simi, ja se bojim da si se TI upiskila od straha, jer se neces privoleti nijednom carstvu- ni fasistima, ni antifasistima. To ti je prilicno kukavicki.
Crkavas od straha, jer odluciti znaci i biti odgovoran. A ti si neodgovorna i pritom kukavica. Tvoj izbor je biti kukavica.
fasizam u Srbiji ?
- Jara
Danas gledam na rts neku emisiju , ne znam kako se zove, logo upitnik
...gosti Borka Pavićević i neki lik...Voditeljica i taj gost - spasavaj se ko može
. Pričalo se o Peščaniku, Čanku itd.
I sjetih se da su žene u crnom, usred rata, putovale iz Beograda okolo naokolo, spustile niz obronke Igmana, pa kroz tunel ušle u opkoljeni grad..respect ! Odande, u ona doba...
I sjetih se da su žene u crnom, usred rata, putovale iz Beograda okolo naokolo, spustile niz obronke Igmana, pa kroz tunel ušle u opkoljeni grad..respect ! Odande, u ona doba...
- Prozor
I sada bi neki "domoljubi" tamo iz Amerike i Njemacke da prodaju fasistima pola BiH...Jara wrote:Danas gledam na rts neku emisiju , ne znam kako se zove, logo upitnik...gosti Borka Pavićević i neki lik...Voditeljica i taj gost - spasavaj se ko može
- Jara
Ne vidim vezu s mojim postom...Prozor wrote:I sada bi neki "domoljubi" tamo iz Amerike i Njemacke da prodaju fasistima pola BiH...Jara wrote:Danas gledam na rts neku emisiju , ne znam kako se zove, logo upitnik...gosti Borka Pavićević i neki lik...Voditeljica i taj gost - spasavaj se ko može
- Prozor
Pa, objasnio si hrabrost Zena u crnom jos u to doba, pa sam povukao paralelu za nekima sto su na sigurnom, a htjeli bi tim istim fasistima dati pola a i vise od pola BiH...Jara wrote:Ne vidim vezu s mojim postom...Prozor wrote:I sada bi neki "domoljubi" tamo iz Amerike i Njemacke da prodaju fasistima pola BiH...Jara wrote:Danas gledam na rts neku emisiju , ne znam kako se zove, logo upitnik...gosti Borka Pavićević i neki lik...Voditeljica i taj gost - spasavaj se ko može
I sjetih se da su žene u crnom, usred rata, putovale iz Beograda okolo naokolo, spustile niz obronke Igmana, pa kroz tunel ušle u opkoljeni grad..respect ! Odande, u ona doba...![]()
- muha_sa
svrstala se simi--zar nisi primjetila da te uhodi i ispravlja----garant je na onoj strani--shto nemaju motke al imaju jato u glavi.pesak wrote:simi, ja se bojim da si se TI upiskila od straha, jer se neces privoleti nijednom carstvu- ni fasistima, ni antifasistima. To ti je prilicno kukavicki.
Crkavas od straha, jer odluciti znaci i biti odgovoran. A ti si neodgovorna i pritom kukavica. Tvoj izbor je biti kukavica.
-
pesak