FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
-
adnan_hz
#1201 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Sammire bgt promjeni nick u Franjo zbunjujes nas ovdje.. Kvaris nam koaliciju...
-
Salibor
#1202 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Mogli su Ljubicu ponuditi i mjesto premijera Velike Britanije, bez Dodikovog amina od toga nema nista.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1203 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
mozda je fahrinadnan_hz wrote:Sammire bgt promjeni nick u Franjo zbunjujes nas ovdje.. Kvaris nam koaliciju...
-
Sammir
#1204 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Fascinacija zabluđenošću članova foruma da će tobožnja "programska koalicija" napokon istjert zemlju iz belaja,adnan_hz wrote:Sammire bgt promjeni nick u Franjo zbunjujes nas ovdje.. Kvaris nam koaliciju...
učinit Hrvate jednakopravnim(napokon)...
teško opisivo s kojim zadovoljstom čitam ovakvu količinu "intelektualnog" izmeta. Doduše, ijest parola SDP-a da oni znaju bolje za Hrvate brinut nego dotični sami za sebe....
-
Mihaelj
#1205 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Gle, to je bil vic.Been wrote:Nek' mi Bog oprosti, ali više sam se smijao Šindlerovoj listi nego ovom intelektualnom izmetu...
Jel može jedno nevezano pitanje ?! Naravno da može...
Kakve bi konkretno koristi imali od predsjednika čiji se djed borio u ustašama ( nacistima ), koji u uredu ima zastavu susjedne zemlje, koji je služio vojsku u više-manje agresosrskim postrojbama HVO-a i koji za najvećeg državnika smatra krivoustog diktatora i Titovog generala ??
Nije bitno tko je Komšić nego što je on učinio za Hrvate u BiH, a meni se ovako sa strane čini da to nije baš puno. Jesam li u pravu ili se varam?
-
adnan_hz
#1206 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
neg sta ima u zagrebu?? kako igra dinamo?? u kakvoj je formi sammir???Sammir wrote:Fascinacija zabluđenošću članova foruma da će tobožnja "programska koalicija" napokon istjert zemlju iz belaja,adnan_hz wrote:Sammire bgt promjeni nick u Franjo zbunjujes nas ovdje.. Kvaris nam koaliciju...
teško opisivo s kojim zadovoljstom čitam ovakvu količinu "intelektualnog" izmeta. Doduše, ijest parola SDP-a da oni znaju bolje za Hrvate brinut nego dotični sami za sebe....![]()
![]()
- no_pasaran
#1207 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Imam ja jedan bolji:Mihaelj wrote:test01 wrote:a sta je komsic u stvari?Ima jedan vic s foruma.hr o Komšiću koji vjerujem niste vidjeli.adnan_hz wrote:Komsic i jeste Hrvat samo sto ne razmislja kao Covic. A i znamo da samo covic izdaje halal certifikate za hrvatstvo...![]()
![]()
![]()
Evo ga:
Kojim jezikom govorite?
- Bosanskim
Koje ste zastave izvisili u svom uredu?
- Državnu BiH
2 Najveća državnika 20-og stoljeća na ovim prostorima?
- Josip Broz Tito i Alija Izetbegović
U kojoj su se vojsci borili vaši preci u 2 s.r.?
- Jedan u Četnicima, a za ostale ne znam.
Kako ste se izjasnili na popisu 1991?
- Jugoslaven
- Jeste li aplicirali za hrvatsku domovnicu?
- Da!
Jeste li dobili hrvatsku domovnicu?
- Ne!
Jeste li kršteni?
- Ne!
Koje su 2 zemlje najveća prijetnja BiH?
- Srbija i Hrvatska
U kojoj ste se vojsci borili?
ABiH!
Hmm...vi ste bosanski Musliman..zicer!
- Nisam ba jarane, ja sam Hrvat
Kojim jezikom ste govorili do 92.?
Srpsko-Hrvatskim
Koje pismo ste koristili do rata?
Ćirilićno
Kako ste se izjašnjavali po nacionalnosti?
Jugosloven
Gdje ste radili?
Vojna industrija "Soko" a u slobodno vrijeme kao KOS-ovac. Tačnije ovo mi je drugo bilo uslov za prvo.
Koju političku funkciju ste obavljali?
