Gay parada u Sarajevu

Locked
KREMEN

#226 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by KREMEN »

Najbolje sve teme zatvoriti zbog par provokatora..
KREMEN

#227 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by KREMEN »

twizzler wrote:
osa wrote: u kuranu piše da je allah dopustio poslaniku da uzme sebi za ženu šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak( spolno opći) kad je djevojčici aishi bilo samo devet godina, ponavljam nije dio teme, ali nije ni laž, nego najvjerojatnije provokacija , pogotovo za ovakve kao što si ti, koji će to pokušati negirati.
Kakve to ima veze bitno je da moze steku dohvatit.
Stvarno ima bolesnika ovdje..
PeroKosoric

#228 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by PeroKosoric »

KREMEN wrote:Najbolje sve teme zatvoriti zbog par provokatora..
Najbolje je sve teme zatvoriti jer necemo da se o tome prica.
ja.neron

#229 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by ja.neron »

osa wrote:
ja.neron wrote:
osa wrote: nije tema, ali nije ni laž, ako si musliman to bi trebao znati, piše lijepo u objavi.
gdje piše i šta ti je objava?
u kuranu piše da je allah dopustio poslaniku da uzme sebi za ženu šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak( spolno opći) kad je djevojčici aishi bilo samo devet godina, ponavljam nije dio teme, ali nije ni laž, nego najvjerojatnije provokacija , pogotovo za ovakve kao što si ti, koji će to pokušati negirati.
ne piše to u Kur´an-u garant to si ti nešto pobrkao i evo ti pročitaj biografiju poslijednjeg Božijeg poslanika pa se malo informiši da izvaljuješ slične stvari

http://web18.624.bces.de/index.php?opti ... Itemid=278
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#230 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by Pera Trta »

PeroKosoric wrote:
KREMEN wrote:Najbolje sve teme zatvoriti zbog par provokatora..
Najbolje je sve teme zatvoriti jer necemo da se o tome prica.
Otkad su "drugovi" za slobodu govora?
PeroKosoric

#231 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by PeroKosoric »

KREMEN wrote:
twizzler wrote:
osa wrote: u kuranu piše da je allah dopustio poslaniku da uzme sebi za ženu šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak( spolno opći) kad je djevojčici aishi bilo samo devet godina, ponavljam nije dio teme, ali nije ni laž, nego najvjerojatnije provokacija , pogotovo za ovakve kao što si ti, koji će to pokušati negirati.
Npr. Muhamed.
twizzler

#232 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by twizzler »

To za steku je bila zajebancija sta se odma lozite ko baba na penziju. I to zbog ovog druga Pere koji cas zastupa prava pedera cas normalnih. Ocito neko ko je prije rata zivio u Sarajevu a sada moze samo posmatrati sa okolnih brda i planina dok broji jesu li mu sve ovce na broju. Pa svaku prilku iskoristi da pljuje po svemu sto je iz BiH.
osa

#233 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by osa »

quote="osa"]
ja.neron wrote:
osa wrote: nije tema, ali nije ni laž, ako si musliman to bi trebao znati, piše lijepo u objavi.
gdje piše i šta ti je objava?
u kuranu piše da je allah dopustio poslaniku da uzme sebi za ženu šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak( spolno opći) kad je djevojčici aishi bilo samo devet godina, ponavljam nije dio teme, ali nije ni laž, nego najvjerojatnije provokacija , pogotovo za ovakve kao što si ti, koji će to pokušati negirati.[/quote]

ne piše to u Kur´an-u garant to si ti nešto pobrkao i evo ti pročitaj biografiju poslijednjeg Božijeg poslanika pa se malo informiši da izvaljuješ slične stvari

http://web18.624.bces.de/index.php?opti ... Itemid=278[/quote]

ako laže ayman hirsi ali, muslimanka iz somalije, koja je napisala knjigu nevjernica, lažem i ja, a mislim da dotična ne laže, to ne piše u biografiji nego u kuranu.
vee-jay

#234 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by vee-jay »

ovakve teme su najbolje za primjetiti na kojem stupnju tolerancije i demokracije se nas narod nalazi..... na veoma niskom, veoma niskom....
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#235 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by Pera Trta »

vee-jay wrote:ovakve teme su najbolje za primjetiti na kojem stupnju tolerancije i demokracije se nas narod nalazi..... na veoma niskom, veoma niskom....
I što je najtužnije,baš ovakve teme za kratko vrijeme dobiju rekordan broj postova, dok mnoge značajnije (ili smješnije :) ) teme prođu gotovo neprimijećene.
Bosanac sa dna kace

