sabrala sam svu djecu sive boje, osim gizma koji kolje plishanog misha, i pustila da gledaju fatmira...mr__bosnjak wrote:
Koji ba tigrasti? Ja samo vidim Hajru?

Familijarno gledasmo Fatmira.....
sabrala sam svu djecu sive boje, osim gizma koji kolje plishanog misha, i pustila da gledaju fatmira...mr__bosnjak wrote:

Aaaaa jesu ti ba finimIRCerka wrote:sabrala sam svu djecu sive boje, osim gizma koji kolje plishanog misha, i pustila da gledaju fatmira...mr__bosnjak wrote:
nesto mi se ne cine impresionirani TV nastupom doticnog ...mIRCerka wrote:sabrala sam svu djecu sive boje, osim gizma koji kolje plishanog misha, i pustila da gledaju fatmira...mr__bosnjak wrote:
Ma dva put sam nabavio "dijete macku", dakle ne odraslu, prva je bila tolika nemirna da je sve polupala a nije imala drugih macaka okolo i dao je nekima sto vec imaju drugu macku kojoj treba drustvo. Sljedeci put ista stvar, nemirna itd. i ja je vratim vlasnici. Mozda bi danas i mogao, tada sam bio "nemirniji", ali sada imam dvije ptice pa ne ide bas zajedno....Hendrix wrote:Pa šta će ti živci za mačke?To su najveća raja od životinja,najedu se i mogu spavat čitav dan,moj mačak je ujutro jeo sira lopatom i onda do 3-4 popodne se nije mico ispod radijatora,ko da i nije tu
Neka, neka...danas wrote:hajd' da i od tebe jednu suvislu cujemmr__bosnjak wrote:@Mirci
kakav si ti socijaldemokrata,kad pustas da ti djeca gledaju Fatmira
![]()
![]()
![]()
![]()
to se na bosanskom veli -- mache...mr__bosnjak wrote:Ma dva put sam nabavio "dijete macku", dakle ne odraslu, prva je bila tolika nemirna da je sve polupala a nije imala drugih macaka okolo i dao je nekima sto vec imaju drugu macku kojoj treba drustvo. Sljedeci put ista stvar, nemirna itd. i ja je vratim vlasnici. Mozda bi danas i mogao, tada sam bio "nemirniji", ali sada imam dvije ptice pa ne ide bas zajedno....Hendrix wrote:Pa šta će ti živci za mačke?To su najveća raja od životinja,najedu se i mogu spavat čitav dan,moj mačak je ujutro jeo sira lopatom i onda do 3-4 popodne se nije mico ispod radijatora,ko da i nije tu
mr__bosnjak wrote: Ma dva put sam nabavio "dijete macku", dakle ne odraslu, prva je bila tolika nemirna da je sve polupala a nije imala drugih macaka okolo i dao je nekima sto vec imaju drugu macku kojoj treba drustvo. Sljedeci put ista stvar, nemirna itd. i ja je vratim vlasnici. Mozda bi danas i mogao, tada sam bio "nemirniji", ali sada imam dvije ptice pa ne ide bas zajedno....
ZajebaTo... diraju ti idola...lindjo wrote:bjez'te eto
Ma dvaput sam nabavio "maèku koja jo¹ nije odrasla"...danas wrote:to se na bosanskom veli -- mache...mr__bosnjak wrote:Ma dva put sam nabavio "dijete macku", dakle ne odraslu, prva je bila tolika nemirna da je sve polupala a nije imala drugih macaka okolo i dao je nekima sto vec imaju drugu macku kojoj treba drustvo. Sljedeci put ista stvar, nemirna itd. i ja je vratim vlasnici. Mozda bi danas i mogao, tada sam bio "nemirniji", ali sada imam dvije ptice pa ne ide bas zajedno....Hendrix wrote:Pa ¹ta æe ti ¾ivci za maèke?To su najveæa raja od ¾ivotinja,najedu se i mogu spavat èitav dan,moj maèak je ujutro jeo sira lopatom i onda do 3-4 popodne se nije mico ispod radijatora,ko da i nije tu![]()
![]()
ztluhcs wrote:Sad znamo otkud tolika opčaranost ljudima i komunikacijom na forumu...mr__bosnjak wrote:Znam da mi je najbolji drug u ratu bila jedna macka![]()
![]()
![]()
Dosadilo mu mijaukanje...
ZAztluhcs wrote:Za...Grom iz vedra neba wrote: A to je da se osnuje Muzej genocida. Ko je protiv ove teze od vas? Ko je za? Volio bih da direktno odgovorite
Apsolutno ZAmr__bosnjak wrote:ZAztluhcs wrote:Za...Grom iz vedra neba wrote: A to je da se osnuje Muzej genocida. Ko je protiv ove teze od vas? Ko je za? Volio bih da direktno odgovorite
Lipo je što ima ljudi koji su zapravo i pročitali koji Fatmirov tekst,a ne da mantraju fetve što su ih nedobronamjerno emitiraše frontmeni i ublehaši politike koja teži evociranju eksperimentalno propalih sistema.Grom iz vedra neba wrote:Čovjek je totalno okDa malo učinim diskusiju interesantnijom, pošto se opet javljaju ljudi bez vlastitog mišljenja sa naučenim floskulama, a dosadno je na forumu imati osjecaj kao da jedna te ista osoba razmjenjuje misljenje sama sa sobom.
Što se tiče njegovih teza, jedna je ključna, a mislim da ga zbog toga najviše napadaju.
A to je da se osnuje Muzej genocida. Ko je protiv ove teze od vas? Ko je za? Volio bih da direktno odgovorite, a ne da nastupate debilno sa hrpom emotionsa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Druga teza koju je rekao jeste teza Predraga Matvejevica, a to je da su Turci Srbima promjenili genetski materijal, "jer su turski askeri voljeli srpske snashe", te da su Srbi "mali, zdepasti, brkati, crni", a "Bosnjaci plavi, visoku, najcistiji Slaveni" itd. a to je rekao na provokaciju gledaoca po imenu Alojz (mislim da se radi o nekadasnje poslaniku ispred stranke penzionera), koji je iznio neistinu, tacnije rijeci Reisa cerica, o tome kako su Bosnjaci Turci. Naravno, reis nije govorio o etnickom porijeklu ni Bosnjka ni Turaka, nego povezanosti u kulturolosko-vjerskom smislu. Ali eto Alojzije je dobio odgovor u skladu s pitanjem.