forest gump wrote:To je pitanje, nije mišljenje.Dženana Čamdžić wrote:To je tvoje mišljenje !forest gump wrote:A jel zna Fahro da se ovako ofiraš po forumu?
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- PeekABoo
#101 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
-
suncandan
#102 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ja bih cedevitu... njam njam njam njam....

-
Dženana Čamdžić
#103 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pratite me na antikorupcija wordpress .. 
- Aleluja
#104 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ti to meni o poštenju?!Onaj ko nije pošten i ne može shvatiti da još ima poštenih ljudi , ograničen je u percepciji u tom smislu !
- forest gump
#105 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Obavezno. Namah sam udario ctrl+D.Dženana Čamdžić wrote:Pratite me na antikorupcija wordpress ..
-
Dženana Čamdžić
#106 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Šteta što nisam ranije povela kampanju poput onih glasat ću za Srebrenicu , samo da sam navela glasat ću za Zavidoviće i Dženanu Čamdžić .Šta mislite o tome?forest gump wrote:Obavezno. Namah sam udario ctrl+D.Dženana Čamdžić wrote:Pratite me na antikorupcija wordpress ..
- Man of steel
#107 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
U Fahrinu stranku su ušli Kunto i Panto, i sve do jednog su gladni vlasti i položaja kao žedan vode!
Do tog cilja ne biraju sredstva, služe se svim i svačim, podvalama, izmišljotinama, ucjenama, klevetama...
Naravno da ni ostali nisu puno bolji, ali ovo što radi Fahro i njegovi puleni je van pameti!
Do tog cilja ne biraju sredstva, služe se svim i svačim, podvalama, izmišljotinama, ucjenama, klevetama...
Naravno da ni ostali nisu puno bolji, ali ovo što radi Fahro i njegovi puleni je van pameti!
-
StupskaBitanga
#108 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Izbori su postali reality show a mediji portali i forumi a glavne zvijezde ovakvi ala Dženana
Ali to nije ništa
Kandidatska lista konkretno BPS je puna likova koji su na ulici moljeni daa budu na listi
Zašto je to bitno za temu?
Zato što je Dženana Čamdžić kandidat SBB koji je kandidovao za OV čak i radnike svojih preduzeća pa tako voditelje i novinare TV Alfa
Samo jedan mali zahtjev
I ono malo ljudi što ima internet u Zavidovićima neće ni htjeti pomisliti glasati za vas ako i dalje budete ovako arogantni i prepotentni
Ali to nije ništa
Kandidatska lista konkretno BPS je puna likova koji su na ulici moljeni daa budu na listi
Zašto je to bitno za temu?
Zato što je Dženana Čamdžić kandidat SBB koji je kandidovao za OV čak i radnike svojih preduzeća pa tako voditelje i novinare TV Alfa
Samo jedan mali zahtjev
I ono malo ljudi što ima internet u Zavidovićima neće ni htjeti pomisliti glasati za vas ako i dalje budete ovako arogantni i prepotentni
-
zvrk
#109 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
imam par ozbiljnih pitanja:
1. imate li polozen pravosudni ispit?
jeste li bili strucni saradnik ili sekretar?
sta ste konkretno uradili za drustvo do sada, osims to ste se uhljebljavali po projektima?
1. imate li polozen pravosudni ispit?
kako iko sem sudije moze obavljati sudijske poslove?2008-2010.godine radi u Općinskom sudu Zenica(pozicija / radno mjesto diplomirani pravnik-sudijske poslove i poslove suda općenito).
jeste li bili strucni saradnik ili sekretar?
ustvari ste bili učesnik na radionicama gdje su ucesnici podijeljeni u grupe?Učestvovala na seminarima koje je organizovalo Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH i bila član radnih grupa na način kako je to bilo određeno programom seminara za određene teme koje se odnose na pravo uopšte i pojedine grane prava(porodično, krivično, vanparničnoi dr.).
sta ste konkretno uradili za drustvo do sada, osims to ste se uhljebljavali po projektima?
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#110 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Gospođo Čamdžić, zamolio bih Vas da s nama podjelite Vaše mišljenje o predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću.
Hvala.
Hvala.
-
Dženana Čamdžić
#111 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
[urlhttp://antikorupcija.wordpress.com/2012/08/31/dok-traju-svade-oko-nadleznosti-sume-u-bih-izgorjese/][/url]

