pa sta ako sam ofulao organizacije???mIRCerka wrote:Uvreda? Ti si MENI kao jednom dostasu rekao da sam MISH. PRvo kreni od sebe pa onda trazi nesto od drugih.asafa_powell wrote:
molim bez vrijedjanja..
redovno sutas osobe sa ovog foruma zbog vrijedanja drugih a upravo ti sad to radis
nisam pogrijesio smisao teme
Drugo, da li je osoba pismena ako od TRAZIMO I ZAHTIJEVAMO OSTAVKE napravi OBECAVAMO NJIHOVE OSTAVKE?
LOSHA, rekoh ti da si neinformisana.
Tvrdis da su u pitanju organizacije, a od troje nabrojanih samo jedno je organizacija.
U cemu je problem?
SMISAO nije promasen
i naravno da imam svoje misljenje protiv dosta jer se aktiviraju samo u 2 slucaja:kad padne mrtva glava i kad idu izbori
to je moje misljenje i ocekujem da neces sutnuti me sa ovog foruma ..ovo je demokratski sistem i imam pravo na svoj nacin razmisljanja
smijesno mi je bilo gledati cini mi se prije 2 godine vas subotom kako lupate u lonce i uzvikujute dole vlada!!!
nema od toga nista ,,nase politicare ne mozes tako skidati sa vlasti ..znas i sama kakva su djubrad...sto neke rece na ovoj temi nece se nista desiti od promjena dok ne prorade molotovi i kamenja