bubne neki bombastican naslov. Sad imamo ovu temu gdje se pravi skandal gdje skandala nema
ko vama daje za pravo da komentarisete ovakve stvari i kome se daje ovo priznanje i na koji nacin? Ko ste vi uopste?
a ovo je doprinos temi :?
naravno da jeste, samo nosom parate nebo pa ne vidite da se svijet ne vrti oko vas. U suprotnom ne bi nikom ni palo na um da ovakve stvari raspravlja. Ponavljam, sta se tebe tice kome i kako ambasador Izraela daje priznanje za spasavanje SVOJIH nesretnika?
Veliki On

#28 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by Veliki On »

theTruePath wrote:ljudi
covjek je umro s rijecima Veliki je Allah

bas srpski
Ja shvatam da je nekom kome je nick ---NO LINKS--- tesko shvatiti ovakvu stvar. Vas u biti fasisticki pristup i nacin na koji birate ko je ko (i to postsmrtno) i kako ce ko dijeliti priznanja za spasavanje SVOJIH ljudi, ce vam se obiti o glavu , to je 100%
%tacno*

#29 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by %tacno* »

Veliki On wrote:Posto sam i sam malim dijelom Jevrej dajem sebi za pravo da ovo kazem!
onda tim malim dijelom treba da osudis ovu podvalu a posto si vecim dijelom to sto jesi, onda bolje nemoj nista kasti... :wink:
muha_sa

#30 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by muha_sa »

Veliki On wrote:
muha_sa wrote:
Veliki On wrote:Svako malo ovdje neko bubne neki bombastican naslov. Sad imamo ovu temu gdje se pravi skandal gdje skandala nema
ko vama daje za pravo da komentarisete ovakve stvari i kome se daje ovo priznanje i na koji nacin? Ko ste vi uopste?
a ovo je doprinos temi :?
naravno da jeste, samo nosom parate nebo pa ne vidite da se svijet ne vrti oko vas. U suprotnom ne bi nikom ni palo na um da ovakve stvari raspravlja. Ponavljam, sta se tebe tice kome i kako ambasador Izraela daje priznanje za spasavanje SVOJIH nesretnika?
ko :?
theTruePath

#31 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by theTruePath »

Izrael obecava da ce odrzati ceremoniju i u BIH
Lipovaca chose not to travel to Belgrade, saying he preferred to wait until a similar ceremony is held in Bosnia. (Israel has no embassy in Bosnia but has promised to hold a second commemoration of the Pozderacs there.)
:thumbup: :bih:
The 51st State

#32 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by The 51st State »

Veliki On wrote:
The 51st State wrote:
ko je ambasador izraela da nuriju naziva srbinom?
a ko si ti da kazes da nije Srbin, na primjer?
neces me uvuci u tu trolasku varijantu tipa izraelu i jevrejima je dozvoljeno sve :wink:, a koliko znam nurija se nikad i nigdje nije izjasnio srbinom, tako da bi ambasador drzave ciji su potomci dozivjeli genocid od strane nacista, sa vise takta trebao nastupati kada su u pitanju nase balkanske razmire i to posebno u gradu koji je inspirisao genocid na kraju 20 vijeka.
Last edited by The 51st State on 21/03/2013 20:21, edited 1 time in total.
Veliki On

#33 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by Veliki On »

%tacno* wrote:
onda tim malim dijelom treba da osudis ovu podvalu a posto si vecim dijelom to sto jesi, onda bolje nemoj nista kasti... :wink:
koju bolan podvalu mali fasisto? odakle ti pravo da se petljas u takve stvari?
%tacno*

#34 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by %tacno* »

Veliki On wrote:
%tacno* wrote:
mrs...
srbi su prvi ocistili srbiju od jevreja...kretenu...informisi se malo
theTruePath

#35 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by theTruePath »

ignorisite velikog srbina :thumbup:
Sezam

#36 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by Sezam »

Veliki On wrote:
%tacno* wrote:
Jeremicu, jes to ti? :shock: Shos ba neurozan? :-x

:mrgreen:
muha_sa

#37 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by muha_sa »

zoom66 wrote:dobaaar veche :) vidim trola se uveliko pa da uletim ko hadzialagic :D

djes hamu ubolo te june? :D
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
hAZNADAR

#38 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by hAZNADAR »

Veliki On wrote:

Ma neka Izrael daje sta god hoce kome god hoce.
Hebe nam se za nagradom - ko je spasavao ljude od zla - spasavao ih je radi svoje savjesti a ne radi medalja. Narod se ponosi djelom svojih ljudi a ne medaljama.

