Koji patetičan sevdah patriotizam na daljinskiTruetotrue wrote:onda ti se glava dobro izoblicila... a poenta je da neki zale za cetnicima... zale sto u sarajevo neudjose... sto bosnu ne prekrojise... veliku srbiju napravise... dzamije ne porusise... bosnjacima sjeme ne zatrase... a takvih u lijepom sarajevu ima i te kako dosta... mozda da ipak razmisle o nekoj njima prirodnijoj varijanti zvanoj Pozarevac, Cacak, Uzice ili mozda Kostolac...
Gospodari bošnjačkih prstenova
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#151 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#152 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
...a Srb (jer gos. Izetbegovic ih tako naziva) nas je napao jer se zanemarivao Kur'an.
Ma divna spoznaja ko i kako nas je predstavljao po svijetu, dok smo mi crkavali po Bosni.
I da, jos jedna bitna spoznaja da ove manje donacije, od po 30 000 i sl. (opsta sica) se koristio da se kupe dimije i mahrame Bosnjakinjama po Turskoj.
Ma odlican serijal, svi smo vecinu ovoga vec znali, vec su se ovakve stvari prepricavale kod raje..ali evo sada imamo priliku to sve i vidjeti. Bas me interesuje nastavak ovog serijala, jer je najavljeno da ce biti u formi serijala, i kojem pravcu ce ovo sve otici.
Ma divna spoznaja ko i kako nas je predstavljao po svijetu, dok smo mi crkavali po Bosni.
I da, jos jedna bitna spoznaja da ove manje donacije, od po 30 000 i sl. (opsta sica) se koristio da se kupe dimije i mahrame Bosnjakinjama po Turskoj.
Ma odlican serijal, svi smo vecinu ovoga vec znali, vec su se ovakve stvari prepricavale kod raje..ali evo sada imamo priliku to sve i vidjeti. Bas me interesuje nastavak ovog serijala, jer je najavljeno da ce biti u formi serijala, i kojem pravcu ce ovo sve otici.
Last edited by -LIBERO- on 05/06/2013 17:56, edited 1 time in total.
-
Truetotrue
#153 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Fahro? Cisti produkt SDA.[/quote]snaga_znanja wrote:Ma daj ba kakav bolan kriminal... pa sve je kriminal... odes kod doktora moras mu platiti, zar to nije kriminal... zaustavi te policajac a ti mu platis... tu si i ti i policajac kriminalci...Truetotrue wrote: Ako neko ukazuje na kriminal u ratu onda je on četnik? A oni koji su se bavili kriminalom u ratu i pljačkali vlastiti narod i u ime vlastitog naroda su bili eto jadni primorani od četnika?
A sta je Fahro radio tih godina? U kojoj je stranci Fahro karijeru gradio tih godina? Objasni ti nama kako covijek koji dodje sa praznim koferom 91-e u Sarajevo moze danas imati imovinu vrijednu 100 miliona maraka... Hajde jarane objasni ti nama tu enigmu?
Ok... slozit cemo se... A zar nevidis hajku koju fahro vodi protiv SDA, protiv Alije, protiv Bakira itd... a zbog cega? u zelji da Fahro sacuva svoj kriminal, da sacuva svoju poziciju, pa pravi naivne video igrice sa Izetbegovicima itd... ma daj bolan, sve sto fahro takne, mani ga se... pa makar i istina bila, ali od koga je, netreba nam
- lazni liberal
#154 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Ici ce u pravcu nije vlast kriva za krizu kriv je Alija. Nisu Srbi krivi za rat kriv je Alija. Nisu korporacije krive za ozonske rupe kriv je Alija.
-
Krushna mrva
#155 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
A sta kazes na onu izjavu da dijete ne treba da zivi ako mu ne das Kuran?!-LIBERO- wrote:...a Srb (jer gos. Izetbegovic ih tako naziva) nas je napao jer se zanemarivao Kur'an.![]()
Ma divna spoznaja ko i kako nas je predstavljao po svijet, dok smo mi crkavali po Bosni.
