osa wrote:hercegovac_pravi wrote:osa wrote:e hercegovac, hercegovac, za tebe je sve ili mržnja ili ljubav, možeš li shvatiti da to nisu jedini osjećaki koje ima bilo koji čovjek, doduše oni malo jednostavniji imaju samo ta dva, ili crno ili bijelo, moje mišljenje o stipi je uglavnom pozitivno, osim što sam rekao a iza toga stojim da se u zadnjih pola do godine malo pogubio, ali negirati da je on proveo smjenu kljujića i instaliranje bobana je, oprosti, ali totalna glupost, to je jednostavno istina, i od toga se ne može pobjeći.
zanimljivo, uvijek se nađe dobar broj ljudi, bez obzira na političku oprijedjeljenost, koji su u stanju glorificirati svoje pulene do razine stupidnosti, ima takvih koji brane titu, tuđmana, miloševića, alije a bogami i mesiće, a oni su bili samo ljudi s više ili manje grešaka. šta reći o takvim likovima.
Shvatam ja da to nisu jedini osjećaji ali ove ostale vi ne pokazujete tako da se zaključak sam nameće.
Pošto smo objasnili šta ja shvatam, sada da objasnim šta ja ne shvatam.
Ne shvatam da u jednom postu postavljaš pitanje da bi u drugom postu sam na to pitanje odgovorio pa onda u trećem postu sve to nazvao totalnom gluposti...

. Hebiga, ti si sam citirao dijelove Mesićeve biografije..nisam ih ja citirao
Ne znam osa@ ali mi se malo gubiš..da li je do ljubavi ili do mržnje ili do onog "trofaznog"...ko će ga znati..
ja rekao da je stipe smijenio mesića, ti kažeš nije, ja ti napišem potvrdu, ti ponovo kažeš nije, e sad tko se gubi dalo bi se o tome pričati, zašto ne priznati greške osobe koju simpatiziraš, da ne kažem obožavaš, da li su to ostatci odgoja iz bivše države gdje je vođa bio neprikosnoven u svemu, gdje nije mogao ništa loše reći a kamoli pogrešno napraviti. danas se za ukazivanje na greške drugih ne ide na robiju, zato me čudi takva bolesna zaslijepljenost bez obzira na koga se odnosila.
osa@,
Da li si ti pročitao tu izjavu koju si postavio prije već što si je postavio? Zaista ću početi da sumnjam da postoji nešto u onoj šali o pištaljki fudbalskog sudca i drota ( kakva je razlika između pištaljke i drota...pa pištaljka ima jedan kliker a drot ni jedan)...
Nema potrebe da meni impliciraš obožavanje Stipe Mesića...ne pripadam tom taboru ali ipak nema smisla širiti ne istine koje nisu utemeljene na činjenicama.
Da bi pojasnio izgleda da moram koristiti "red po red" principe...ovako:
TI:
Re: Glavni grad!
PostPostao/la osa dana 25/02/2010 18:20
točno je točno, tada je stipe"malo glumio" nacionalistu, kao ono u australiji, nije mu zamjeriti, teška vremena, trebalo se prilagoditi.
JA:
PostPostao/la hercegovac_pravi dana 25/02/2010 18:26
Apsolutno ne tačno...pogledaj transkrpite i izjave Kljuića. Više je već očigledno ko, kako i zašto je smijeno Kljuića.
P.S. sa ovim ne mislim da branim Mesića od njegove uloge u HDZ-u, ali krivljenje činjenica (kao u ovom slučaju) nigdje ne vodi.
TI:
PostPostao/la osa dana 25/02/2010 18:40
BIOGRAFIJA STIPE MESIĆA (1): Pretorijanci Gojka Šuška
"Bio sam predsjednik HDZ-ova Izvršnog odbora i Tuđman mi je posljednjih dana siječnja 1992. rekao da bih trebao prisustvovati sjednici Glavnog odbora HDZ-a BiH na Širokom Brijegu i da bih tamo trebao smijeniti Kljujića. Pitao sam zašto ga treba smijeniti, a Tuđman mi je kazao da je Kljujić sasvim otišao pod skute Alije Izetbegovića i da više ne brani interese hrvatskog naroda.»
JA:
PostPostao/la hercegovac_pravi dana 25/02/2010 18:53
Sam si odgovrio na pitanje ko kako i zašto je smijenio Kljuića. Hvala.
TI:
PostPostao/la osa dana 25/02/2010 19:23
ali negirati da je on proveo smjenu kljujića i instaliranje bobana je, oprosti, ali totalna glupost, to je jednostavno istina, i od toga se ne može pobjeći.
E sada usporedi ovaj svoj zadnji post koji sam kopirao sa onim što je boldirano u tvome postu koji sam kopirao prije ovog? Događa li se išta? Lampice? Zvona?...
U citatu koji si postavio jasno je odgovoreno na pitanja KO, KAKO i ZAŠTO je smijenio Stjepana Kljuića
1) KO?-----
Tuđman
2) KAKO?-------
trebao prisustvovati sjednici Glavnog odbora HDZ-a BiH na Širokom Brijegu i da bih tamo trebao smijeniti Kljujića.
3)ZAŠTO?--------
Tuđman mi je kazao da je Kljujić sasvim otišao pod skute Alije Izetbegovića i da više ne brani interese hrvatskog naroda
Svi odgovri na ova pitanja su direktan citat iz biografije Stipe Mesića koju si TI postavio a ne ja. I poslije ovog tvrditi da je Stipe Mesić smijenio Stjepana Kljuića, oprosti, ali je notorna glupost.