Čuj tebe. Umjesto da počastiš goste ti nas tjeraš.lerdi wrote:Jel neko primjetio najezdu likova rođenih u Hrvatskoj? Što li majku mu?![]()
FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
-
Mihaelj
#1176 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
- lerdi
#1177 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
HilariousMihaelj wrote:test01 wrote:a sta je komsic u stvari?Ima jedan vic s foruma.hr o Komšiću koji vjerujem niste vidjeli.adnan_hz wrote:Komsic i jeste Hrvat samo sto ne razmislja kao Covic. A i znamo da samo covic izdaje halal certifikate za hrvatstvo...![]()
![]()
![]()
Evo ga:
Kojim jezikom govorite?
- Bosanskim
Koje ste zastave izvisili u svom uredu?
- Državnu BiH
2 Najveća državnika 20-og stoljeća na ovim prostorima?
- Josip Broz Tito i Alija Izetbegović
U kojoj su se vojsci borili vaši preci u 2 s.r.?
- Jedan u Četnicima, a za ostale ne znam.
Kako ste se izjasnili na popisu 1991?
- Jugoslaven
- Jeste li aplicirali za hrvatsku domovnicu?
- Da!
Jeste li dobili hrvatsku domovnicu?
- Ne!
Jeste li kršteni?
- Ne!
Koje su 2 zemlje najveća prijetnja BiH?
- Srbija i Hrvatska
U kojoj ste se vojsci borili?
ABiH!
Hmm...vi ste bosanski Musliman..zicer!
- Nisam ba jarane, ja sam Hrvat
Ovo mora da je proizvod "autohtonih" Hrvata.
- cyprus
#1178 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
A Dragan Čović?Kako ste se izjasnili na popisu 1991?
- Jugoslaven
-
adnan_hz
#1179 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Da bi bio autohtoni hrvat kao ovaj sto nas je pocastio vicem Covic ti treba udariti ovaj halal certifikat hrvatstva:

Last edited by adnan_hz on 22/12/2010 01:00, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#1180 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
cyprus wrote:A Dragan Čović?Kako ste se izjasnili na popisu 1991?
- Jugoslaven
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1181 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
a ganic?cyprus wrote:A Dragan Čović?Kako ste se izjasnili na popisu 1991?
- Jugoslaven
- no_pasaran
#1182 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ja sam prečesto viđao svoje postove u novinama i u programimaSocijalista wrote:Imajte na umu da ce se politicka bitka voditi na osnovu ovoga sto mi ovdje pricamo na forumu, dakle...malo politicke kulture molim![]()
Sve i jedan politicar ovo prati, Bozo cuo sam da ce biti sutra nesto
Tako da ne sumnjam... Ko li su, ko li su?
A tebe su Mašiću skontali daaavno :p
-
elSaik
#1183 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
adnan_hz wrote:Da bi bio autohtoni hrvat kao ovaj sto nas je pocastio vicem Covic ti treba udariti ovaj halal certifikat hrvatstva:
Kakav je ovo stilizovani polumjesec. Opet neka podvala iz Teherana...
- plain vanilla
#1184 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
ja tebe 2 puta isto pitam, ti ignorisesno_pasaran wrote:Ja sam prečesto viđao svoje postove u novinama i u programimaSocijalista wrote:Imajte na umu da ce se politicka bitka voditi na osnovu ovoga sto mi ovdje pricamo na forumu, dakle...malo politicke kulture molim![]()
-
adnan_hz
#1185 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Socijalisto ovaj MAsicu vidjeli smo te na Ratu Bendova..

-
Great Cornholio
#1186 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
A Muhamed Soljankić zvani "Žito rano"?plain vanilla wrote:a ganic?cyprus wrote:A Dragan Čović?Kako ste se izjasnili na popisu 1991?
- Jugoslaven
- no_pasaran
#1187 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
"Deder mu sad tu napiši da se Ljubić slaže a ja ću im reći kako sam ja dobar. Onda nek im Suljo kaže da se on za ovaj popis dogovorio a ti Jerko pričaj da Čović laže i ono nešta tvoje za poljoprivredu.Socijalista wrote:slobodni armirach wrote:ti ko da si sa njima Bozom, Zlajom, Martnom, Lijanom..,nedje u kafani, laptop pred vama i pratite razvoj situacije na forumu,Socijalista wrote:Vrlo jednostavno:
Bozo bi a nesmije. Raguz je definitivno ZA.![]()
![]()
I raja mora neko Dodiku odgovorit, satra se od trolanja."
