Dodik: Referendum u RS neizbežan
-
wolf lobovski
kratko i jasno, OTCJEPIT CE SE AL U KURCU!!! izvinjavam se na vulgarnosti al mi je pun kurac dodika i njegove cetnicke, veliko srpske politike.
-
Klesar Tadija Tegoba
Hvala na lijepim željama, pozdravi familiju.sodavoda wrote:posle svega pročitanog zao mi vas je kao narod koji koliko vidim i neće imati neku svetlu budućnost
moja prognoza:kosovo dobija neku vrstu uslovne nezavisnoti, republika SRPSKA takođe, hrvati odvajaju zapadnu hercegovinu, tuzba za genocid pada u vodu jer je sve više dokaza o vama kao genocidnom narodu.
želim vam sve najgore u životu, dabogda da krepate jbm vam hanumu
selam,selam kobasica mortadela pravac preko bosfora odakle ste dosli
-
Klesar Tadija Tegoba
Zaboravih dodati - žensku,
žensku familiju.
žensku familiju.
-
sodavoda
ja se ne krijem od i nimalo se ne stidim ko sam i sta sam
cetnik sam ako znate sta to znači nema veze sa ovima tamo vasima nego antifašistički pokret iz 41. prvi takav u evropi. imao je clanove i bosnjake kojih ne treba da se stidite. clan sam vukove stranke od 97 kad sam se opunoletio.
cetnik sam ako znate sta to znači nema veze sa ovima tamo vasima nego antifašistički pokret iz 41. prvi takav u evropi. imao je clanove i bosnjake kojih ne treba da se stidite. clan sam vukove stranke od 97 kad sam se opunoletio.
-
wolf lobovski
sodavoda wrote:ja se ne krijem od i nimalo se ne stidim ko sam i sta sam
hahahahah, eki fol antifasisticki. draza -antifasista. hahahahhahah. pa kakve gluposti iz ovog covjeka izlaze, pa jeli to moguce. a sad cu citirati sabahudina topalbecirevica-bahu "opasno je, opasno"...
- kekec
E, nek´si se ti opunoletio.sodavoda wrote:ja se ne krijem od i nimalo se ne stidim ko sam i sta sam
A iz prethodnog posta, vidi se i kako.
Zreo si ti za BANanu, kako po napisanom, a mozda si i gladan.
- JBT
Mogao bi biti bar malo originalniji.posle svega pročitanog zao mi vas je kao narod koji koliko vidim i neće imati neku svetlu budućnost
moja prognoza:kosovo dobija neku vrstu uslovne nezavisnoti, republika SRPSKA takođe, hrvati odvajaju zapadnu hercegovinu, tuzba za genocid pada u vodu jer je sve više dokaza o vama kao genocidnom narodu.
Ovako si samo za sazhaljenja. Jadan si, papak si.
-
Goran_35
sodavoda wrote:posle svega pročitanog zao mi vas je kao narod koji koliko vidim i neće imati neku svetlu budućnost
Ovo je veoma dobar odgovor na pitanje koje sam postavio,a ti si preskocio da odgovoris.Dakle,Dodik je pod diktatom rezima iz Beograda isto kao sto je i Karadzic bio pod diktatom Milosevica i njegovog rezima.Opet pokusavate da trgujete i to preko nasih ledja.I kad krene rat ,pa prodje,opet cete da pricate kako vi niste nista poceli vec je sve to radi tamo nekog "ubijenog svata"...
- Sinapsa
[b][i][size=134][color=blue]The Sodavoda[/color][/size][/i][/b] wrote:da i ja iznesem moj stav jel mnogo mi je krivo kad ovo čitam. ja sam iz srbije i uopšte ne pije voduda neko odavde hoće da bosni uzme deo teritorije, naprotiv. srbi u bosni hoće samo da imaju institucionalnu zaštitu svojih prava koja mogu da im budu ugrožena od strane bošnjaka i hrvata. bošnjaci moraju da shvate da im srbi misle bolje nego hrvati( to se vidi još od vremenena raspada sfrj) i da ih oni koriste za provociranje srba i izazivanje rasturanja bosne. tu bi najviše profitirali hrvati koji i sada maltene imaju vise vlasti i uticaja u hercegovini nego sarajevo( valuta, telefonija, partije....), profitirali bi i srbi otcepljenjem a kao i do sada opet bi izgubio narod bez matične države-bošnjaci.
[b][i][size=134][color=blue]The Sodavoda Reloaded[/color][/size][/i][/b] wrote:nemogu da shvatim da svi pričate isto kao pesmicu. sloba jeste napravio sranje i složiću se i to da je prednjačio ponekad od franje i alije. ali nemojte ceo narod da mešate ima dosta ljudi koji koji su crkavali gladni dok ste vi ratovali, imali razne muke samo ako neštzo kažu o ratu.
Jest´mi drago sto sam Bosanac...[b][i][size=134][color=blue]The Sodavoda Revolutions[/color][/size][/i][/b] wrote:posle svega pročitanog zao mi vas je kao narod koji koliko vidim i neće imati neku svetlu budućnost
selam,selam kobasica mortadela pravac preko bosfora odakle ste dosli.
