Efendija Muamer Zukorlic?
-
zonbirile
#576 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
[kome se ti BA smiješ,veprovoj kanđi? 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#577 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
I demokratiji,tom prirodnom stanju!zonbirile wrote:[kome se ti BA smiješ,veprovoj kanđi?
A sad narod ima i medij kroz koji će biti u stanju kanalizovati svoje demokratske želje,a usput,i Bog će da
ih čuje!
-
zonbirile
#578 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
uz automatski mjenjač i dupli prenos C.Z. do boga dolaze ekspresno 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#579 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Nego me onaj Erdoan iznenadio,pobijedi na izborima,pomenu čovjek i BiH,i Sarajevo,a nigdje makar.....zonbirile wrote:uz automatski mjenjač i dupli prenos C.Z. do boga dolaze ekspresno
"Posebno selamim moje ahbabe,havere i najveće jarane......Mukija i Zukija......e kakvi su to derneci bili!"
Nešto u tom stilu!
-
zonbirile
#580 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
ja vala jest čudno,ali doći će tobe,doduše naknadna pamet se ne pika.To ti je isto,ko ja sada da provučem zaporak kroz nos,ne ide,prodan fol sa veprovom kandžom,ma to mi je genijalno,još se onako razdrljio,valjda piva ...
- rogoz
#581 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
@zonbrile,zonbirile wrote:ja vala jest čudno,ali doći će tobe,doduše naknadna pamet se ne pika.To ti je isto,ko ja sada da provučem zaporak kroz nos,ne ide,prodan fol sa veprovom kandžom,ma to mi je genijalno,još se onako razdrljio,valjda piva ...
ako si Bosanac daj molim te reci mi volis li ti Bosnu i Hercogovinu,smeta li ti IZ Bosne i Hercegovine?
...i,zasto je Zukorlic toliko tebi trn u oku?Daj nesto konkretno kao protivargument.
Pojasni mi sta znaci;
veprovom kandzom,nije li to ismijavanje sa muslimanima?
-
zonbirile
#582 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
-----------------------------------------------------rogoz wrote:@zonbrile,zonbirile wrote:ja vala jest čudno,ali doći će tobe,doduše naknadna pamet se ne pika.To ti je isto,ko ja sada da provučem zaporak kroz nos,ne ide,prodan fol sa veprovom kandžom,ma to mi je genijalno,još se onako razdrljio,valjda piva ...
ako si Bosanac daj molm te reci mi volis li ti Bosnu i Hercogovinu,smeta li ti IZ Bosne i Hercegovine?
...i,zasto je Zukorlic toliko tebi trn u oku?Daj nesto konkretno kao protivargument.
Pojasni mi sta znaci;
Bosanac sam i volim Bosnu i upravo zato što je volim ne volim Mujkija i Zukija.Pisao sam ti i nije meni Iznogud trn u oku,ali akop ti sam ne vidiš ništa sem njegove priče OK,tebi dobar,meni totalni negativac i to nema veze sa osječajima za zemlju.Veprova kanđa,jal kakva druga kljova na niski oko BANU akademika je nešto meni urnebesno i ne znam kakve veze ima sa ismijavanjem muslimana-kvazi akademika da,ali generalizacija ne stoji.
- rogoz
#583 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Zukorlica sve vise uvazavaju i Srbi iz Srbije,njegova se slusa...u raznim radio i tv emisijama-njemu se postavljaju pitanja sa postovanjem i uz,obavezno,zelim da pozdravim vaseg uvazenog gosta,itd...zonbirile wrote:-----------------------------------------------------rogoz wrote:@zonbrile,zonbirile wrote:ja vala jest čudno,ali doći će tobe,doduše naknadna pamet se ne pika.To ti je isto,ko ja sada da provučem zaporak kroz nos,ne ide,prodan fol sa veprovom kandžom,ma to mi je genijalno,još se onako razdrljio,valjda piva ...
ako si Bosanac daj molm te reci mi volis li ti Bosnu i Hercogovinu,smeta li ti IZ Bosne i Hercegovine?
