@Meho Kodro, pa zaboravio si zelenog smaju, kao znak da se malo šališ i da si pun sarkazma.Meho Kodro wrote:Srbija kriva za rat?JimboJonez wrote:Vele srpski mediji: "Ispada sada da je Srbija kriva za rat"
Nemoguce!
Prvi put cujem za takvo nesto, pa zar Srbija nije bila zrtva, napadnuta?
Generali OSLOBOĐENI!!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#751 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#752 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
IJM! Fino ti kažem da si mrzitelj svega bošnjačkog i to toliki da ti je teško i izreći riječ BOŠNJAK. ijm!pirate wrote:....
- dalmatinka
#753 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Ovaj me komentar nasmijao do suza:
Re: Oslobođeni hrvatski generali
Original postavio Тихи
SUDIJA KOJI JE OSLOBODIO USTASE "KRIVICE" JE AMERIKANAC - POLJSKI JEVREJIN - TEODOR MERON
SAMO DA SE ZNA
ne bi me cudilo da mu oci svetle u mraku
Original postavio Тихи
SUDIJA KOJI JE OSLOBODIO USTASE "KRIVICE" JE AMERIKANAC - POLJSKI JEVREJIN - TEODOR MERON
SAMO DA SE ZNA

-
Juvelandia
#754 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Sto ja volim ove presude i slicne stvari, tek onda vidis kakvi su likovi "tamo preko Drine". Pogotovo kad posjetis im forume ili citas izjave politicara.Sad mi smijesne i idiotske one izjave nakon utakmice na Marakani kad su nasi navijaci ko u toru bili tipa "ma to su sve ovi iz RS-a, normalna vecina gradske beogradske raje to ne radi, nisu oni takvi " ovo ono finoca zaludjenog merhametli Bosanca 
- Sezam
#755 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Trebace nama jos vremena da se potpuno osvijestimo...Juvelandia wrote:Sto ja volim ove presude i slicne stvari, tek onda vidis kakvi su likovi "tamo preko Drine". Pogotovo kad posjetis im forume ili citas izjave politicara.Sad mi smijesne i idiotske one izjave nakon utakmice na Marakani kad su nasi navijaci ko u toru bili tipa "ma to su sve ovi iz RS-a, normalna vecina gradske beogradske raje to ne radi, nisu oni takvi " ovo ono finoca zaludjenog merhametli Bosanca
- PipiDugaDevetka
#756 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Ne vjerujem da u Bgd-u uopšte postoji nešto što se zove FGR (Fina Gradska Raja). Ti ''Fini'' su, ustvari, samo poseljačeni u FS(K*)R (Finoj Seljačkoj krvoločnoj* Raji).Sezam wrote:Trebace nama jos vremena da se potpuno osvijestimo...Juvelandia wrote:Sto ja volim ove presude i slicne stvari, tek onda vidis kakvi su likovi "tamo preko Drine". Pogotovo kad posjetis im forume ili citas izjave politicara.Sad mi smijesne i idiotske one izjave nakon utakmice na Marakani kad su nasi navijaci ko u toru bili tipa "ma to su sve ovi iz RS-a, normalna vecina gradske beogradske raje to ne radi, nisu oni takvi " ovo ono finoca zaludjenog merhametli Bosanca
- Paranoid
#757 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Veselin Šljivančanin pozdravio je oslobađanje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača. Istaknuo je kako im čestita što su na slobodi, što su došli svojoj kući i svojoj obitelji.
- Posebno im čestitam što ih njihova država štiti i što ih narod slavi kao heroje - rekao je Šljivančanin. On je prvotno bio osuđen na šet godina zatvora pa na 17. Odslužio je dvije trećine svoje kazne te je trenutačno u Beogradu na slobodi.
-
Kolt12
#758 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Zalosno je u opste nesto ovakvo slaviti, jer je opste poznato da je Gotovina u Hagu iskljucivo i bio kao zrtva politike EU da se krivica za prosle ratove izjednaci.
Zalosno je takodjer sto se tipovi kao Sljivancanin, Plavsic itd setkaju po Beogradu slobodni, sto znaci da se Karadzic predao ranije, i da je osudjen po haskom "smijesnom" mjerilu davanja kazni kao da su opljackali trafiku, a ne pobili stotine hiljada ljudi, danas bi bio slobodan.
Zalosno je takodjer sto se tipovi kao Sljivancanin, Plavsic itd setkaju po Beogradu slobodni, sto znaci da se Karadzic predao ranije, i da je osudjen po haskom "smijesnom" mjerilu davanja kazni kao da su opljackali trafiku, a ne pobili stotine hiljada ljudi, danas bi bio slobodan.
-
CungaLunga
#759 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
dalmatinka wrote:Ovaj me komentar nasmijao do suza:
Original postavio Тихи
SAMO DA SE ZNA
Što тихи nije pomenuo sudiju iz Jamajke, i kadiju iz Turske
Ovi Jamajkanci, vekovni dušmani srba, neće biti lako slušati reggae od sada
- Toffee karamela
#760 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Isto tako je pohvalio Markača da mu je često kuhao:Paranoid wrote: Veselin Šljivančanin pozdravio je oslobađanje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača. Istaknuo je kako im čestita što su na slobodi, što su došli svojoj kući i svojoj obitelji.
