Evropa 2035. na ruski način

milekitic1

#101 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by milekitic1 »

Ovi Rusi predvidjaju Islamsku drzavu na jugu Francuske.
Nije to ni lose - Bosnjaci mogu preci tamo i imati normalne uslove zivota u EU ....
PasoDzigera007

#102 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by PasoDzigera007 »

samvan wrote:Dakle, kako predviđaju ruski eksperti 2035. Bosna i Hercegovina neće postojati, podjelit će je Srbija i Hrvatska. Albanija će se ujediniti s Kosovom i dijelom Makedonije.
Image

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=677262

Kakvo je vaše mišljenje o ovome?
Ni Da Vinci je nebi bolje nasliko :D :D :D :D :D

Samo se pitam,kako to da Koruska nije pripojena Sloveniji,zar to nisu imali u vidu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Izgleda previse se votke pocugalo.
Paranoid

#103 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by Paranoid »

milekitic1 wrote:Ovi Rusi predvidjaju Islamsku drzavu na jugu Francuske.
Nije to ni lose - Bosnjaci mogu preci tamo i imati normalne uslove zivota u EU ....
...eto, ti mi reci gdje će Bošnjaci "preći"...kitico
MaxPayne

#104 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by MaxPayne »

ma pustite te bojanke,ovakvih crtarija ima bruka na netu,mada ne sumnjam da će susjedi i večeras imati vlažne snove na ovu bojanku
Lug

#105 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by Lug »

Treci svjetski je poceo u Bosni ´92.. a kako i kad ce zavrsiti? Treci svjetski se ne vodi samo puskom vec i trgovinom.. a svjetskih zarista ima vec sad koliko hoces sa tendencijom rasta..a ni u evropi, usa..pogotovo vecim gradovima nisi siguran, a cesto i vidimo vojsku oko aerodroma i vaznih cvorista.. ne bih se ja bas smijao i pravio cirkus. srbija i hrvatska jesu slabe da pokore bosnu ali one su samo piuni nekih tamo, te uz pomoc domacih izdajnika... planovi dakle postoje a kako ce biti to ni veliki nisu sigurni i ne znaju, inace je sigurno i tacno da vece sile planiraju po 50 i vise godina unaprijed, traze puno pa i kad dobiju manje opet je dobitak..zakon dobre trgovine. neznam, ali tema nije za zajebanciju..bar meni, nekako mi djetinjasto. :run:
milekitic1

#106 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by milekitic1 »

Paranoid wrote:
milekitic1 wrote:Ovi Rusi predvidjaju Islamsku drzavu na jugu Francuske.
...eto, ti mi reci gdje će Bošnjaci "preći"...kitico
Pa kada su ovdje majonizirani. Imali bi tako svoju drzavu u EU. Nisu ovi Rusi glupi.
Hrgota

#107 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by Hrgota »

PasoDzigera007 wrote:
samvan wrote:Dakle, kako predviđaju ruski eksperti 2035. Bosna i Hercegovina neće postojati, podjelit će je Srbija i Hrvatska. Albanija će se ujediniti s Kosovom i dijelom Makedonije.
Image

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=677262

Kakvo je vaše mišljenje o ovome?
Ni Da Vinci je nebi bolje nasliko :D :D :D :D :D

Samo se pitam,kako to da Koruska nije pripojena Sloveniji,zar to nisu imali u vidu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Izgleda previse se votke pocugalo.
nije da se nije cugalo, al' nako, više mi vuče na Pabla Picassa, sve 'naki kubizam, geometrija... :mrgreen:
MuaDib

#108 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by MuaDib »

E čime se zamara Balkanska javnost...hahahaha...igrarijom karata, boja i ruske azbuke...hahaha :lol: :lol: :lol:
Cohers

#109 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by Cohers »

Shvaćanja i prihvaćanja da kvislinškokriminalna SDA može izvršiti tranziciju od bosnocidne u bosnafilnu ravna su shvaćanjima i prihvaćanjima da Bosna i Hercegovina više i ne postoji. U svojoj procjeni završetka bosnocida, Zbignjev Bžežinski koristi baš ovakav dvodecenijski slijed i cijeni da će dinastija Izetbegovićevih krvopija do 2035 uspjeti isisati energiju i resurse Muslimana, odnosno i Bosne i Hercegovine.
Kemal Malovčić

#110 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by Kemal Malovčić »

vidi što se načito
Kemal Malovčić

#111 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by Kemal Malovčić »

rusi ni sada ne znaju da bosna postoji
PeppermintSA

#112 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by PeppermintSA »

Više treba pratiti dešavanja van Balkana da bi mogli preduhitriti buduće događaje na Balkanu. Niti mi ovdje krojimo vlastitu sudbinu, niti su naši preci krojili svoju sudbinu zadnjih 600 godina.

Kao što je nekome bilo u interesu da se BiH pokloni Austrougarskoj, a da Srbija dobije svoju nezavisnost, tako je nekome bilo u interesu da se balkanska stoka kolje tokom balkanskih ratova, odnosno da se nakon WWI formira SHS, odnosno SFRJ nakon WWII, odnosno da dođe do raspada te SFRJ, odnosno da BiH postane međunarodni protektorat gdje je etničko čišćenje i genocid nagrađen stvaranjem RS-a, odnosno da se ah hoc presedan desi priznavanjem Kosova, odnosno da Crna gora izađe totalno čista iz svog ovog sranja itd. itd.

