Ali draga Katarina ti uopšte ni ne daješ bilo kakve argumente. Ti jednostavno upireš prstom i usmjeruješKatarinaKosaca wrote:Glavni argumenti su ti "liči mi na", "imam osjećaj", kao naravno i analiza onoga ko piše. Usporedba i podmetanje. Citiraj i repliciraj. Inače, ostaje na neuspješnoj špekulaciji.Nass wrote:Naravno da tema nije tvoja nacionalnost, to si ti rekla, vec prica koju pricas (a koja meni strasno lici na propagandu odredjenih nacionalnih partija, sta cu kad lici). Samo pokusavam shvatiti sto govoris, jer si po meni sva kontradiktorna. Navijas da se odmah ide u koaliciju matematicku sa HDZ i SNSD, a rugas se i navodis da ti smeta HSP zbog ideologije, iako je HSP daleko manje zlo U TOM IDEOLOSKOM SMISLU od ove prethodne dvije nabrojane stranke. Onda nemoj vise ideoloski potezati HSP i Pavelica, jer je to strasno licemjerno, pa mozemo ici dalje.
Napisala si da se MORA s Covicem i Dodikom ici. Samo me zanima zasto to kazes? Zasto, ako kao i drugi forumasi koji napadaju SDP ne smatras da su oni 'izborni pobjednici' u svom narodu kako se predstavljaju. To ti je isto i ako spomenes i legitimitet i ostalo, smisao je isti. Po broju glasova, bez HDZ-a se objektivno moze, drugo je da li ce se ici i i treba li, o tome mozemo govoriti. Smatras da SDP odmah treba prihvatiti HDZ u koaliciju, ali trebamo malo razgovarati pod kojim uvjetima i kako, jer bi oni bili vec u koaliciji da ne postoje odredjeni problemi ocigledno.
Ovo posljednje naravno nisam ni rekla da si napisala, vec da predosjecam da si samo korak od toga, po uzoru na oldplague. Ali dobro, povlacim.
krivnju za sve u jednom pravcu.