http://antikorupcija.wordpress.com/2012 ... izgorjese/

http://antikorupcija.wordpress.com/2012 ... izgorjese/
Last edited by Dženana Čamdžić on 01/09/2012 15:29, edited 1 time in total.
- Aleluja
#112 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
...da da, između ostalog krivo srastanje hmm daleko od istine...Kemal Malovčić wrote:Aleluja wrote:ma da, možda to i nije prvenstveno želja za sopstvenim ekonomskim napretkomkoliko kombinacija te želje i same nemogućnosti da se napravi neki konkretan, smislen i obećavajući program, koji bi se ostvario
...eh, pametni brinu za opću zugu a inteligentni samo za svoju!![]()
![]()
![]()
može i UVIJEK ISTA PRIČA za ovu temu
-
Dženana Čamdžić
#113 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Uspješan čovjek !Entropio wrote:Gospođo Čamdžić, zamolio bih Vas da s nama podjelite Vaše mišljenje o predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću.
Hvala.
- forest gump
#114 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa i Gaši je uspješan čovjek.Dženana Čamdžić wrote:Uspješan čovjek !Entropio wrote:Gospođo Čamdžić, zamolio bih Vas da s nama podjelite Vaše mišljenje o predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću.
Hvala.
-
Dženana Čamdžić
#115 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ima li tu neke zavisti kod tebe ili mi se samo čini ???forest gump wrote:Pa i Gaši je uspješan čovjek.Dženana Čamdžić wrote:Uspješan čovjek !Entropio wrote:Gospođo Čamdžić, zamolio bih Vas da s nama podjelite Vaše mišljenje o predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću.
Hvala.
- forest gump
#116 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Naravno da ima. On je uspješan a ja neuspješan. Zašto je to tako Dženana?
-
muzicar_iz_parka
#117 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Nemoj da neko vrijeđa Mirsu, on jeste duša od čovjeka ko će svakome oprostiti, ali ima zajebanu punicu koja se ni policije ne boji.
-
Dženana Čamdžić
#118 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Zavidan si ???Religious Fantastic wrote:Baš kao i Mirso Švicarac!Dženana Čamdžić wrote:Uspješan čovjek !Entropio wrote:Gospođo Čamdžić, zamolio bih Vas da s nama podjelite Vaše mišljenje o predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću.
Hvala.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#119 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Uspjeh je relativan pojam. Biću konkretan: da li mislite da su njegove namjere čiste? Da li je njemu cilj da pomogne narodu ili sebi?Dženana Čamdžić wrote:Uspješan čovjek !Entropio wrote:Gospođo Čamdžić, zamolio bih Vas da s nama podjelite Vaše mišljenje o predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću.
Hvala.
-
zvrk
-
muzicar_iz_parka
#121 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Naš Fahro je postigao ono šta se zove "američki san", od običnog siromaha iz CG postao milioner u veoma kratkom roku, ko mu zavidi neka zasuče rukave pa će imati barem za novog golfa ako ne već za avion.
-
Dženana Čamdžić
#122 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ti znaš bolje od mene zašto je to tako ! Zaviri u svoju dušu i nađi odgovor...forest gump wrote:Naravno da ima. On je uspješan a ja neuspješan. Zašto je to tako Dženana?
-
Mr.Penguin
#123 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Zavidna na njegovu zavidnost?

- Mjesanac
#124 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Draga Dzenana, ljudi koji su registrovani na forumu su ipak kompjuterski pismeni ljudi i ljudi koji pomocu najjaceg medija i.e. interneta imaju pristup informacijama. Ovdje nisu ljudi kojima je citava zivotna preokupacija stado ovaca i koji imaju ogranicen pristup informacijama. Zamoliti cu te da nam ne prodajes ublehe i da nas ne vrijedjas. Znamo mi dobro ko je Fahro. On je sve osim uspjesan biznismen. Jako bi ti bila zainteresovana za sve probleme koje nam nabrajas kad bi dosla na vlast 
- forest gump
#125 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:Ti znaš bolje od mene zašto je to tako ! Zaviri u svoju dušu i nađi odgovor...forest gump wrote:Naravno da ima. On je uspješan a ja neuspješan. Zašto je to tako Dženana?
Evo zavirih i duša mi šapnu kako sam ja neuspješan jer sam pošten i nisam sposoban krasti i varati kao što to Fahro radi.