jeza u ledja wrote:Gdje sam ja to rekao?zavrzlama wrote:u zabludi su oni koji misle da sam naivan da padnem na pricu kako je pobijeno 100 000 ljudi porusene sve nesrpske bogomolje ,izvrsen genocid i sve to radi novca i licne koristi
Opet brkas kruske i ananas. Govorim ti da Dodik nije Karadzic niti slijedi njegovu politiku, vec se njome koristi radi vlastite dobiti. Ne mozes uvijek i za sve nabrajati zrtve i genocid da bi objasnio kako se svijet okrece.
Feral analizira: ...
-
sarlo
- jeza u ledja
sarlo wrote:jeza u ledja wrote:Gdje sam ja to rekao?zavrzlama wrote:u zabludi su oni koji misle da sam naivan da padnem na pricu kako je pobijeno 100 000 ljudi porusene sve nesrpske bogomolje ,izvrsen genocid i sve to radi novca i licne koristi
Opet brkas kruske i ananas. Govorim ti da Dodik nije Karadzic niti slijedi njegovu politiku, vec se njome koristi radi vlastite dobiti. Ne mozes uvijek i za sve nabrajati zrtve i genocid da bi objasnio kako se svijet okrece."::Proklete lazi za naivne." Ovo je teza da "svi pucaju", da su "svi jednaki" ili "da su politicari krivi za sve" , A drzava PC, genocid, 100 000 mrtvih, 4 godine pakla je samo kolteral. Mislim da je jez pomjesao stvarni i virtualni svijet.
Wow, kao kontraargument ponavljas isto ono sto sam ja naveo.