fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
-
suzana20
#1 fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
Pozivam narod ove jadne i napacene zemlje da nakon ovij izbora razmisli o onoj 1KM koju daje za Dnevni Avaz i za covjeka koji se polako infiltrira na politicku scenu ove jadne zemlje,covjek koji kao i milosevic vodi medijski rat protiv bilo koga ,kad mu se cefne.Ko bi povjerovao da ce dobiti toliko glasova i umalo pobijediti,mi trcecim korakom idemo unazad...sta je s ovim narodom?a oni sto nisu glasali su sve ovo isto podrzali i kad im jednog dana sandzi dodje na vlast dzaba ce biti kukat pa povuce jos takvih i tolikih za sobom da im gradimo nebodere i njihovo carstvo koje ce ostaviti djeci u amanet ,kasno ce vam biti kukat ...zar mislite da se to ne tice vas i vase djece?da ce vas nesto zaobici u ovoj zemlji i da vas se ne tice?sramota...zelim neovisne novine,neovisnu tv ,nikad vise necu dati ni feninga za jednu novinu u ovoj zemlji,citacu vijesti iz bilo koje zemlje al ne i iz ove,?On nam plasira informaciju u avazu i mi to progutamo,on ce da se bori za nase bolje sutra,takav megaloman i krminalac pretpostavljam...strasnoo...da li ce iko ikada pokrenuti jednu nezavisnu novinu?kakav nepismen narod,jos cu od velikog patriote preci u nekoga ko ce zaista da zali sto nismo ostali u jugoslaviji:((((
- Phosphorus
#3 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
šta želiš da kažeš ?
da glasam za Bakira ?
da glasam za Bakira ?
- because_of_you
#4 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
BuckScrotum wrote:šta želiš da kažeš ?
da glasam za Bakira ?
Nema više glasanja
A kome ne paše Avaz, pa puni kiosci novina
- karanana
#5 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
zar pozivi i apeli ovakvome narodu vise icemu sluze?
vjeruj mi lutko, ti koji svakodnevno kupuju avaz ne citaju ovaj forum a jos manje tvoj apel.
vjeruj mi lutko, ti koji svakodnevno kupuju avaz ne citaju ovaj forum a jos manje tvoj apel.
- poznanik
#6 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
Odavno ne kupujem Avaz, šta više - ne čitam ga uopšte!
Čak ne kupujem i ostala štampana glasila jer su i oni bojeni, samo drugim bojama. Sve što mi treba od informacija dobijem koristeći internet.
Međutim, Avaz čitaju svi "ostali" kojim internet nije poznat ili dostupan i hrane se idejama i ideologijom Fahrudinčića ili ostalih dnevnih i sedmičnih novina. Zato i imamo apsurdnu situaciju da je na izborima u BiH treću-četvrtu poziciju vlasti uzeo najveći kriminalac Balkana
Koliko je zakonima BiH odobrena sprega političkog aktivizma i liderstva sa vlasništvom i odgovornim poslovima u izdavaštvu štampanih i elektronskih medija?
Čak ne kupujem i ostala štampana glasila jer su i oni bojeni, samo drugim bojama. Sve što mi treba od informacija dobijem koristeći internet.
Međutim, Avaz čitaju svi "ostali" kojim internet nije poznat ili dostupan i hrane se idejama i ideologijom Fahrudinčića ili ostalih dnevnih i sedmičnih novina. Zato i imamo apsurdnu situaciju da je na izborima u BiH treću-četvrtu poziciju vlasti uzeo najveći kriminalac Balkana
Koliko je zakonima BiH odobrena sprega političkog aktivizma i liderstva sa vlasništvom i odgovornim poslovima u izdavaštvu štampanih i elektronskih medija?
- luckylaka
#7 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
A da pri tom prozoves i Oslobodkenje,Sl.Bosnu,Dane,Ftv,Tv Bih,Tv1,Alfu,Jutarnji,Vijesnik,24h,Sc....Mozda nadjes neku razlikusuzana20 wrote:Pozivam narod ove jadne i napacene zemlje da nakon ovij izbora razmisli o onoj 1KM koju daje za Dnevni Avaz i za covjeka koji se polako infiltrira na politicku scenu ove jadne zemlje,covjek koji kao i milosevic vodi medijski rat protiv bilo koga ,kad mu se cefne.Ko bi povjerovao da ce dobiti toliko glasova i umalo pobijediti,mi trcecim korakom idemo unazad...sta je s ovim narodom?a oni sto nisu glasali su sve ovo isto podrzali i kad im jednog dana sandzi dodje na vlast dzaba ce biti kukat pa povuce jos takvih i tolikih za sobom da im gradimo nebodere i njihovo carstvo koje ce ostaviti djeci u amanet ,kasno ce vam biti kukat ...zar mislite da se to ne tice vas i vase djece?da ce vas nesto zaobici u ovoj zemlji i da vas se ne tice?sramota...zelim neovisne novine,neovisnu tv ,nikad vise necu dati ni feninga za jednu novinu u ovoj zemlji,citacu vijesti iz bilo koje zemlje al ne i iz ove,?On nam plasira informaciju u avazu i mi to progutamo,on ce da se bori za nase bolje sutra,takav megaloman i krminalac pretpostavljam...strasnoo...da li ce iko ikada pokrenuti jednu nezavisnu novinu?kakav nepismen narod,jos cu od velikog patriote preci u nekoga ko ce zaista da zali sto nismo ostali u jugoslaviji:((((
-
nadeem
#8 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
Jadan si i ti i taj tvoj poziv i konstatacija.
-
nadeem
#9 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
Koji q vise covjeka prozivate. Nema vlast, nije je imao, nece je imati naredne 4 god. Svakom na volju sta ce citat ..
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#10 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
E ja ću današnji Avaz s merakom pročitati! 
- AllStar
#11 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
1. od naroda, koji je 80% nepismen, i kome je jedini izvor informisanja Dnevni Avaz, drugacije se i ne moze ocekivati...
2. Dnevni Avaz nema adekvatne konkurencije...
2. Dnevni Avaz nema adekvatne konkurencije...
-
ssmmiilleeyy
#13 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
Eh sad nek Fahro otvori Par fabrika,ako ima novac da pravi kule nebodere ima vala i da jednu fabriku ovjeri
Ili je to sve bila Politicka Packa
Komsic Forever hahahahahha 250 hiljada

Ili je to sve bila Politicka Packa
Komsic Forever hahahahahha 250 hiljada
- therrarrius
#14 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
Jebo hAvaz
Ima tema o Radi sveprisutnome i njegovoj sveznajucoj novini.
Ima tema o Radi sveprisutnome i njegovoj sveznajucoj novini.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#15 Re: fAHRUDIN R. I DNEVNI AVAZ
Imate temu o Avazu i Fahri na "Elektronskim i stampanim medijima".