"Baš taj Markač mi je sto puta spremio da jedem i donosio mi je hranu u ćeliju. Dobro je kuhao, pa kupi meso i što znam još, pa spremi nešto i podijeli ostalima"
E ako se ovo ne zove prodaja vere za večeru ja ne znam šta bi drugo moglo
-
mo - herc
#761 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Ante Gotovina - vojnik i profesionalac od glave do pete. Izlazi pred 100.000 ljudi željnih ratnih pokliča i domoljubnih floskula, a gospodin u par riječi zahvali institucijama države (sve pod vodstvom SDP-a) i pozva da se rat ostavi prošlosti i okrene budućnosti. Zbunjeni svi, a vjerovatno i šupljaci poput Igora Štimca koji kao poziva generale na nekakve početne udarce. Ponos Hrvatske, generali Gotovina, Markač, Krstičević, Kotromanović i mnoštvo sličnih njima. Uvijek bih bio dio vojske kojom oni zapovijedaju....
-
julisiz es grant
#763 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Jah...koji juče piše "krst", a u netom zaključanoj temi spominje sedždu i bašluke. Obrazovankaranana wrote:Dragovoljac
- p206
#764 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
ovakvi prvi završe u nekom potoku, bez obzira na obilježja... ideologija i to bolesna je teška rabota
- Maverick78
#765 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
It_is_a_Leclerc wrote:Opet ovaj kobiva "Hrvat" sa krstom, hiljadom, evropskim ?!
Joj da te čuje poglavnik kako mu pišeš o cvijeću kojem je on dao džamiju izgraditi usred Zagreba..![]()
![]()
I šta kažeš, Izrael će da nas napadne.
Dirljivo.
Kako se provaljuju u sekundi, to je cudo
-
nedimkooo
#766 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
VELIKI POZDRAV GENERALIMA I PUNO SREĆE I ZDRAVLJA IM ŽELIM
-
CungaLunga
#767 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Kriza velika, cijela Hrvatska slavila, mi slavili, čak i albanski igrači bajerna slavili 
A poskok - jadnici nemogu pisnuti da dodikovce ne uvrijede
Pokušavaju da se riješe frustracija na forumu, treba imati razumijevanja
A poskok - jadnici nemogu pisnuti da dodikovce ne uvrijede
Pokušavaju da se riješe frustracija na forumu, treba imati razumijevanja
Last edited by CungaLunga on 18/11/2012 17:09, edited 1 time in total.
-
ArthurSpooner
#768 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Najzabavniji mi ovi Hercegcetnici kojima smeta da su Gotovina i Markac oslobodjeni. Ljudi u Hrvatskoj su euforicni a ovi "nasi"...hmm...
pa se onda ljute kad kazemo da nisu pravi Hrvati
-
amazon
#769 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Nisu to Hrvati, to su ljudi koji ne trebaju nikome, vecina nas nema nista protiv Bosnjaka. Rat je bio i prosao, treba gledati da vise nikada ne bude. A budala ima svugdjeMaverick78 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Opet ovaj kobiva "Hrvat" sa krstom, hiljadom, evropskim ?!
Joj da te čuje poglavnik kako mu pišeš o cvijeću kojem je on dao džamiju izgraditi usred Zagreba..![]()
![]()
Dirljivo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se provaljuju u sekundi, to je cudo. Pratim malo HR portale, i vecini je draga podrska koja dolazi generalima iz BiH. Nego fakat bi trebalo uvesti neko ogranicenje za registraciju, dosadna su vise ova popaljena djeca, to se jos pisa u gace, a ko fol mi nesto zna o ratu
- PipiDugaDevetka
#770 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Fala u njihovo ime.nedimkooo wrote:VELIKI POZDRAV GENERALIMA I PUNO SREĆE I ZDRAVLJA IM ŽELIM
Pridružujem se pozdravima i željama.
- Alfons Kauders
#771 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Pa vidis da i nisuArthurSpooner wrote:Najzabavniji mi ovi Hercegcetnici kojima smeta da su Gotovina i Markac oslobodjeni. Ljudi u Hrvatskoj su euforicni a ovi "nasi"...hmm...
- madner
#772 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Ma njima krivo sto ce oni ispast crne ovce a domovina ispast nevina.
- Maverick78
#773 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Ako mislis na ovog lika koji se tek registrirao, onda znam, nisam ni mislio da je Hrvat, zato sam i citirao Leclerca, jer i meni se cini da je cheto koji se zeli predstaviti kao Hrvat... a ustvari ovakvi kao on spada u onu grupu koju si spomenuo "ljudi koji ne trebaju nikome". Takvih ima svugdje, slazem se sa tobom.amazon wrote:Nisu to Hrvati, to su ljudi koji ne trebaju nikome, vecina nas nema nista protiv Bosnjaka. Rat je bio i prosao, treba gledati da vise nikada ne bude. A budala ima svugdjeMaverick78 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Opet ovaj kobiva "Hrvat" sa krstom, hiljadom, evropskim ?!
![]()
Dirljivo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se provaljuju u sekundi, to je cudo. Pratim malo HR portale, i vecini je draga podrska koja dolazi generalima iz BiH. Nego fakat bi trebalo uvesti neko ogranicenje za registraciju, dosadna su vise ova popaljena djeca, to se jos pisa u gace, a ko fol mi nesto zna o ratu
+2PipiDugaDevetka wrote:Fala u njihovo ime.nedimkooo wrote:VELIKI POZDRAV GENERALIMA I PUNO SREĆE I ZDRAVLJA IM ŽELIM
Pridružujem se pozdravima i željama.
Last edited by Maverick78 on 18/11/2012 17:20, edited 1 time in total.
- Toffee karamela
#774 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Meni samo nije jasno gdje su moderatori, ona tema o eksploziji u Splitskoj ulici došla do treće strane dok se neko nije sjetio da briše...Ja zadnja tri dana samo prijavljujem poskokove postove, ko da nemam pametnijeg posla 
-
CungaLunga
#775 Re: Generali OSLOBOĐENI!!
Neko pokušava da zaključa temu, zašto to pitam se
Moderacijo, držite temu otvorenu, čim ih ovoliko boli!
Moderacijo, držite temu otvorenu, čim ih ovoliko boli!