...Komrad wrote:Ja ne vidim jakog bosnjackog desnicarskog politicara ni u BiH ni u SandzakuAliceInChains wrote:
Nije potrebno. Naci ce se neka alternativna politicka opcija. Moras samo zamisliti, da jedan sekularan narod u Srbiji vise stoji iza muftije :-)Dobro su osamarili aktuelne predstavnike sa nepovjerenjem. Politicka promjena kod Bosnjaka je vec isprogramirana
Mislim da je Zukorlic prava osoba da bude prvi medju desnim
Efendija Muamer Zukorlic?
- rogoz
#301 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
-
Palestinac1
#302 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Nama je desno ono šo je svima u našem okruženju jedna sasvim normalna lijeva opcijarogoz wrote:...Komrad wrote:Ja ne vidim jakog bosnjackog desnicarskog politicara ni u BiH ni u SandzakuAliceInChains wrote:
Nije potrebno. Naci ce se neka alternativna politicka opcija. Moras samo zamisliti, da jedan sekularan narod u Srbiji vise stoji iza muftije :-)Dobro su osamarili aktuelne predstavnike sa nepovjerenjem. Politicka promjena kod Bosnjaka je vec isprogramirana
Mislim da je Zukorlic prava osoba da bude prvi medju desnim![]()
Ali, tako se ponaša podređen narod ... šta da se radi...
- Komrad
#303 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Desnicare treba svaka pluralisticka drzava i svaki pluralisticki narod.. Medjutim kod Bosnjaka prvenstveno u BiH se svi guraju lijevo pa cak i SDAAliceInChains wrote:[
Hehehe, pazi, ja malo puno vise dijelim socijalisticke ideje.ne trebaju oni desnicare. Ni sam Zukorlic se ne ponasa kao desnicar. I nije jedan. Ako bi to tako bilo, onda ja nebih imao nikakve simpatije prema njemu. Covjek je cist ko suza u njegovim zahtjevima i ne ganja nista drugo. A ti zahtjevi ne stete Srbima. To je to. Ne treba neko biti desnicar, da bi pokazao kicmu. Ugledaj se npr. na kadar SDP-a i kako oni brane interese drzave.....a nisu desnicari!
Ciao, kasnim na tekmu jedne i jedine
-
udrch
#304 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Zuko je opasan i postao je špic napadač..
-
Palestinac1
#305 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Zato što se bosanci svim silama svijetu žele dokazati kao demokratski narod. To je budalaštinja. Nemamo mi šta kome dokazivati. Bosanci su primjer cijelom svijetu i umjesto da mi dijelimo lekcije, ponašamo se arogantno, barem na tu temu, mi ko pi.kice samo klimamo glavom na akcije sa strane. Mi samo ispoljavamo reakcije.Komrad wrote:Desnicare treba svaka pluralisticka drzava i svaki pluralisticki narod.. Medjutim kod Bosnjaka prvenstveno u BiH se svi guraju lijevo pa cak i SDAAliceInChains wrote:[
Hehehe, pazi, ja malo puno vise dijelim socijalisticke ideje.ne trebaju oni desnicare. Ni sam Zukorlic se ne ponasa kao desnicar. I nije jedan. Ako bi to tako bilo, onda ja nebih imao nikakve simpatije prema njemu. Covjek je cist ko suza u njegovim zahtjevima i ne ganja nista drugo. A ti zahtjevi ne stete Srbima. To je to. Ne treba neko biti desnicar, da bi pokazao kicmu. Ugledaj se npr. na kadar SDP-a i kako oni brane interese drzave.....a nisu desnicari!
Politika probosanskih snaga mora biti radikalna i ekstremna. Mi moramo svaki dan udarati neprijatelja tamo gdje boli, jer to oni nama rade i to godinama. Mi politički nastupamo upravo isto ovako ko što je reprezentacija nastupila noćas u Ruminiji.
Mi imamo niske standarde čovječe ... mi kad se samo namrštimo nekome, mi smo radikalni i ekstremni. Pa mi kad bi rekli nešto na nivou onog što dodik svaki dan kaže ... prema našim, bosanskohercegovačkim rezonovanjem, mi bismo trebali biti očišćeni nuklearnim oružjem.
- Komrad
#306 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Palestinac1 wrote:Zato što se bosanci svim silama svijetu žele dokazati kao demokratski narod. To je budalaštinja. Nemamo mi šta kome dokazivati. Bosanci su primjer cijelom svijetu i umjesto da mi dijelimo lekcije, ponašamo se arogantno, barem na tu temu, mi ko pi.kice samo klimamo glavom na akcije sa strane. Mi samo ispoljavamo reakcije.Komrad wrote:Desnicare treba svaka pluralisticka drzava i svaki pluralisticki narod.. Medjutim kod Bosnjaka prvenstveno u BiH se svi guraju lijevo pa cak i SDAAliceInChains wrote:[
Politika probosanskih snaga mora biti radikalna i ekstremna. Mi moramo svaki dan udarati neprijatelja tamo gdje boli, jer to oni nama rade i to godinama. Mi politički nastupamo upravo isto ovako ko što je reprezentacija nastupila noćas u Ruminiji.
