Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Locked
Bosnolog

#426 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by Bosnolog »

portal01 wrote:Pa nisam ti se nabacivao :))

BiH ce se raspasti
You wish! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
osa

#427 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by osa »

bogami kad nema hrvata i srba bošnjaci se između sebe bore, za ili protiv federalne bih, pozitivno, samo ne pretjerujte....
hercegovac_pravi

#428 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by hercegovac_pravi »

portal01 wrote:
hercegovac_pravi wrote: Hajde se sad vrati pa pročitaj svoje postove.
A za ovo boldirano.....Bosna će biti mirna tek onda kada ljudi poput tebe shvate da nemaju snage da je podjele. Do tada :thumbup:
ma nece ba

bosna ce biti mirna kad se podjeli a ti budes uzoran gradjanin herceg bosne
Probali ste jednom pa ste dobili među rogove volovske. I ja vam kažem ponovo…BUJRUM…..
hercegovac_pravi

#429 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Lincoln-Burrows wrote:
hercegovac_pravi wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Da li je Škotska paradržava u okviru Velike Britanije?
A da li si ti Škot ? I da li u Stocu postoji Škotski školski program? Mislim kad već ima Bosanski .... ne vidim razoga zašto ne i Škotski :lol: :lol: :lol: E tugo.....
sorry, ali nisam shvatio tvoje duboke misli
Eh da su samo moje misli ono što ti ne razumiješ…… gdje bi ti bio kraj
portal01

#430 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by portal01 »

hercegovac_pravi wrote:
portal01 wrote:
hercegovac_pravi wrote: Hajde se sad vrati pa pročitaj svoje postove.
A za ovo boldirano.....Bosna će biti mirna tek onda kada ljudi poput tebe shvate da nemaju snage da je podjele. Do tada :thumbup:
ma nece ba

Probali ste jednom pa ste dobili među rogove volovske. I ja vam kažem ponovo…BUJRUM…..

Ko je dobio medju rogove(100 000 mrtvih, milion prognanih) a ko entitet, skupstinu vojsku, predsjednika, vladu i etnicki cistu teritoriju?
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#431 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

portal01 wrote:
hercegovac_pravi wrote:

Ko je dobio medju rogove(100 000 mrtvih, milion prognanih) a ko entitet, skupstinu vojsku, predsjednika, vladu i etnicki cistu teritoriju?

:lol: :lol: A, to vam je kao bio cilj, a ne podjela BiH i pripajanje velikoj smrdiji i jos vecoj 'rvackoj. :-) Izjalovili se ciljevi....odleprsao golub....pa dobar i vrabac, i to jos uvjek u mrskoj BiH. :D Vojsku nemate, bar ne onu legalnu, a i cistoca entiteta je upitna....to vas jos handri, jel'da. :D
osa

#432 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by osa »

portal01 wrote:
hercegovac_pravi wrote:
portal01 wrote:
ma nece ba

sve nebitne stvari, trice i kučine.
portal01

#433 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by portal01 »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
portal01 wrote:
hercegovac_pravi wrote:

:lol: :lol: A, to vam je kao bio cilj, a ne podjela BiH i pripajanje velikoj smrdiji i jos vecoj 'rvackoj. :-) Izjalovili se ciljevi....odleprsao golub....pa dobar i vrabac, i to jos uvjek u mrskoj BiH. :D Vojsku nemate, bar ne onu legalnu, a i cistoca entiteta je upitna....to vas jos handri, jel'da. :D
ko mi ?? opet ti da sam ja cetnik hah mozda.. al veci cetnik do tebe ne mogu biti

a sta je sa ocivanjem republike bosne i herecegovine, gradjanske po mjeri svih, sta je sa demokratskom, suverenom, nezavisnom???
srbi imaju vrapca a mi samo granice
bosanski srbi iza ledja uvijek imaju i imat ce srpsku vojsku ...
a koju to vojsku mi bosnjaci imamo za ledjima?
osa

#434 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by osa »

portal01 wrote:
portal01 wrote:

ko mi ?? opet ti da sam ja cetnik hah mozda.. al veci cetnik do tebe ne mogu biti

a sta je sa ocivanjem republike bosne i herecegovine, gradjanske po mjeri svih, sta je sa demokratskom, suverenom, nezavisnom???

