Hint: https://www.facebook.com/EmirSuljagic?fref=tsilkbahar wrote:Nekako kroz svoje dosadasnje iskustvo sam naucila da ljudi koji pricaju o drugima prljavo, obicno drugima i o meni tako pricaju.
Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
- Corto Maltese
#1776 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Samo naprijed, na dobrom si putu:
- ilkbahar
#1777 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
naravno, ovdje se slazemo. a kakva rjesenja vi imate? hajde ti mene natjeraj svojim rjesenjima da glasam za nekog drugog.exhtc wrote:Naravno da ne hvalis konkurenciju, niti je pljujes. Ponudis rjesenje i kraj price.
- ilkbahar
#1778 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
razlika je izmedju olajavanje i pisanja ne istine i iznosenja cinjenica.Corto Maltese wrote:Samo naprijed, na dobrom si putu:Hint: https://www.facebook.com/EmirSuljagic?fref=tsilkbahar wrote:Nekako kroz svoje dosadasnje iskustvo sam naucila da ljudi koji pricaju o drugima prljavo, obicno drugima i o meni tako pricaju.
-
JedanMova
#1779 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
U kom to paralelnom univerzumu tako funkcionise?!!exhtc wrote:Naravno da ne hvalis konkurenciju, niti je pljujes. Ponudis rjesenje i kraj price.
Ja sam mislio da:
a) maloljetne osobe nemaju pravo glasana na izborima i ne rade
b) mala djeca koja vjeruju u vilenjake vec spavaju
c) ne pricam sa jednom takvom osobom
Majku mu sto se zajebah kad si ti u pitanju
-
JedanMova
#1780 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ovo je demokratska zemlja - tjeranje nije bas po zakonuilkbahar wrote:naravno, ovdje se slazemo. a kakva rjesenja vi imate? hajde ti mene natjeraj svojim rjesenjima da glasam za nekog drugog.exhtc wrote:Naravno da ne hvalis konkurenciju, niti je pljujes. Ponudis rjesenje i kraj price.
- ilkbahar
#1781 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
evo pozivam ih ja da nam ponude rijesenja: "kako napaceni narod bih napraviti jos bjednijim"JedanMova wrote:U kom to paralelnom univerzumu tako funkcionise?!!exhtc wrote:Naravno da ne hvalis konkurenciju, niti je pljujes. Ponudis rjesenje i kraj price.
Ja sam mislio da:
izuzev ako nisu dozivjeli iznenadno prosvijetljenje
- Corto Maltese
#1782 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ko pljuje on je pljuvač, bez obzira na koga je pljunuo.ilkbahar wrote:razlika je izmedju olajavanje i pisanja ne istine i iznosenja cinjenica.
Ko udari, on je siledžija, bez obzira na čiju ženu je udario.
Hint: https://www.facebook.com/EmirSuljagic?fref=ts
Kao što rekoh, samo naprijed, na dobrom si putu.
- ilkbahar
#1783 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
a ti su u horoskopu bukvalista?JedanMova wrote:Ovo je demokratska zemlja - tjeranje nije bas po zakonuilkbahar wrote:naravno, ovdje se slazemo. a kakva rjesenja vi imate? hajde ti mene natjeraj svojim rjesenjima da glasam za nekog drugog.exhtc wrote:Naravno da ne hvalis konkurenciju, niti je pljujes. Ponudis rjesenje i kraj price.
-
JedanMova
#1784 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ok, apsolivrali smo to...Corto Maltese wrote:Ko pljuje on je pljuvač, bez obzira na koga je pljunuo.ilkbahar wrote:razlika je izmedju olajavanje i pisanja ne istine i iznosenja cinjenica.
Ko udari, on je siledžija, bez obzira na čiju ženu je udario.
Hint: https://www.facebook.com/EmirSuljagic?fref=ts
Kao što rekoh, samo naprijed, na dobrom si putu.
Analogno tome ti si pljuvac...
Idemo dalje
-
JedanMova
#1785 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Umalo... Legalista... Al eto, isto zavrsavailkbahar wrote:a ti su u horoskopu bukvalista?JedanMova wrote:
Ovo je demokratska zemlja - tjeranje nije bas po zakonu
- ilkbahar
#1786 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
A inace je kod njih sve po zakonu, a ja zaboravila!JedanMova wrote:Umalo... Legalista... Al eto, isto zavrsavailkbahar wrote:a ti su u horoskopu bukvalista?JedanMova wrote:
Ovo je demokratska zemlja - tjeranje nije bas po zakonu
-
JedanMova
#1787 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Eh to pitanje moras postaviti Corti.ilkbahar wrote:evo pozivam ih ja da nam ponude rijesenja: "kako napaceni narod bih napraviti jos bjednijim"JedanMova wrote:U kom to paralelnom univerzumu tako funkcionise?!!exhtc wrote:Naravno da ne hvalis konkurenciju, niti je pljujes. Ponudis rjesenje i kraj price.
Ja sam mislio da:
izuzev ako nisu dozivjeli iznenadno prosvijetljenje
On je pun kritika na racun mnogih, ali legenda kaze da je samo Chuck Norris cuo konkretan prijedlog od njega... I to samo jednom
-
JedanMova
#1788 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Oni i Balasevicilkbahar wrote:
A inace je kod njih sve po zakonu, a ja zaboravila!
-
exhtc
#1789 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ma mislim sta reci o kandidatu kojem je ovo 3 stranka u kratkoj politickoj karijeri. Prve dvije je napustio i odmah poceo pljuvati po bivsim sefovima. Ko garantuje da nece i DF promijeniti i poceti pljuvati po Komsicu. Velika greska Komsica sto je vratio u politiku ovog diletanta. Mozda bi nesto i napravili da im ovaj kabadahija nije kandidat.