Mi imamo niske standarde čovječe ... mi kad se samo namrštimo nekome, mi smo radikalni i ekstremni. Pa mi kad bi rekli nešto na nivou onog što dodik svaki dan kaže ... prema našim, bosanskohercegovačkim rezonovanjem, mi bismo trebali biti očišćeni nuklearnim oružjem.
- Komrad
#307 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
naravnoudrch wrote:Zuko je opasan i postao je špic napadač..
- rogoz
#308 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Ljudina koji razbija sve iluzije.Komrad wrote:naravnoudrch wrote:Zuko je opasan i postao je špic napadač..
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#309 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
ne bih ko tica zlosutnica, ali nakon ovog sjeba u Bukureštu moram napisat jer je poučno.
pregledajte pdf. nogomet temu BiH-Rumunija i vidite šta se sve pisalo prije ove utakmice i kako se euforija do nema digla ko da igramo sa Andorom, a imamo igrače, savez i selektora barem ko Španija. I kako skončasmo?
E tako i vi ovdje sa Zukorlićem....dižete ublehaša i šupljikatora u nebesa, pa se bojim da ne sagorite ko Ikar, nebitno jal ko ona ratna konzerva jal ko onaj mitski letač.
otrijeznite se ljudi, nisu alkohol i droge jedine stvari koje opijaju
pregledajte pdf. nogomet temu BiH-Rumunija i vidite šta se sve pisalo prije ove utakmice i kako se euforija do nema digla ko da igramo sa Andorom, a imamo igrače, savez i selektora barem ko Španija. I kako skončasmo?
E tako i vi ovdje sa Zukorlićem....dižete ublehaša i šupljikatora u nebesa, pa se bojim da ne sagorite ko Ikar, nebitno jal ko ona ratna konzerva jal ko onaj mitski letač.
- Komrad
#310 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Ovo sto zukorlic radi nije jedna utakmica... nego su hajmo reci kvalifikacije... znaci ima jos utakmica i neka se moze i izgubiti nista strasno:)JoseMujica wrote:ne bih ko tica zlosutnica, ali nakon ovog sjeba u Bukureštu moram napisat jer je poučno.
p.s. inace sam ocekivao da cemo izgubit od rumuna
- _tulumba_
#311 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
e jbiga sad..pametan se uči na svojim greškama, a budala na tuđim
- JoseMujica
#312 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
pardon...moja greška_tulumba_ wrote:e jbiga sad..pametan se uči na svojim greškama, a budala na tuđimde ponovo procitaj..
-
zonbirile
#313 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
----------------------------------------------JoseMujica wrote:ne bih ko tica zlosutnica, ali nakon ovog sjeba u Bukureštu moram napisat jer je poučno.
najgore je što se ne može izvesti društveni eksperiment sa Zukorlićem i com.,pa da im na kraju kažemo,eto vidite.Smiješni su,a i tužno je koliko jedna umišljena spodoba navuče budala za sobom.Bogati niko da se osvrne na moj upit,imaš li ideju kakoefendija izdržava vozni park,sedmero djece i 2 žene.
- JoseMujica
#314 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
a jesi cjepidlaka zonbrile, tražiš dlaku u jajetu a odgovor je tako jednostavan i očit: pa čovjek je u Allahovoj milosti

-
zonbirile
#315 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
znači i ostali bi da dio milosti Njegove pređe na njih. 
-
Palestinac1
#316 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Niko zukorlića ne diže u nebesa. On je sam sebe doveo u poziciju u kojoj je. Zahvaljujući svom a ne mom ili vašem razmišljanju. On je ambiciozan i zajeban čovjek. Činjenica je da njega danas i neprijatelji u Srbiji poštuju. Poštuju ga jer je dostojan protivnik - ima ideju i cilj. Da je p.dim, ko ovi naši ublehaši, niko ga ne bi ni spominjo.
Pozivaju ga u srpeske medije gdje ih rastura i po horizontali i po vertikali, komuniciraju s njim i ne smatraju ga irelevantnim. Nema veze da li ga podržavate ili ne - on ima muda i zagazio je tamo gdje većina ne smije, zbog straha od srpske odmazde ...
Istina, kvari poznatu sliku o poniznom i podređenom bošnjaku.
Pozivaju ga u srpeske medije gdje ih rastura i po horizontali i po vertikali, komuniciraju s njim i ne smatraju ga irelevantnim. Nema veze da li ga podržavate ili ne - on ima muda i zagazio je tamo gdje većina ne smije, zbog straha od srpske odmazde ...
-
zonbirile
#317 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
--------------------------------------------------Palestinac1 wrote:Niko zukorlića ne diže u nebesa. On je sam sebe doveo u poziciju u kojoj je. Zahvaljujući svom a ne mom ili vašem razmišljanju. On je ambiciozan i zajeban čovjek. Činjenica je da njega danas i neprijatelji u Srbiji poštuju. Poštuju ga jer je dostojan protivnik - ima ideju i cilj. Da je p.dim, ko ovi naši ublehaši, niko ga ne bi ni spominjo.
sad je i Rambo.