hrvatsku jarane, hrvatsku, zato čuvaj leđa :thumbup:
portal01

#435 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by portal01 »

osa wrote:

to implicira da smo mi bosnjaci jedini narod bez vojske
osa

#436 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by osa »

portal01 wrote:
osa wrote:

kako, a armija bih, ustvari dobro kažeš to nije vojska to je armija, a mene....
jutarnji

#437 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by jutarnji »

osa wrote:hrvatsku jarane, hrvatsku, zato čuvaj leđa
Jbg, ja mislio da je NATO, kad opet te tvoje slavonske lole :lol: , nista, najebali smo opet :D .
osa

#438 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by osa »

jutarnji wrote:
Jbg, ja mislio da je NATO, kad opet te tvoje slavonske lole :lol: , nista, najebali smo opet :D .
ne može vam nitko ništa, jači ste od sudbine......
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#439 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

osa wrote:
portal01 wrote:

:roll:
A ja vjerovao da imamo NATO, pa da ne treba cuvati ledja, ha @osa. :D
osa

#440 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by osa »

osa wrote:
portal01 wrote:

:roll:
A ja vjerovao da imamo NATO, pa da ne treba cuvati ledja, ha @osa. :D
vjeruj samo u ono što vidiš, preciznije osjetiš.
Ima Bosne_Bice Bosne

#441 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

osa wrote:
jutarnji wrote:
ne može vam nitko ništa, jači ste od sudbine......

Od dvije....i to zle... ;-) :bih: :bih:
portal01

#442 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by portal01 »

osa wrote:
portal01 wrote:
osa wrote:

kako, a armija bih, ustvari dobro kažeš to nije vojska to je armija, a mene....

i to narodna:D
hercegovac_pravi

#443 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

portal01 wrote:
hercegovac_pravi wrote:
portal01 wrote: ma nece ba

Meni se čini da si baš ti taj koji je dobio među rogove jer uprotivnom nebi ovdije cmizdrio iz dana u dan kako BiH treba podijeliti.
hercegovac_pravi

#444 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

vee-jay wrote:
buzzer wrote:
vee-jay wrote: Znaci nikada. Ne, Bosna ce biti mirna kad postane drzava prava a ideologija fasizma i secenionizma (citaj Velike Hrvatske i Velike Srbije) ce uvijek postojati u Bosni.
nazalost alijina halka je porodila i razvila jos jednu ideju, nista manje opasnu po opstanak i normalizaciju bih - bosnjacku hegemonju, vrlo jasno uocljivu na teritoriji pod njihovom kontrolom. tako su valjda rasporedili uloge, jedni ce prijetiti referendumom, drugi traziti entitet gdje ce oni moci gaziti po drugima, a ovi treci ce uciniti sve da prvima i drugima daju argumente, a i da ih pojacaju s ljudstvom.
Da, to je jedan poseban fenomen i sto postaje vazniji sve vise se pretvara u ozbiljan problem. Na narednim izborima cemo vidjeti koliki procenat je secionista u Bosnjaka koji sve vise razmisljaju o svom Bosnjakistanu. Pobornici Radoncica su u zadnjim sedmicama bili veoma aktivni na ovom forumu, dakle na toj se ideologij radi punom parom...
No sikiriki….nisu ovo Bošnjaci (portal I lustracija, + još četvorica forumaša). Ovo su trolovi sa portal bivše "hzhb" koji ovdje igraju jednu svoju igricu vezanu za Predsjedničke izbore u Hrvatskoj. Naime, njihov cilj je radikalizacija Hrvata u BiH sa krajnjom namjerom obezbejđivanja glasova BiH Hrvata Miroslavu Tuđmanu,jer eto jedini Miro brine o BH Hrvatima I obećaje famozni "treći". Najbolji način radikalizacije jeste prijava I predstavljanje kao Bošnjak na najčitanijem BiH portalu (jer onaj njihov čita samo 20 istih ljudi u zadnjih 8 godina) i priča o opasnosti "poklapanja" Hrvata srednje Bosne od strane Bošnjaka.Dakle, lijek protiv poklapanja je "treći" a ko nudi "treći" ZNA SE Miro Tuđman Pogledajte njihove postove pa sami zaključite…
P.S. Selam će te Aleksiju
portal01

#445 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by portal01 »

hercegovac_pravi wrote: Meni se čini da si baš ti taj koji je dobio među rogove jer uprotivnom nebi ovdije cmizdrio iz dana u dan kako BiH treba podijeliti.

