fasizam u Srbiji ?

pesak

Post by pesak »

simi, ja se bojim da si se TI upiskila od straha, jer se neces privoleti nijednom carstvu- ni fasistima, ni antifasistima. To ti je prilicno kukavicki.
Crkavas od straha, jer odluciti znaci i biti odgovoran. A ti si neodgovorna i pritom kukavica. Tvoj izbor je biti kukavica.
Jara

Post by Jara »

Danas gledam na rts neku emisiju , ne znam kako se zove, logo upitnik :D ...gosti Borka Pavićević i neki lik...Voditeljica i taj gost - spasavaj se ko može :D. Pričalo se o Peščaniku, Čanku itd.
I sjetih se da su žene u crnom, usred rata, putovale iz Beograda okolo naokolo, spustile niz obronke Igmana, pa kroz tunel ušle u opkoljeni grad..respect ! Odande, u ona doba... :thumbup:
Prozor

Post by Prozor »

Jara wrote:Danas gledam na rts neku emisiju , ne znam kako se zove, logo upitnik :D ...gosti Borka Pavićević i neki lik...Voditeljica i taj gost - spasavaj se ko može :D. Pričalo se o Peščaniku, Čanku itd.
I sjetih se da su žene u crnom, usred rata, putovale iz Beograda okolo naokolo, spustile niz obronke Igmana, pa kroz tunel ušle u opkoljeni grad..respect ! Odande, u ona doba... :thumbup:
I sada bi neki "domoljubi" tamo iz Amerike i Njemacke da prodaju fasistima pola BiH...
Jara

Post by Jara »

Prozor wrote:
Jara wrote:Danas gledam na rts neku emisiju , ne znam kako se zove, logo upitnik :D ...gosti Borka Pavićević i neki lik...Voditeljica i taj gost - spasavaj se ko može :D. Pričalo se o Peščaniku, Čanku itd.
I sada bi neki "domoljubi" tamo iz Amerike i Njemacke da prodaju fasistima pola BiH...
Ne vidim vezu s mojim postom... :-? :-)
Prozor

Post by Prozor »

Jara wrote:
Prozor wrote:
Ne vidim vezu s mojim postom... :-? :-)
Pa, objasnio si hrabrost Zena u crnom jos u to doba, pa sam povukao paralelu za nekima sto su na sigurnom, a htjeli bi tim istim fasistima dati pola a i vise od pola BiH...
muha_sa

Post by muha_sa »

pesak wrote:simi, ja se bojim da si se TI upiskila od straha, jer se neces privoleti nijednom carstvu- ni fasistima, ni antifasistima. To ti je prilicno kukavicki.
Crkavas od straha, jer odluciti znaci i biti odgovoran. A ti si neodgovorna i pritom kukavica. Tvoj izbor je biti kukavica.
svrstala se simi--zar nisi primjetila da te uhodi i ispravlja----garant je na onoj strani--shto nemaju motke al imaju jato u glavi.
foo-doo

Post by foo-doo »

meni više nije jasno o čemu mi ovdje raspravljamo i ko koju tezu zastupa?
Prozor

Post by Prozor »

foo-doo wrote:meni više nije jasno o čemu mi ovdje raspravljamo i ko koju tezu zastupa?
Sad ce jedno neutralno obavjestenje...
pesak

Post by pesak »

Post Reply