Pojasni mi sta znaci;
Bosanac sam i volim Bosnu i upravo zato što je volim ne volim Mujkija i Zukija.Pisao sam ti i nije meni Iznogud trn u oku,ali akop ti sam ne vidiš ništa sem njegove priče OK,tebi dobar,meni totalni negativac i to nema veze sa osječajima za zemlju.Veprova kanđa,jal kakva druga kljova na niski oko BANU akademika je nešto meni urnebesno i ne znam kakve veze ima sa ismijavanjem muslimana-kvazi akademika da,ali generalizacija ne stoji.
Zukorlic je po mom sudu jedno novo genijalno cudo na ovim prostrorima,on pokazuje snagu i volju jednog naroda.Van seriski tip.Kao agnostik podrzavam ovog lika i podrzavacu.Da nam je proslost bila nesto drukcija i ja bih danas tipko' nesto drugo,ovako,samo ovo za efendiju...
- samir825
#584 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
E ljudi mozda jest i ovakav i onakav, ali sto jest, jest zna Srbima odgovoriti za 10. Onako sa njima treba, i sto se tice toga lik je pravo pametan i volim ga poslusati. A to da je lopov i ostalo, u to ne ulazim 
-
popajic
#585 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Polupali ste loncicerogoz wrote: ....
Pojasni mi sta znaci;
Nikakve veze to nema sa zbirnom imenicom muslimani, ali ima sa necim drugim - Torabiju pase uz imidz i svemirska voda i veprovi zubi i sve ostale abrakadabra dzidze. Ali , novopeceni akademik u razdrljenoj , broj manjoj kosulji , ispod koje "akademski" vire dijelovi vepra
-
zonbirile
#586 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Tunjo već 10g muze ANUBiH i stalno obećava Enciklopediju BiH,međutim nje nema,a ni para.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#587 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Erdoan gospodin čoek obrati se fino Bosancima...zna on dobro kako je sa mahalašima...ima on Mukija i Zukija na pasja preskakala po Vatanuprljavi Hare wrote:Nego me onaj Erdoan iznenadio,pobijedi na izborima,pomenu čovjek i BiH,i Sarajevo,a nigdje makar.....zonbirile wrote:uz automatski mjenjač i dupli prenos C.Z. do boga dolaze ekspresno
"Posebno selamim moje ahbabe,havere i najveće jarane......Mukija i Zukija......e kakvi su to derneci bili!"
Nešto u tom stilu!
-
hecimnadri
#588 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Samo kreten može napisati ovako nešto.samir825 wrote:E ljudi mozda jest i ovakav i onakav, ali sto jest, jest zna Srbima odgovoriti za 10. Onako sa njima treba, i sto se tice toga lik je pravo pametan i volim ga poslusati. A to da je lopov i ostalo, u to ne ulazim
Imali smo mi devedesetih ovoga Čengića (Muhameda da nebude zabune),znao čovjek odgovorit ,ali od njegovog govora "njegovi" Fočaci imaše više štete nego koristi .Pobježe isti a od >Foče bi šta bi(sravnjena).
Last edited by hecimnadri on 16/06/2011 17:24, edited 1 time in total.
-
zonbirile
#589 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
-------------------------------------JoseMujica wrote:Erdoan gospodin čoek obrati se fino Bosancima...zna on dobro kako je sa mahalašima...ima on Mukija i Zukija na pasja preskakala po Vatanuprljavi Hare wrote:Nego me onaj Erdoan iznenadio,pobijedi na izborima,pomenu čovjek i BiH,i Sarajevo,a nigdje makar.....zonbirile wrote:uz automatski mjenjač i dupli prenos C.Z. do boga dolaze ekspresno
Nešto u tom stilu!
e zato je predsjednik akademije BANU čestitao njemu.Jadan čovjek ne zna o čemu se radi.
- Bosnolog
- neupitan
#591 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Sa ovakvim likovima na celu...nikad Bosnjaci nece postati ozbiljan narod.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#592 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Halal vjera Zmaju Od Sandžaka - muftiji Zukorliću!