Upravo tako jer ubjeno je 100 000 mojih sunarodnjaka a milion protjerano .. roditelji ostalo bez posla iako u oboje bili u Armiji BiH...

ja ne cmizdrim ja sam iznio svoje misljenje, a inace meni je svejedno za BiH ... meni je raditi ovdje il bila BiH il neka druga drzava

i opet kazem da BiH treba podijeliti jer da se sutra zarati ... koja ce to vojska braniti Bosnjake?
Alfa_Ze

#446 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by Alfa_Ze »

portal01 wrote: i opet kazem da BiH treba podijeliti jer da se sutra zarati ... koja ce to vojska braniti Bosnjake?
Bosnjake ne treba niko braniti, sposobni su sami da se brane. Nije situacija takva, kao sto je bila 1992.Niti u slucaju rata Hrvatska moze onoliko pomagati BH Hrvate, niti Srbi vise mogu onako podrzavati BH Srbe.
Ali do rata nece garantovano doci.To MZ nece dozvoliti.Koliko je NATO mocan, to je najbolje osjetila Srbija.
portal01

#447 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by portal01 »

Alfa_Ze wrote:
portal01 wrote: i opet kazem da BiH treba podijeliti jer da se sutra zarati ... koja ce to vojska braniti Bosnjake?
Bosnjake ne treba niko braniti, sposobni su sami da se brane. Nije situacija takva, kao sto je bila 1992.Niti u slucaju rata Hrvatska moze onoliko pomagati BH Hrvate, niti Srbi vise mogu onako podrzavati BH Srbe.
Ali do rata nece garantovano doci.To MZ nece dozvoliti.Koliko je NATO mocan, to je najbolje osjetila Srbija.

Ne kazem ja da je situacija sad takva.. ali za 10,20,30 godina ... ce sigurno biti ...
ko je rekao da ce tada postojati NATO ili Europska unija ....
ne smijemo sebi dozvoliti da nam opstanak zaisi od medjunarodne zajednice

Pa zasto su jevjerji napravili drzavu? bogati su u svakoj zemlji i dobro zive al opet treba da imaju drzavu koja ce stajati iza njih... sad kako su i nakoji nacin dosli do nje to je druga tema...

Bosnjaci jesu sposobni da se brane .. al nesmijemo sebi dozvoliti luksuz iz 1992 ... da nemamo institucije iza sebe
portal01

#448 Re: Draganche Covic poziva na obnovu paradrzave Herceg-Bosna

Post by portal01 »

hercegovac_pravi wrote:
Da, to je jedan poseban fenomen i sto postaje vazniji sve vise se pretvara u ozbiljan problem. Na narednim izborima cemo vidjeti koliki procenat je secionista u Bosnjaka koji sve vise razmisljaju o svom Bosnjakistanu. Pobornici Radoncica su u zadnjim sedmicama bili veoma aktivni na ovom forumu, dakle na toj se ideologij radi punom parom...
No sikiriki….nisu ovo Bošnjaci (portal I lustracija, + još četvorica forumaša). Ovo su trolovi sa portal bivše "hzhb" koji ovdje igraju jednu svoju igricu vezanu za Predsjedničke izbore u Hrvatskoj. Naime, njihov cilj je radikalizacija Hrvata u BiH sa krajnjom namjerom obezbejđivanja glasova BiH Hrvata Miroslavu Tuđmanu,jer eto jedini Miro brine o BH Hrvatima I obećaje famozni "treći". Najbolji način radikalizacije jeste prijava I predstavljanje kao Bošnjak na najčitanijem BiH portalu (jer onaj njihov čita samo 20 istih ljudi u zadnjih 8 godina) i priča o opasnosti "poklapanja" Hrvata srednje Bosne od strane Bošnjaka.Dakle, lijek protiv poklapanja je "treći" a ko nudi "treći" ZNA SE Miro Tuđman Pogledajte njihove postove pa sami zaključite…
P.S. Selam će te Aleksiju[/quote]

Ti si slican Ivi Miri Jovicu ... imate istu moc ... znate ko je pravi bosnjak a ko pravi hrvat
bosnjak koji ne misli kao ti nije bosnjak
hrvat koji ne misli kao IMJ nije hrvat ...

ode ti ka ustasama:)
Locked