-
BosnjakBIH
ej sodavoda ili kako se god zovessodavoda wrote:Bosna i Hercegovina dugoročno nije održiva zemlja - ocenio je predsednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu FoNetu i naglasio da je referendum o samostalnosti RS neizbežan.
- Mi u ovom trenutku pokazujemo volju da budemo u BiH i želimo da dokažemo da drugi ne žele da mi budemo u BiH, što bi - prema rečima Dodika - trebalo da stvori legitimitet za održavanje referenduma, kao demokratskog instrumenta.
- Za nas u RS nije problem BiH u kojoj bi se sigurno osećali. Svaka druga BiH potpuno je neprihvatljiva i protiv nje ćemo se boriti - ukazao je Dodik i ocenio da čelni ljudi u Sarajevu "najviše izgone RS iz BiH", izražavajući nadu da će "oni u tome i uspeti".
- Neće nam ni Tihić, ni Silajdžić, ni Lagumdžija, nametati krivicu - poručio je Dodik i predvideo da bi na nekom budućem referendumu 99 odsto Srba u RS bilo za njen izlazak iz BiH.
- Ako neko hoće da RS ostane u BiH, onda su neophodne garancije da neće prevladati majorizacija i radikalni islam - rekao je Dodik i precizirao da u BiH danas vlada strah svih od svakoga, jer ne postoji bazični konsenzus.
- Želimo RS u Evropskoj uniji, želimo bolje odnose u BiH, ako je moguće, a ako nije moguće, onda RS kao samostalni subjekt i to demokratskim, a ne prisilnim sredstvima - objasnio je Dodik i istakao da građani RS na Srbiju gledaju kao na maticu i da je "više doživljavaju kao svoju državu, nego Bosnu".
ŠTETA
ISTIČUĆI da bi pozicija RS bila bolja, ako bi se rešilo pitanje saradnje sa Hagom, Dodik je ocenio da Ratko Mladić i Radovan Karadžić nanose najviše štete srpskom narodu i poručio da bi, kada bi znao gde su, učinio sve da oni budu privedeni pravdi.
- Srbi su sazreli u političkom smislu i nema nikoga ko ne misli da se za zločin mora odgovarati - rekao je predsednik Vlade RS, ali je ukazao da krivica ne može biti kolektivna, već individualna
evo vam intervju sa dodikom pa pročitajte sa razumevanjem
znam da ti je nadimak ceto
ali imam samo jedno da kazem na to sto Dodik kaze
" Da Pravoslavci iz Bosne smatraju Srbiju maticu vise nego Bosnu"
Pa ako je smatrate maticom zaboli nas k***c idite u nju ako je smatrate sta nam ovdje pravite probleme niko vas nemoli da ostanete ako ste toliko zaljubljeni sa Srbijom idite u nju.
Druga stvar je da u Bosni nema Srba nego Pravoslavaca koji misle da su Srbi a vecina ih Srbije ocima nije vidjela zive po brdima seljaci jedni i misle da su Srbi. To znac da bi po tom konceptu covjek u Africi ako je Budista trebao da bude Kinez. Eto koliko je glupa ta vasa teorija vaseg nacinalnog identiteta. Ti pravoslavci u Bosni govore Bosanski jer kad ih cujes da pricaju oni kazu "gdje" umjesto "gde". Znacenje ovoga svega: Nemozes biti gradanin Bosne i zvati se Srbinom ako si Srbin idi u Srbiju.
A za taj referendum nemogu da shvatim koliko ste glupi jeli vi shvatate da to nijedan Bosnjak koji ima imalo inteligencije ili uma nebi dopustio da uzmete NASU zemlju i pripojite je sebi jer ste je ukrali preko nasih mrtvih tjela, i jedina stvar sto vas je spasila je Dayton da njega nije bilo nebi ni RS a ni Banja Luke.
-
Dezze
Decko ti si apsolutno neupucen. Mislim da je malo smijesno da nam iz Srbije ovdje sad pokusavas soliti pamet (nick je vrlo indikativnog nazivasodavoda wrote:da i ja iznesem moj stav jel mnogo mi je krivo kad ovo čitam. ja sam iz srbije i uopšte ne pije voduda neko odavde hoće da bosni uzme deo teritorije, naprotiv. srbi u bosni hoće samo da imaju institucionalnu zaštitu svojih prava koja mogu da im budu ugrožena od strane bošnjaka i hrvata. bošnjaci moraju da shvate da im srbi misle bolje nego hrvati( to se vidi još od vremenena raspada sfrj) i da ih oni koriste za provociranje srba i izazivanje rasturanja bosne. tu bi najviše profitirali hrvati koji i sada maltene imaju vise vlasti i uticaja u hercegovini nego sarajevo( valuta, telefonija, partije....), profitirali bi i srbi otcepljenjem a kao i do sada opet bi izgubio narod bez matične države-bošnjaci.