#236 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by Bosanac sa dna kace »

osa wrote: ako laže ayman hirsi ali, muslimanka iz somalije, koja je napisala knjigu nevjernica, lažem i ja, a mislim da dotična ne laže, to ne piše u biografiji nego u kuranu.
oke, ne pise u biografiji, a de nam reci gdje i sta tacno pise u Kuranu, ili nam citiraj Ajan Hirsi Ali, koja se vec odavno odrekla islama, pa da vidimo ko laze
LadyBear

#237 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by LadyBear »

KREMEN wrote:
twizzler wrote:
osa wrote:
Npr. Muhamed.
Prestanite vise!
travar

#238 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by travar »

Moderatora ni za lijeka nema kad treba.
Ovdje je fakat previše pacijenata koji su očito pogrešnom dijagnozom "još malo pa svoj" prijevremeno napustili rezidenciju u jagomiru :roll:
vee-jay

#239 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by vee-jay »

Pera Trta wrote:
vee-jay wrote:ovakve teme su najbolje za primjetiti na kojem stupnju tolerancije i demokracije se nas narod nalazi..... na veoma niskom, veoma niskom....
I što je najtužnije,baš ovakve teme za kratko vrijeme dobiju rekordan broj postova, dok mnoge značajnije (ili smješnije :) ) teme prođu gotovo neprimijećene.
ja sam manje/vise slucajno dosao na nju i samo sam pogledao prvu stranicu. znam da u svakom covjeku latenti sovinizam cuci ali sam iznenadjen zlim postovima nekih ljudi koji se na forumu deklarisu kao branitelji ljudskih prava... ja bogme ne zelim da sudjelujem tome i samim time je za mene ova tema "locked"....
ja.neron

#240 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by ja.neron »

travar wrote:Moderatora ni za lijeka nema kad treba.
Ovdje je fakat previše pacijenata koji su očito pogrešnom dijagnozom "još malo pa svoj" prijevremeno napustili rezidenciju u jagomiru :roll:
još malo pa eto zoom-a :D i biće Mahnahmahnah od teme :D
PeroKosoric

#241 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by PeroKosoric »

Pera Trta wrote:
Ove su teme vrlo vazne, jer pokazuju na kom je zalosnom stupnju razvoja nase jadno bosansko drustvo.
Svi bi mi htjeli imati prava, prava Srba za ratne odstete, prava Muslimana za grobnice Srebrenicna, Rvata za selo Ravno, pravo cetnika za klat, pravo Cacinica za klat Srbe, jeftin fakultet, pravo na Piranidiotluk u Visokom, ali svi bi isto tako htjeli uskratiti prava onim drugima, jer neko ce nas zguzit s ledja, prije nego sto mi stignemo zguzit svoju zenu. Pravo smo najebali.
PeroKosoric

#242 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by PeroKosoric »

Pera Trta wrote:
Ove su teme vrlo vazne, jer pokazuju na kom je zalosnom stupnju razvoja nase jadno bosansko drustvo.
Svi bi mi htjeli imati prava, prava Srba za ratne odstete, prava Muslimana za grobnice Srebrenicna, Rvata za selo Ravno, pravo cetnika za klat, pravo Cacinica za klat Srbe, jeftin fakultet, pravo na Piranidiotluk u Visokom, ali svi bi isto tako htjeli uskratiti prava onim drugima, jer neko ce nas zguzit s ledja, prije nego sto mi stignemo zguzit svoju zenu. Pravo smo najebali.
travar

#243 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by travar »

ja.neron wrote:
travar wrote:Moderatora ni za lijeka nema kad treba.
još malo pa eto zoom-a :D i biće Mahnahmahnah od teme :D
Kad se gluposti izvale, i kad se usta otvore prije nego mozak prokonta, kasno je.
Ali et'
osa

#244 Re: Gay parada u Sarajevu

Post by osa »

Bosanac sa dna kace wrote:
osa wrote: ako laže ayman hirsi ali, muslimanka iz somalije, koja je napisala knjigu nevjernica, lažem i ja, a mislim da dotična ne laže, to ne piše u biografiji nego u kuranu.
oke, ne pise u biografiji, a de nam reci gdje i sta tacno pise u Kuranu, ili nam citiraj Ajan Hirsi Ali, koja se vec odavno odrekla islama, pa da vidimo ko laze
nevjernica, citat, strana 365.

"bilo je vrlo zgodno za poslanika to što mu je alah susretljivo dao znal da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina zayda. također, dopustio je poslaniku da oženi šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak kada je djevojčici, aishi, bilo samo devet godina. aishin opis prizora uistinu je patetičan, igrala se na svojoj ljuljačci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u poslanikovo pedeset i četverogodišnje krilo."
Locked