Bio sam na istaknutoj funkciji u Savezu komunističke omladine Jugoslavije.
Hmm...vi ste SDP-ovac - zicer!
Ne ja sam Čović, predsjedatelj stožerne hrvatske stranke HDZ-a BiH!
Eto raširi nam raji u Hrvatskoj vic i javi da naš SDP sa nestrpljenjem čeka pobjedu sestrinjske stranke SDP-a Hrvatske. Red je da makar vi odete u EU i da vas tamo odvedu normalni ljudi
Pozdrav prijatelju
P.S. Ne diraj nam u Komšića on je nama ovdje tito, bolje da si nam svima mater opsovo
-
Mihaelj
#1208 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
To je to bilo od viceva. Nemam više nijednog.komeba wrote:Ako si vec ovdje kao gost,postuj naseg predsjednika,ne upadaj sa vicevima koji ni sedmogodisnjcima nisu smijesni.Ili si sestogodisnjak,pa ti se oprasta...
-
Sammir
#1209 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
adnan_hz wrote:neg sta ima u zagrebu?? kako igra dinamo?? u kakvoj je formi sammir???Sammir wrote:Fascinacija zabluđenošću članova foruma da će tobožnja "programska koalicija" napokon istjert zemlju iz belaja,adnan_hz wrote:Sammire bgt promjeni nick u Franjo zbunjujes nas ovdje.. Kvaris nam koaliciju...
teško opisivo s kojim zadovoljstom čitam ovakvu količinu "intelektualnog" izmeta. Doduše, ijest parola SDP-a da oni znaju bolje za Hrvate brinut nego dotični sami za sebe....![]()
![]()
![]()
![]()
Lati se lopte slabo ti politika ide...
Sve redom SDP-ov podmaldak a nasjeli na Sammira ko da je naš iz Doboja.
samo dokaz da NIKO u BiH nemože razmišljat van nacionalnih okvira.
A Dinamo, šteta ne prodje, ali na fino se uvijek nasmijem ovim sa OBN-a kako nemju veze o nogometu.
Inače, ja sam ti na sat od Sarajeva, a Zagreb je nako fin gradić....
Zadovoljan?
- no_pasaran
#1210 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Hoćul uvalit čoeka na bigajri hakplain vanilla wrote:pametnom i isharet dostano_pasaran wrote: Ko? Ja?
Ja nikad ne ignorišem. Ne znam ni da se to može na forumuNije ti ovo ona knjiga lica
Nije on garant ne sekiraj se. Nije niko bitan. Ali budite sigurni da nas prate
Samo previše je pozitivnosti od tebe nakon koalicije sa SDA, mislio sam da ćeš više bolovati za Fahrom
Ma hajde ba, nek je SDP a za druge ćemo lahko. Poslat će vam sad Lukač raju u Tuzlu da to počisti ko što su počistili Hamdiji
- plain vanilla
#1211 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
jel ovo sve za mene?no_pasaran wrote:Hoćul uvalit čoeka na bigajri hakplain vanilla wrote:pametnom i isharet dostano_pasaran wrote: Ko? Ja?
Ja nikad ne ignorišem. Ne znam ni da se to može na forumuNije ti ovo ona knjiga lica
Nije on garant ne sekiraj se. Nije niko bitan. Ali budite sigurni da nas prateNešto ko vanzemaljci
![]()
Samo previše je pozitivnosti od tebe nakon koalicije sa SDA, mislio sam da ćeš više bolovati za Fahrom
Ma hajde ba, nek je SDP a za druge ćemo lahko. Poslat će vam sad Lukač raju u Tuzlu da to počisti ko što su počistili Hamdiji
- GandalfSivi
#1212 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Zajebavate si vi ovdje, dok neki u kafani pate (sifra: neke ptice nikad ne polete) 
-
Sammir
#1213 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Malo malo vam Milanovićć podilazio pa sad odmah "sestrinska".no_pasaran wrote: Eto raširi nam raji u Hrvatskoj vic i javi da naš SDP sa nestrpljenjem čeka pobjedu sestrinjske stranke SDP-a Hrvatske. Red je da makar vi odete u EU i da vas tamo odvedu normalni ljudi![]()
Pozdrav prijatelju
P.S. Ne diraj nam u Komšića on je nama ovdje tito, bolje da si nam svima mater opsovo
Eto i josipović je potekao iz iste, pa sad i na njega drvljem i kamenjem.