- lerdi
#1188 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ma Bože sačuvaj. Ko vas tjera? Pa ako ništa mi Bosanci smo poznati kao pravi domaćini. Samo ne znam odklen vi, a pošto je agencija za certificiranje "autohtonih" Hrvata prebačena u Laktaše kontam da nije Mićo koji certifikat prošvercovo svojim SAO-ovcima. Doista (što bi se u vas reklo) mi je iznenađenje ovolika briga za Hrvate u BiH iz Hrvatske. Znam da se Srbi mnogo brinu za njih u zadnje vrijeme, ali od Hrvata iz Hrvatske me to pomalo iznenađuje.Mihaelj wrote:Čuj tebe. Umjesto da počastiš goste ti nas tjeraš.lerdi wrote:Jel neko primjetio najezdu likova rođenih u Hrvatskoj? Što li majku mu?![]()
- Bosnolog
#1189 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Za razliku Komsica koji se deklarise Hrvatom sto i jeste,ovo ljudoliko blebetelo ne zna ni sam sto je,iako je najmanje bitno za mene sto je ovaj velikosrpski satelit,Bitnije je ono sto zbori a zbori fasisticko rasisitckim jezikom od bezrezervne podrske velikosrbizmu u vrijeme Milosevica do negiranja srebrenickog genocida i nastavlja da javno laprda gluposti koje nikada nece proci,.....Mihaelj wrote:Iz istog razloga zašto se Komšić izjašnjava i predstavlja Hrvate. Zbog privilegija. Inače, taj Vlajki se mislim nikad nije izjašnjavao Hrvatom do pred par godina valjda. Najjače je kad on prolijeva krokodilske suze zbog položaja Hrvata.test01 wrote:zasto se stari prdonje kao Vlajki izjasnjavaju kao hrvati i predstavljaju iste?
Komsic je branio svoj grad i drzavu od ovakvih koji joj zelite nestanak,....Komsic je hrabro branio svoj grad i RBiH u rovu i za to nagraden najvecim odlicjem Zlatnim Ljiljanom,sada je brani od istih hulja sa najvise pozicije,Komsic moze svakog pogledati u oci,ciste savjest i zato zasluzuje najvecu pojedinacnu podrsku cestitih BH rodoljuba i gradana kojima je BiH na dusi i srce,......bosnomscima ostaje da frustrirani pjene,kevcu i sanjaju mokre snove u kojima ce umrijeti,....
- no_pasaran
#1190 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ko? Ja?plain vanilla wrote:ja tebe 2 puta isto pitam, ti ignorisesno_pasaran wrote:Ja sam prečesto viđao svoje postove u novinama i u programimaSocijalista wrote:Imajte na umu da ce se politicka bitka voditi na osnovu ovoga sto mi ovdje pricamo na forumu, dakle...malo politicke kulture molim![]()
Ja nikad ne ignorišem. Ne znam ni da se to može na forumu
- cyprus
#1191 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
no_pasaran wrote:"Deder mu sad tu napiši da se Ljubić slaže a ja ću im reći kako sam ja dobar. Onda nek im Suljo kaže da se on za ovaj popis dogovorio a ti Jerko pričaj da Čović laže i ono nešta tvoje za poljoprivredu.Socijalista wrote:![]()
![]()
![]()
-
Mihaelj
#1192 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
On isto.cyprus wrote:A Dragan Čović?Kako ste se izjasnili na popisu 1991?
- Jugoslaven
- plain vanilla
#1193 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
pametnom i isharet dostano_pasaran wrote: Ko? Ja?
Ja nikad ne ignorišem. Ne znam ni da se to može na forumuNije ti ovo ona knjiga lica
-
adnan_hz
#1194 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
E sve do juce Jugosloveni a gledaj ih sad sta su...

