Generali OSLOBOĐENI!!

Locked
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#751 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by PipiDugaDevetka »

Meho Kodro wrote:
JimboJonez wrote:Vele srpski mediji: "Ispada sada da je Srbija kriva za rat"
Image
Srbija kriva za rat?
Nemoguce!
Prvi put cujem za takvo nesto, pa zar Srbija nije bila zrtva, napadnuta?
@Meho Kodro, pa zaboravio si zelenog smaju, kao znak da se malo šališ i da si pun sarkazma.
:D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#752 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

pirate wrote:....
IJM! Fino ti kažem da si mrzitelj svega bošnjačkog i to toliki da ti je teško i izreći riječ BOŠNJAK. ijm!
dalmatinka

#753 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by dalmatinka »

Ovaj me komentar nasmijao do suza:

Re: Oslobođeni hrvatski generali
Original postavio Тихи
SUDIJA KOJI JE OSLOBODIO USTASE "KRIVICE" JE AMERIKANAC - POLJSKI JEVREJIN - TEODOR MERON

SAMO DA SE ZNA

ne bi me cudilo da mu oci svetle u mraku Image
Juvelandia

#754 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Juvelandia »

Sto ja volim ove presude i slicne stvari, tek onda vidis kakvi su likovi "tamo preko Drine". Pogotovo kad posjetis im forume ili citas izjave politicara.Sad mi smijesne i idiotske one izjave nakon utakmice na Marakani kad su nasi navijaci ko u toru bili tipa "ma to su sve ovi iz RS-a, normalna vecina gradske beogradske raje to ne radi, nisu oni takvi " ovo ono finoca zaludjenog merhametli Bosanca :-)
Sezam

#755 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Sezam »

Juvelandia wrote:Sto ja volim ove presude i slicne stvari, tek onda vidis kakvi su likovi "tamo preko Drine". Pogotovo kad posjetis im forume ili citas izjave politicara.Sad mi smijesne i idiotske one izjave nakon utakmice na Marakani kad su nasi navijaci ko u toru bili tipa "ma to su sve ovi iz RS-a, normalna vecina gradske beogradske raje to ne radi, nisu oni takvi " ovo ono finoca zaludjenog merhametli Bosanca :-)
Trebace nama jos vremena da se potpuno osvijestimo...
PipiDugaDevetka

#756 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Sezam wrote:
Juvelandia wrote:Sto ja volim ove presude i slicne stvari, tek onda vidis kakvi su likovi "tamo preko Drine". Pogotovo kad posjetis im forume ili citas izjave politicara.Sad mi smijesne i idiotske one izjave nakon utakmice na Marakani kad su nasi navijaci ko u toru bili tipa "ma to su sve ovi iz RS-a, normalna vecina gradske beogradske raje to ne radi, nisu oni takvi " ovo ono finoca zaludjenog merhametli Bosanca :-)
Trebace nama jos vremena da se potpuno osvijestimo...
Ne vjerujem da u Bgd-u uopšte postoji nešto što se zove FGR (Fina Gradska Raja). Ti ''Fini'' su, ustvari, samo poseljačeni u FS(K*)R (Finoj Seljačkoj krvoločnoj* Raji).
Paranoid

#757 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Paranoid »

Image
Veselin Šljivančanin pozdravio je oslobađanje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača. Istaknuo je kako im čestita što su na slobodi, što su došli svojoj kući i svojoj obitelji.

- Posebno im čestitam što ih njihova država štiti i što ih narod slavi kao heroje - rekao je Šljivančanin. On je prvotno bio osuđen na šet godina zatvora pa na 17. Odslužio je dvije trećine svoje kazne te je trenutačno u Beogradu na slobodi.
Kolt12

#758 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Kolt12 »

Zalosno je u opste nesto ovakvo slaviti, jer je opste poznato da je Gotovina u Hagu iskljucivo i bio kao zrtva politike EU da se krivica za prosle ratove izjednaci.