-
JedanMova
#1790 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Kada pregledam ono svoje a, b i c nekako mi se ne uklapa sve to u profil jednog dobrog analiticara.exhtc wrote:Ma mislim sta reci o kandidatu kojem je ovo 3 stranka u kratkoj politickoj karijeri. Prve dvije je napustio i odmah poceo pljuvati po bivsim sefovima. Ko garantuje da nece i DF promijeniti i poceti pljuvati po Komsicu. Velika greska Komsica sto je vratio u politiku ovog diletanta. Mozda bi nesto i napravili da im ovaj kabadahija nije kandidat.
Ah da... Ti to i nisi...
Idemo dalje
- ilkbahar
#1791 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
covjek pobjegao od mafije kad je vidio s kim ima posla!JedanMova wrote:Kada pregledam ono svoje a, b i c nekako mi se ne uklapa sve to u profil jednog dobrog analiticara.exhtc wrote:Ma mislim sta reci o kandidatu kojem je ovo 3 stranka u kratkoj politickoj karijeri. Prve dvije je napustio i odmah poceo pljuvati po bivsim sefovima. Ko garantuje da nece i DF promijeniti i poceti pljuvati po Komsicu. Velika greska Komsica sto je vratio u politiku ovog diletanta. Mozda bi nesto i napravili da im ovaj kabadahija nije kandidat.
Ah da... Ti to i nisi...
Idemo dalje
-
JedanMova
#1792 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
A ne... Ne moze se to tako...ilkbahar wrote:covjek pobjegao od mafije kad je vidio s kim ima posla!JedanMova wrote:Kada pregledam ono svoje a, b i c nekako mi se ne uklapa sve to u profil jednog dobrog analiticara.exhtc wrote:Ma mislim sta reci o kandidatu kojem je ovo 3 stranka u kratkoj politickoj karijeri. Prve dvije je napustio i odmah poceo pljuvati po bivsim sefovima. Ko garantuje da nece i DF promijeniti i poceti pljuvati po Komsicu. Velika greska Komsica sto je vratio u politiku ovog diletanta. Mozda bi nesto i napravili da im ovaj kabadahija nije kandidat.
Ah da... Ti to i nisi...
Idemo dalje
Pitaj strucnjake i analiticare ovde...
Ustvari i ne trebas, sad ce oni sami oplest
-
exhtc
#1793 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
a ti si vrli znalac kao i ova tvoja neovlastena i nekompetentna kolegica koja i dalje ovdje piskara, a sama je sebe diskreditovalaJedanMova wrote:Kada pregledam ono svoje a, b i c nekako mi se ne uklapa sve to u profil jednog dobrog analiticara.exhtc wrote:Ma mislim sta reci o kandidatu kojem je ovo 3 stranka u kratkoj politickoj karijeri. Prve dvije je napustio i odmah poceo pljuvati po bivsim sefovima. Ko garantuje da nece i DF promijeniti i poceti pljuvati po Komsicu. Velika greska Komsica sto je vratio u politiku ovog diletanta. Mozda bi nesto i napravili da im ovaj kabadahija nije kandidat.
Ah da... Ti to i nisi...
Idemo dalje
Last edited by exhtc on 10/09/2014 00:26, edited 1 time in total.
-
JedanMova
#1794 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Pazi sad repertoara...
Knjga... Zena... Sefovih 8 godina... Pljuvanje... 1. Mart... Domovina... 50000 KM... Nema auto
Kliknu random i repeat opciju i drmaj
Knjga... Zena... Sefovih 8 godina... Pljuvanje... 1. Mart... Domovina... 50000 KM... Nema auto
-
exhtc
#1795 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
[quote="JedanMova"]Pazi sad repertoara...
[/quote
Sta ima covjek drugo da ponudi
ili moram cekati petak?
Sta ima covjek drugo da ponudi
-
JedanMova
#1796 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
a) otkud ti da mi je kolegicaexhtc wrote:a ti si vrli znalac kao i ova tvoja neovlastena i nekompetentna kolegica koja i dalje ovdje piskara, a sama je sebe diskreditovalaJedanMova wrote:Kada pregledam ono svoje a, b i c nekako mi se ne uklapa sve to u profil jednog dobrog analiticara.exhtc wrote:Ma mislim sta reci o kandidatu kojem je ovo 3 stranka u kratkoj politickoj karijeri. Prve dvije je napustio i odmah poceo pljuvati po bivsim sefovima. Ko garantuje da nece i DF promijeniti i poceti pljuvati po Komsicu. Velika greska Komsica sto je vratio u politiku ovog diletanta. Mozda bi nesto i napravili da im ovaj kabadahija nije kandidat.
Ah da... Ti to i nisi...
Idemo dalje
b) ah da... Analitika
c) nisam, zato i ne palamudim na tu analiticku temu nego samo opusteno
-
JedanMova
#1797 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Kad mogu svi, sto ne bi i ti...exhtc wrote:Sta ima covjek drugo da ponudiJedanMova wrote:Pazi sad repertoara...
Kliknu random i repeat opciju i drmaj![]()
ili moram cekati petak?
A ja, to je tebikasno - valja kuci prije dnevnika u 19.30
-
exhtc
#1798 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Jok eto niste oboje iz DF-a 
-
JedanMova
#1799 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Kazem ja, analitika ti je jaca strana... Provalio si nas...exhtc wrote:Jok eto niste oboje iz DF-a
-
exhtc
#1800 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Bas imas smisao za humor, nisam jos nista smisleno procitao sa tvoje strane osim ovog izvrsnog smisla za humorJedanMova wrote:Kazem ja, analitika ti je jaca strana... Provalio si nas...exhtc wrote:Jok eto niste oboje iz DF-a![]()
![]()