....
Zparvo najboje da vrate u Hrvatskoj Mesu. On je ionako vaš
Last edited by Sammir on 22/12/2010 01:42, edited 1 time in total.
- no_pasaran
#1214 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
E napišider i onom Harisu da ja njemu ne mogu halalit što on meni nako piše da ja ne kontam šta se dešava. Ja sve kontam i on meni ne može nako reći a i Suljo se evo slaže.komeba wrote:Ja mu pisem ppno_pasaran wrote:Socijalista wrote:
ti ko da si sa njima Bozom, Zlajom, Martnom, Lijanom..,nedje u kafani, laptop pred vama i pratite razvoj situacije na forumu,![]()
![]()
"Deder mu sad tu napiši da se Ljubić slaže a ja ću im reći kako sam ja dobar. Onda nek im Suljo kaže da se on za ovaj popis dogovorio a ti Jerko pričaj da Čović laže i ono nešta tvoje za poljoprivredu.
I raja mora neko Dodiku odgovorit, satra se od trolanja."
![]()
![]()
![]()
I napiši mu da je glavonja to ga uvijek iznervira. A sad će evo Zvonko zvat zooma da ga banuje.
E jesmo mu ga zabiberili.
- Bosnolog
#1215 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
nellington wrote:Nada posljednja umire. Možda se vratimo u okrilje matice kada ode ZlajsSocijalista wrote:bitan faktor?nellington wrote:Kad budemo bitan faktor na političkoj sceni, imaćemo svoju temuZasad smo izbjeglice
-
Mihaelj
#1216 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Vic će do sutra biti na svim forumima lijepe naše.no_pasaran wrote:Imam ja jedan bolji:
Srpsko-Hrvatskim
Ćirilićno
Jugosloven
Gdje ste radili?
Vojna industrija "Soko" a u slobodno vrijeme kao KOS-ovac. Tačnije ovo mi je drugo bilo uslov za prvo.
![]()
![]()
Eto raširi nam raji u Hrvatskoj vic i javi da naš SDP sa nestrpljenjem čeka pobjedu sestrinjske stranke SDP-a Hrvatske. Red je da makar vi odete u EU i da vas tamo odvedu normalni ljudi![]()
Pozdrav prijatelju
Ček, jel ti želiš reći da se u SDP-u priča srpsko-hrvatskim jezikom, a piše ćirilicom? Jaooo
- plain vanilla
#1217 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Izgleda da ovo ipak nije greska, pa da ti odgovorim.no_pasaran wrote:Hoćul uvalit čoeka na bigajri hakplain vanilla wrote:pametnom i isharet dostano_pasaran wrote: Ko? Ja?
Nije on garant ne sekiraj se. Nije niko bitan. Ali budite sigurni da nas prateNešto ko vanzemaljci
![]()
Nemam ja sta bolovati za Fahrom
Lukacu bujrum, nek dodje, ja oraha nemam, ko ima, nek odgovora
a da sam na zlajinom mjestu, ni ja ne bih bolje odabrala, SDA je nuzno zlo, ali u svakom slucaju manje od SBB
A one prve dvije recenice nista ne kontam, ja sam mislila da si neko ko redovno komentarise na jednom portalu, i dalje mislim da jesi, jer sma upratila par slicnih izraza.
-
adnan_hz
#1218 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
no passaran trebao si umjesto sdp napisati clan snsd-a 
- no_pasaran
#1219 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Dva SDP-a su sestrinjske stranke čini mi se još od nastanka. A to što vi u Kiseljaku mislite da među strankama može da postoji samo majčinski odnos to je vaš problem.Sammir wrote:Malo vam vam Milanoć podilazio pa sad odmah "sestrinska".no_pasaran wrote: Eto raširi nam raji u Hrvatskoj vic i javi da naš SDP sa nestrpljenjem čeka pobjedu sestrinjske stranke SDP-a Hrvatske. Red je da makar vi odete u EU i da vas tamo odvedu normalni ljudi![]()
Pozdrav prijatelju
P.S. Ne diraj nam u Komšića on je nama ovdje tito, bolje da si nam svima mater opsovo![]()
....