Zalosno je takodjer sto se tipovi kao Sljivancanin, Plavsic itd setkaju po Beogradu slobodni, sto znaci da se Karadzic predao ranije, i da je osudjen po haskom "smijesnom" mjerilu davanja kazni kao da su opljackali trafiku, a ne pobili stotine hiljada ljudi, danas bi bio slobodan.
CungaLunga

#759 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by CungaLunga »

dalmatinka wrote:Ovaj me komentar nasmijao do suza:

Re: Oslobođeni hrvatski generali
Original postavio Тихи
SUDIJA KOJI JE OSLOBODIO USTASE "KRIVICE" JE AMERIKANAC - POLJSKI JEVREJIN - TEODOR MERON

SAMO DA SE ZNA

ne bi me cudilo da mu oci svetle u mraku Image

Što тихи nije pomenuo sudiju iz Jamajke, i kadiju iz Turske :D
Ovi Jamajkanci, vekovni dušmani srba, neće biti lako slušati reggae od sada :D
Toffee karamela

#760 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Toffee karamela »

Paranoid wrote: Veselin Šljivančanin pozdravio je oslobađanje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača. Istaknuo je kako im čestita što su na slobodi, što su došli svojoj kući i svojoj obitelji.
Isto tako je pohvalio Markača da mu je često kuhao:

"Baš taj Markač mi je sto puta spremio da jedem i donosio mi je hranu u ćeliju. Dobro je kuhao, pa kupi meso i što znam još, pa spremi nešto i podijeli ostalima" :D

E ako se ovo ne zove prodaja vere za večeru ja ne znam šta bi drugo moglo :lol:
mo - herc

#761 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by mo - herc »

Ante Gotovina - vojnik i profesionalac od glave do pete. Izlazi pred 100.000 ljudi željnih ratnih pokliča i domoljubnih floskula, a gospodin u par riječi zahvali institucijama države (sve pod vodstvom SDP-a) i pozva da se rat ostavi prošlosti i okrene budućnosti. Zbunjeni svi, a vjerovatno i šupljaci poput Igora Štimca koji kao poziva generale na nekakve početne udarce. Ponos Hrvatske, generali Gotovina, Markač, Krstičević, Kotromanović i mnoštvo sličnih njima. Uvijek bih bio dio vojske kojom oni zapovijedaju....
karanana

#762 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by karanana »

Dragovoljac
julisiz es grant

#763 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by julisiz es grant »

karanana wrote:Dragovoljac
Jah...koji juče piše "krst", a u netom zaključanoj temi spominje sedždu i bašluke. Obrazovan :D
p206

#764 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by p206 »

ovakvi prvi završe u nekom potoku, bez obzira na obilježja... ideologija i to bolesna je teška rabota
Maverick78

#765 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Maverick78 »

It_is_a_Leclerc wrote:Opet ovaj kobiva "Hrvat" sa krstom, hiljadom, evropskim ?! :D

Joj da te čuje poglavnik kako mu pišeš o cvijeću kojem je on dao džamiju izgraditi usred Zagreba.. :D :D

I šta kažeš, Izrael će da nas napadne.
Dirljivo. :dance:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako se provaljuju u sekundi, to je cudo :D . Pratim malo HR portale, i vecini je draga podrska koja dolazi generalima iz BiH. Nego fakat bi trebalo uvesti neko ogranicenje za registraciju, dosadna su vise ova popaljena djeca, to se jos pisa u gace, a ko fol mi nesto zna o ratu :-)
nedimkooo

#766 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by nedimkooo »

VELIKI POZDRAV GENERALIMA I PUNO SREĆE I ZDRAVLJA IM ŽELIM
CungaLunga

#767 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by CungaLunga »

