Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
-
ulpinian
#1 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Ko je Dodik da priča o ovome. Valjda imamo ministra odbrane i predsjedništvo koje će da govori o ovom pitanju. Lafo on uvjerio ruskog ambasadora 
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#2 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Oruzje treba prodavati svakome ko zeli da ga kupi.
- Lincoln-Burrows
#3 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Izvini, ali Dodik je rekao da je Rusija imala pravo upotijebiti silu, što je kazao u krajnjem slučaju i NATO.
Problem je u tome da se nije izjasnio o prekoračenju "mirovne misije" (znači stati između zaraćenih strana
i ne prelazak crvene linije.). Dodik igra na kartu "uvlačenja" a s druge strane opet ne daje problematične izjave.
Problem je u tome da se nije izjasnio o prekoračenju "mirovne misije" (znači stati između zaraćenih strana
i ne prelazak crvene linije.). Dodik igra na kartu "uvlačenja" a s druge strane opet ne daje problematične izjave.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#4 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Dodik i RS nemaju ingerencije da izjavljuje stavove o medjunarodnoj politici. Samo BiH moze da ima stav prema ovoj situaciji i RS bi trebao da taj stav uskladjuje na drzavnom nivou a ne da se samostalno sastaje sa ambasadorom Rusije. Samim tim i ruski ambasador je prekrsio Dejtonski sporazum kojem bi trebao da bude garant.
- Maraschino
-
FX1
#6 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
entiteti nemaju nadleznosti u spoljnjoj politici....tako da je ovo mlacanje prazne slame i strasan gaf.
ne onog debelog papka, vec svih nadleznih koji na to nisu reagovali.
sto se tice tog poltronstva prema Rusima, molim svakog ko zna, da mi navede pozitivan primjer 'partnerstva' s Rusima...!
dozvoljeno je za iskustva priupitati Rumune, Bugare, Cehe, Estonce, Ukrajince, Litvance, cak i Kubance, Sjeverno Koreance, Venecualance, Afganistance i ostale -ance...
sto se tice tog poltronstva prema Rusima, molim svakog ko zna, da mi navede pozitivan primjer 'partnerstva' s Rusima...!
dozvoljeno je za iskustva priupitati Rumune, Bugare, Cehe, Estonce, Ukrajince, Litvance, cak i Kubance, Sjeverno Koreance, Venecualance, Afganistance i ostale -ance...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu

jel to Dodi i ministar vanjske politike
- osa
#8 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
sva sreća pa postoji kuba, zemlja koja suvereno bez američkih lopova upravlja svojim resursima. primjer ponosne države koja ne želi biti banana republika. nema dugo gledao sam jedan putopis i poželio odseliti tamo, umirovljenici preživljavaju s 27 dolara, pa ja bih živio kao car sa 2000. prije komunista je postojala rusija, ponašala se isto kao i kad su komunisti bili na vlasti, osvajala, naseljavala ruse gdje ih nikad nije bilo, kasnije su sve te zemlje uklopili u sssr, a sada kad nema sssr-a treba braću braniti. podsjeća li te ovakav sustav na jedan narod s balkana.Sarajevcac wrote:Tad je Rusija bila komunisticka, i tad ni Rusima nije bilo dobro pod komunizmom jer ih je na milione ubijeno.FX1 wrote:entiteti nemaju nadleznosti u spoljnjoj politici....tako da je ovo mlacanje prazne slame i strasan gaf.
Treba pitati lationoamericke zemlje i mnoge druge zemlje, kako im je bilo pod americkom cizmom i cizmom americkog kapitala... Pretvorene su u banan republike u kojima su na vlasti razni diktatori, gdje vladaju mafije i americki poslusnici.
Last edited by osa on 03/09/2008 20:36, edited 1 time in total.
- Bosanac in Lederhosen
#9 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Haj ija neznam zasto se mora svaki komentar od Dodika komentarisat. Jos se nova tema otvorila. Kao da radite za neciju predizbornu kampanju...bem ti paradajz !
- StLouis
#10 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
joj vid' glavuse, aferim, ugojio se, sad ce ga srcka strefit...njemu je kolesterol garant preko 400pici wrote:
jel to Dodi i ministar vanjske politike
-
dallton
#11 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
hajd da se manemo vrlo glupe teme i rasprave o glupim izjavama nekog svinjogojca