- mO k3
#593 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
A kada ce biti ozbiljan po tvom misljenju??neupitan wrote:Sa ovakvim likovima na celu...nikad Bosnjaci nece postati ozbiljan narod.
- puharska
#594 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Alah ga nagradijo za svu njegovu borbu za bosnjacki narod i islam uopste...Dovoljno je samo staviti se
u njegovu kozu i otici u Beograd i reci im direktno u lice sve sto mislis, bez okolisanja...
Taj covjek se boji samo dragog Alaha i nikog vise.....
u njegovu kozu i otici u Beograd i reci im direktno u lice sve sto mislis, bez okolisanja...
Taj covjek se boji samo dragog Alaha i nikog vise.....
-
Kindzadza
#595 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Srbiju iz blata moze izvuci samo Muamer ef. Zukorlic...
Trenutno na politickoverskoj sceni Srbije nema konkurencije.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#596 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
mufti samo govori istinu
- poznanik
#597 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Kakva je to "političkovjerska" scena, zar nije i Srbija sekularna država?Kindzadza wrote:Srbiju iz blata moze izvuci samo Muamer ef. Zukorlic...
- neupitan
#598 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Kad se pitanjima identiteta i sudbine Bosnjackog naroda budu bavili ODABRANI - najmudriji i najbolji predstavnici tog naroda, oni koji imaju medjunarodni ugled, a ne hodze i nekoliko samozvanih polulikova tipa Fatmir, senilni i prevrtljivi Tunjo i onaj sa zivotinjskim zubom na kanafi!Ženski Dr.Med wrote:A kada ce biti ozbiljan po tvom misljenju??neupitan wrote:Sa ovakvim likovima na celu...nikad Bosnjaci nece postati ozbiljan narod.
Gospodo draga, ono sto neku naciju cini jakom nije samo religija. Tu su vam mnogo vazniji sport, kultura, umjetnost, nauka...dakle sve ono po cemu se neki narod odmjerava sa drugima.
Bosnjacima ne nedostaje, s obzirom na sveukupnu velicinu, velikih sportasa, umjetnika, naucnika...ali je problem upravo u tome sto su reis i muftije sve to svele na religijske okvire, a samu religiju potpuno prebacili na politicki kolosjek.
Prema tom nastranom kriteriju formiraju nekakve samozvane timove "nacionalnog spasa" koji, po svemu onome sto cine, nisu nista drugo nego, da se blago izrazim, neozbiljna interpretacija nacionalnih vrednota, bez ikakve sanse u duelima sa drugim narodima.
Ali, to je druga tema.
- zateznistub
#599 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Ako bosnjake bude vadio neko ko se vozi u tri BMW-a crno nam se pise!
- Bosnolog
#600 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
neupitan wrote:Sa ovakvim likovima na celu...nikad Bosnjaci nece postati ozbiljan narod.
Kad se pitanjima identiteta i sudbine Bosnjackog naroda budu bavili ODABRANI - najmudriji i najbolji predstavnici tog naroda, oni koji imaju medjunarodni ugled, a ne hodze i nekoliko samozvanih polulikova tipa Fatmir, senilni i prevrtljivi Tunjo i onaj sa zivotinjskim zubom na kanafi!
Gospodo draga, ono sto neku naciju cini jakom nije samo religija. Tu su vam mnogo vazniji sport, kultura, umjetnost, nauka...dakle sve ono po cemu se neki narod odmjerava sa drugima.
Bosnjacima ne nedostaje, s obzirom na sveukupnu velicinu, velikih sportasa, umjetnika, naucnika...ali je problem upravo u tome sto su reis i muftije sve to svele na religijske okvire, a samu religiju potpuno prebacili na politicki kolosjek.
Prema tom nastranom kriteriju formiraju nekakve samozvane timove "nacionalnog spasa" koji, po svemu onome sto cine, nisu nista drugo nego, da se blago izrazim, neozbiljna interpretacija nacionalnih vrednota, bez ikakve sanse u duelima sa drugim narodima.
Ali, to je druga tema.