- sema911s
#156 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
jbte vi ko da niste proveli rat u opkoljenom sarajevu, sigurno ste sa bakirom dijelili sef narodne banke,
evo proveo sam rat tu gdje jesam na brdo mojmilo 10m od vrha i nekih 150 od cetnika,. i dan danas postoje i zvie ljudi koji su bili ta sda koji su trgovali sa tim cetnicima,. koji su humanitarnu krali(iz merinog podruma) i prodavali je, koji su svaki vakat klanjali i krali cigare iz milevinog granapa gdje je bio magacin, a to je moj cale bio nedgej na majevici, treskavici, i nekim vukojebinama i branio Bosnu a alijini podanici radili po sarajevu sta su htjeli,. sjetite se kafana koje su radile po gradu ko ih je drzao,. sjetite se tunela, cale je popio metak i zatvor jer se pobunio kako te tolike zalihe ekstravagantne hrane ulaze u sarajevo a ja 97 sazno za bananu, narandzu,. kako je neko 93 mogao imat paket cigara za poker a neko ko je bio na prvoj liniji kopo korjenje i cupo travu da djecu prehrani,. kako su neki(imena se znaju) imali sve samo sto su nazivali selam a drugi koje je za vjeru bolila neka stvar nisu imali nista,. a svi se pod izgovorom borili za bosnu i protiv cetnika i ti danas vrli borci opet kropje nam sudbinu,.
ma poserem se ja svima vam pristalicam te sda, svima vama koji je branite,. razumijem da je alija imao te postupke i mozda postupao kako je najbolje znao i umio, al je napravio toliko gresaka koje je mogao ispravit al nije,. njegovo cuveno neka bog ce im suditi,. jbga dok bog presudi ja cu odapet a tek mi 29,. a njegovi istomiosljenici voze nove audi-ja imaju milione jedu zlatnim kasikama rade u drzavnim sluzbama,.,
tako da dzaba lazete sebe kada mislite i govorite da ti sda ne kradu(kradu svi da se razumijemo),. evo 97 u ulici gdje zive starci su osnovali tu sdp stranku(ja ih isto mrzim ko cetnike i sda) i svi ljudi koji su ucestvovali u tome bili su u murji jer se bore protiv alijine drzave, rede nesto drugacije,.
evo proveo sam rat tu gdje jesam na brdo mojmilo 10m od vrha i nekih 150 od cetnika,. i dan danas postoje i zvie ljudi koji su bili ta sda koji su trgovali sa tim cetnicima,. koji su humanitarnu krali(iz merinog podruma) i prodavali je, koji su svaki vakat klanjali i krali cigare iz milevinog granapa gdje je bio magacin, a to je moj cale bio nedgej na majevici, treskavici, i nekim vukojebinama i branio Bosnu a alijini podanici radili po sarajevu sta su htjeli,. sjetite se kafana koje su radile po gradu ko ih je drzao,. sjetite se tunela, cale je popio metak i zatvor jer se pobunio kako te tolike zalihe ekstravagantne hrane ulaze u sarajevo a ja 97 sazno za bananu, narandzu,. kako je neko 93 mogao imat paket cigara za poker a neko ko je bio na prvoj liniji kopo korjenje i cupo travu da djecu prehrani,. kako su neki(imena se znaju) imali sve samo sto su nazivali selam a drugi koje je za vjeru bolila neka stvar nisu imali nista,. a svi se pod izgovorom borili za bosnu i protiv cetnika i ti danas vrli borci opet kropje nam sudbinu,.
ma poserem se ja svima vam pristalicam te sda, svima vama koji je branite,. razumijem da je alija imao te postupke i mozda postupao kako je najbolje znao i umio, al je napravio toliko gresaka koje je mogao ispravit al nije,. njegovo cuveno neka bog ce im suditi,. jbga dok bog presudi ja cu odapet a tek mi 29,. a njegovi istomiosljenici voze nove audi-ja imaju milione jedu zlatnim kasikama rade u drzavnim sluzbama,.,
tako da dzaba lazete sebe kada mislite i govorite da ti sda ne kradu(kradu svi da se razumijemo),. evo 97 u ulici gdje zive starci su osnovali tu sdp stranku(ja ih isto mrzim ko cetnike i sda) i svi ljudi koji su ucestvovali u tome bili su u murji jer se bore protiv alijine drzave, rede nesto drugacije,.
