Gori Slovenija zar je to moguće?

Post Reply
bingov buraz

#26 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by bingov buraz »

MOSALJOZE wrote:Podignite se rudari iz Breze,Banovića.Ustani nezaposlena omladino,ustanite penzioneri,ustanite demobilisani borci,ustanite poljoprivrednici,ustanite navijači,ustanite KOKUZI(a ko nije kokuz danas) pa da vidis kako se rusi vlast :x :x :x :x :x

:mrgreen:
FOČANSKI PROPISI

#27 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by FOČANSKI PROPISI »

Ako gori znači da će se opet, prva, otcijepiti.
MOSALJOZE

#28 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by MOSALJOZE »

Glavni naš problem je što nemamo pravog vodje.Svidjao se nekom ili ne Tito je bio vodja i kad kaze da je crno bijelo bijelo je.Svidjao se nekom ili ne Alija Izetbegovic(za svog mandata) je bio vodja naroda svidjao se on nekom ili ne (nebitno nemojte pisati o covjeku koji je rahmetli itd.).U prau ste kad kazete vlast smo mi postavili,a gdje je tih 500 000 nezaposlenih,gdje su ti mladi ljudi koji nakon faxa odu da rade u "kanalu"(popularni naziv za lopatanje).Sto ti isti mladi ljudi nisu na izborima izabrali nego su ostali u kućama pratili razvoj situacije na klixu(uz duzno postovanje portalu).Gdje su ti nezaposleni koji su se prodali za 50 km kako bi ih tlačili još 4 godine.Naš narod je lakovjeran u najmanju ruku.Ali se opet vraćamo na početak TREBA NAM VODJA.Evo mog pitanja u kome vidite vodju a da nije član 7ili6(sedmorke ili šestorke) kako god hoće.
Ja bi volio vodju koji se bori protiv dejtona,koji se bori za REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU,i naravno ljiljane toliko :bih:
MOSALJOZE

#29 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by MOSALJOZE »

Ma znas sta buraz nama treba ANGELA MERKEL.Oni su Njemačku obnovili poslije rata ovim principom:Drzava ti da hljeb,struju,vodu ti samo moras radit.I vrijedni švabo radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio i naradio i sad uziva hehehe sala mala ali eto ne bih mogao naci trenutno nekog.Ali ako ikad procita ove nase postove nek mi se javi ima moj glas ako se zalaze za ove moje ciljeve 8-)
MOSALJOZE

#30 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by MOSALJOZE »

Ne bih ja rekao jer se bicakcic vec "dokazao".Mislim da mi prvo treba da "srusimo" ovo sve jer vjeruj mi oni u RS kukaju nije ni njima lahko ali trpe(da nije lahko pokazali su lokalni izbori 2012 kada je gubitnik bio hulorad komid).Opet ti kazem TREBA NAM VODJA KOJEG NEMA JBG.Uz antidejton grupu bi mogli puno toga pokrenuti ali narod je u nekoj letargiji i ucmalosti to je nevjerovatno.Uglavnom samo švabo ili turci(bez simpatisanja ikoga)nas mogu pokrenuti jer ljudi stvarno odlično rade a švabo je švabo. :?:
MOSALJOZE

#31 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by MOSALJOZE »

eto vidis moj focak mi i na forumu ne mozemo nista pokrenuti kamo na ulici eto ti naroda
FOČANSKI PROPISI

#32 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

MOSALJOZE wrote:eto vidis moj focak mi i na forumu ne mozemo nista pokrenuti kamo na ulici eto ti naroda
SDA je ubila dušu naroda mog!
It_is_a_Leclerc

#33 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by It_is_a_Leclerc »

FOČANSKI PROPISI wrote:
MOSALJOZE wrote:Ma znas sta buraz nama treba ANGELA MERKEL.Oni su Njemačku obnovili poslije rata ovim principom:Drzava ti da hljeb,struju,vodu ti samo moras radit.I vrijedni švabo radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio i naradio i sad uziva hehehe sala mala ali eto ne bih mogao naci trenutno nekog.Ali ako ikad procita ove nase postove nek mi se javi ima moj glas ako se zalaze za ove moje ciljeve 8-)
Edo,Edo,Edo,Edo,Edo,Edo...
:skoljka: :lol: :lol:
FOČANSKI PROPISI

#34 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

It_is_a_Leclerc wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
MOSALJOZE wrote:Ma znas sta buraz nama treba ANGELA MERKEL.Oni su Njemačku obnovili poslije rata ovim principom:Drzava ti da hljeb,struju,vodu ti samo moras radit.I vrijedni švabo radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio radio i naradio i sad uziva hehehe sala mala ali eto ne bih mogao naci trenutno nekog.Ali ako ikad procita ove nase postove nek mi se javi ima moj glas ako se zalaze za ove moje ciljeve 8-)
Edo,Edo,Edo,Edo,Edo,Edo...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
MOSALJOZE

#35 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by MOSALJOZE »

Znam da nikad nece procitati ne boj se :D .Nego imas li ti svoj prijedlog posto si ti ugledan član
JohnnyS

#36 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by JohnnyS »