Mogu sto se mene tice Izraelci dati Karadjicu medalju za antifasizam - ali nemaju pravo krstiti spomenute Pozderce da su nesto drugo.
Dionysios

#39 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by Dionysios »

...
Last edited by Dionysios on 29/03/2021 00:10, edited 1 time in total.
ZV Keli

#40 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by ZV Keli »

Srbija je homeland antifasizma a Beograd bio Jugendfrei prije mnogih zapadnoevropskih gradova :D Pa imam i ja malo jevrejski krvi od praprapradjeda pa jesam li mozda ja isto jevrej.Bosnjaci su spasavali jevreje naravno i Srbi i Hrvati ali u Bosni,Albanija je imala rast jevrejskog stanovnistva u ww2 toliko o tome.
racionalista

#41 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by racionalista »

ma obicne komunisticke marionete i jos treba da ih slavimo sto im zlocinacka drzava izrael daje nekakva odlikovanja
MMM1977

#42 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by MMM1977 »

Ma treba pozvati ambasadora Izraela i uruciti mu sestoaprilsku nagradu grada Sarajeva. Uz napomenu da nam je cast da tu nagradu po prvi put dodjeljujemo jednom Irancu :grin:

Sent using Tapatalk2
It_is_a_Leclerc

#43 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by It_is_a_Leclerc »

racionalista wrote:ma obicne komunisticke marionete i jos treba da ih slavimo sto im zlocinacka drzava izrael daje nekakva odlikovanja
Ne lupaj, živ bio.
Nurija Pozderac nikad nije bio član komunističke partije. Zbog toga nikad nije zvanično postao Narodni heroj.
Nadalje, te "komunističke marionete" su dale svoju ličnu zemlju na kojoj se danas nalazi najveća škola u Cazinu (veliki muslimani joj skinuli ime Osnovna škola Nurija Pozderac), stadion FK Krajina, najveći tržni centar u Cazinu, pošta u Cazinu, bolnica u Cazinu (njoj su veliki muslimani uklonili ime Dom zdravlja Dr. Sead Pozderac). Da ne napominjem kako su svi objekti izgrađeni za vrijeme "komunističkih marioneta" koje su od Cazinske krajine koja je, podsjetit ću, bila najizolovaniji kraj u SFRJ, napravili privredno čudo sa Polietilenkom, Agrokomercom, Žitopreradom, Medikom, TKA Incel, Šipadom, TČ Bosnom, TŽP-om, Cazinkom i drugim fabrikama koje su danas sasute u prah i pepeo.
Da ne kažem koliko je "komunistička marioneta", Hamdija Pozderac uradio na uvrštavanju Muslimana u Ustav iz 1975. U jednom pismu je napisao - "Ne daju Bošnjaštvo, nude Muslimanstvo. Da, prihvatit ćemo, ali generacijama pred nama ostavljamo zadatak da dokažu da smo u krivu" (knjiga "Cazin i Pozderci", Šefkija Pozderac).
BatoS wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Vuk Jeremić na twitteru kaže da je Sadeta odlučila da "pred svima, nagradu da njemu".
To je neoprostiv skandal.
Goni je u p**** materinu i nju i sve te Pozderce... sta se koji k**** ja nerviram zbog stoke usrane :x

A i ocekujemo od Izraela, danasnjeg epicentra Islamofobije u svijetu da nam ucini neko dobro...
Za tebe nemam ništa da kažem, osim da je takav način izražavanja, prema ljudima koji su tvojoj zemlji, i tvom narodu učinili toliko dobra, i koji se nikad nisu odricali Bosne i Bošnjaka, u najmanju ruku- skandalozan.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 21/03/2013 23:54, edited 1 time in total.
stari grad Visegrad

#44 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by stari grad Visegrad »

Yad Vashem da medalju "srbima".
http://www.yadvashem.org/yv/en/visiting/index.asp

To je njihova stranica. Oni ne znaju da postoje Bosanci /Bosnjaci.
Njima treba objasniti da su Nurija i Delveta Pozdreac Bosanci-Bosnajci a ne Srbi.
Srbi prevarili i odveli u Beograd kako bi ispalo da su Nurija i Delveta bili Srbi. Strasno niska prevara.
Last edited by stari grad Visegrad on 22/03/2013 00:31, edited 2 times in total.
pospanko2

#45 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by pospanko2 »

@Veliki On: A ko ste to vi Jevreji pa da cijelom svijetu krojite kako će živjeti i kako će se zvati? Čast svaka Jevrejima koji imaju obraz, ali ovo što Izrael danas radi, ni Hitler se ne bi tih metoda postidio. Sram ih i stid bilo. Od naroda koji je doživio genocid do naroda koji čini genocid - tanka li je linija, očito. Al neka, merhametli je Bošnjak uvijek bio, pa makar i na svoju štetu. Nama te izraelske nagrade ionako ništa ne znače, jer dolaze iz ruku koljača nevine djece posred Palestine. Osim toga, Vuk Jeremić i srpska vlast iz Beograda i jesu rang Izraela, sa boljim ljudima ni ne zaslužuju da sarađuju.
stari grad Visegrad

#46 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by stari grad Visegrad »

Veliki On, je neki provakator. Zelja mu da zavadi Bosnjake i Jevreje.
Ne zaboravi da svako rasparavlja o cemu zeli, a ti nemas prava ukidati ljudima slobodu govora
Veliki On, smjesan si, :lol: :lol: :lol: :lol:
pospanko2