-
Krushna mrva
#157 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Hajte prvo priznajte pljacku SDA, doci cemo do Fahre polako .....Truetotrue wrote: Ok... slozit cemo se... A zar nevidis hajku koju fahro vodi protiv SDA, protiv Alije, protiv Bakira itd... a zbog cega? u zelji da Fahro sacuva svoj kriminal, da sacuva svoju poziciju, pa pravi naivne video igrice sa Izetbegovicima itd... ma daj bolan, sve sto fahro takne, mani ga se... pa makar i istina bila, ali od koga je, netreba nam
-
Truetotrue
#158 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Da nije bilo rahmetli Alije ne bi mi danas ovdje tipkali... to je fakat... e sad ce neko reci da nije bilo Armije ili boraca itd... to je isto tacno, ali je Alija bio glava odbrane... da nije bilo njegovog NE srbiji, danas bi bili dio Sumadije... a rat je valjalo izgurati... tu je sve dozvoljeno
-
miki.ba
#159 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Nemojte ba preuvelicavati, to niko ne govori, fokusirajmo se na cinjenice.lazni liberal wrote:Ici ce u pravcu nije vlast kriva za krizu kriv je Alija. Nisu Srbi krivi za rat kriv je Alija. Nisu korporacije krive za ozonske rupe kriv je Alija.
Prestanite ljude prozivati zato što komentarišu snimke, svako je na svoj nacin to doživio, neko je ponosan na njih neko ih se stidi.
Fahro jeste kriminalac i u ratu sa Bakirom, što opet nema veze sa videom, snimak je stvaran i valjda je dozvoljeno komentarisati ga.
-
ReXX
#160 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Nemoj to govoriti bolan, bitni su prstenovi, zar je vazno to da je drzava odbranjena... ?Truetotrue wrote:Da nije bilo rahmetli Alije ne bi mi danas ovdje tipkali... to je fakat... e sad ce neko reci da nije bilo Armije ili boraca itd... to je isto tacno, ali je Alija bio glava odbrane... da nije bilo njegovog NE srbiji, danas bi bili dio Sumadije... a rat je valjalo izgurati... tu je sve dozvoljeno
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#161 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Mah...Krushna mrva wrote:A sta kazes na onu izjavu da dijete ne treba da zivi ako mu ne das Kuran?!-LIBERO- wrote:...a Srb (jer gos. Izetbegovic ih tako naziva) nas je napao jer se zanemarivao Kur'an.![]()
Ma divna spoznaja ko i kako nas je predstavljao po svijet, dok smo mi crkavali po Bosni.![]()
Mene jako interesuje sta se desavalo sa svim tim novcem skupljenim po slicnim seansama. Seansi i skupova ej bilo na hiljade, bukvalno na hiljade...sada treba fino i otvoreno, od porodice Izetbegovic (jer je navedeno da su u slicnim skupovima ucestvovale i kcerke i snaha Izetbegovic), zatraziti uplatnice za skupljena sretstva, na neki od validnih i drzavnih racuna.
To je poenta cijele price.
-
ReXX
#162 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Umjesto ovog videa kojeg nam je Fahro bacio da ga glodamo kao cuke kost, hajde da pitamo SDP i SBB koliko su radnih mjesta otvorili??
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#163 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Tr4eba otkivati kriminal, osuđivati, sve je to istina. Ali, se stalno pitam gdje su bili svi glavni moralisti onda kad smo gubili pola države, šta pola, više, kad se sve dešavalo. Kako je lako poslije bitke general biti. U onom momentu ko je dao kilo brašna, jedan metak, samo veliko hvala da kažeš.
Napisa @LIbero.. ko je hodao po svijetu.. pa netko je morao. Trebao je u podrumu sjediti
Eto, hodao je i današnji ministar ino poslova po svijetu tad..slabo je nešto učinio za BIH tad..
Pitanje gdje su završile donacije , pomoći i ostalo, ne odgovara nikome da otvori. Jer, čini mi se da nema baš nevinih u današnjim strukturama vlasti.
Napisa @LIbero.. ko je hodao po svijetu.. pa netko je morao. Trebao je u podrumu sjediti
Pitanje gdje su završile donacije , pomoći i ostalo, ne odgovara nikome da otvori. Jer, čini mi se da nema baš nevinih u današnjim strukturama vlasti.
-
Truetotrue
#164 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
tebi danas 29, znaci kad je rat poceo imao si 7 godina... e moj jarane nemas ti pojma ni o ratu, ni o SDA, ni o rahmetli predsjedniku... ti pricas sto si cuo ili od familije ili negdje na ulici...sema911s wrote:jbte vi ko da niste proveli rat u opkoljenom sarajevu, sigurno ste sa bakirom dijelili sef narodne banke,
- XXS
#165 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Kakvo demagosko sranje od recenice.Truetotrue wrote:Da nije bilo rahmetli Alije ne bi mi danas ovdje tipkali... to je fakat...