MOSALJOZE wrote:Glavni naš problem je što nemamo pravog vodje.Svidjao se nekom ili ne Tito je bio vodja i kad kaze da je crno bijelo bijelo je.Svidjao se nekom ili ne Alija Izetbegovic(za svog mandata) je bio vodja naroda svidjao se on nekom ili ne (nebitno nemojte pisati o covjeku koji je rahmetli itd.).U prau ste kad kazete vlast smo mi postavili,a gdje je tih 500 000 nezaposlenih,gdje su ti mladi ljudi koji nakon faxa odu da rade u "kanalu"(popularni naziv za lopatanje).Sto ti isti mladi ljudi nisu na izborima izabrali nego su ostali u kućama pratili razvoj situacije na klixu(uz duzno postovanje portalu).Gdje su ti nezaposleni koji su se prodali za 50 km kako bi ih tlačili još 4 godine.Naš narod je lakovjeran u najmanju ruku.Ali se opet vraćamo na početak TREBA NAM VODJA.Evo mog pitanja u kome vidite vodju a da nije član 7ili6(sedmorke ili šestorke) kako god hoće.
Ja bi volio vodju koji se bori protiv dejtona,koji se bori za REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU,i naravno ljiljane toliko :bih:

Što će ti vođa? Naši narodi i narodnosti su vjerojatno toliko živjeli u raznoraznim totalitarnim sistemima, monarhijama, kraljevinama, carstvima, sultanatima, da se ni popišat ne mogu bez da im vođa pišu drži...
Kolt12

#37 Re: Dogajanje v Sloveniji!

Post by Kolt12 »

Hodidid

#38 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by Hodidid »

Ma nema to veze sa SDA. Kod nas narod voli naprdjivati o kojecemu bez da uzme stvari u svoje ruke i krene mijenjati stvari. Nek ima za kafe i cigara a ne mora se svaki dan ni jesti. E to je filozofija mnogih. A ovamo se kao nezadovoljno.
astala_vistala

#39 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by astala_vistala »

Ovako ce biti u vecini zaduzenih drzava,jel neko moze potvrditi informaciju da 2013 MMF/u moramo vratiti preko 700 miliona maraka ??
MOSALJOZE

#40 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by MOSALJOZE »

ma hajde "zaboravite" ovu 7ili6-orku gdje ovo vodi svi govore ne valja a niko nista ne poduzima to nece moci tako
cyprus

#41 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by cyprus »

To da li će stanovnici neke države biti zadovoljni svojim životom ne zavisi pretjerano od njihovog standarda...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#42 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by JoseMujica »

jasno se vidi kvaliteta ljudskih resursa između balkanskih banana država...u Sloveniji ljudi na ulicama, u Hrvatskoj su proljetos bili ljudi na ulicama sve zbog socijalne situacije, u Srbiji ljudi na ulicama samo zbog aške "nepravde" u jednom povampirenom divljanju, u Bosni sve redom libo tuki šta god se oko nas dešavalo...sve da sunce sija i lova pada s neba ili i hala gori Bosna ostaje najbolje oslikana u onoj sceni iz "Koža" kad "hadžije" sjede u kafani, pijauckaju kafu, dudlaju cigar i svremena na vrijeme, čisto da se razbije tišina, neko glasno uzdahne jah :-) jah ja tegobe Allaha mi
insomnia78

#43 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by insomnia78 »

MOSALJOZE wrote:Podignite se rudari iz Breze,Banovića.Ustani nezaposlena omladino,ustanite penzioneri,ustanite demobilisani borci,ustanite poljoprivrednici,ustanite navijači,ustanite KOKUZI(a ko nije kokuz danas) pa da vidis kako se rusi vlast :x :x :x :x :x
Nemogu, cekaju boziju intervenciju, ubjedili ih "da sve se vraca, sve se placa"

s' moje sokocalo
MOSALJOZE

#44 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by MOSALJOZE »

Leftist

#45 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by Leftist »

Naravno da se ovdje niko ne budi kada je etnos i konfesija na prvom mjestu u odnosu na prazan stomak bosnjaka, srbina i hrvata... al' neka bitno je biti bosnjak, nije bitno imati posao, stan, zdravstveno osiguranje, besplatno obrazovanje i pun stomak.
svemirska_vjeverica

#46 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by svemirska_vjeverica »

Šunj wrote:Samo gradjani u BiH sute i trpe!
Zato sto je svima dobro. Ili?
sumirprimus

#47 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by sumirprimus »

ma gore i kod mene kontejneri,narod baca pepeo,cudo bozije...
furlan

#48 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by furlan »

Pa zar nije tema gori Slovenija?Jucer prodjoh , nigdje dima, nigdje vatre.A i da gori, ni iz dzepa , ni u dzep, ko i njima za nama.Dobri smo dok treba pare izvuci , ako mozemo sta mi hajrovati, da vidimo kako.... :zzzz: :zzzz:
LoveHurts

#49 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by LoveHurts »

Ne traba nama vodja iz politickog zivota, treba nam neko "ko je dosao sa sela", kome je dosta svega i koji bi pokrenuo masu.
MOSALJOZE

#50 Re: Gori Slovenija zar je to moguće?

Post by MOSALJOZE »

LoveHurts wrote:Ne traba nama vodja iz politickog zivota, treba nam neko "ko je dosao sa sela", kome je dosta svega i koji bi pokrenuo masu.
takvih imas na stotine ALI to ALI nam pravi veliki problem nema niko da izvinete MU** da kaze nesto,i ako kaze niko ga ne shvata ozbiljno
Post Reply