- AliceInChains
#318 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Digni ba malo glavu, novopeceni Bosanac.Palestinac1 wrote:Niko zukorlića ne diže u nebesa. On je sam sebe doveo u poziciju u kojoj je. Zahvaljujući svom a ne mom ili vašem razmišljanju. On je ambiciozan i zajeban čovjek. Činjenica je da njega danas i neprijatelji u Srbiji poštuju. Poštuju ga jer je dostojan protivnik - ima ideju i cilj. Da je p.dim, ko ovi naši ublehaši, niko ga ne bi ni spominjo.
Inace, i gospodin Zukorlic je vrlo kultiviran covjek. I ono sto je najporazavajuce za dusmane....ima principe. Danas kaze jedno, sutra ponovi isto........covjek IMA CVRSTE STAVOVE. Zato neprijatelji nisu u stanju da ga politicki poraze
Ne trebamo mi voditi divlju politiku, poput bradate "brace" Arapa i Srbocetnika
- BiH-x
#319 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Palestinac1 wrote:Niko zukorlića ne diže u nebesa. On je sam sebe doveo u poziciju u kojoj je. Zahvaljujući svom a ne mom ili vašem razmišljanju. On je ambiciozan i zajeban čovjek. Činjenica je da njega danas i neprijatelji u Srbiji poštuju. Poštuju ga jer je dostojan protivnik - ima ideju i cilj. Da je p.dim, ko ovi naši ublehaši, niko ga ne bi ni spominjo.
-
zonbirile
#320 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
-------------------------AliceInChains wrote:Digni ba malo glavu, novopeceni Bosanac.Palestinac1 wrote:Niko zukorlića ne diže u nebesa. On je sam sebe doveo u poziciju u kojoj je. Zahvaljujući svom a ne mom ili vašem razmišljanju. On je ambiciozan i zajeban čovjek. Činjenica je da njega danas i neprijatelji u Srbiji poštuju. Poštuju ga jer je dostojan protivnik - ima ideju i cilj. Da je p.dim, ko ovi naši ublehaši, niko ga ne bi ni spominjo.
Istina, kvari poznatu sliku o poniznom i podređenom bošnjaku.Vidis, jucer smo na vrlo kultiviran nacin odhebali ljudsku bijedu i njihove ustašoidne pristalice
A sutra?
Cetncici?
![]()
Inace, i gospodin Zukorlic je vrlo kultiviran covjek. I ono sto je najporazavajuce za dusmane....ima principe. Danas kaze jedno, sutra ponovi isto........covjek IMA CVRSTE STAVOVE. Zato neprijatelji nisu u stanju da ga politicki poraze![]()
Ne trebamo mi voditi divlju politiku, poput bradate "brace" Arapa i SrbocetnikaNe trebamo nazadnu politiku, nego kultiviranu politiku---> pogledaj "platformsi"
ovaj vaz čuh sa prvim nemirima u Tunisu,elem braća do Japana.I šta bi-ništa.Kada efendija uzduriše Hamera,shvatiću ga ozbiljno.
-
udrch
#321 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Samo ih guzi Muamere..poslije Gadafija to mi je najdraži Muamer..
Uzzzinad nekima..
Uzzzinad nekima..
-
zonbirile
#322 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
---------------------------udrch wrote:Samo ih guzi Muamere..poslije Gadafija to mi je najdraži Muamer..
Uzzzinad nekima..
koga to prvi Muamer guzi ,to vam i pokušavam reći,da ne bi sa drugim bilo isto.
-
udrch
#323 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Pitaj sinove njegove djece koga je guzio, nisam ti ja najbolja adresa..mislim d aima djecu od najmanje 4,5 različitih žena, sve polubraća..zonbirile wrote:---------------------------udrch wrote:Samo ih guzi Muamere..poslije Gadafija to mi je najdraži Muamer..
Uzzzinad nekima..
koga to prvi Muamer guzi ,to vam i pokušavam reći,da ne bi sa drugim bilo isto.
A ovaj prvi guzi koga stigne preko Drine..
-
zonbirile
#324 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
zamješao si prvog, drugog,nije valjda snajku,smiri se.Tvoj efendija za sada ima 2 žene i 7 djece,a politički ko će koga to nam objasni.Što se prvog tiče,svaku noć gledamo kako gaže...
- TheWatcher
#325 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
gledao sam ga jednom na tv i pazljivo ga slusao i moje misljenje : pravi DebilPertini wrote:Zatekao sam se u situaciji da ne znam sta da mislim o covjeku iz naslova, kao sto nisam znao na kom podforumu ovu temu pokrenuti, politika ili religija?
Sta vi mislite o gospodinu Zukorlicu?
Meni se cini realan do boli. Iskreno govori o svim stvarima koje nas muce, a da je elokventan to mu niko ne moze osporiti. Da je mozda malo stariji mozda bi imao vise pristalica, ovako ???