#47 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by pospanko2 »

Veliki On wrote:
%tacno* wrote:
Tvoj diskurs u kojem se svako ko kontrira bilo čemu što dolazi od Jevreja naziva antisemitom ili, u tvom slučaju, fašistom, samo pokazuje kako ste to vješto iskoristili da porobite cijeli svijet i zagospodarite srcem i dušom monoteističkog svijeta - Palestinom. A sad lijepo prošetaj na google.ba, pa ukucaj sarajevska Hagada, možda ti neke stvari o ovom narodu ovdje budu jasnije. Kad su vas protjerali iz Španije i Zapadne Evrope, ovaj narod ovdje vas je primio kao svoje, a ovako mu vraćate. Sram vas i stid bilo. Stidite se svojih predaka, cionisti.
racionalista

#48 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by racionalista »

It_is_a_Leclerc wrote:
racionalista wrote:ma obicne komunisticke marionete i jos treba da ih slavimo sto im zlocinacka drzava izrael daje nekakva odlikovanja
Ne lupaj, živ bio.
Nurija Pozderac nikad nije bio član komunističke partije. Zbog toga nikad nije zvanično postao Narodni heroj.
Nadalje, te "komunističke marionete" su dale svoju ličnu zemlju na kojoj se danas nalazi najveća škola u Cazinu (veliki muslimani joj skinuli ime Osnovna škola Nurija Pozderac), stadion FK Krajina, najveći tržni centar u Cazinu, pošta u Cazinu, bolnica u Cazinu (njoj su veliki muslimani uklonili ime Dom zdravlja Dr. Sead Pozderac). Da ne napominjem kako su svi objekti izgrađeni za vrijeme "komunističkih marioneta" koje su od Cazinske krajine koja je, podsjetit ću, bila najizolovaniji kraj u SFRJ, napravili privredno čudo sa Polietilenkom, Agrokomercom, Žitopreradom, Medikom, TKA Incel, Šipadom, TČ Bosnom, TŽP-om, Cazinkom i drugim fabrikama koje su danas sasute u prah i pepeo.
Da ne kažem koliko je "komunistička marioneta", Hamdija Pozderac uradio na uvrštavanju Muslimana u Ustav iz 1975. U jednom pismu je napisao - "Ne daju Bošnjaštvo, nude Muslimanstvo. Da, prihvatit ćemo, ali generacijama pred nama ostavljamo zadatak da dokažu da smo u krivu" (knjiga "Cazin i Pozderci", Šefkija Pozderac).
BatoS wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Vuk Jeremić na twitteru kaže da je Sadeta odlučila da "pred svima, nagradu da njemu".
To je neoprostiv skandal.
Goni je u p**** materinu i nju i sve te Pozderce... sta se koji k**** ja nerviram zbog stoke usrane :x

A i ocekujemo od Izraela, danasnjeg epicentra Islamofobije u svijetu da nam ucini neko dobro...
Za tebe nemam ništa da kažem, osim da je takav način izražavanja, prema ljudima koji su tvojoj zemlji, i tvom narodu učinili toliko dobra, i koji se nikad nisu odricali Bosne i Bošnjaka, u najmanju ruku- skandalozan.
uspješno su ugušili i bunu, pobili bosnjacki narod i pootimali im zemlju. taj narod u krajini se patio radi komunista, a ovi kad su smatrali da je 15-20 godina kazne dosta i da su krajisnici dovoljno kaznjeni. onda su izvukli pozderce. klasicne komunisticke marionete.
It_is_a_Leclerc

#49 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by It_is_a_Leclerc »

Zanimljivo... Dakle, nakon 15-20 godina patnje, u Krajini su otvorene, evo sad sam ih izbrojao, 27 velikih tvornica, a o školama, bolnicama, putevima, aerodromima, da i ne govorim...

Od zadnjeg rata je sad prošlo 15-20 godina. Kazne nam je valjda bilo dosta. Zašto nam bilo ko sad ne izvuče nekog "Pozderca" da nam nešto otvori, jer "patriote" osim što su ono što su Pozderci i njima slični, zajedno s narodom, podizali i gradili, prodali u bescijenje i uništili, nisu uradile ništa za svoj narod.

P.S. Pozderci su postojali i prije SFRJ. Nurija Pozderac je Krajinu i muslimanski narod u skupštini Kraljevine Jugoslavije spomenuo, piše u Kecmanovoj knjizi, preko 700 puta, a svoja imanja za izgradnju društvenih dobara - stadiona, bolnica, škola, dali su još početkom 20. stoljeća.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 22/03/2013 00:31, edited 1 time in total.
racionalista

#50 Re: Govor ambasadora Izraela

Post by racionalista »

jesi brojao tu opstine gdje su bosnjaci vecina ili si u obzir uzeo i opstine gdje su srbi vecina?
Post Reply