Risto Kuglarić wrote:glade wrote:Risto Kuglarić wrote:
nešto ne znam da se iko organizovano skupljo da šakama i kamenjem iskazuje stavove o suvišnosti eksponiranje 4 gore pobrojane skupine.
EDIT: A i te medije koje spominješ, da si malo bolje prelisto, vidio bi da je "in" dić hajku, sabrat linč gomilu, krehnut baklju i tražit pedera po gradu.
a ni ja nesto ne znam da su te skupine ikad pokrenule neko okupljanje da se pokazu ko su i sta su...
kao sto rekoh, homoseksualci nisu nikada imali problema prije festivala mislim da je jasno sta je fazon
sto se mene tice ne morate mi odgovarati, off topic je pa se povlacim iz te price...
očigledno nisi prolazio pored džamije kralja fahda ili recimo bio u trolejbusu kada vehabija poziva na islam ili prolazio dobrinjom kad odjakare ilahije i turaju u ruke popratnu literaturu, pored bičakčića i drugih lokaliteta na kojima se sponzoruše i jet-set okupljaju i stavljaju do znanja ko su i šta su, te recimo titovom ulicom iza 11 gdje babini sinovi ćeraju kola od 60.000KM 9 banki.
...ili jesi samo se lakše pravit lud i bit nako selektivno fašista, samo prema onima koji su drugačiji na način koji tebi ne paše.
nije ovo off-topic, vrlo je on-topic.
a ti se slobodno povuci. i čekaj da dođu po tebe.
Iz tvog posta izvire mrznja i netolerancija prema vjernicima,tebi smetaju bogomolje ili samo tude one koje su rusene planski od strane fasista,vezano za materijala i ilahije,to se zakonom lijepo regulise isto kao i glasna muzika turbo folka iz auta papaka ,a vezano za vjerskopropagandni materijal ,.....hmmm raspitaj se malo ako imas familije na zapadu pa ih pitaj da li maju svako malo na vratima nenajavljene predstavnike crkvenih mesetara koji dolaze na kucna vrata i stanonove sa vjerksom literaturom i programima kako bi pridobili clanstvo u svojoj lokalnoj crkvi,kako ih neki zovu utejerivaci u vjeru

,na tebi je da im se zahvalis i napises ispred ulaza da te ne ometaju nepozvani,..........

Ti ocit zelis da uskratis nekome njegovu vjersku slobodu,sto se mene tice neka zive u bogomoljama samo nemoj da mi se mjesaju u drzavu i moj privatni zivot,sekularnost je odgovor na to i pravno uredena drzava,uz stroge zakone koji ce onemoguciti diskriminaciju,fasisticke organizacije i tolerisati zloupotrebe prava jednih spram drugih,....MI imamo apsurd od drzave ,to jest izabrane legitimne predstavnike vlasti koje placaju gradani a koji na drzavnom nivou sprecavaju donosenje zakona koji bi onemogucili fasisticke organizacije i udruzenja kao i velicanje zlocina i negiranej genocida pa i ove maloumne fasisticke tramvajske skrabotine,.......bitno je da smetaju vjernici i bogomolje a fasisti su prihvatljivi i to na vlasti koji se biraju sve ove godine,...........