Da nije bilo rahmetli Alije nebi bilo republike srpske.......TO JE FAKAT
Od cijele drzave odbranio je 21%, a u svoje je dzepove strpao milijarde dolara dobivenih na nasoj patnji i krvi.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#166 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
nije je ALija branio već aktivno dijelio praveći privatni feudalni posjed svoje Familije...al čisto da ne šupljiramo jel nije i koliko, evo video s tzv. Bošnjačkog sabora sa obraćanjem ALije Prvovjenčanog pa sami poslušajte o čemu priča
-
hizo ramidovic
#167 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
a ti si, ko biva, rat proveo na zuci, na prvoj liniji?Truetotrue wrote: tebi danas 29, znaci kad je rat poceo imao si 7 godina... e moj jarane nemas ti pojma ni o ratu, ni o SDA, ni o rahmetli predsjedniku... ti pricas sto si cuo ili od familije ili negdje na ulici...
-
Truetotrue
#168 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Nama je Aljo drzavu napravio... a to sto smo mi nesposobni, sto neznamo da zivimo, sto ganjamo pravdu iz kafica, sto smo neradnici, sto smo izgubili identitet i vjeru u samog sebe, nije kriv Aljo...XXS wrote:Kakvo demagosko sranje od recenice.Truetotrue wrote:Da nije bilo rahmetli Alije ne bi mi danas ovdje tipkali... to je fakat...
Od cijele drzave odbranio je 21%, a u svoje je dzepove strpao milijarde dolara dobivenih na nasoj patnji i krvi.
Alija nam je stvorio drzavu... i omogucio da veceras prosetamo Ferhadijom... nazalost, ovjde ima puno djece starih komunista koji zale za nekim bolesnim vremenima, kojih Aliji hvala vise nikad biti nece...
-
Krushna mrva
#169 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Sjetih se sad onog Sacirbegovica, Alijinog ministra ino poslova i njegovig pljackaskih afera
Braco draga koja je to skupina.... Najbolje o tome ne razmisljati i pustiti ih da nas dojebu do kraja 
-
cindrlimindrli
#170 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
U pravu si, ne bi bilo genocidne tvorevine, bilo bi sve srbija do Karlobaga. Koliko je meni poznato drzava je i danas uXXS wrote:Kakvo demagosko sranje od recenice.Truetotrue wrote:Da nije bilo rahmetli Alije ne bi mi danas ovdje tipkali... to je fakat...
avnojevskim granicama, o kakvih 21% pricas? Cudno da neko ukrade milijarde dolara i umre u dvosobnom stanu, Tito je
za svog zivota samo na jednu rupu u zemlji u koju se trebao sakriti ako nas zvekne atomska skrho pet milijardi, da ne
pominjem vozove, brodove, rezidencije..a kunete se u njega.
- snaga_znanja
#171 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
E sad SDA jugend okrece na komunizam. Kako nas je Alija izbavio iz tog zla komunizma, a Jugoslavija u trenutku raspada bila demokratska drzava. 
- Mister Yes
#172 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Uporediti Titove potomke i porodicu sa Alijinim potomcima i porodicom i sve je jasno.cindrlimindrli wrote:Cudno da neko ukrade milijarde dolara i umre u dvosobnom stanu, Tito je
za svog zivota samo na jednu rupu u zemlji u koju se trebao sakriti ako nas zvekne atomska skrho pet milijardi, da ne
-
5 0 5
#173 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
covjek je upravu. on tipka iz njemacke.XXS wrote:Kakvo demagosko sranje od recenice.Truetotrue wrote:Da nije bilo rahmetli Alije ne bi mi danas ovdje tipkali... to je fakat...
- lazni liberal
#174 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Titovi potomci organizuju skupove zajedno sa Dverima ,srpskim fasistima.Mister Yes wrote:Uporediti Titove potomke i porodicu sa Alijinim potomcima i porodicom i sve je jasno.cindrlimindrli wrote:Cudno da neko ukrade milijarde dolara i umre u dvosobnom stanu, Tito je
Last edited by lazni liberal on 05/06/2013 18:54, edited 1 time in total.
-
cindrlimindrli
#175 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Aha, i gdje je ta vila rezidencija u kojoj je boravio Alija, zeleni voz, brod Vehbija II, suma u kojoj je lovio medvjede...?Mister Yes wrote:Uporediti Titove potomke i porodicu sa Alijinim potomcima i porodicom i sve je jasno.cindrlimindrli wrote:Cudno da neko ukrade milijarde dolara i umre u dvosobnom stanu, Tito je
Kad je vec jebeni milijarder valjda je sebi mogao priustiti sve te zajebancije?