Arslan_ wrote:jel se to neko sprema za rat ???
Ma joook, eno Dodika pjeva narodnjake:P
Evo sad sam pogledao snimak.Izbor pjesme je fenomenalannedim_uk wrote:Ma tako to kod njih ide,muzika,oruzje i alkohol.....pa onda su svi krivi.bos wrote:Arslan_ wrote:jel se to neko sprema za rat ???
Ma joook, eno Dodika pjeva narodnjake:P

revolutia wrote:eto dodik je pjevao pjesmice svojim jadnicima koji ce glasati za njih, pa da ih vuce zedne preko vode posle izbora.
dodik se ovih dana bori da ubrzano privatizuje telekom srpske, a procurila je informacija da ce nakon privatizacije dodik imati vlasnicki udio u toj firmi...
a i tihic i lagumdzija koji uveliko saradjuju s njim ce takodje imati koristi od cijelog tog biznisa!
ljudi osvijestite se!!!
eto, SSlobo tokom rata dobio obecanje, ali to izvuceno iz arhiva dvije sedmice pred izbore na kojima ce Stranka ZAgraBIH morati u opoziciju...revolutia wrote:tokom rata je milosevic dobio obecanje da ce posle njega srpski entitet dobiti nezavisnost.
Nije...pa ljudi dragi, je li sad svakom jasno da su taj lagumdzija i tiihic koji su zadnjih godina vodili ovu bosnu pravi primjer domacih placenih izdajnika, koji ne rade ca drzavu bosnu i hercegovinu???
e moj ubleha,haris ubleha wrote:eto, SSlobo tokom rata dobio obecanje, ali to izvuceno iz arhiva dvije sedmice pred izbore na kojima ce Stranka ZAgraBIH morati u opoziciju...revolutia wrote:tokom rata je milosevic dobio obecanje da ce posle njega srpski entitet dobiti nezavisnost.![]()
i to nam rece Muhamed Sacirbej... dok ceka da bude izrucen BiH... zato sto je ukrao i na kocku utrosio pare gradjana BiH...inace je to znao 10 godina, ali je cekao pravi trenutak da nam saopsti... LOL
i to se sve, vidi slucajnosti, desi u emisiji korumpiranog Senada Hadzifejzovica na televiziji ciji je vlasnik dio Silajdzicevog mafijasko-interesnog kruga...
Nije...pa ljudi dragi, je li sad svakom jasno da su taj lagumdzija i tiihic koji su zadnjih godina vodili ovu bosnu pravi primjer domacih placenih izdajnika, koji ne rade ca drzavu bosnu i hercegovinu???Uzalud Vam trud sviraciiii... daj, prokuzili smo te, ne moras vise namjerno praviti pravopisne greske... vidjeces kako je lijepo biti u opoziciji dok prave stranke
donose napredak drzavi umjesto da prodaju maglu kao Lepi Hare i njegovi Jata(ci)...
revolutia wrote: ako se malo bolje pogledaju tvoji postovi jasno se vidi da ti u svojim pisanjima nemas niti jednog kvalitetnog argumenta,
jedino sto ti radis je da zbijas sale ovde i pokusavas napravit budale od pojedinih forumasa...
@Ubleha,haris ubleha wrote:revolutia wrote: ako se malo bolje pogledaju tvoji postovi jasno se vidi da ti u svojim pisanjima nemas niti jednog kvalitetnog argumenta,
jedino sto ti radis je da zbijas sale ovde i pokusavas napravit budale od pojedinih forumasa...Pa, sta ocekujes drugo nego da zbijam sale s Haretovim "misionarima" (odlican izraz
za nepismenu osobu kakvom se nastojis predstaviti)... Ne mislis valjda da trebam svoje dragocjeno vrijeme trositi na ozbiljnu i "argumentovanu diskusiju" s nekim ko kaze da "Tihic i Lagumdzija prodaju Telekom RS u talu sa Dodikom"...
Grome, zasluzujes ozbiljan odgovor...Grom iz vedra neba wrote: @Ubleha,
Da tebe nije neko iz SzaBiH zlostavljao, s obzirom da si i nick i svoje postove podredio pljuvanju Harisa i SzaBiH?
Opusti se covjece....
Ne znam ljudi - ali stvarno mislim da na bosnjackoj politickoj sceni nema trenutno ljudi koji ovom najnovijem valu perfidnog napada na cjelovitost bih imaju odgovarajuci odgovor i mogu parirati. Apsolutno su nesposobni kad ih jedan bjelo-carapaski satorski pjevac dodik uzima...
Neka se maknu i puste ljudima koji umiju.
E, kada njene stranacke lidere posaljemo u politicku penziju 1. oktobra i ja cu se opustiti...Glas iz Singapura za Harisa
u svoje, casna pionirska...dizZaster wrote:ubleha, u čije ime šupljiraš?haris ubleha wrote:
E, kada njene stranacke lidere posaljemo u politicku penziju 1. oktobra i ja cu se opustiti...
revolutia wrote:...napaceni studenti ekonomskog fakulteta..![]()
živ ti meni bio, Haris Silajdžić će pobijediti na predstojećim izborima,haris ubleha wrote:u svoje, casna pionirska...dizZaster wrote:ubleha, u čije ime šupljiraš?haris ubleha wrote:
E, kada njene stranacke lidere posaljemo u politicku penziju 1. oktobra i ja cu se opustiti...![]()
Dobro, znam da je poklonicima Lepog Hareta ovo supljiranje, ali ukusi su razliciti...
Tvoja prognoza je... poput tvog nicka...dizZaster wrote:živ ti meni bio, Haris Silajdžić će pobijediti na predstojećim izborima, pa ti i dalje šupljiraj i opuštaj se.
krrrrrr... ja sam server, ja sam server, ja sam server,...ppiiipppppppbamby_tz wrote:ja sam tebi ubleha rekao da ti nisi insan ti si server u centrali SDA-SDP i nije cudo sto si napet kada radis 24 sata i moras biti spreman da blatis gdje god se pojavi rijec hare.
server pregrijan... server pregrijannnn... pppppiiiippppzao mi te je pregrijaces se nedo Bog izgorisec od siline. ali upamti jedno: ako je lova u pitanju pa radis donekle te i razumijem sta ces mora se nesto namaknuti pred izbore .
errorrr, errorrr nije 60 sekundi nego 60 minuta... pppiiippp...dozivljavaju kao sto sada dozivljavaju bakira i njegovih 60 sekundi