-
sodavoda
sta se pecate govna "lojalna" coveku ne treba mnogo da vas izbaci iz takta. prodao vas alija prodace vas i tihic. i njemu cete minirati grob sledece godine. bice opet isrebrenice, dobro se primila u vasem narodu i ona prosla. picu i ja pivo "karlovacko", " tuzlansko". arnauti
ratko vas jos kosta necete ga se lako resiti.
stize zica
ratko vas jos kosta necete ga se lako resiti.
stize zica
-
Herc
Prosetaj mali pa se vrati kada se naucis normalno diskutovati..moderatoriii !!sodavoda wrote:a kako to srbi diskutuju. nista ne prednjacim u odnosu na vas. vi ste sarajci pederi koji znaju samo da diskutuju sa ljudima iz svog sela, lesinari jedni zatucani niste videli dalje od semizovca
-
oko_za_oko
poslije referenduma ce sigurno pokusati da prisvoje gorazde, brcko, djelove oko sarajeva itd.
jer meni jos nije jasno kako bi to funkcioniralo. definitivno nebi bili spojeni u jednu cjelinu.
dakle jedino tehnicko rjesenje bi im bilo da PRVI zauzmu sve djelove koji ih razdvajaju.
jer meni jos nije jasno kako bi to funkcioniralo. definitivno nebi bili spojeni u jednu cjelinu.
dakle jedino tehnicko rjesenje bi im bilo da PRVI zauzmu sve djelove koji ih razdvajaju.
-
Dezze
Vidi vidi sto se zna....cuo je on, rodila ga majka, i za Semizovac.... Bezbeli si nekud od Semizovca, cim ti to prvo pada na pamet. I naravno da ne prednjacis u odnosu na nas. Bilo bi to, ipak, zalosno. I kaze se SARAJLIJE, ne Sarajci.
Hajde, ne ljuti se, mi Sarajlije volimo salu. Sad ces vidjeti kako se nas moderator sali
Hajde, ne ljuti se, mi Sarajlije volimo salu. Sad ces vidjeti kako se nas moderator sali
-
zavrzlama
Upozorenje
VL: Američka vlada je do sada odbijala surađivati sa strankama koje dovode u pitanje Daytonski sporazum i stabilnost BiH. Hoće li taj princip važiti i nakon ovih izbora?
McELHANEY: Moja vlada vrlo pozorno prati što se događa u predizbornoj kampanji i što će se događati nakon izbora. Pratit ćemo tko što govori i radi. Nakon svih ulaganja u ovu zemlju nećemo smatrati prijateljima bilo koga tko pokuša unazaditi i uništiti ovu zemlju i napredak koji je učinjen. To svima treba biti jasno
jasno da jasnije nemoze biti....ili je ovo za neke....."macku o rep"
VL: Američka vlada je do sada odbijala surađivati sa strankama koje dovode u pitanje Daytonski sporazum i stabilnost BiH. Hoće li taj princip važiti i nakon ovih izbora?
McELHANEY: Moja vlada vrlo pozorno prati što se događa u predizbornoj kampanji i što će se događati nakon izbora. Pratit ćemo tko što govori i radi. Nakon svih ulaganja u ovu zemlju nećemo smatrati prijateljima bilo koga tko pokuša unazaditi i uništiti ovu zemlju i napredak koji je učinjen. To svima treba biti jasno
jasno da jasnije nemoze biti....ili je ovo za neke....."macku o rep"
-
Šandor
BECHO wrote:Iskreno, jedan od najljepsih trenutaka poslijeratnih mi je bio bombardovanje Srbije od strane NATO-a. Te veceri a i mnoge veceri kasnije sam sa zadovoljstvom vadio pive iz frizidera i pratio izvjestaje zapadnjackih televizijskih stanica. Neopisiv je taj osjecaj kad se radujes tudjoj nesreci ali sa opravdanjem.

-
d3l4
Cudan ti je ovaj balkanski narod jeli se malo neko nesto ne slaze odma se prica o ratu i prijeti se ratom mjesto da bi se borili da se narod zaposli.Jedni hoce referndum drugi govore da su ugorzena manjina treci ko je poceo rat znaci kako god okrenemo opet smo dosli do tog jebenog rata. A vala sto se dodika tice pa zar on ne vidi da sa tim referndumom ugorzava svoj narod budala zesca budala. Ali dok je takvih ko dodik uvijek ce biti sranja u bosni i ne samo dodika vec i mnogih drugi koji stite ratne zlocince.
-
teco
vecinom ljudi u evropi sanjaju o boljem zivotu u bosni zbog RS sanjaju o gorem(tj.o ratu)d3l4 wrote:Cudan ti je ovaj balkanski narod jeli se malo neko nesto ne slaze odma se prica o ratu i prijeti se ratom mjesto da bi se borili da se narod zaposli.Jedni hoce referndum drugi govore da su ugorzena manjina treci ko je poceo rat znaci kako god okrenemo opet smo dosli do tog jebenog rata. A vala sto se dodika tice pa zar on ne vidi da sa tim referndumom ugorzava svoj narod budala zesca budala. Ali dok je takvih ko dodik uvijek ce biti sranja u bosni i ne samo dodika vec i mnogih drugi koji stite ratne zlocince.