-
0.7.1.
#12 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
a Dodik je ono za NATO integracije??? divi ga što rokče... pici 
-
dallton
#13 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Cisto antropolosko pitanje nevezano za temu: zasto sve velikosrpske vodje imaju karakteristicno svinjske glave (milosevic pa evo i dodo)... da nije evolucija napravila neke iznimke u njihovom slucaju - mislim svi poticemo od majmuna, ali oni su izgleda birali svoj put demokratski (autonomna evolutivna oblast nas i svinja 200 miliona)

-
dallton
#14 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Tebi nije?Sarajevcac wrote:Tebi je ovo svinjska glava?dallton wrote:Cisto antropolosko pitanje nevezano za temu: zasto sve velikosrpske vodje imaju karakteristicno svinjske glave (milosevic pa evo i dodo)... da nije evolucija napravila neke iznimke u njihovom slucaju - mislim svi poticemo od majmuna, ali oni su izgleda birali svoj put demokratski (autonomna evolutivna oblast nas i svinja 200 miliona)![]()
- seln
#15 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Jok...to je Brad Pittuljica, najlepsi vozd na svetu...Sarajevcac wrote:Tebi je ovo svinjska glava?dallton wrote:Cisto antropolosko pitanje nevezano za temu: zasto sve velikosrpske vodje imaju karakteristicno svinjske glave (milosevic pa evo i dodo)... da nije evolucija napravila neke iznimke u njihovom slucaju - mislim svi poticemo od majmuna, ali oni su izgleda birali svoj put demokratski (autonomna evolutivna oblast nas i svinja 200 miliona)![]()
- Lincoln-Burrows
#16 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Govori u svoje ime, nemoj da genaralizirašdallton wrote:mislim svi poticemo od majmuna
-
dallton
#17 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Izvini ti si stvoren po duhu svetom - izvinjavam seLincoln-Burrows wrote:Govori u svoje ime, nemoj da genaralizirašdallton wrote:mislim svi poticemo od majmuna
- zeko071
#18 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
vidi ti taj pogled, pun blagosti a i odlučnosti, pun nježnosti a i mudrosti, pun brige za vaskoliki serbski narod.....seln wrote:Jok...to je Brad Pittuljica, najlepsi vozd na svetu...Sarajevcac wrote:Tebi je ovo svinjska glava?dallton wrote:Cisto antropolosko pitanje nevezano za temu: zasto sve velikosrpske vodje imaju karakteristicno svinjske glave (milosevic pa evo i dodo)... da nije evolucija napravila neke iznimke u njihovom slucaju - mislim svi poticemo od majmuna, ali oni su izgleda birali svoj put demokratski (autonomna evolutivna oblast nas i svinja 200 miliona)![]()
-
united bosnae
#19 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
.... ili drugim rijecima "Glabanje Ruske Motke".
A nisu ih puno puta do sada Rusi iznevjerili
....otprilike slican slucaj sa Saudijom na drugoj strani.
A nisu ih puno puta do sada Rusi iznevjerili
- JThomas
#20 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
lepi mića i slatki greh 
svinjska glava, pa još u škembetu
svinjska glava, pa još u škembetu
-
neshto
#21 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
zna dodo da će kad tad doći u istu situaciju kao što je južna osetija samo što će u tom slučaju srbija biti u ulozi rusije i pokušati zaštititi njegovu RŠ...
- JohnnyS
#22 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
Sarajevcac wrote:Tebi je ovo svinjska glava?dallton wrote:Cisto antropolosko pitanje nevezano za temu: zasto sve velikosrpske vodje imaju karakteristicno svinjske glave (milosevic pa evo i dodo)... da nije evolucija napravila neke iznimke u njihovom slucaju - mislim svi poticemo od majmuna, ali oni su izgleda birali svoj put demokratski (autonomna evolutivna oblast nas i svinja 200 miliona)![]()
Pa, istina, ima blago teleći pogled...
-
dallton
#23 Re: Dodik:Rusija je imala apsolutno pravo da upotrijebi silu
JohnnyS wrote:Sarajevcac wrote:Tebi je ovo svinjska glava?dallton wrote:Cisto antropolosko pitanje nevezano za temu: zasto sve velikosrpske vodje imaju karakteristicno svinjske glave (milosevic pa evo i dodo)... da nije evolucija napravila neke iznimke u njihovom slucaju - mislim svi poticemo od majmuna, ali oni su izgleda birali svoj put demokratski (autonomna evolutivna oblast nas i svinja 200 miliona)![]()
Pa, istina, ima blago teleći pogled...