Niti smo mi dobili BiH jer smo bili jaki 92-93', niti su Srbi dobili šumsku jer su imali jaku diplomatiju, niti je Kosovo postalo nezavisno zbog albanskog lobija, niti je došlo do Oluje jer su hrvati bliski s Vatikanom. A sjetimo se da je cijelu svijet žmiriju tokom etničkog čišćenja i genocida nad muslimanima za vrijeme balkanskih ratova, sjetimo se da je pola te ''kulturne'' Evrope žmirilo za vrijeme genocida nad Srbima u NDH, za vrijeme genocida nad Bošnjacima od strane Četnika u istom tom periodu, da je cijeli svijet žmirio i 92-95', da je cijeli svijet žmirio za vrijeme dvadesetogodišnjih sranja na Kosovu, da je cijeli svijet žmirio za vrijeme sranja u Makedoniji...Nije žmirio iz neznanja, u to budimo sigurni.

Sve je to jedna velika slika u kojoj mi igramo najminorniju ulogu. Ako se nekome u Briselu, Parizu, Londonu, Vašingtonu nadigne da rascijepa BiH, mi ovdje nećemo znati ni šta se desilo, već ćemo se jedno jutro probuditi i shvatiti da su neki totalni marginalci postali alfe i omege. To je matrica balkanske rapsodije: ko je bio Pavelić prije WWII? Minorna akademska, a kasnije i politička figura koja se okrenula terorizmu jer ga niko u samoj hrvatskoj nije slušao a na kraju postade to što je postao. Ko je bio Draža? Obični prdež u svemiru i postade mit antropoloških dimenzija. Ko je bio Njofra pred 90'? Niko i ništa, penzionisani general pod kućnim pritvorom. Dobrica Ćosić? Miki maus književnik i novoljevičar koji je bio zaboravljen. Karadžić? Kretenski psihijatar s kojim su se i kolege šprdale. Alija? Kvazi-akademik s francuzicom kojem su komšije lupale čvoke. Sešelj? Teška sirovina koja se kretala na marginama društva; bio jedino poznat kao najmlađi doktor nauka u SFRJ i hop-cup zaboravljen. Silajdžić? Prevodilac. Pola hrvatskog političkog establišmenta? Poluobrazovana hercegovačka dijaspora. Pa i sam Milošević? Ko je taj čovjek? Obični komunistički činovnik, direktor neke banke, lizajući guzice ušao u neke strukture i za 2 godine postade to što je postao.

Pustite klan Izetbegović, Dodika, ovog onog...pratite marginalce, sitne jajare, polukriminalce, luđake...pratite one klovnove koji lupaju najnevjerovatnije priče - na Balkanu oni uvijek isplivaju na površinu i kroje ovu lokalnu sudbinu, dok više sile kroje širu sudbinu. Nas niko ništa ne pita. Koliko god bila nevjerovatna ova mapa, toliko je ja ne bih otpisivao. Isto tako sam 91' tvrdio da rata ovdje nikad neće biti, da neće to svijet dopustiti, da se Juga neće nikad raspasti i onda ga popuših.

Jedno je sigurno - kad god dođe do velikih promjena u svijetu, kad god dođe do pomicanja granica nekog šireg svjetskog poretka, kad god dođe do velikih političkih i ekonomskih problema, to za nas ovdje znači novo veliko klanje u kojem svaki put neko najviše popuši, neko najmanje - ali svi popuše. Tad isplivaju ti marginalci, tad se vade kame, tad se dešavaju Jasenovci, Srebrenice, Ovčare... A onda pogledajte malo oko sebe: Arapsko proljeće, iranski nuklearni program, Bjelorusija, invazija Malija, Izrael/Palestina, desnica osvaja Evropu, ekonomska kriza, propast Grčke, Španije i Portugala...ja sam zabrinut.
Last edited by PeppermintSA on 20/01/2013 16:41, edited 2 times in total.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#113 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by PipiDugaDevetka »

Pravo zboriš @PeppermintSA, Englezi su najkulji poturači, samo zakuhaju i odu,...velikoSrbi sa Srbijanskom akademijom SANU su nevinaščad. Što braći ''od preko Drine'' ne bi smo oprostili, pa se ujednili u neku novu SFR Region, pa taman to bila i neka Balkanija pod turskom.
Renta

#114 Re: Evropa 2035. na ruski način

Post by Renta »

Granice na Balkanu se mijenjaju ovisno o ratovima i volji velikih sila. Nas na Balkanu se i ne pita previše. Niti će nas se pitati. O tome, htjeli mi sebi to priznati ili ne, odlučuje se ipak negdje drugdje a ne u Zagrebu, Beogradu ili Sarajevu. To je pokazala povijest.

Zašto mislite da će u budućnosti biti drugačije???

I nemojte gledati striktno gdje ide crta granica, to ne mora nužno biti apsolutno precizno, ali da će biti promjene u budućnosti bližoj ili daljoj to budite sigurni. Sve će ovisiti o rezultatu sukoba velikih sila i volji pobjednika...kada god se desili ti sukobi...a oni su neizbježni...poznajući povijest Europskih naroda....ne vole Europljani dugo u miru živjeti.
Post Reply