u pravu si i potpuno je u redu sto je portal Sa-x to objavio
Mozda sam pitanje pogresno postavio u postovima prije toga
Da li bi neki mediji u manjem entitetu to objavio da li bi bila cenzura.... da je se to u BL desilo
Nažalost, tako je kako je.Ženski Dr.Med wrote:@Andaluzijski pas
Da li bi neki mediji u manjem entitetu to objavio da li bi bila cenzura.... da je se to u BL desilo
Ne smiju. Tamo te ili pokusaju ubiti ako ne podrzavas velikosrpstvo ili te proglase izdajnikom i oljagaju do te mjere da poslije toga mozes naci posao samo u Torontu. No nema veze, neka ostane zabiljezeno sta je u Banja Luci bila reakcija na rusenje svih banjaluckih dzamija, a da je GRAS povukao iz saobracaja tramvaj na kojem se nasao uvredljiv grafit.Ženski Dr.Med wrote:Sta mislite da li bi tako portali u manjem entitetu ili cak TV reagovala da su napisali u BL u busu nozica...zica .... itd???
bas tako..... necu da budem u tom kosu ... mada bi imo sigruno dosta razloga .ali necu!!!zagazaga wrote:BL i sva rs je išarana.........al' mi nismo oni, i ne bi trebali postati kao oni!Ženski Dr.Med wrote:@Andaluzijski pas