Kriza velika, cijela Hrvatska slavila, mi slavili, čak i albanski igrači bajerna slavili :D
A poskok - jadnici nemogu pisnuti da dodikovce ne uvrijede :lol:
Pokušavaju da se riješe frustracija na forumu, treba imati razumijevanja :lol:
Last edited by CungaLunga on 18/11/2012 17:09, edited 1 time in total.
ArthurSpooner

#768 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by ArthurSpooner »

Najzabavniji mi ovi Hercegcetnici kojima smeta da su Gotovina i Markac oslobodjeni. Ljudi u Hrvatskoj su euforicni a ovi "nasi"...hmm...

pa se onda ljute kad kazemo da nisu pravi Hrvati :D
amazon

#769 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by amazon »

Maverick78 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Opet ovaj kobiva "Hrvat" sa krstom, hiljadom, evropskim ?! :D

Joj da te čuje poglavnik kako mu pišeš o cvijeću kojem je on dao džamiju izgraditi usred Zagreba.. :D :D

Kako se provaljuju u sekundi, to je cudo :D . Pratim malo HR portale, i vecini je draga podrska koja dolazi generalima iz BiH. Nego fakat bi trebalo uvesti neko ogranicenje za registraciju, dosadna su vise ova popaljena djeca, to se jos pisa u gace, a ko fol mi nesto zna o ratu :-)
Nisu to Hrvati, to su ljudi koji ne trebaju nikome, vecina nas nema nista protiv Bosnjaka. Rat je bio i prosao, treba gledati da vise nikada ne bude. A budala ima svugdje :roll:
PipiDugaDevetka

#770 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

nedimkooo wrote:VELIKI POZDRAV GENERALIMA I PUNO SREĆE I ZDRAVLJA IM ŽELIM
Fala u njihovo ime.
Pridružujem se pozdravima i željama.
Alfons Kauders

#771 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Alfons Kauders »

ArthurSpooner wrote:Najzabavniji mi ovi Hercegcetnici kojima smeta da su Gotovina i Markac oslobodjeni. Ljudi u Hrvatskoj su euforicni a ovi "nasi"...hmm...

pa se onda ljute kad kazemo da nisu pravi Hrvati :D
Pa vidis da i nisu :D srpski trollovi koji nisu u stanju sastaviti niti jednu jedinu recenicu na hrvatskom... :D
madner

#772 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by madner »

Ma njima krivo sto ce oni ispast crne ovce a domovina ispast nevina.
Maverick78

#773 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Maverick78 »

amazon wrote:
Maverick78 wrote:

Nisu to Hrvati, to su ljudi koji ne trebaju nikome, vecina nas nema nista protiv Bosnjaka. Rat je bio i prosao, treba gledati da vise nikada ne bude. A budala ima svugdje :roll:
Ako mislis na ovog lika koji se tek registrirao, onda znam, nisam ni mislio da je Hrvat, zato sam i citirao Leclerca, jer i meni se cini da je cheto koji se zeli predstaviti kao Hrvat... a ustvari ovakvi kao on spada u onu grupu koju si spomenuo "ljudi koji ne trebaju nikome". Takvih ima svugdje, slazem se sa tobom.

PipiDugaDevetka wrote:
nedimkooo wrote:VELIKI POZDRAV GENERALIMA I PUNO SREĆE I ZDRAVLJA IM ŽELIM
Fala u njihovo ime.
Pridružujem se pozdravima i željama.
+2 :thumbup:
Last edited by Maverick78 on 18/11/2012 17:20, edited 1 time in total.
Toffee karamela

#774 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by Toffee karamela »

Meni samo nije jasno gdje su moderatori, ona tema o eksploziji u Splitskoj ulici došla do treće strane dok se neko nije sjetio da briše...Ja zadnja tri dana samo prijavljujem poskokove postove, ko da nemam pametnijeg posla :oops:
CungaLunga

#775 Re: Generali OSLOBOĐENI!!

Post by CungaLunga »

Neko pokušava da zaključa temu, zašto to pitam se :D
Moderacijo, držite temu otvorenu, čim ih ovoliko boli!
Locked