-
klixober
#1195 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ako si vec ovdje kao gost,postuj naseg predsjednika,ne upadaj sa vicevima koji ni sedmogodisnjcima nisu smijesni.Ili si sestogodisnjak,pa ti se oprasta...Mihaelj wrote:Čuj tebe. Umjesto da počastiš goste ti nas tjeraš.lerdi wrote:Jel neko primjetio najezdu likova rođenih u Hrvatskoj? Što li majku mu?![]()
-
klixober
#1196 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ja mu pisem ppno_pasaran wrote:Socijalista wrote:
ti ko da si sa njima Bozom, Zlajom, Martnom, Lijanom..,nedje u kafani, laptop pred vama i pratite razvoj situacije na forumu,![]()
![]()
"Deder mu sad tu napiši da se Ljubić slaže a ja ću im reći kako sam ja dobar. Onda nek im Suljo kaže da se on za ovaj popis dogovorio a ti Jerko pričaj da Čović laže i ono nešta tvoje za poljoprivredu.
![]()
![]()
![]()
Last edited by klixober on 22/12/2010 01:15, edited 1 time in total.
-
Mihaelj
#1197 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ma da, Srbi se jadni pretrgli od briga.lerdi wrote:Ma Bože sačuvaj. Ko vas tjera? Pa ako ništa mi Bosanci smo poznati kao pravi domaćini. Samo ne znam odklen vi, a pošto je agencija za certificiranje "autohtonih" Hrvata prebačena u Laktaše kontam da nije Mićo koji certifikat prošvercovo svojim SAO-ovcima. Doista (što bi se u vas reklo) mi je iznenađenje ovolika briga za Hrvate u BiH iz Hrvatske. Znam da se Srbi mnogo brinu za njih u zadnje vrijeme, ali od Hrvata iz Hrvatske me to pomalo iznenađuje.
Pa eto, malo sam došao raspravljati i družiti se s ljudima.
- slobodni armirach
#1198 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Sta li ce sutra da kaze milioner milorad u Mostaru

- Been
#1199 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Nek' mi Bog oprosti, ali više sam se smijao Šindlerovoj listi nego ovom intelektualnom izmetu...Mihaelj wrote:test01 wrote:a sta je komsic u stvari?Ima jedan vic s foruma.hr o Komšiću koji vjerujem niste vidjeli.adnan_hz wrote:Komsic i jeste Hrvat samo sto ne razmislja kao Covic. A i znamo da samo covic izdaje halal certifikate za hrvatstvo...![]()
![]()
![]()
Evo ga:
Kojim jezikom govorite?
- Bosanskim
Koje ste zastave izvisili u svom uredu?
- Državnu BiH
2 Najveća državnika 20-og stoljeća na ovim prostorima?
- Josip Broz Tito i Alija Izetbegović
U kojoj su se vojsci borili vaši preci u 2 s.r.?
- Jedan u Četnicima, a za ostale ne znam.
Kako ste se izjasnili na popisu 1991?
- Jugoslaven
- Jeste li aplicirali za hrvatsku domovnicu?
- Da!
Jeste li dobili hrvatsku domovnicu?
- Ne!
Jeste li kršteni?
- Ne!
Koje su 2 zemlje najveća prijetnja BiH?
- Srbija i Hrvatska
U kojoj ste se vojsci borili?
ABiH!
Hmm...vi ste bosanski Musliman..zicer!
- Nisam ba jarane, ja sam Hrvat
Jel može jedno nevezano pitanje ?! Naravno da može...
Kakve bi konkretno koristi imali od predsjednika čiji se djed borio u ustašama ( nacistima ), koji u uredu ima zastavu susjedne zemlje, koji je služio vojsku u više-manje agresosrskim postrojbama HVO-a i koji za najvećeg državnika smatra krivoustog diktatora i Titovog generala ??
bosanski Musliman ?
-
Sammir
#1200 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
komeba wrote:Ako si vec ovdje kao gost,postuj naseg predsjednika,ne upadaj sa vicevima koji ni sedmogodisnjcima nisu smijesni.Ili si sestogodisnjak,pa ti se oprasta...Mihaelj wrote:Čuj tebe. Umjesto da počastiš goste ti nas tjeraš.lerdi wrote:Jel neko primjetio najezdu likova rođenih u Hrvatskoj? Što li majku mu?![]()
Isto ko što se ti ne libiš reć dodiku - četnik, ili čoviću - ustaša.
Daj dečko ohladi malo.