Po zakonu RH dok se obavlja funkcija predsjednika zaleđuje se svaki odnos sa strankom i stranačke funkcije. Ja ne znam po čijem vi to planu i programu tamo učite kad mi bolje znamo
- no_pasaran
#1220 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Hahahah dobar dobaradnan_hz wrote:no passaran trebao si umjesto sdp napisati clan snsd-a
- no_pasaran
#1221 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Pa ne govorim ja za Lukača zbog tebe nego zbog SDA. Da se to ukloni pa da s rahatlukom koalirateplain vanilla wrote:Izgleda da ovo ipak nije greska, pa da ti odgovorim.no_pasaran wrote:Hoćul uvalit čoeka na bigajri hakplain vanilla wrote:
pametnom i isharet dosta
![]()
Nemam ja sta bolovati za Fahromali sam se nadala da ce u TK uspostaviti koaliciju s njima, da se makne ovaj SDA. Ne mogu jos suditi, jer se jos nisu pomakli s mrtve tacke, ali ako se nista ne promijeni, SDP ce izgubiti mozda i opcinske izbore, i dosta glasova iz Tuzle.
Lukacu bujrum, nek dodje, ja oraha nemam, ko ima, nek odgovora
a da sam na zlajinom mjestu, ni ja ne bih bolje odabrala, SDA je nuzno zlo, ali u svakom slucaju manje od SBB
A one prve dvije recenice nista ne kontam, ja sam mislila da si neko ko redovno komentarise na jednom portalu, i dalje mislim da jesi, jer sma upratila par slicnih izraza.
A pomiješala si definitivno.
Sretno vam sa tom žabokrečinom anam gore
-
Sammir
#1222 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
no_pasaran wrote:Po zakonu RH dok se obavlja funkcija predsjednika zaleđuje se svaki odnos sa strankom i stranačke funkcije. Ja ne znam po čijem vi to planu i programu tamo učite kad mi bolje znamoSammir wrote:Malo vam vam Milanoć podilazio pa sad odmah "sestrinska".no_pasaran wrote: Eto raširi nam raji u Hrvatskoj vic i javi da naš SDP sa nestrpljenjem čeka pobjedu sestrinjske stranke SDP-a Hrvatske. Red je da makar vi odete u EU i da vas tamo odvedu normalni ljudi![]()
Pozdrav prijatelju
P.S. Ne diraj nam u Komšića on je nama ovdje tito, bolje da si nam svima mater opsovo![]()
....
Ti sine neznaš čitat il izmaš ozbiljne halucinacije.
Gdje piše da je Josipović član SDP-a u mom postu? Mi barem svladamo slova u prvom plugodištu... kod vas ni to ne prođe....
- plain vanilla
#1223 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
ako ovdje uklone sve lopove iz SDA necemo imati s kim koaliratino_pasaran wrote:
Pa ne govorim ja za Lukača zbog tebe nego zbog SDA. Da se to ukloni pa da s rahatlukom koalirate
A pomiješala si definitivno.
Sretno vam sa tom žabokrečinom anam gore
ako ov procita onaj shetac, samo sam se salila
- no_pasaran
#1224 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
U KP se tako radilo prije rata i nije se toga stidilo kao što je to slučaj sa ČovomMihaelj wrote:Vic će do sutra biti na svim forumima lijepe naše.no_pasaran wrote:Imam ja jedan bolji:
Srpsko-Hrvatskim
Ćirilićno
Jugosloven
Gdje ste radili?
![]()
![]()
Eto raširi nam raji u Hrvatskoj vic i javi da naš SDP sa nestrpljenjem čeka pobjedu sestrinjske stranke SDP-a Hrvatske. Red je da makar vi odete u EU i da vas tamo odvedu normalni ljudi![]()
Pozdrav prijatelju
Ček, jel ti želiš reći da se u SDP-u priča srpsko-hrvatskim jezikom, a piše ćirilicom? Jaooo
-
klixober
#1225 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Sammir wrote:
Isto ko što se ti ne libiš reć dodiku - četnik, ili čoviću - ustaša.![]()
![]()
Daj dečko ohladi malo.
Decko,ja kazem Covic kriminalac,Dodik fasista.I ne pokusavaj svakom loncu biti poklopac jer se nisam tebi obratio.